Rekli nema pete kolone u RH-a...HAVC se ispricava(kao) zbog filma '15 minuta...'
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Rekli nema pete kolone u RH-a...HAVC se ispricava(kao) zbog filma '15 minuta...'
Da, tipični gad, ne bi uložio, ali siše li ga siše. E, da bar postoji država u kojoj nema poreza i svatko se snalazi sam pa da te tamo šutnemo, da vidiš kako je to divno.aben wrote:haha,
ne bi poslo dite u socijalističku skulu ni u ludilu, al prijete mi zatvorom.
u socijalističke bolnice ulazim ča više, da vrotin ča su mi ukrali od pdv koji ne uspjevan izbjegnuti.
socijalnu pomoć još ne dobivun, tek se morun raspitati kako to gre.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Rekli nema pete kolone u RH-a...HAVC se ispricava(kao) zbog filma '15 minuta...'
Sad znamo čije je izvješće iduće na redu da ne prođe.
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Smisao postojanja HAVC-a je u naslovu filma 'Sve džaba'
» Kritičar i povjesničar filma Daniel Rafaelić upravo je izabran za v.d. ravnatelja HAVC-a
» Hribar mi je rekao:Ne izbaciš li Thompsona iz filma, nema ti nagrade
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
» Nema osnove za tužbu zbog krivotvorenih diploma
» Kritičar i povjesničar filma Daniel Rafaelić upravo je izabran za v.d. ravnatelja HAVC-a
» Hribar mi je rekao:Ne izbaciš li Thompsona iz filma, nema ti nagrade
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
» Nema osnove za tužbu zbog krivotvorenih diploma
Page 9 of 9