EK prijeti Hrvatskoj korektivnim mjerama, Orešković: Situacija je vrlo ozbiljna
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: EK prijeti Hrvatskoj korektivnim mjerama, Orešković: Situacija je vrlo ozbiljna
EK prijeti Hrvatskoj???
Pa kaj mi nismo suverena, neovisna i samostalna država?
kaj to nismo u krvi izborili?
Kakva sad EK nama ima prijetiti?
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
Re: EK prijeti Hrvatskoj korektivnim mjerama, Orešković: Situacija je vrlo ozbiljna
Oni su šef...hehehehhehehehehehe...Ali to ne mora biti loše...provocator wrote:EK prijeti Hrvatskoj???
red wolf-
2016-02-10
Ne prijeti, samo vam kaže da prethodna vlada nije izvršila reforme koje su bile dogovorene.provocator wrote:EK prijeti Hrvatskoj???
A to samo znači, ako ih ne budete sprovodili da neće biti love iz eu fondova na koje računate.
Drugo, nije istina da EK nije do sada nikoga kaznila, kao što večeraš tvrdi Radmanovizija.
Je, sjetite se samo primjera Bugarske. Nekoliko godina su je odbili od eu sise, sve dok nije
ozbiljno mafiju odstranila iz domene upravljanja državom.
Imali su 4.ero godišnji monitoring, ako se ne varam.
Puća mi kuraz čime oni prijete. Neču niti čitat. Ne zanima me niti malo. Neka se napuše k.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
I njima također.RayMabus wrote:Puća mi kuraz čime oni prijete.
Ne prijete, samo imaju svoje kriterije za pristup onim 10.7 milijardi € nepovratnih sredstava, koja su vam namjenili.
Nedami se čitat. Šta god bilo : neka se napuše kurza.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Piglet wrote:Uskladiti plaće u javom sektoru sa onim u privatnom. Majka svih reformi.
To,to nema nitko muda
Pa kom obojci kom opanci,da vidiš reda i rada
...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
....netko laže....ko i uvijek bilo i bit će....Ero wrote:Kako sad to, Milanče kaže da je ostavio zemlju u "dobroj kondiciji", a ovaj ga tako brutalno demantira.
guma_1-
2015-09-02
debotoijusto wrote:
"Današnji rezultati pokazuju da situacija nije dobra, rast je manji od očekivanog. Mi vjerujemo da ćemo taj rast ubrzati", komentirao je Orešković.
Neki dan su govorili kako je zabilježen oporavak i rast u plusu nekih + 2
i najavljivali još veći rast, upravo Orešković.
No izgleda da su stigle nove smjernice.....................pljačka počinje.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ero wrote:jastreb wrote:
Karamoarkove jedine reforme su one vezane uz smjene,preimenovanja ulica i trgova,provokacija, zabrana i opstruiranja bedastih stvari.
Najprije to pa onda reforme. Okrenuti konje da vuku u istom pravcu.
A to moze kad je HDZ na vlasti ?
Jer kad je SDP , ovaj ludi narod sexizam podijeli za i protiv
Primjer je monetizaciju autoceste
I ja se kladim. Da se ero prosvjetlio u vezi tog, kad veli HDZ onda nije hitno domovinski ponos i ta sranja
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
epikur37 wrote:vi srbi nikako prežaliti jugoslaviju, nekared wolf wrote:Jer je socijalizam budućnost...epikur37 wrote:Čim je došla desna vlada s komunistima i lustracijom odmah ekonomski problemi...pa jebemu :)
Daj bogati Epikure , Sta ti imas s epikurom ?
Ponavljaš fraze ko dijete s govornom manom
Ti i mnogi tu ste intelektualne lijenčine
2014-04-29
Yehudi wrote:debotoijusto wrote:
"Današnji rezultati pokazuju da situacija nije dobra, rast je manji od očekivanog. Mi vjerujemo da ćemo taj rast ubrzati", komentirao je Orešković.
Neki dan su govorili kako je zabilježen oporavak i rast u plusu nekih + 2
i najavljivali još veći rast, upravo Orešković.
No izgleda da su stigle nove smjernice.....................pljačka počinje.
Bojim se da da .
Skačemo vidit korist članstva u EU i naseg kanadsko-američkog vodstva
Jebote , jest cete travu i to s okusom GMO muhare :stare:
2014-04-29
evo lagano proljece dolazi
rezultat rada ove vlade , biljezim guscjim perom...
sabor donio 3 zakona
od toga jedan neispravan a dva tehnicka
dakle nebitna
na podrucju ideologije/demagogije , tu je HDZ uvijek bio jak
a nije da se jede...
lustracija - odustali
crnoja - smijenili
coric - treba rodit uskoro
brkic - prepisali
tepes - on je povjesnicar znate ...
hasan...
kriv je milanovic ocito
rezultat rada ove vlade , biljezim guscjim perom...
sabor donio 3 zakona
od toga jedan neispravan a dva tehnicka
dakle nebitna
na podrucju ideologije/demagogije , tu je HDZ uvijek bio jak
a nije da se jede...
lustracija - odustali
crnoja - smijenili
coric - treba rodit uskoro
brkic - prepisali
tepes - on je povjesnicar znate ...
hasan...
kriv je milanovic ocito
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
A koje su to preporuke koje nije slijedio Milsnovic ?
Da nisu one o preranom umirovljenju koje je uveo HDZ RIJESAVAJUCI BRANITELJE.
Da nisu one o administrativnom uređenju drzave koje je izumio HDZ ?
Da nisu ostale jos koje je genijalni HDZ zasro i nasro i sad optužuje Milsnovica a nije sam bio u stanju desetak godina dvoje vlasti zemlju pokrenuti u dobrom smjeru
Jebote , ovoj zrmlji ne treba neprijatelja iz Srbije ...
Razumjeti cete kad Iva vlada nastavi u klintistvudovskoj maniri
Pucacina po praznoj slami
Da nisu one o preranom umirovljenju koje je uveo HDZ RIJESAVAJUCI BRANITELJE.
Da nisu one o administrativnom uređenju drzave koje je izumio HDZ ?
Da nisu ostale jos koje je genijalni HDZ zasro i nasro i sad optužuje Milsnovica a nije sam bio u stanju desetak godina dvoje vlasti zemlju pokrenuti u dobrom smjeru
Jebote , ovoj zrmlji ne treba neprijatelja iz Srbije ...
Razumjeti cete kad Iva vlada nastavi u klintistvudovskoj maniri
Pucacina po praznoj slami
2014-04-29
EK je uhvatila RH za to malo muda pa slijedi pljačka.
Kao kaznu, jer ........nemam pojma šta.............naplatut će nam 1% BDB-a
kao neku kaznu...............???????????????odlično.
Ja predlažem da im damo 10 %, sve neka uzmu
Kao kaznu, jer ........nemam pojma šta.............naplatut će nam 1% BDB-a
kao neku kaznu...............???????????????odlično.
Ja predlažem da im damo 10 %, sve neka uzmu
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
M akoja kurčeva EK??? Tko je te pederčine birao??? Tko su oni??? Kolika primnja imaju i tko ih plaća??? Pederčine su do neki dan tvrdili kako će more izbjeglica poboljšati ekonomski status država u EU. Yebo im ja mater.
Njima se jedino glupi bosančerosi poput ere dive.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Švedski premijer: Situacija s koronavirusom ide u pogrešnom smjeru, vrlo je ozbiljna
» Plenki laže ko ker: Alvarez- Situacija je vrlo teška i ozbiljna, nema nikakvog jamstva da ćemo uspjeti
» Brojne su zemlje s vrlo strogim epidemiološkim mjerama među prvih 20 na svijetu po broju umrlih na milijun stanovnika.
» Njemačka se priprema za nove napade: 'Situacija je ozbiljna, meta smo međunarodnog terorizma'
» Slovenski premijer: Milijuni migranata čekaju da prijeđu Sredozemlje, situacija je ozbiljna
» Plenki laže ko ker: Alvarez- Situacija je vrlo teška i ozbiljna, nema nikakvog jamstva da ćemo uspjeti
» Brojne su zemlje s vrlo strogim epidemiološkim mjerama među prvih 20 na svijetu po broju umrlih na milijun stanovnika.
» Njemačka se priprema za nove napade: 'Situacija je ozbiljna, meta smo međunarodnog terorizma'
» Slovenski premijer: Milijuni migranata čekaju da prijeđu Sredozemlje, situacija je ozbiljna
Page 2 of 2