Rusi, zaboravite Tursku i Egipat - Kuba je za vas
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kuba se nada da će preuzeti primat od Turske i Egipta, koji su donedavno bili najpopularnije destinacije ruskih turista, izjavio je kubanski ambasador u Moskvi
Izvor: Sputnik subota, 27.02.2016. | 15:16
Ruske vlasti preporučile su svojim turističkim agencijama da ne prodaju paket aranžmane za Tursku nakon što je turska vojska oborila ruski vojni avion iznad Sirije, dok su letovi između Rusije i Egipta prekinuti posle terorističkog napada u kojem je nad Sinajem oboren ruski putnički avion.
"Broj ruskih turista u Turskoj i Egiptu se smanjuje, tako da je Kuba spremna da dočeka ruske goste“, rekao je ambasador Emilio Lozada Garsija i dodao da bi kubanski narod pozdravio "sve turiste iz Rusije“.
Ambasador je naglasio da bi Kuba mogla biti pristupačna ruskim gostima na više načina. Inače, u ovoj zemlji nacionalna valuta je izgubila više od polovine svoje vrednosti u odnosu na američki dolar.
Kuba se nada da će preuzeti primat od Turske i Egipta, koji su donedavno bili najpopularnije destinacije ruskih turista, izjavio je kubanski ambasador u Moskvi
Izvor: Sputnik subota, 27.02.2016. | 15:16
Ruske vlasti preporučile su svojim turističkim agencijama da ne prodaju paket aranžmane za Tursku nakon što je turska vojska oborila ruski vojni avion iznad Sirije, dok su letovi između Rusije i Egipta prekinuti posle terorističkog napada u kojem je nad Sinajem oboren ruski putnički avion.
"Broj ruskih turista u Turskoj i Egiptu se smanjuje, tako da je Kuba spremna da dočeka ruske goste“, rekao je ambasador Emilio Lozada Garsija i dodao da bi kubanski narod pozdravio "sve turiste iz Rusije“.
Ambasador je naglasio da bi Kuba mogla biti pristupačna ruskim gostima na više načina. Inače, u ovoj zemlji nacionalna valuta je izgubila više od polovine svoje vrednosti u odnosu na američki dolar.
Re: Rusi, zaboravite Tursku i Egipat - Kuba je za vas
A jbate...Zašto ne Krim?
Sve mi se nešto čini da će ovoga ljeta Dalmacija biti puna ruskih bogataša.
Doduše ni Dunav...ovaaj, Krim, nije loš.
Rusi mrze našu islamsku braću.
Egipat, Turska, Tunis, Libija, Irak, Maroko i Afganistan i Sirija ovoga će ljeta vrvjeti od europskih turista.
Egipat, Turska, Tunis, Libija, Irak, Maroko i Afganistan i Sirija ovoga će ljeta vrvjeti od europskih turista.
crvenkasti-
2014-04-17
sumnjam, frend iz poreca mi kaze da u zadnjih 5 godina ne dolazi ni 10 % rusa zbog tretmana oko viza i slicnoEro wrote:Sve mi se nešto čini da će ovoga ljeta Dalmacija biti puna ruskih bogataša.
2014-04-11
zlovenske seronje na aparatima
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ero wrote:A jbate...Zašto ne Krim?
Radi se o inozemnim posjetama naših ruskih priatelja a Krim je kako znamo Rusija ;)
a uskoro i konstantinopol :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A Bože moj, pa neće u Sloveniju...noge u lavor vode možeš i kod kuće. :)
Guest- Guest
Msm da je ovo pozivnica za S400 na Kubu :)
2015-08-06
Slabo im to nešto radi, dok im Turci obaraju avione...epikur37 wrote:Msm da je ovo pozivnica za S400 na Kubu :)
Ero wrote:Slabo im to nešto radi, dok im Turci obaraju avione...epikur37 wrote:Msm da je ovo pozivnica za S400 na Kubu :)
turci su k nozi, a s njima i nato pakt ;)
2015-08-06
A ku'će onda bogati Rusi na odmor? Istok u cjelini odpada, Cuba daleko...a u Zadar, da di će drugo.Leviathan2 wrote:sumnjam, frend iz poreca mi kaze da u zadnjih 5 godina ne dolazi ni 10 % rusa zbog tretmana oko viza i slicnoEro wrote:Sve mi se nešto čini da će ovoga ljeta Dalmacija biti puna ruskih bogataša.
Ero wrote:A ku'će onda bogati Rusi na odmor? Istok u cjelini odpada, Cuba daleko...a u Zadar, da di će drugo.Leviathan2 wrote:sumnjam, frend iz poreca mi kaze da u zadnjih 5 godina ne dolazi ni 10 % rusa zbog tretmana oko viza i slicnoEro wrote:Sve mi se nešto čini da će ovoga ljeta Dalmacija biti puna ruskih bogataša.
Kod mene mogu, već imam Ukrajince, zajedno ćemo napraviti đir kroz Kornate i obnoviti slavensko bratstvo ;)
2015-08-06
A Rusi su već davno stigli do Kijiva. Još samo Lvov i eto ih na Savi dok si reko keks.epikur37 wrote:Ero wrote:Slabo im to nešto radi, dok im Turci obaraju avione...epikur37 wrote:Msm da je ovo pozivnica za S400 na Kubu :)
I nemaju baš neki veliki izbor, nekud ljudi moraju na more...epikur37 wrote:Ero wrote:A ku'će onda bogati Rusi na odmor? Istok u cjelini odpada, Cuba daleko...a u Zadar, da di će drugo.Leviathan2 wrote:sumnjam, frend iz poreca mi kaze da u zadnjih 5 godina ne dolazi ni 10 % rusa zbog tretmana oko viza i slicnoEro wrote:Sve mi se nešto čini da će ovoga ljeta Dalmacija biti puna ruskih bogataša.
Kod mene mogu, već imam Ukrajince, zajedno ćemo napraviti đir kroz Kornate i obnoviti slavensko bratstvo ;)
Ero wrote:A Rusi su već davno stigli do Kijiva. Još samo Lvov i eto ih na Savi dok si reko keks.epikur37 wrote:Ero wrote:Slabo im to nešto radi, dok im Turci obaraju avione...epikur37 wrote:Msm da je ovo pozivnica za S400 na Kubu :)
Pomalo, važno da su stavili nogu u vrata a evo vidim štokovi cimaju ;)
2015-08-06
Ero wrote:A ku'će onda bogati Rusi na odmor? Istok u cjelini odpada, Cuba daleko...a u Zadar, da di će drugo.Leviathan2 wrote:sumnjam, frend iz poreca mi kaze da u zadnjih 5 godina ne dolazi ni 10 % rusa zbog tretmana oko viza i slicnoEro wrote:Sve mi se nešto čini da će ovoga ljeta Dalmacija biti puna ruskih bogataša.
A ku'će onda bogati Ameri na odmor? Istok u cjelini odpada.
Jer di god su "uvodili demokraciju" , kad se pojave, sodomiziraju ih i zapale, na čelu sa ambasadorom.
Rusi dobrodošli u Zadar. U RH su dobrodošli gosti, to je nedvojbeno.
Uostalom
Momente auf der Krim [Fotogalerie] - russland.RU
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ero i njegovi monolozi i analitike i procjene.
Ako nesto zelite saznat, pitajte Eru.
Pride racunajte na to da kada nesto predvidi, desi se suprotno.
2014-12-30
Držite se vi Tarabića.veber wrote:Ero i njegovi monolozi i analitike i procjene.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kuba u dubokoj krizi
» Kaczynski: Zaboravite izbjeglice u Poljskoj
» Zaboravite Junkerovu prognozu, sve u vašim rukama
» Stariji od 40 - zaboravite da ćete vidjeti svoju mirovinu
» Koliko je vaš zavičaj bio pod Turcima: Zaboravite na 500 godina koje svi pominjemo (MAPA)
» Kaczynski: Zaboravite izbjeglice u Poljskoj
» Zaboravite Junkerovu prognozu, sve u vašim rukama
» Stariji od 40 - zaboravite da ćete vidjeti svoju mirovinu
» Koliko je vaš zavičaj bio pod Turcima: Zaboravite na 500 godina koje svi pominjemo (MAPA)
Page 1 of 2