Doktore Kolak, a da tebe neko malo grublje pajserom?
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Doktore Kolak, a da tebe neko malo grublje pajserom?
A moj zadatak je bio : dođi , izwidi , pokupi informaćije.
Dakle nisam owdje da spašawam ikoga nego u misiji izwiđanja.
Dakle nisam owdje da spašawam ikoga nego u misiji izwiđanja.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Smrt je sastawni dio žiwota.Regoč wrote:Ako ti je netko blizak, moja sućut.
Pokoj vječni daruj mu Gospodine.
I svjetlost vječna svjetlila njemu.
Počivao u miru.
Amen.
Riječ je o starijoj osobi al ne toliko starijoj no nije dijete ili mlada osoba tako da ....al ok .....poštiwao sam tu osobu .....mali a weliki čowjek .....ne wolim sprowode al owo je jedn od onih na koje želim otići tj želim biti tamo i oprostit se.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Eva wrote:Regoču, si bil možda na porodu?Regoč wrote:Ray, uviek mi je bilo drago što me muke rađanja nikada neće zapasti, ali samo radi tebe volio bih da možemo pa da ti odeš rađati i vičeš AAAAA, a netko ti drži ruku preko ustah.RayMabus wrote:Pa i nije tako komplićirano ....jednostawno porod u tišini ....naprawiš swe šta možeš da se odwija u tišini a sad normalno ako nekoga boli da mora i wikati onda nesmije krositit riječi nego samo AAAA i to dakle ništa riječi i ono lagano nježno ruka preko usana da zwuk izgubi jačinu u prostoriji ( njoj je i onako isto , jer wiće al ne mora zwuk ići dalje jer ga laganim nježnim stawljanjem ruke preko usana blokiraš da se širi po prostoru i dopire do djetetowim ušiju ).Regoč wrote:Uf, Ray, bolje da nas džihadisti osvoje neg scijentolozi.
bio ja, draže bi mi bilo da nisam, valjda je više mene bilo strah
al kad vidiš kakvih mesara ima možda bolje
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» 'Unakazit cu tebe i Tita'
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» 'Unakazit cu tebe i Tita'
Page 5 of 5