Emigranti masovno kreću rutom preko Albanije
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Emigranti masovno kreću rutom preko Albanije
http://www.jutarnji.hr/otvara-se-ruta-preko-albanije--orepic--nema-straha-za-nas/1528269/
Kermit-
2014-04-17
Re: Emigranti masovno kreću rutom preko Albanije
OTVARA SE NOVA IZBJEGLIČKA RUTA Kaos na granici Grčke i Makedonije, migranti kreću u Albaniju, ali kojim bi putem mogli nakon toga?
Kermit-
2014-04-17
eto..na slici mlade zenke..zasto ja nikad medju tim Fluhtlinzima ne vidim zene i cure??
Guest- Guest
pa prvo muški pa onda spajanje obitelji, pa nije ovo naša vlada već organizirana akcijabogomdani wrote:eto..na slici mlade zenke..zasto ja nikad medju tim Fluhtlinzima ne vidim zene i cure??
Kermit-
2014-04-17
to stoji..ebote,seću Fluhtlinzi po dva najmanje Flagshipa od Zamzunga,nis manje od 6S...kako su umrezeni preko Vibera,cudo jedno,i onda tukasti Marc,kaze kako ne znaju koristiti Textcrypt na smurtfounu..asilovski wrote:pa prvo muški pa onda spajanje obitelji, pa nije ovo naša vlada već organizirana akcijabogomdani wrote:eto..na slici mlade zenke..zasto ja nikad medju tim Fluhtlinzima ne vidim zene i cure??
Guest- Guest
Ako budu Saudijci kupovali jadranske hotele imati će nesretne izbjeglice mjesta za odmor... možda bi se i Vepric mogao obogatiti minaretom...asilovski wrote:Tirana via Makarska
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
daj bože da razjebu turističku sezonu, puna podrška arapima da idu preko dalmacije..
nema više prihoda od turizma, nema više centralizacije , nema para za državu.. jedva čekam da nema para za uhljebe hahahah.. jebli ih rezovi
nema više prihoda od turizma, nema više centralizacije , nema para za državu.. jedva čekam da nema para za uhljebe hahahah.. jebli ih rezovi
Guest- Guest
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da Albanija neće biti nova ruta za izbeglice na putu ka Evropi zbog toga što nema "ni uslove, ni snagu, ni entuzijazam da spasava svet dok drugi zatvaraju svoje granice".
Albanski ministar za integracije Klajda Đoša potvrdio je danas da veliki broj izbeglica čeka da pređe iz Grčke u Albaniju, dok Rama kasno sinoć nije potvrdio raniju izjavu ministra Đoše da Albanije neće graditi zid kako bi sprečila izbeglice i druge migrante da uđu.
Rama je rekao da Albanija ne može da ponese "ceo teret", ali i da će u slučaju raspodele tereta poneti svoj deo. On je ukazao da Tirana šest meseci sa italijanskim vlastima razmatra šta treba učiniti u slučaju da migranti dođu u Albaniju pošto oni verovatno neće ostati u toj zemlji i pokušaće da nastave put u Italiju, preko Jadranskog mora.
http://www.blic.rs/vesti/svet/edi-rama-albanija-nema-ni-uslove-ni-entuzijazam-da-spasava-svet/w4eckyj
Logićno ....a i šta će drugo nego owo. Proslijedi dalje. Neče se owi tu ni zadržawat kad im to nije ni ćilj. Neče ih puškom zadržawat.
Albanski ministar za integracije Klajda Đoša potvrdio je danas da veliki broj izbeglica čeka da pređe iz Grčke u Albaniju, dok Rama kasno sinoć nije potvrdio raniju izjavu ministra Đoše da Albanije neće graditi zid kako bi sprečila izbeglice i druge migrante da uđu.
Rama je rekao da Albanija ne može da ponese "ceo teret", ali i da će u slučaju raspodele tereta poneti svoj deo. On je ukazao da Tirana šest meseci sa italijanskim vlastima razmatra šta treba učiniti u slučaju da migranti dođu u Albaniju pošto oni verovatno neće ostati u toj zemlji i pokušaće da nastave put u Italiju, preko Jadranskog mora.
http://www.blic.rs/vesti/svet/edi-rama-albanija-nema-ni-uslove-ni-entuzijazam-da-spasava-svet/w4eckyj
Logićno ....a i šta će drugo nego owo. Proslijedi dalje. Neče se owi tu ni zadržawat kad im to nije ni ćilj. Neče ih puškom zadržawat.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Smjestiti ćemo ih u ministarstvo kulure kod brata Hase.
Slika Europe se mijenja... prošlo je nekoliko godina kada sam u prepiski s vrlim novinarskim perom marcellusom upozoravao na ovo... On je tada rekao; Boli me curac za njih! E sad te tek bude bolio curac a možda i guza.
Da svakom uvale samo 1 gram da ponese u juropien isplatilo bi im se...da ne spominjem nešto teže. Milion ljudi je ušlo, nitko ih ne pretresa, mogli su unijeti i kulu babilonsku...RayMabus wrote:Albanski premijer Edi Rama izjavio je da Albanija neće biti nova ruta za izbeglice na putu ka Evropi zbog toga što nema "ni uslove, ni snagu, ni entuzijazam da spasava svet dok drugi zatvaraju svoje granice".
a zašto ti misliš da ćeš ti proći lišo.provocator wrote:Slika Europe se mijenja... prošlo je nekoliko godina kada sam u prepiski s vrlim novinarskim perom marcellusom upozoravao na ovo... On je tada rekao; Boli me curac za njih! E sad te tek bude bolio curac a možda i guza.
imaš dvoje djece, koje će sutra biti meta ovih đihadista, htjeti će klati tebe i tvoju obitelj, a za obranu će tvoja djeca morati klati njih. znači tebi se sviđa takav scenario?
Guest- Guest
kad tad ce se pocet pucat po "izbjeglicama".nema druge..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
imigrantska kriza se može riješiti u 24 sata(ok maksimalno tjedan dana)max123 wrote:kad tad ce se pocet pucat po "izbjeglicama".nema druge..
http://www.index.hr/vijesti/clanak/portugalski-sveucilisni-profesor-brodove-s-migrantima-treba-potopiti-crncuge-i-umirovljenike-pobiti/820426.aspx
PROFESOR ekonomije na sveučilištu Porto Pedro Cosme Vieira zgrozio je europsku javnost tekstovima na svom blogu, a skandal je izbio nakon što je jedan konzervativan zastupnik tamošnje vladajuće stranke PSD citirao njegov blog.
Iako je on s bloga uzeo nešto "normalnije" zapise, tada se otkrilo što sve navedeni profesor piše.
Kako prenosi Deutsche Welle, za izbjegličke brodove u Mediteranu bi, prema riječima profesora, bilo najbolje da ih potope ratni brodovi, a oni koji i prežive bi trebalo "ustrijeliti jednog po jednog". Tako bi možda bilo pobijeno na početku 5.000 ljudi, piše on, ali nakon toga se više nitko ne bi usudio krenuti prema Europi, poručuje neukusno taj portugalski sveučilišni profesor
Guest- Guest
bas taj sceneraio ce se po mojoj procjeni i desit...preko_vode_do_slobode wrote:
Kako prenosi Deutsche Welle, za izbjegličke brodove u Mediteranu bi, prema riječima profesora, bilo najbolje da ih potope ratni brodovi, a oni koji i prežive bi trebalo "ustrijeliti jednog po jednog". Tako bi možda bilo pobijeno na početku 5.000 ljudi, piše on, ali nakon toga se više nitko ne bi usudio krenuti prema Europi, poručuje neukusno taj portugalski sveučilišni profesor
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ja imam fetiš na vješanje ....a mogli bi ih objesit ?max123 wrote:kad tad ce se pocet pucat po "izbjeglicama".nema druge..
Muške mislim , predwodnike krda , ne diram ženu , djeću i starće ako ne moram tj ne rade probleme.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Kakvi rezovi? Tim je obećao sa veću poreznu disciplinu i da nitko neće dobiti otkaz a to znači jedno 200.000 ljudi manje u RH-a i zatvaranje par tisuća obrtapreko_vode_do_slobode wrote:daj bože da razjebu turističku sezonu, puna podrška arapima da idu preko dalmacije..
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Kakvi rezovi? Tim je obećao sa veću poreznu disciplinu i da nitko neće dobiti otkaz a to znači jedno 200.000 ljudi manje u RH-a i zatvaranje par tisuća obrtapreko_vode_do_slobode wrote:daj bože da razjebu turističku sezonu, puna podrška arapima da idu preko dalmacije..
od HDZovg i SDPovg ekonomskog fašizma, mogu nas jedino arapi da navale preko jadrana spasiti.. da razjebu proračun opće države
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nova ruta za izbjeglice preko Albanije do Italije?
» Premijer Albanije Rama u Prištini ponovo poziva na ujedinjene Albanije i Kosova
» Umesto Velike Albanije, može biti - nema Albanije
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Premijer Albanije Rama u Prištini ponovo poziva na ujedinjene Albanije i Kosova
» Umesto Velike Albanije, može biti - nema Albanije
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
Page 1 of 2