Rekli nema pete kolone u RH-a...HAVC se ispricava(kao) zbog filma '15 minuta...'
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Rekli nema pete kolone u RH-a...HAVC se ispricava(kao) zbog filma '15 minuta...'
Kinematograf d.o.o.: 300.000,00 kn – Grimizno – Dijana Mlađenović – kratki igrani; 320.000,00 kn – Jasna Nanut – Povratak – kratki igrani; 450.000,00 kn – Umorstvo u katedrali – Tvrtko Rašpolić – kratki igrani; 220.000,00 – Pragovi – Dijana Mlađenović – kratki igrani; 90.000,00 – Izmještanja – Neli Ružić – eksperimentalni; 100.000,00 – Gubilište – Matija Debeljuh – eksperimentalni ; 100.000,00 – Bijeli gradovi – Domagoj Matizović – kratki dokumentarni; 100.000,00 – Daleki susreti – Vilim Žlender, Marko Stanić – kratki dokumentarni; 140.000,00 – Veseli svaki me kraj – Ana Opalić, Dalija Pintarić – kratki dokumentarni; 50.000,00 –Dekonstrukcija Odese – Tvrtko Rašpolić – kratki eksperimentalni; te još stotine tisuća kuna za razne razvoja scenarija, projekta i putovanja na festivale preko međunarodne suradnje.
Jel neko ikada čuo za ove filmove svega vam?????
Guest- Guest
Re: Rekli nema pete kolone u RH-a...HAVC se ispricava(kao) zbog filma '15 minuta...'
Sad se vidi sad se zna zašto je nina pušku nosilaaa lalalan_razbojnik wrote:debitantica na pragu pedesetih
Jasmila "marš kući" i Leon "ću da bežim iz NDH"...sve na sisi
mlado Pusić, je možda i novi Scorcese, na sisi ustašije a adresa u belom svijetu...
Udri Haso bandu gazi....
Guest- Guest
Ne znaš ti, kad ne pohodiš festivale i ne gledaš kritički i znanstveni program, samo Bujanca i Z1, to ti jetre911 wrote:Kinematograf d.o.o.: 300.000,00 kn – Grimizno – Dijana Mlađenović – kratki igrani; 320.000,00 kn – Jasna Nanut – Povratak – kratki igrani; 450.000,00 kn – Umorstvo u katedrali – Tvrtko Rašpolić – kratki igrani; 220.000,00 – Pragovi – Dijana Mlađenović – kratki igrani; 90.000,00 – Izmještanja – Neli Ružić – eksperimentalni; 100.000,00 – Gubilište – Matija Debeljuh – eksperimentalni ; 100.000,00 – Bijeli gradovi – Domagoj Matizović – kratki dokumentarni; 100.000,00 – Daleki susreti – Vilim Žlender, Marko Stanić – kratki dokumentarni; 140.000,00 – Veseli svaki me kraj – Ana Opalić, Dalija Pintarić – kratki dokumentarni; 50.000,00 –Dekonstrukcija Odese – Tvrtko Rašpolić – kratki eksperimentalni; te još stotine tisuća kuna za razne razvoja scenarija, projekta i putovanja na festivale preko međunarodne suradnje.
2014-04-15
Gledao sam ja ponekad i radmanoviziju ali ne vidjeh ništa od ovogan_razbojnik wrote:Ne znaš ti, kad ne pohodiš festivale i ne gledaš kritički i znanstveni program, samo Bujanca i Z1, to ti jetre911 wrote:Kinematograf d.o.o.: 300.000,00 kn – Grimizno – Dijana Mlađenović – kratki igrani; 320.000,00 kn – Jasna Nanut – Povratak – kratki igrani; 450.000,00 kn – Umorstvo u katedrali – Tvrtko Rašpolić – kratki igrani; 220.000,00 – Pragovi – Dijana Mlađenović – kratki igrani; 90.000,00 – Izmještanja – Neli Ružić – eksperimentalni; 100.000,00 – Gubilište – Matija Debeljuh – eksperimentalni ; 100.000,00 – Bijeli gradovi – Domagoj Matizović – kratki dokumentarni; 100.000,00 – Daleki susreti – Vilim Žlender, Marko Stanić – kratki dokumentarni; 140.000,00 – Veseli svaki me kraj – Ana Opalić, Dalija Pintarić – kratki dokumentarni; 50.000,00 –Dekonstrukcija Odese – Tvrtko Rašpolić – kratki eksperimentalni; te još stotine tisuća kuna za razne razvoja scenarija, projekta i putovanja na festivale preko međunarodne suradnje.
Guest- Guest
Svejedno si glup i ne bi shvatio o cemu se radi i sto je autor tio reci. Nisi jedini. Ja to tako shvatam i ne bunim se.tre911 wrote:Gledao sam ja ponekad i radmanoviziju ali ne vidjeh ništa od ovogan_razbojnik wrote:Ne znaš ti, kad ne pohodiš festivale i ne gledaš kritički i znanstveni program, samo Bujanca i Z1, to ti jetre911 wrote:Kinematograf d.o.o.: 300.000,00 kn – Grimizno – Dijana Mlađenović – kratki igrani; 320.000,00 kn – Jasna Nanut – Povratak – kratki igrani; 450.000,00 kn – Umorstvo u katedrali – Tvrtko Rašpolić – kratki igrani; 220.000,00 – Pragovi – Dijana Mlađenović – kratki igrani; 90.000,00 – Izmještanja – Neli Ružić – eksperimentalni; 100.000,00 – Gubilište – Matija Debeljuh – eksperimentalni ; 100.000,00 – Bijeli gradovi – Domagoj Matizović – kratki dokumentarni; 100.000,00 – Daleki susreti – Vilim Žlender, Marko Stanić – kratki dokumentarni; 140.000,00 – Veseli svaki me kraj – Ana Opalić, Dalija Pintarić – kratki dokumentarni; 50.000,00 –Dekonstrukcija Odese – Tvrtko Rašpolić – kratki eksperimentalni; te još stotine tisuća kuna za razne razvoja scenarija, projekta i putovanja na festivale preko međunarodne suradnje.
abraham-
2014-04-14
Bi'će polako, ove debitantske treba sve prikazati, imao je Radman u programu ali sada će to neoustašija maknutitre911 wrote:Gledao sam ja ponekad i radmanoviziju ali ne vidjeh ništa od ovogan_razbojnik wrote:Ne znaš ti, kad ne pohodiš festivale i ne gledaš kritički i znanstveni program, samo Bujanca i Z1, to ti jetre911 wrote:Kinematograf d.o.o.: 300.000,00 kn – Grimizno – Dijana Mlađenović – kratki igrani; 320.000,00 kn – Jasna Nanut – Povratak – kratki igrani; 450.000,00 kn – Umorstvo u katedrali – Tvrtko Rašpolić – kratki igrani; 220.000,00 – Pragovi – Dijana Mlađenović – kratki igrani; 90.000,00 – Izmještanja – Neli Ružić – eksperimentalni; 100.000,00 – Gubilište – Matija Debeljuh – eksperimentalni ; 100.000,00 – Bijeli gradovi – Domagoj Matizović – kratki dokumentarni; 100.000,00 – Daleki susreti – Vilim Žlender, Marko Stanić – kratki dokumentarni; 140.000,00 – Veseli svaki me kraj – Ana Opalić, Dalija Pintarić – kratki dokumentarni; 50.000,00 –Dekonstrukcija Odese – Tvrtko Rašpolić – kratki eksperimentalni; te još stotine tisuća kuna za razne razvoja scenarija, projekta i putovanja na festivale preko međunarodne suradnje.
2014-04-15
Na listi debitanata je i Hribarova vlastita kći Sara Hribar kojoj prolazi dugometražni igrani film “Kamenski Bluz”, također u iznosu od 3,5 milijuna kuna. Nepotizam i sukob interesa za koju je Hribar prije nekoliko mjeseci čak sazvao i posebnu sjednicu Upravnog odbora i Vijeća HAVC-a kako bi ovi odobrili i potpisali da se Sara Hribar smije prijaviti i smije odobriti na Natječaju. Detaljnim ispitivanjem situacije, došli smo do podataka da je Sara Hribar, rođena 1986. iz n-tog puta uspjela završiti 1. godinu Akademije dramske umjetnosti i da je to jedino formalno obrazovanje koje ima. Ta informacija se prešućuje u svim medijima. Najveće domaće priznanje što Sara Hribar ima je ono na Zagreb film festivalu, koje joj je dodijelio Boris T.Matić, Hribarov poseban prijatelj. Sara Hribar je već protuzakonito za ovaj projekt dobila i sredstva za razvoj scenarija i razvoj projekta. U vrijeme njezinog pada na Akademiji i kasnije pauze dekan je bio Branko Ivanda, kojem se Hribar odužuje 2011. tako da ga stavlja u komisiju za igrani film i koji sam sebi, tj. Ars septimi d.o.o., zajedničkoj firmi njega i žene –Lidije Ivande dodjeljuje 750 000 kn za koprodukciji filma ”Ivan”.
Impresivno kako je lako zaraditi svoj prvi milijun u DNRH
Impresivno kako je lako zaraditi svoj prvi milijun u DNRH
Guest- Guest
Meni žao što takve vrhunske uratke nisu podjelili sa nama sirotinjomabraham wrote:Svejedno si glup i ne bi shvatio o cemu se radi i sto je autor tio reci. Nisi jedini. Ja to tako shvatam i ne bunim se.tre911 wrote:Gledao sam ja ponekad i radmanoviziju ali ne vidjeh ništa od ovogan_razbojnik wrote:Ne znaš ti, kad ne pohodiš festivale i ne gledaš kritički i znanstveni program, samo Bujanca i Z1, to ti jetre911 wrote:Kinematograf d.o.o.: 300.000,00 kn – Grimizno – Dijana Mlađenović – kratki igrani; 320.000,00 kn – Jasna Nanut – Povratak – kratki igrani; 450.000,00 kn – Umorstvo u katedrali – Tvrtko Rašpolić – kratki igrani; 220.000,00 – Pragovi – Dijana Mlađenović – kratki igrani; 90.000,00 – Izmještanja – Neli Ružić – eksperimentalni; 100.000,00 – Gubilište – Matija Debeljuh – eksperimentalni ; 100.000,00 – Bijeli gradovi – Domagoj Matizović – kratki dokumentarni; 100.000,00 – Daleki susreti – Vilim Žlender, Marko Stanić – kratki dokumentarni; 140.000,00 – Veseli svaki me kraj – Ana Opalić, Dalija Pintarić – kratki dokumentarni; 50.000,00 –Dekonstrukcija Odese – Tvrtko Rašpolić – kratki eksperimentalni; te još stotine tisuća kuna za razne razvoja scenarija, projekta i putovanja na festivale preko međunarodne suradnje.
Guest- Guest
Točno, to je apstraktna umjetnost unutar one sedme...ne isplati se krcati televizijski program recimo ovim od mlade Hribar kada prosječni klerofašist gleda i ne vidiabraham wrote:Svejedno si glup i ne bi shvatio o cemu se radi i sto je autor tio reci. Nisi jedini. Ja to tako shvatam i ne bunim se.tre911 wrote:Gledao sam ja ponekad i radmanoviziju ali ne vidjeh ništa od ovogan_razbojnik wrote:Ne znaš ti, kad ne pohodiš festivale i ne gledaš kritički i znanstveni program, samo Bujanca i Z1, to ti jetre911 wrote:Kinematograf d.o.o.: 300.000,00 kn – Grimizno – Dijana Mlađenović – kratki igrani; 320.000,00 kn – Jasna Nanut – Povratak – kratki igrani; 450.000,00 kn – Umorstvo u katedrali – Tvrtko Rašpolić – kratki igrani; 220.000,00 – Pragovi – Dijana Mlađenović – kratki igrani; 90.000,00 – Izmještanja – Neli Ružić – eksperimentalni; 100.000,00 – Gubilište – Matija Debeljuh – eksperimentalni ; 100.000,00 – Bijeli gradovi – Domagoj Matizović – kratki dokumentarni; 100.000,00 – Daleki susreti – Vilim Žlender, Marko Stanić – kratki dokumentarni; 140.000,00 – Veseli svaki me kraj – Ana Opalić, Dalija Pintarić – kratki dokumentarni; 50.000,00 –Dekonstrukcija Odese – Tvrtko Rašpolić – kratki eksperimentalni; te još stotine tisuća kuna za razne razvoja scenarija, projekta i putovanja na festivale preko međunarodne suradnje.
2014-04-15
Sve je lako ak si nas, o da, o da, o da, Svejjjjjjjeeee lako ak si nas, svako odjelo ti dobro stoji.... bas svaka rana manje boli boli. o je. o je , o jeeeeeeee
2014-04-14
Evo Rade dolazi amo ali se ja ne usudim otici. Bojim se necu ga razumjeti.n_razbojnik wrote:Točno, to je apstraktna umjetnost unutar one sedme...ne isplati se krcati televizijski program recimo ovim od mlade Hribar kada prosječni klerofašist gleda i ne vidiabraham wrote:Svejedno si glup i ne bi shvatio o cemu se radi i sto je autor tio reci. Nisi jedini. Ja to tako shvatam i ne bunim se.tre911 wrote:Gledao sam ja ponekad i radmanoviziju ali ne vidjeh ništa od ovogan_razbojnik wrote:Ne znaš ti, kad ne pohodiš festivale i ne gledaš kritički i znanstveni program, samo Bujanca i Z1, to ti jetre911 wrote:Kinematograf d.o.o.: 300.000,00 kn – Grimizno – Dijana Mlađenović – kratki igrani; 320.000,00 kn – Jasna Nanut – Povratak – kratki igrani; 450.000,00 kn – Umorstvo u katedrali – Tvrtko Rašpolić – kratki igrani; 220.000,00 – Pragovi – Dijana Mlađenović – kratki igrani; 90.000,00 – Izmještanja – Neli Ružić – eksperimentalni; 100.000,00 – Gubilište – Matija Debeljuh – eksperimentalni ; 100.000,00 – Bijeli gradovi – Domagoj Matizović – kratki dokumentarni; 100.000,00 – Daleki susreti – Vilim Žlender, Marko Stanić – kratki dokumentarni; 140.000,00 – Veseli svaki me kraj – Ana Opalić, Dalija Pintarić – kratki dokumentarni; 50.000,00 –Dekonstrukcija Odese – Tvrtko Rašpolić – kratki eksperimentalni; te još stotine tisuća kuna za razne razvoja scenarija, projekta i putovanja na festivale preko međunarodne suradnje.
abraham-
2014-04-14
Dugometražna debitantica je Daina Oniunas – Pusić, kći Vesne Pusić koja već godinama živi u Londonu, ali se zato svake godine redovito prijavljuje na HAVC koji joj je za 2 kratka igrana filma već odobrio preko 300.000,00 kn. Nagrade na nacionalnim festivalima se lako namjeste kad je vlasnik sviju Hrvoje Hribar, pa su joj tako i Dani hrvatskog filma i Zagreb film festival dodijelili one za debitanticu kako bi opravdali potrošene državne novce, a sad Odjel za promociju i plasman HAVC-a svim resursima njen film gura na sve moguće prijateljske festivale. Studentska vježba “Slonovi” i jedini kratki profesionalni film “Zvjerka” u rekordnom iznosu od 260.000,00 kn dokaz je da je HAVC jako voli, kao što i Hribar voli Vesnu Pusić koja mu je 4 godine čuvala leđa i spašavala ga od smjene i DORH-a, a sad to pokušava nastaviti preko prijateljice Nine Obuljen koju su smjestili u UO Havc-a. Državni dužnosnici, sukob interesa, USKOK?!
Ništa bez ministrice regiona i inostranih poslova
Guest- Guest
Ma šta'š smijaće ti se ljudi...abraham wrote:Evo Rade dolazi amo ali se ja ne usudim otici. Bojim se necu ga razumjeti.n_razbojnik wrote:Točno, to je apstraktna umjetnost unutar one sedme...ne isplati se krcati televizijski program recimo ovim od mlade Hribar kada prosječni klerofašist gleda i ne vidiabraham wrote:Svejedno si glup i ne bi shvatio o cemu se radi i sto je autor tio reci. Nisi jedini. Ja to tako shvatam i ne bunim se.tre911 wrote:Gledao sam ja ponekad i radmanoviziju ali ne vidjeh ništa od ovogan_razbojnik wrote:Ne znaš ti, kad ne pohodiš festivale i ne gledaš kritički i znanstveni program, samo Bujanca i Z1, to ti jetre911 wrote:Kinematograf d.o.o.: 300.000,00 kn – Grimizno – Dijana Mlađenović – kratki igrani; 320.000,00 kn – Jasna Nanut – Povratak – kratki igrani; 450.000,00 kn – Umorstvo u katedrali – Tvrtko Rašpolić – kratki igrani; 220.000,00 – Pragovi – Dijana Mlađenović – kratki igrani; 90.000,00 – Izmještanja – Neli Ružić – eksperimentalni; 100.000,00 – Gubilište – Matija Debeljuh – eksperimentalni ; 100.000,00 – Bijeli gradovi – Domagoj Matizović – kratki dokumentarni; 100.000,00 – Daleki susreti – Vilim Žlender, Marko Stanić – kratki dokumentarni; 140.000,00 – Veseli svaki me kraj – Ana Opalić, Dalija Pintarić – kratki dokumentarni; 50.000,00 –Dekonstrukcija Odese – Tvrtko Rašpolić – kratki eksperimentalni; te još stotine tisuća kuna za razne razvoja scenarija, projekta i putovanja na festivale preko međunarodne suradnje.
2014-04-15
Hribar uplati i Hribar ocjeni...pa logično, ja tu ne vidim problem , tko bolje zna nego onaj što platitre911 wrote:Dugometražna debitantica je Daina Oniunas – Pusić, kći Vesne Pusić koja već godinama živi u Londonu, ali se zato svake godine redovito prijavljuje na HAVC koji joj je za 2 kratka igrana filma već odobrio preko 300.000,00 kn. Nagrade na nacionalnim festivalima se lako namjeste kad je vlasnik sviju Hrvoje Hribar, pa su joj tako i Dani hrvatskog filma i Zagreb film festival dodijelili one za debitanticu kako bi opravdali potrošene državne novce, a sad Odjel za promociju i plasman HAVC-a svim resursima njen film gura na sve moguće prijateljske festivale. Studentska vježba “Slonovi” i jedini kratki profesionalni film “Zvjerka” u rekordnom iznosu od 260.000,00 kn dokaz je da je HAVC jako voli, kao što i Hribar voli Vesnu Pusić koja mu je 4 godine čuvala leđa i spašavala ga od smjene i DORH-a, a sad to pokušava nastaviti preko prijateljice Nine Obuljen koju su smjestili u UO Havc-a. Državni dužnosnici, sukob interesa, USKOK?!
2014-04-15
Moram se pepelom posuti, ipak je bilo i na radmanoviziji
Posljednja dugometražna debitantica je Sonja Tarokić i film “Zbornica” u produkciji firme “Kinorama” Ankice Jurić Tilić, supruge HRT-ovca Ote Tilića, najskandaloznije i najbogatije producentske kuće koja na svakom od natječaja povuče preko polovice ukupnih sredstava, a izvrsno joj ide i na HRT-u gdje navodno po 1 epizodi serije “Patrola na cesti” dobiva 1.400.000, 00 kn.
Posljednja dugometražna debitantica je Sonja Tarokić i film “Zbornica” u produkciji firme “Kinorama” Ankice Jurić Tilić, supruge HRT-ovca Ote Tilića, najskandaloznije i najbogatije producentske kuće koja na svakom od natječaja povuče preko polovice ukupnih sredstava, a izvrsno joj ide i na HRT-u gdje navodno po 1 epizodi serije “Patrola na cesti” dobiva 1.400.000, 00 kn.
Guest- Guest
Mislim, dobro sjelo, ono,multi-kulti, vidis oso pogledat srbu a i svjetsku zvijezdu. S druge strane mislim da mi nece pomoci da prvrnem neku a mogu i ispast glup , umjesto urban. Bilo kako bilo odo ja na Bajagu. Natuc se pive, popricat sa Bajom i to je to.n_razbojnik wrote:Ma šta'š smijaće ti se ljudi...abraham wrote:Evo Rade dolazi amo ali se ja ne usudim otici. Bojim se necu ga razumjeti.n_razbojnik wrote:Točno, to je apstraktna umjetnost unutar one sedme...ne isplati se krcati televizijski program recimo ovim od mlade Hribar kada prosječni klerofašist gleda i ne vidiabraham wrote:Svejedno si glup i ne bi shvatio o cemu se radi i sto je autor tio reci. Nisi jedini. Ja to tako shvatam i ne bunim se.tre911 wrote:Gledao sam ja ponekad i radmanoviziju ali ne vidjeh ništa od ovogan_razbojnik wrote:Ne znaš ti, kad ne pohodiš festivale i ne gledaš kritički i znanstveni program, samo Bujanca i Z1, to ti jetre911 wrote:Kinematograf d.o.o.: 300.000,00 kn – Grimizno – Dijana Mlađenović – kratki igrani; 320.000,00 kn – Jasna Nanut – Povratak – kratki igrani; 450.000,00 kn – Umorstvo u katedrali – Tvrtko Rašpolić – kratki igrani; 220.000,00 – Pragovi – Dijana Mlađenović – kratki igrani; 90.000,00 – Izmještanja – Neli Ružić – eksperimentalni; 100.000,00 – Gubilište – Matija Debeljuh – eksperimentalni ; 100.000,00 – Bijeli gradovi – Domagoj Matizović – kratki dokumentarni; 100.000,00 – Daleki susreti – Vilim Žlender, Marko Stanić – kratki dokumentarni; 140.000,00 – Veseli svaki me kraj – Ana Opalić, Dalija Pintarić – kratki dokumentarni; 50.000,00 –Dekonstrukcija Odese – Tvrtko Rašpolić – kratki eksperimentalni; te još stotine tisuća kuna za razne razvoja scenarija, projekta i putovanja na festivale preko međunarodne suradnje.
2014-04-14
Saće yehudi doć i reći da su sve ovo gluposti i tražiti ključ
Guest- Guest
eto, ipak se radi o A kategoriji redateljatre911 wrote:Moram se pepelom posuti, ipak je bilo i na radmanoviziji
2014-04-15
E moj Crnoja, jebo ti babu svoju. Kaze Crnoja da je sve radio u naboljoj namjeri.Pitaju novinari prema komu. Prema meni, izvali glupi Crnoja. Bilo kako bilo Hribar je imao najbolju namjeru.Prema kome?? Prema kcerci. Jebi ga, tko najbolje zna njene mogucnosti ako ne otac. muhahahahahahaaa Kila mozga dva jaja.
2014-04-14
Drag mi je ovaj Hribar a i svi sisari s njegove bande. Zasto??? Zato sta su nasi.
2014-04-14
Da, tipični gad, ne bi uložio, ali siše li ga siše. E, da bar postoji država u kojoj nema poreza i svatko se snalazi sam pa da te tamo šutnemo, da vidiš kako je to divno.aben wrote:haha,
ne bi poslo dite u socijalističku skulu ni u ludilu, al prijete mi zatvorom.
u socijalističke bolnice ulazim ča više, da vrotin ča su mi ukrali od pdv koji ne uspjevan izbjegnuti.
socijalnu pomoć još ne dobivun, tek se morun raspitati kako to gre.
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Smisao postojanja HAVC-a je u naslovu filma 'Sve džaba'
» Kritičar i povjesničar filma Daniel Rafaelić upravo je izabran za v.d. ravnatelja HAVC-a
» Hribar mi je rekao:Ne izbaciš li Thompsona iz filma, nema ti nagrade
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
» Nema osnove za tužbu zbog krivotvorenih diploma
» Kritičar i povjesničar filma Daniel Rafaelić upravo je izabran za v.d. ravnatelja HAVC-a
» Hribar mi je rekao:Ne izbaciš li Thompsona iz filma, nema ti nagrade
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
» Nema osnove za tužbu zbog krivotvorenih diploma
Page 8 of 9