Jel Tito bio taj koji je sredio Staljina???
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Jel Tito bio taj koji je sredio Staljina???
Zayeban je bio Tito, ali da je Staljina dao ubit to je vec malo otislo u domen necemo rec naucne, fantastike.
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Jebi ga ,da ga Tito ne dokusuri, Stalin bi imao 138 godina. Ono, mislim u naponu snage. Ne znam tko otrova Tita?? Takovi kalibri i mange ne umiru prirodnom smrcu. On bi sada bio , ono bas u naponu snage, 124 godine. Da, sretna obljetnica Stalin-ove smrti(jucer) svima koji slave.
2014-04-14
Upravo to i ja mislim.omni wrote:Zayeban je bio Tito, ali da je Staljina dao ubit to je vec malo otislo u domen necemo rec naucne, fantastike.
No,moguće je da je Tito toliko iživcirao Kobu,da je ovaj od sekirancije na onaj svijet otišao nešto ranije.
Tito je rekao Staljinu "NE", no osobno mislim da ga nikada ne bi ubio,čak i kad bi imao priliku.
Kao u Bibliji David,kad je u pećini našao svog progonitelja Šaula kako spava. Mogao ga je ubiti,ali to nije htio.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Gluposti. Čovjek je doživio moždani, a kako je bio sam u sobi nitko mu nije pomogao. Budući da su ga se bojali, satima se nitko nije usudio ući, a kad su ušli (ušli su tek nakon što se okupilo pola Politbiroa u njegovoj ladanjki), više nije bilo pomoći. Kažu i da se ovi iz Politbiroa nisu baš ni žurili zvati liečnika.
Da ga nisu otrovali tito bi i jolovoj kravi tele napravio koliko je moćan bio.abraham wrote:Jebi ga ,da ga Tito ne dokusuri, Stalin bi imao 138 godina. Ono, mislim u naponu snage. Ne znam tko otrova Tita?? Takovi kalibri i mange ne umiru prirodnom smrcu. On bi sada bio , ono bas u naponu snage, 124 godine. Da, sretna obljetnica Stalin-ove smrti(jucer) svima koji slave.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Staljin je živio neurednim životom. Malo je spavao,nije se kretao,niti bio fizički aktivan....
Pušio je mahorke,a mahorke su ubile više Rusa nego on sam.
I lokao je ko smuk. Tito, Tempo,Đilas,Nikoliš i još neki jugoslavenski rukovodioci koji su bili mu u posjeti,kažu da je svake noći priređivao pijanke u kojima su se opijali do besvijesti.
Đilas nenaviknut na takvo što je povraćao ondje ,pa mu se Staljin smijao.
Tito kaže da je Staljin još za vrijeme rata,kad ga je Tito posjetio sa Visa,na jednoj takvoj pijanci rekao "Čuvajte mi Tita!" "Čuvajte Tita,jer ja sam gotov,a on će ostati!"
Tito mu je rekao nešto u stilu,ma dajte druže Staljine,živjet ćete vi još ohoho,ali ga je Visarionovič prekinuo i ozbiljno mu rekao: "Njet,Tavjarišč Tito, ja dobro poznaju svoje zdarovje i svoje fizičeskoje sastojanije!"
Pušio je mahorke,a mahorke su ubile više Rusa nego on sam.
I lokao je ko smuk. Tito, Tempo,Đilas,Nikoliš i još neki jugoslavenski rukovodioci koji su bili mu u posjeti,kažu da je svake noći priređivao pijanke u kojima su se opijali do besvijesti.
Đilas nenaviknut na takvo što je povraćao ondje ,pa mu se Staljin smijao.
Tito kaže da je Staljin još za vrijeme rata,kad ga je Tito posjetio sa Visa,na jednoj takvoj pijanci rekao "Čuvajte mi Tita!" "Čuvajte Tita,jer ja sam gotov,a on će ostati!"
Tito mu je rekao nešto u stilu,ma dajte druže Staljine,živjet ćete vi još ohoho,ali ga je Visarionovič prekinuo i ozbiljno mu rekao: "Njet,Tavjarišč Tito, ja dobro poznaju svoje zdarovje i svoje fizičeskoje sastojanije!"
2014-04-22
A onda je obuhvatio Tita oko struka, podignuo ga u zrak i rekao "ovaj dolazi nakon mene".
Oooooo,vidim da si upoznat sa materijom?Regoč wrote:A onda je obuhvatio Tita oko struka, podignuo ga u zrak i rekao "ovaj dolazi nakon mene".
2014-04-22
Nije baš nešto čime su nas hranili u pionirima, ali kasnije se mnogo toga doznalo. A i zanima me.jastreb wrote:Oooooo,vidim da si upoznat sa materijom?Regoč wrote:A onda je obuhvatio Tita oko struka, podignuo ga u zrak i rekao "ovaj dolazi nakon mene".
Pa sad kada čitam neke od vas izgleda da mu je i to uspjelo.tre911 wrote:Da ga nisu otrovali tito bi i jolovoj kravi tele napravio koliko je moćan bio.abraham wrote:Jebi ga ,da ga Tito ne dokusuri, Stalin bi imao 138 godina. Ono, mislim u naponu snage. Ne znam tko otrova Tita?? Takovi kalibri i mange ne umiru prirodnom smrcu. On bi sada bio , ono bas u naponu snage, 124 godine. Da, sretna obljetnica Stalin-ove smrti(jucer) svima koji slave.
provocator wrote:
Vidiš
nego nisam vidio kako si i dali komentirao moju analizu po pitanju toga
radi čega drug tito nikada nije dao amnestiju lopovima. A baš me tvoje mišljenje zanima.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nisam ja glupan nego ti , ne molim se ja drugu titu nego ti, nije meni koljač u srcu nego tebi, nije meni juga na pameti nego tebi, ne zagovaram ja utopiju nego ti itd itd itd...provocator wrote:Pa sad kada čitam neke od vas izgleda da mu je i to uspjelo.tre911 wrote:Da ga nisu otrovali tito bi i jolovoj kravi tele napravio koliko je moćan bio.abraham wrote:Jebi ga ,da ga Tito ne dokusuri, Stalin bi imao 138 godina. Ono, mislim u naponu snage. Ne znam tko otrova Tita?? Takovi kalibri i mange ne umiru prirodnom smrcu. On bi sada bio , ono bas u naponu snage, 124 godine. Da, sretna obljetnica Stalin-ove smrti(jucer) svima koji slave.
komi idiot press
Guest- Guest
Ne mogu svi biti lopovi, nešto kao al capone koji je pobio suparničku bandu ali je i dalje ostao lopina i mafijaš kao i drug titoYehudi wrote:provocator wrote:
Vidiš
nego nisam vidio kako si i dali komentirao moju analizu po pitanju toga
radi čega drug tito nikada nije dao amnestiju lopovima. A baš me tvoje mišljenje zanima.
Guest- Guest
Provo bi htio ići u Siriju boriti se protiv kapitalističkoga Zapada, ali mu ne daju vizu.tre911 wrote:Nisam ja glupan nego ti , ne molim se ja drugu titu nego ti, nije meni koljač u srcu nego tebi, nije meni juga na pameti nego tebi, ne zagovaram ja utopiju nego ti itd itd itd...provocator wrote:Pa sad kada čitam neke od vas izgleda da mu je i to uspjelo.tre911 wrote:Da ga nisu otrovali tito bi i jolovoj kravi tele napravio koliko je moćan bio.abraham wrote:Jebi ga ,da ga Tito ne dokusuri, Stalin bi imao 138 godina. Ono, mislim u naponu snage. Ne znam tko otrova Tita?? Takovi kalibri i mange ne umiru prirodnom smrcu. On bi sada bio , ono bas u naponu snage, 124 godine. Da, sretna obljetnica Stalin-ove smrti(jucer) svima koji slave.
komi idiot press
Ove mirovine sjebu čovjeka totalno,odeš mlad u mirovinu pa kladionica,pa dosada,alkohol,lupaš gluposti.....sjebe ti život....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Je, išao bi ko i stanjko i pizdon i đžango braniti Kosovo a kad je došlo stani pani nešto im se nije dalo, uhvatila ih križobolja iz nekih starih ratova i pohoda.Regoč wrote:Provo bi htio ići u Siriju boriti se protiv kapitalističkoga Zapada, ali mu ne daju vizu.tre911 wrote:Nisam ja glupan nego ti , ne molim se ja drugu titu nego ti, nije meni koljač u srcu nego tebi, nije meni juga na pameti nego tebi, ne zagovaram ja utopiju nego ti itd itd itd...provocator wrote:Pa sad kada čitam neke od vas izgleda da mu je i to uspjelo.tre911 wrote:Da ga nisu otrovali tito bi i jolovoj kravi tele napravio koliko je moćan bio.abraham wrote:Jebi ga ,da ga Tito ne dokusuri, Stalin bi imao 138 godina. Ono, mislim u naponu snage. Ne znam tko otrova Tita?? Takovi kalibri i mange ne umiru prirodnom smrcu. On bi sada bio , ono bas u naponu snage, 124 godine. Da, sretna obljetnica Stalin-ove smrti(jucer) svima koji slave.
komi idiot press
Internet komi ratnik press
Guest- Guest
Jel Tito bio taj koji je sredio jokera i catwoman???
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Jel Tito bio taj koji je sredio jokera i catwoman???
zar sumnjaš?kaja_333 wrote:Jel Tito bio taj koji je sredio jokera i catwoman???
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» HR teg na dnu Okeana, koji TITO juri da dostigne
» TITO: "ZNAM KOJI AMBASADORI SU PRIŽELJKIVALI MOJU SMRT"
» 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'
» ČOVEK KOJI JE STVORIO ARKANA: Bio je siva eminencija SFRJ, plašio ga se čak i Tito, a Jovanka ga je MRZELA IZ DNA DUŠE
» Povampireni srpski mediji o Jasenovcu:Nije 700 000 žrtava nego preko milijun..Tito ustaša koji je skrivao ustaše..
» TITO: "ZNAM KOJI AMBASADORI SU PRIŽELJKIVALI MOJU SMRT"
» 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'
» ČOVEK KOJI JE STVORIO ARKANA: Bio je siva eminencija SFRJ, plašio ga se čak i Tito, a Jovanka ga je MRZELA IZ DNA DUŠE
» Povampireni srpski mediji o Jasenovcu:Nije 700 000 žrtava nego preko milijun..Tito ustaša koji je skrivao ustaše..
Page 2 of 2