Kreteni
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kreteni
Indoktrinaćija je zahebana stwar.
To je ono kad wiše ne razmišljaš swojom glawom nego tuđom ...pa onda izwališ borba protiw kapitalizma i onda podržawaš trpanje jeftine radne snage koju krupni kapital hoče i wičeš : borba protiw kapitalizma dok u suštini im ideš na mlin i radiš swe manje plaće tj standard swima.
Staljinističke čistke ....šuma , jama , pućanj ....zatrpaj.
To je ono kad wiše ne razmišljaš swojom glawom nego tuđom ...pa onda izwališ borba protiw kapitalizma i onda podržawaš trpanje jeftine radne snage koju krupni kapital hoče i wičeš : borba protiw kapitalizma dok u suštini im ideš na mlin i radiš swe manje plaće tj standard swima.
Staljinističke čistke ....šuma , jama , pućanj ....zatrpaj.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
I ja isto mislim ...a mislim i da bi owe na Goli otok.bogomdani wrote:cisto sumnjam da bi Khozoepi Titi tako haracili preko granice...
2014-04-11
Indoktrinacija (iz latinskog: doctrina - "nauk") je proces usađivanja ideja, stavova, kognitivnih strategija ili profesionalne metodologije (vidi doktrina).[1] Od obrazovanja (edukacije) obično se razlikuje po tome što se od indoktrinirane osobe očekuje da ne preispituje i da kritički ne analizira naučene dogme
https://hr.wikipedia.org/wiki/Indoktrinacija
2014-04-11
"Siguran prolaz za izbjeglice", "Svaki čovjek ima pravo na dostojanstven život", "Bez granica, bez nacija, SAMO LJUDI", "Narod Europe se diže protiv kapitalizma", "Ako mogu Hrvati useljavati u zemlje koje su nasilno otete autohtonim narodima, onda i Afrikanci mogu u Hrvatsku", neke su od poruka s transparenata koji su se u subotu mogli vidjeti na zagrebačkim ulicama.
Mirovni studiji
Mirovni studiji
Protiv fašizma danas
09.02.2016 Mirovni studijiU Kući ljudskih prava 8. i 9. veljače 2016. godine u organizaciji Mirovnih studija/Mirte u suradnji s Antifašističkom platformom održan je seminar Protiv fašizma danas. Cilj seminara bio je poticanje razgovora, bistrenje i razumjevanje fašizma današnjice kao i mogućnost djelovanja. Zbog toga je na seminaru bilo govora o tome što mislimo kada kažemo antifašizam, koje vrijednosti su osnova onoga što stoji iza antifašizma te kako ih aktivno promicati i kojim načinima najdjelotvornije doprijeti do građana, suprotstavljajući se sve glasnijim nastojanjima ograničavanja sloboda i prava, represiji, diskriminaciji, rasizmu i ksenofobiji.
---
Logike nema ....nije riječ o obrazownim ustanowama nego o indoktrinaćiji.
Staljinističke čistke.
Drukčije ne ide sa takwima.
2014-04-11
mOLITE SE ZA POMOĆpreko_vode_do_slobode wrote:majko isusova............. majko isusova
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
RayMabus wrote:"Siguran prolaz za izbjeglice", "Svaki čovjek ima pravo na dostojanstven život", "Bez granica, bez nacija, SAMO LJUDI", "Narod Europe se diže protiv kapitalizma", "Ako mogu Hrvati useljavati u zemlje koje su nasilno otete autohtonim narodima, onda i Afrikanci mogu u Hrvatsku", neke su od poruka s transparenata koji su se u subotu mogli vidjeti na zagrebačkim ulicama.
Mirovni studijiProtiv fašizma danas
09.02.2016 Mirovni studijiU Kući ljudskih prava 8. i 9. veljače 2016. godine u organizaciji Mirovnih studija/Mirte u suradnji s Antifašističkom platformom održan je seminar Protiv fašizma danas. Cilj seminara bio je poticanje razgovora, bistrenje i razumjevanje fašizma današnjice kao i mogućnost djelovanja. Zbog toga je na seminaru bilo govora o tome što mislimo kada kažemo antifašizam, koje vrijednosti su osnova onoga što stoji iza antifašizma te kako ih aktivno promicati i kojim načinima najdjelotvornije doprijeti do građana, suprotstavljajući se sve glasnijim nastojanjima ograničavanja sloboda i prava, represiji, diskriminaciji, rasizmu i ksenofobiji.---Logike nema ....nije riječ o obrazownim ustanowama nego o indoktrinaćiji.Staljinističke čistke.Drukčije ne ide sa takwima.
MUTIŠ VODU -------------- Ovi za siguran prolaz nemaju veze sa antifašističkim prosvjedom
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
"Siguran prolaz za izbjeglice", "Svaki čovjek ima pravo na dostojanstven život", "Bez granica, bez nacija, SAMO LJUDI", "Narod Europe se diže protiv kapitalizma", "Ako mogu Hrvati useljavati u zemlje koje su nasilno otete autohtonim narodima, onda i Afrikanci mogu u Hrvatsku", neke su od poruka s transparenata koji su se u subotu mogli vidjeti na zagrebačkim ulicama.Yehudi wrote:RayMabus wrote:"Siguran prolaz za izbjeglice", "Svaki čovjek ima pravo na dostojanstven život", "Bez granica, bez nacija, SAMO LJUDI", "Narod Europe se diže protiv kapitalizma", "Ako mogu Hrvati useljavati u zemlje koje su nasilno otete autohtonim narodima, onda i Afrikanci mogu u Hrvatsku", neke su od poruka s transparenata koji su se u subotu mogli vidjeti na zagrebačkim ulicama.
Mirovni studijiProtiv fašizma danas
09.02.2016 Mirovni studijiU Kući ljudskih prava 8. i 9. veljače 2016. godine u organizaciji Mirovnih studija/Mirte u suradnji s Antifašističkom platformom održan je seminar Protiv fašizma danas. Cilj seminara bio je poticanje razgovora, bistrenje i razumjevanje fašizma današnjice kao i mogućnost djelovanja. Zbog toga je na seminaru bilo govora o tome što mislimo kada kažemo antifašizam, koje vrijednosti su osnova onoga što stoji iza antifašizma te kako ih aktivno promicati i kojim načinima najdjelotvornije doprijeti do građana, suprotstavljajući se sve glasnijim nastojanjima ograničavanja sloboda i prava, represiji, diskriminaciji, rasizmu i ksenofobiji.---Logike nema ....nije riječ o obrazownim ustanowama nego o indoktrinaćiji.Staljinističke čistke.Drukčije ne ide sa takwima.
MUTIŠ VODU -------------- Ovi za siguran prolaz nemaju veze sa antifašističkim prosvjedom
"Narod Europe se diže protiv kapitalizma"
Ženska studira mirowne studije a udarna wijest na istima je borba protiw antifašizma.
Kapititalizma
Mada ja zdraworazumski widim da je trpanje jeftinom radnom snagom baš ono šta kapitalisti oče a owi ko protiw njih a onda podrška tome
Indoktrinaćija.
To ti je isto ko da ja kažem ja sam rasista pa onda u istoj rečeniči dodam : i ćrnći su ljudi.
2014-04-11
Uglawnom ekipa uopče nema pojma niti šta gowori niti šta misli.
Indoktrirniralo ih na fakultetu i sad to samo ponawljaju ka papige.
Indoktrinacija (iz latinskog: doctrina - "nauk") je proces usađivanja ideja, stavova, kognitivnih strategija ili profesionalne metodologije (vidi doktrina).[1] Od obrazovanja (edukacije) obično se razlikuje po tome što se od indoktrinirane osobe očekuje da ne preispituje i da kritički ne analizira naučene dogme.
Razgowor s takwima je naporan , suwišan , beskoristan. Opet če reči isto jer su indoktrinirani a ne jer koriste zdraw razum.
Šumića , jamića , pućanj ....zatrpaj.
IDEMO DALJE.
IMAMO POSLA.
Indoktrirniralo ih na fakultetu i sad to samo ponawljaju ka papige.
Indoktrinacija (iz latinskog: doctrina - "nauk") je proces usađivanja ideja, stavova, kognitivnih strategija ili profesionalne metodologije (vidi doktrina).[1] Od obrazovanja (edukacije) obično se razlikuje po tome što se od indoktrinirane osobe očekuje da ne preispituje i da kritički ne analizira naučene dogme.
Razgowor s takwima je naporan , suwišan , beskoristan. Opet če reči isto jer su indoktrinirani a ne jer koriste zdraw razum.
Šumića , jamića , pućanj ....zatrpaj.
IDEMO DALJE.
IMAMO POSLA.
2014-04-11
Nećeš me pitati jer oni nemaju vremena niti za to da barem pokušaju...bogomdani wrote:Budem te pitao kad te naguzi neki ogromni Nigga,ili copor narajcanih Khozoepskih pasa..budas njihov mali Habbibi..red wolf wrote:A ti vjeruješ da sam ja glup?...hehehehehehehehehehe...Zapamti, sve se događa uvijek s nekom namjerom iza koje stoji finalni cilj...RayMabus wrote:Moguće ...za owakwu logiku kakwa wlada kod njih moraš imat IQ sobne temperature.Leviathan2 wrote:vid ezeka kak se smije, izgleda da jei on marshirao danasred wolf wrote:hehehehehehe...;-))))RayMabus wrote:"Bez granica, bez nacija, SAMO LJUDI", "Narod Europe se diže protiv kapitalizma", "
red wolf-
2016-02-10
Malo sam razoćaran jer sam očekiwao da bar na owim filozofskim a humanistički fakultet to je koriste zdraw razum.
Usuštini sam duboko razoćaran.
Usuštini sam duboko razoćaran.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kreteni ostaju kreteni i opet pijuni u rukama Srbije koja će ih opet ispljuniti ako popuše a popušit će...
» Millenialsi su kreteni
» Kreteni i ukrajina
» Povratak turizma,kreteni došli na svoje
» Bakir Mali, Avdo Avdić - Kreteni i kazna
» Millenialsi su kreteni
» Kreteni i ukrajina
» Povratak turizma,kreteni došli na svoje
» Bakir Mali, Avdo Avdić - Kreteni i kazna
Page 2 of 2