Happy end-Udaje se Derviša
Page 1 of 1
Happy end-Udaje se Derviša
Sretan kraj tužne priče
SUDBINA BH. TRANSSEKSUALCA Derviš pobjegao iz Jajca zbog prijetnji, u Njemačkoj se danas udaje
Objavljeno: 26. 02. 2016 - 09:53
Derviša sa svojim izabranikom (Foto: Facebook)
Priča o potresnoj sudbini bh. transseksualca Derviša, koji se borio za azil u Njemačkoj, doživjet će sretan kraj nakon što danas stane na ludi kamen u ovoj evropskoj državi.
Podsjetimo, Derviš je rođen u Jajcu u februara 1991. godine. Godinama kasnije Derviš odlučuje da postane Derviša kada počinje njegov drugi život.
Bila je silovana i maltretirana, a roditelji su je izbacili iz kuće. Svoj bolji život je odlučila zbog toga potražiti u Njemačkoj.
Nedavno pokušala i samoubistvo
Prije nekoliko godina pokušala je izvršiti samoubistvo kada je u sebe sasula ogromne količine votke i šampona te uz to jake sedative.
Danima se ova azilantkinja borila protiv toga da ne bude vraćena u BiH jer je Savezni ured za migracije i izbjeglice (BAMF) svojevremeno odbacio njen zahtjev za azil u Njemačkoj.
U rodnom Jajcu nikada nije bila dobrodošla, a ostale su poznate poruke tipa "zapalit ćemo te na lomači, zakucat ćemo te na krst kao Isusa na križu!".
U rodnom Jajcu nikada nije bila dobrodošla
Autor: N. K.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Happy end-Udaje se Derviša
Sada mi je jasnije od kuda ljubav tetrjeba i ewca.
2014-12-30
Ni ova te nije sačekala.veber wrote:Sada mi je jasnije od kuda ljubav tetrjeba i ewca.
veber-
2014-12-30
Nije kraj ako se udala. Ni kod drugih ti to nije smetalo.
veber-
2014-12-30
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Similar topics
» joza udaje dijete
» Transrodna pjevačica Elektra se udaje za biznismena iz Mostara
» Kad je nece migranti dobar je i avion!Njemica se udaje za avion:'Ja sa njim spavam,intimni smo'
» HAPPY HOLIDAYS!
» Happy Splićanin
» Transrodna pjevačica Elektra se udaje za biznismena iz Mostara
» Kad je nece migranti dobar je i avion!Njemica se udaje za avion:'Ja sa njim spavam,intimni smo'
» HAPPY HOLIDAYS!
» Happy Splićanin
Page 1 of 1