FIlip David Čovjek
Page 1 of 1
FIlip David Čovjek
Pisac se ogradio od prisustva predsednika Srbije
"Moram da se ogradim od prisustva Tomislava Nikolića. Poštujući instituciju predsednika, ja od 90-ih ne podržavam njegovu politiku", rekao je David u obraćanju prisutnima na proslavi Dana Narodne biblioteke Srbije.
http://www.novosti.rs/vesti/kultura.71.html:592816-Pisac-se-ogradio-od-prisustva-predsednika-Srbije
Dodao sam mu nadimak : Čovjek sa velikim Č
Čovjek (lat. Homo sapiens − umni čovjek) je živo biće koje ima visoko razvijen mozak sposoban za apstraktno razmišljanje, govor, rješavanje problema, introspekciju i sl.
https://hr.wikipedia.org/wiki/%C4%8Covjek
Bravo.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: FIlip David Čovjek
Ima i Milanović pravo na svoje mišljenje, ali je obavezan poštovati instituciju predsjednika.
Izjavu, da je predsjednica države "šaka jada", može izustiti samo birtijaš za šankom, nako što je fino potegao...
Izjavu, da je predsjednica države "šaka jada", može izustiti samo birtijaš za šankom, nako što je fino potegao...
Косово и Метохија 26. februar 2016. 13:07 #3943244
Напишите како јест да он није Србин него Јевреј...зашто вас је страх писати како јесте.
Ocenite Preporučujem 76 Ne preporučujem 44
Odgovorite na komentar
:)
Напишите како јест да он није Србин него Јевреј...зашто вас је страх писати како јесте.
Ocenite Preporučujem 76 Ne preporučujem 44
Odgovorite na komentar
:)
Last edited by kofein on Fri 26 Feb - 15:50; edited 1 time in total (Reason for editing : čl)
Guest- Guest
Gle nema yehudog na ovoj temi da pohvali svog kako prkosi cedi...ali nece..ne da on na svoje
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
To šta je on Židow može bit samo plus židowskoj zajednići u Srbiji ili na Balkanu weć kako su oni organizirani kao takwi .....al on je prije swega Čovjek ....i to je ta poanta.
LJUDINA.
SKIDAM MU KAPU DO PODA JER SE TAKWOJ WELIČINI MOŽEŠ SAMO POKLONIT.
LJUDINA.
SKIDAM MU KAPU DO PODA JER SE TAKWOJ WELIČINI MOŽEŠ SAMO POKLONIT.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Similar topics
» Filip David:Ekstremisti dolaze....
» Filip David:'Miloševicevci su se vratili na vlast u Srbiji,obnavljaju se konflikti'
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
» Taj čovjek... Ma mislim, čovjek, crnac neki
» Rehabilitiran Filip Lukas
» Filip David:'Miloševicevci su se vratili na vlast u Srbiji,obnavljaju se konflikti'
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
» Taj čovjek... Ma mislim, čovjek, crnac neki
» Rehabilitiran Filip Lukas
Page 1 of 1