Zagreb dobiva spomenik holokaustu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zagreb dobiva spomenik holokaustu
Šta će nam, ajd gospe ti na to parw trošit...koga boli kurac za hololaustom
abraham wrote:Dobra inicijativa. Problem po meni je da tkzv, antifasisti nisu nikada digli spomenik zrtvama holokausta. Problem je da su porusili i preostale sinagoge. Problem je da nikada nisu vratili imovinu zidovima ili zidovskoj zajednici. Problem je da nisu imali diplomatske odnose sa drzavom Izrael. Ostalo je , onako ok.Antifasizam i renesansa. Muhahahahahahaaa
Tito je održavao odlične odnose s Izraelom, doduše preko Jasera Arafata i Fataha. :)
Guest- Guest
Eto, znači da su ti antifašisti više gledali na interese Hrvatske od Kolinde i HDZa.abraham wrote:Dobra inicijativa. Problem po meni je da tkzv, antifasisti nisu nikada digli spomenik zrtvama holokausta. Problem je da su porusili i preostale sinagoge. Problem je da nikada nisu vratili imovinu zidovima ili zidovskoj zajednici. Problem je da nisu imali diplomatske odnose sa drzavom Izrael. Ostalo je , onako ok.Antifasizam i renesansa. Muhahahahahahaaa
Guest- Guest
Još i to, uvreda na uvredu, što bi se reklo, to add insult to injury... :)provocator wrote:A drug Hasnabegović će održati uvodno slovo glede otkrivanja spomenika.
Guest- Guest
abraham wrote:Dobra inicijativa. Problem po meni je da tkzv, antifasisti nisu nikada digli spomenik zrtvama holokausta. Problem je da su porusili i preostale sinagoge. Problem je da nikada nisu vratili imovinu zidovima ili zidovskoj zajednici. Problem je da nisu imali diplomatske odnose sa drzavom Izrael. Ostalo je , onako ok.Antifasizam i renesansa. Muhahahahahahaaa
antifašizam je ono kad se ima petokraku. A ostalo je klerofašizam.
provocator wrote:Židovi Tita vole... Njemu su i pjesme skladali.
aha voljeli su ga ko mater ludu kćer, zato nikad nije uspostavio diplomatske odnose s izraelom, doduše pomagao je sve vrste terorista
da je tito živ ne bi haso bio antifašista, haso bi bio za prava palestinaca
Haso bi bio adjutant Carlos-u kada je u YU.
2014-04-14
Hahahhaha ovo sa ludom kceri nisam odavna cuo. Dobar.
2014-04-14
abraham wrote:Haso bi bio adjutant Carlos-u kada je u YU.
poselamili bi ga brat moamer i naš prijatelj sadam
provocator wrote:A drug Hasnabegović će održati uvodno slovo glede otkrivanja spomenika.
Dr. Hase vam uzima lizalo iz ruku. I bilo je vrijeme.
Ovdje sam upoznao jednog tipa iz Tajlanda. Musliman i pobornik otcjepljenja juznog dijele. Bio je i clan vojnog krila tj neke teroristicke muslimanske organizacije.Bilo kako bilo ali ga je ta organizacija poslala kod Gadafija na obuku. Vrag je odnio salu kada su ih obucavali da sastave i obuku prsluk pun eksploziva na tijelo. Tada je zapalio za sjever. Bilo kako bilo ali mrzio je USA, zidove i sl. Problem je bio da je obozavao Levis odjecu i obucu. Sve, bukvalno sve je na njemu bio Levis. Jedno mu sretnem i zenu i na njoj sve Lavis osim marame. Nista, sacekam ja da iduci put pocne srati po USA i zidovima. I doceka ja i taj da i rekoh mu, kako jebi ga i ti i zena cak i gace nosite od americkih zidova. Ma nije moguce te ovo te ono. Odemo na internet i eto vraga. Poslije nikada nije u mom prisustvu srao protiv jamera ili zidova. Bilo kako bilo ali sreo sam masu revolucionara i kojekakvih boraca za slobodu i najveci dio je bio tezi kretenluk.
2014-04-14
A majku mu, kako se prerušio. El viš ti to...vuksadinare wrote:Kako smo onda fasisti po zuroffu ako vlast dize spomenik holokaustu..da nije zuroff srbin?
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Šef njemačkih populista šokirao javnost: "Spomenik holokaustu u Berlinu je sramota"
» Bernardić: Zagreb treba dobiti spomenik Franji Tuđmanu
» Zadar dobiva LNG terminal
» Kmečanje o holokaustu više ne djeluje
» Poljski Senat izglasao problematičan zakon o Holokaustu, svijet bijesni
» Bernardić: Zagreb treba dobiti spomenik Franji Tuđmanu
» Zadar dobiva LNG terminal
» Kmečanje o holokaustu više ne djeluje
» Poljski Senat izglasao problematičan zakon o Holokaustu, svijet bijesni
Page 2 of 2