COOL STUFF
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: IT
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: COOL STUFF
mene prije poticu rizicne investicije,tipa kupovanja nekretnina u drzavama sa klimavim politickim i ekonomskim stanjem,poput onog u Grckoj
Guest- Guest
pa..nekom je nesto ljubav.ja istinski uzivam u riziku mlacenja love..Yodi sam savjetovao kupnju u grckoj gdje bi investirao 13500 Ojra,a najkasnije za dvije-tri godine bi imao vrijednost i profit u visini skoro 200 000 ojra..
Guest- Guest
ma dobro, svakako je užitak, a ima i adrenalina u sklapanju poslova, pa ono iščekivanje hoće li što biti ili neće, pa ako se dobro pogodi nešto, da...to zna "podići"...
Trinity-
2014-04-17
užitak je možda veći kad nešto radiš pa si zadovoljan s onim što napraviš, možda čak veći od samog mlaćenja love..
Trinity-
2014-04-17
na to i mislim...uzivam u biznisu..Trinity wrote:užitak je možda veći kad nešto radiš pa si zadovoljan s onim što napraviš, možda čak veći od samog mlaćenja love..
Guest- Guest
i ja u svom...u oba...bogomdani wrote:na to i mislim...uzivam u biznisu..Trinity wrote:užitak je možda veći kad nešto radiš pa si zadovoljan s onim što napraviš, možda čak veći od samog mlaćenja love..
Trinity-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: IT
Page 2 of 2