Branitelji digli balvan revoluciju u Zagrebu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Branitelji digli balvan revoluciju u Zagrebu
Pa je, barem 60%.asilovski wrote:Zagreb, pa nije Zagreb RH-a pogotovo u posve centraliziranoj državiEro wrote:Bio nedavno. Zagreb vam izgleda ono baš šik. Europski.asilovski wrote:Pa nemamo državu, ovo je naime batustan u rasulu, moraš Ero ponekad doći da se sam uvjerišEro wrote:asilovski wrote:"Izgleda da nam treba nova generacija branitelja, koji će osloboditi Hrvatsku od ovih starih. Ovo više nema nikakvog smisla.." tako nekako u biti ovi branitelji su se borili da imaju kastinski položaj i mirovini, to tako ispada
Ništa što ne bi bila praksa svih demokratskih i normalnih europskih država.
Tko mi ne vjeruje neka ode u Pariiz i pogleda kako izgledaju hoteli za smještaj obitelji vojnika iz ww1.
Ne samo iz ww2, već i onih iz ww1.
Atila, državu imate zahvaljujući tim nesebičnim ljudima, a na njih se ljute jugo-dupelisci ,
koji su izgubili ničim zaslužene privilegije.
Uostalom, neka budu sretni da ih se ne tretira kao nekadašnje okupatore.
No, istina, njim upravljaju 'Ercegovci, a to se ne pika..
Da ste upravljali državom kao Bandić Zagrebom, di bi vam bio kraj...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Pa.,.rezultat je prazna gracka blagajna i predstecaj grada...sad ne znam jel to dobro...Ero wrote:Pa je, barem 60%.asilovski wrote:Zagreb, pa nije Zagreb RH-a pogotovo u posve centraliziranoj državiEro wrote:Bio nedavno. Zagreb vam izgleda ono baš šik. Europski.asilovski wrote:Pa nemamo državu, ovo je naime batustan u rasulu, moraš Ero ponekad doći da se sam uvjerišEro wrote:asilovski wrote:"Izgleda da nam treba nova generacija branitelja, koji će osloboditi Hrvatsku od ovih starih. Ovo više nema nikakvog smisla.." tako nekako u biti ovi branitelji su se borili da imaju kastinski položaj i mirovini, to tako ispada
Tko mi ne vjeruje neka ode u Pariiz i pogleda kako izgledaju hoteli za smještaj obitelji vojnika iz ww1.
Atila, državu imate zahvaljujući tim nesebičnim ljudima, a na njih se ljute jugo-dupelisci ,
Guest- Guest
istina , neasilovski wrote:ne treba udruga za djecu imati papire da prolazi mjesnom cestom, pobogu ...debotoijusto wrote:ne izgleda kao da nema ceste...Ero wrote:asilovski wrote:
"Naša je udruga dobila zemljište od vlade i preuzela ga od DUUDI-ja. Tamo nema ni ceste niti puta i riječ je od dvorištu kojeg smo mi ogradili", kazao je Jakobčić.
sto kaze jadraka na ovo ?
koje papire ima udruga konji/branitelji ?
no treba imati nekakve papire za koristenje zemljista/nastambe/konje...do kojih vodi put
iz videa jasno da mrzitelj hrvatske potrebite djece zauzeo asfaltirani nerazvrstani put
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Prije nego što sledeće lupiš, pogledaj koliki je GDP grada Zagreba, a s koliko Bandić od toga raspolaže, o'ma ti bude jasnobogomdani wrote:Pa.,.rezultat je prazna gracka blagajna i predstecaj grada...sad ne znam jel to dobro...Ero wrote:Pa je, barem 60%.asilovski wrote:Zagreb, pa nije Zagreb RH-a pogotovo u posve centraliziranoj državiEro wrote:Bio nedavno. Zagreb vam izgleda ono baš šik. Europski.asilovski wrote:Pa nemamo državu, ovo je naime batustan u rasulu, moraš Ero ponekad doći da se sam uvjerišEro wrote:asilovski wrote:"Izgleda da nam treba nova generacija branitelja, koji će osloboditi Hrvatsku od ovih starih. Ovo više nema nikakvog smisla.." tako nekako u biti ovi branitelji su se borili da imaju kastinski položaj i mirovini, to tako ispada
di su problemi.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ukrajinsko veleposlanstvo u Zagrebu:'Borbeni duh nas vojske je visok.Branitelji su spremni.'
» Balvan revolucija
» Godisnjica 'balvan revolucije'
» Balvan revolucija 1990. na danasnji dan 17. Kolovoza
» Klečavci su kao i balvan revolucija kada su uvezeni četnici
» Balvan revolucija
» Godisnjica 'balvan revolucije'
» Balvan revolucija 1990. na danasnji dan 17. Kolovoza
» Klečavci su kao i balvan revolucija kada su uvezeni četnici
Page 2 of 2