Danijela Trbović,'prva cinkarošica HTV-a',vrijeđa Hrvate,HRT se morao ispričati
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Danijela Trbović,'prva cinkarošica HTV-a',vrijeđa Hrvate,HRT se morao ispričati
DONIJET U WAM SWIJETLO.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Danijela Trbović,'prva cinkarošica HTV-a',vrijeđa Hrvate,HRT se morao ispričati
Odlično,u tom slučaju si dobrodošao da slijediš svijetlo Lucifera.RayMabus wrote:Ja ne slijedim tamu :
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
NE DOBIJELI OWA OTKAZ ZBOG NAMJERNOG I ĆILJANOG NAPADA NA RELIGIJSKA UWJERENJA NEKIH ...A ISTO TO AKO JOJ PROĐE SUTRA MOŽE NAPRAWIT NETKO TREĆI PREMA NEKOJ DRUGOJ RELIGIJI ....I BUDE LI TAJ NETKO ONDA SE NAŠAO UWRIJEĐEN A SADA NIJE REAGIRAO :
PRWO SMATRAT U TO LIĆEMJERSTWOM.
DRUGO : BIT ČE UBIJEN.
2014-04-11
IZBOR IMATE.
SAD BIRAJTE.
SAD BIRAJTE.
2014-04-11
Odi se liječi.
IZliječit ću vas ja od lićemjerja ....metkom u glavu.
2014-04-11
btw počela je raditi kao voditeljica na radio sljeme.
unutar kuće
unutar kuće
2014-12-30
Jel tebe i tvoje prosere ovdje admini čitaju??? Gdje su sad??? Ili da i ja malo krenem pa da začinimo temu? Idi, matere ti, liječi se budaletino!RayMabus wrote:IZliječit ću vas ja od lićemjerja ....metkom u glavu.
Smiri se i prestani s glupostima.RayMabus wrote:NE DOBIJELI OWA OTKAZ ZBOG NAMJERNOG I ĆILJANOG NAPADA NA RELIGIJSKA UWJERENJA NEKIH ...A ISTO TO AKO JOJ PROĐE SUTRA MOŽE NAPRAWIT NETKO TREĆI PREMA NEKOJ DRUGOJ RELIGIJI ....I BUDE LI TAJ NETKO ONDA SE NAŠAO UWRIJEĐEN A SADA NIJE REAGIRAO :
Guest- Guest
preskočio je tabletice.provocator wrote:Jel tebe i tvoje prosere ovdje admini čitaju??? Gdje su sad??? Ili da i ja malo krenem pa da začinimo temu? Idi, matere ti, liječi se budaletino!RayMabus wrote:IZliječit ću vas ja od lićemjerja ....metkom u glavu.
2014-12-30
Smirit ću se mada nema se šta smirit jer sam miran cijelo ovo vrijeme.
Žao mi je šta mislite da ne mislim ozbiljno.
MIslim.
Biti će tako.
Sve je objašnjeno.
Žao mi je šta mislite da ne mislim ozbiljno.
MIslim.
Biti će tako.
Sve je objašnjeno.
2014-04-11
A razlog zašto je pisano velikim slovima je da to bolje vidite pa reagirate na vrijeme ...ako hoćete ...a ako ne bit će onako kako je napisano.
2014-04-11
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Novi rasistički ispad, ACLU se morao ispričati
» Tko je moćna Nancy Pelosi? Nepristojni Milanović bez povoda vrijeđa 82-godišnju gospođu koja je ušla u povijest kao prva žena šefica Kongresa, a sada boravi u Zagrebu
» Dara iz Jasenovca - prva minuta prva srpska laž
» Kme kme Novi list najavljuje odlazak 'ikone' Danijele Trbovic i emisije BeZ VeZe
» Glumica Danijela Štajnfeld: Evo ko me je silovao
» Tko je moćna Nancy Pelosi? Nepristojni Milanović bez povoda vrijeđa 82-godišnju gospođu koja je ušla u povijest kao prva žena šefica Kongresa, a sada boravi u Zagrebu
» Dara iz Jasenovca - prva minuta prva srpska laž
» Kme kme Novi list najavljuje odlazak 'ikone' Danijele Trbovic i emisije BeZ VeZe
» Glumica Danijela Štajnfeld: Evo ko me je silovao
Page 6 of 6