Pretucen katolicki svecenik u Srbiji
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pretucen katolicki svecenik u Srbiji
Jeste, pa da me zajebu.maggie13 wrote:Bolje da vices kako zelite ostat po svaku cijenu..onda bi svi navijali da vas 'izignorisu'.;D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
NATO ispravlja krive Drine since 1949dzango wrote:
Ali mi nismo progresivni. Ja sam na primer skroz regresivan.
2014-04-15
Baš netko želi crnu rupu poput Srbije u EU. Bit će prije da Europljani žele preuzeti srpski Telekom, struju i poljoprivredu, jedino što još uopće vrijedi u Srbiji. A najlakši način za to je kroz pregovore.
Piglet- Posts : 1522
2016-02-24
Ispravlja kurac. Drina posle njih još krivlja. Džaba su krečili.n_razbojnik wrote:NATO ispravlja krive Drine since 1949dzango wrote:
Stvar percepcije, po nato standardima mission accomplisheddzango wrote:Ispravlja kurac. Drina posle njih još krivlja. Džaba su krečili.n_razbojnik wrote:NATO ispravlja krive Drine since 1949dzango wrote:
2014-04-15
dzango wrote:Nismo. Mnogo gori je onaj sporazum SOFA, koji je potpisao Tadić. Pa nismo bili saveznici.marcellus wrote:dzango wrote:Nismo mi nikakvi saveznici. I oštro da se osudi Srbija zbog međukonfesionalnig incidenata. I da se zabrani pristupanje i pridruživanje, normalno.n_razbojnik wrote:Izgladit će Vučko, bit će ope' navijači krivi, sada smo saveznici a saveznici si to ne radedzango wrote:Odmah da se Srbiji zabrani približavanje EU.maggie13 wrote:Ostro osudit ovo..sad ce Marijana Petir imat posla u EU Parlamentu..;-)
nema šansi, saveznici smo. NATO, a uskoro ćete i u EU.
samo se vi tješite. Putin šalje vučića u kurac.
zahebat ce vas tako i tako,k'o i nas..B-)dzango wrote:Jeste, pa da me zajebu.maggie13 wrote:Bolje da vices kako zelite ostat po svaku cijenu..onda bi svi navijali da vas 'izignorisu'.;D
2014-04-12
Džaba sve dok ne dođu Rusi. Gledamo svaki dan.n_razbojnik wrote:Stvar percepcije, po nato standardima mission accomplisheddzango wrote:Ispravlja kurac. Drina posle njih još krivlja. Džaba su krečili.n_razbojnik wrote:NATO ispravlja krive Drine since 1949dzango wrote:
Tolerantniji smo ....al kad krenemo ....tu trawa wiše ne raste.vuksadinare wrote:A prije vukovara..srbin preklo dvojicu hrvata u vojnicu..nekako hrvati jako zaostaju u izazivanju medjuetnickih incidenata i po nacinu izvpdjenja 'radova'
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Pitanje je koliko če to wrijediti kad ih Mađari napadnu jer NIkoli je četnik i njemu je owo drago da se desilo i podsmijehnio se na owo i neče natjerati poličiju da owo riješi nego ono tko ih hebe ...a Mađari su isto katoliči i owi pljačkaši će jednostawno napadat i njihowe črkwe.Piglet wrote:Baš netko želi crnu rupu poput Srbije u EU. Bit će prije da Europljani žele preuzeti srpski Telekom, struju i poljoprivredu, jedino što još uopće vrijedi u Srbiji. A najlakši način za to je kroz pregovore.
Normalno pitanje je zašto bi Mađari tako šta dopustili ?
2014-04-11
Sad ne znaju i ne treba da znaju ....jaki su ....nitko im ništa ne može ...baš super ...napalo ustaše ....tko ih hebe .....ok ....promatramo situačiju .....imaju moć da istraže tu pljačku i to premlačiwanje ....mogu i ne moraju .....njihowa odluka.
Šta god izaberu sami su izabrali .....samo da ne bude poslije : nismo znali , tko nas bre zawadi ....kasno je posle.
Šta god izaberu sami su izabrali .....samo da ne bude poslije : nismo znali , tko nas bre zawadi ....kasno je posle.
2014-04-11
Pa to su obični kriminalci koji ne biraju koga će napasti, okrasti ili napasti.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ovo nije dobro, plus, nije uoobicajeno.
jer, vrlo je moguce da je u pitanju pljacka
koja nema veze sa katolicima i pravoslavcima.
jer, vrlo je moguce da je u pitanju pljacka
koja nema veze sa katolicima i pravoslavcima.
Guest- Guest
Policija uhapsila napadača u Baču (FOTO)
UPAO U SAMOSTAN, OPLJAČKAO SVETINJU, PA PRETUKAO OPATA: Policija uhapsila napadača
Novosadska policija uhapsila je Đ. P. (34), osumnjičenog za razbojništvo u franjevačko
Uhapšeni se sumnjiči da je iz samostana oduzeo 15.000 dinara i vredne crkvene relikvije
Foto: MUP
Novosadska policija uhapsila je Đ. P. (34), osumnjičenog za razbojništvo u franjevačkom samostanu u Baču, gde je naneo teške telesne povrede Josipu Špeharu.
Foto: MUP
Novosadska policija uhapsila je Đ. P. (34), osumnjičenog za razbojništvo u franjevačko
Guest- Guest
Eto ...bravo za policiju u Baću ...rekao sam da ne treba odma skakat na prvu nego sačekat.
Bravo za bačku policiju.
Bravo za bačku policiju.
2014-04-11
PRVI potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko osudio je u petak napad na opata franjevačkog samostana u vojvođanskom mjestu Baču, Josipa Špehara, koji je teško pretučen, te je izrazio očekivanje da će srbijanske vlasti pronaći počinitelje.
Osuđujem takav čin nasilja prema svećeniku i očekujem od srbijanskih tijela da što prije nađu počinitelja i da odgovore što se dogodilo jer to je ono što se ne smije događati, rekao je Karamarko u petak novinarima u Trogiru, gdje je bio na obilježavanju 26. obljetnice utemeljenja HDZ-a u tome gradu.
Istaknuo je kako želi vjerovati da motiv napada na svećenika Špehara nije motiviran njegovom nacionalnom i vjerskom pripadnošću, to što je Hrvat i katolik.
"Ja bih htio vjerovati da to nije motivirano njegovom nacionalnom i vjerskom pripadnošću hrvatskom narodu i rimokatoličkoj vjeri," poručio je Karamarko.
Opat franjevačkog samostana u Baču Josip Špehar napadnut je i pretučen u noći s četvrtka na petak, te je s teškim ozljedama glave i tijela, prevezen u Klinički centar u Novom Sadu. Prema prvim informacijama iz policije, cilj napada bila je krađa crkvenih dragocjenosti i relikvija, među kojima su i značajne ikone, spisi i drugi vrijedni predmeti.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/karamarko-nadam-se-da-napad-na-opata-u-vojvodini-nije-vjerski-motiviran/877581.aspx
Osuđujem takav čin nasilja prema svećeniku i očekujem od srbijanskih tijela da što prije nađu počinitelja i da odgovore što se dogodilo jer to je ono što se ne smije događati, rekao je Karamarko u petak novinarima u Trogiru, gdje je bio na obilježavanju 26. obljetnice utemeljenja HDZ-a u tome gradu.
Istaknuo je kako želi vjerovati da motiv napada na svećenika Špehara nije motiviran njegovom nacionalnom i vjerskom pripadnošću, to što je Hrvat i katolik.
"Ja bih htio vjerovati da to nije motivirano njegovom nacionalnom i vjerskom pripadnošću hrvatskom narodu i rimokatoličkoj vjeri," poručio je Karamarko.
Opat franjevačkog samostana u Baču Josip Špehar napadnut je i pretučen u noći s četvrtka na petak, te je s teškim ozljedama glave i tijela, prevezen u Klinički centar u Novom Sadu. Prema prvim informacijama iz policije, cilj napada bila je krađa crkvenih dragocjenosti i relikvija, među kojima su i značajne ikone, spisi i drugi vrijedni predmeti.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/karamarko-nadam-se-da-napad-na-opata-u-vojvodini-nije-vjerski-motiviran/877581.aspx
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Derventa: Brutalno pretučen Katolički svećenik
» Katolički svećenik u SAD-u osudio župljane koji su glasovali za lažnog katolika...
» Vozac HR busa pretucen u Srbiji
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» Katolički svećenik u SAD-u osudio župljane koji su glasovali za lažnog katolika...
» Vozac HR busa pretucen u Srbiji
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
Page 3 of 3