UZNEMIRUJUĆA PORUKA IZ HRVATSKE -"Moguć je rat sa Srbijom"
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: UZNEMIRUJUĆA PORUKA IZ HRVATSKE -"Moguć je rat sa Srbijom"
imate problem, pojedini hrvatski politicari, i njihovi sledbenici,
mastaju da hrvatska izmanipulise nato i izrezira rat sa srbijom
prosto ne mogu da verujem dau to neko veruje
ali, kako su sanse za to propale, neko postaje nervozan i ocajan
mastaju da hrvatska izmanipulise nato i izrezira rat sa srbijom
prosto ne mogu da verujem dau to neko veruje
ali, kako su sanse za to propale, neko postaje nervozan i ocajan
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ne foliram...prije si ti folirant..pogledaj pod temu fiat....ja sam realan....sto da se kacim s nekim koji ide nekom u zagrljaj koji je bacao na vas bombe zacinjene s uranijom..sto hoces da kazem?..pizzon wrote:hahahaha, to sebe foliraj :)vuksadinare wrote:ne..jel me boli kiki...kapituliraki ste pred natom koji vas je izbombardirao 1999..a sad se potpisali upisnicu..niste ni za žaljenje..kapitulanti..s kim da onda ratujemo?..s papcima?..ne hvala...pizzon wrote:vucko ! da li ti zelis rat sa srbijom ??
ako zelis, zasto ?
za vas, uvek !
vucko shvati, nema nista od toga. srbija je bila povezana sa zapadom dok hrvatska nije ni mastala o samostalnoj drzavi.
odnosno nije smela da to stavi na dnevni red pred bec i pestu.
Last edited by pizzon on Thu 25 Feb - 19:26; edited 2 times in total
Guest- Guest
...pogođen busenom zemlje u glawu nakon čega je pao preko kuke od kola koje je pokušao da ugura u garažu ....prilikom pada on je zadobio teške powrede kojim je podlegao....
NAJJAĆI KLIP IKADA.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
taj vas san o izopstenosti srbije iz sfere zapada necete dosanjati
niti ce postati realnost.
niti ce postati realnost.
Guest- Guest
ej pizdon ....a šta reče Gašić na početku mandata u skupštini Srbije ...wojno neutralni neće Srbija u niakke eu borbene grupe owo ono ....eto nisam ni znao do danas dok slućajno nisam pročitao ....prošle godine otrćali wi u balkan borbena grupa pod wodstwom Grka.
OPAMETILI SE MALO JELTE ?
OPAMETILI SE MALO JELTE ?
2014-04-11
sto tebe boli qUrac kako cemo mi da se instaliramo
tamo i na nacin koji je za nas najpovoljniji
mi ne komentarisemo korake hrvatske spoljne politike
sem ako nisu vs srbije
sem ako nisu vs srbije
Guest- Guest
pa prwo dawas pohwalim šta ste se malo opametili ...a drugo nisma ja nego taj isti Gašić na početku mandata wikao ne wojno neutralna nikake eu grupe kuraz palaz ....prođe koja godina on trči ka njima sam.pizzon wrote:sto tebe boli qUrac kako cemo mi da se instaliramo
sem ako nisu vs srbije
2014-04-11
Enlarge this image
BEOGRAD - Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković izjavio je u Beogradu, prilikom susreta sa grčkim kolegom, da su vojske dve zemlje danas na zajedničkom zadatku koji opterećuje celokupan region, a to je migrantska kriza.
Diković je, takođe, najavio da Srbija namerava da se pridruži borbenoj grupi Evropske unije "Helbrok" koju predvodi Grčka, dodajući da će već ove godine oficiri Vojske Srbije učestvovati na vežbovnim aktivnostima te borbene grupe.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:592627-Dikovic-Vojske-Srbije-i-Grcke-na-zajednickom-zadatku
BEOGRAD - Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković izjavio je u Beogradu, prilikom susreta sa grčkim kolegom, da su vojske dve zemlje danas na zajedničkom zadatku koji opterećuje celokupan region, a to je migrantska kriza.
Diković je, takođe, najavio da Srbija namerava da se pridruži borbenoj grupi Evropske unije "Helbrok" koju predvodi Grčka, dodajući da će već ove godine oficiri Vojske Srbije učestvovati na vežbovnim aktivnostima te borbene grupe.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:592627-Dikovic-Vojske-Srbije-i-Grcke-na-zajednickom-zadatku
2014-04-11
2014-04-11
A je..opet bi netko tudjim qrcem,gloginje mlatio..nove mlade generacije stasale,sad ih treba u ratu potrositi..
Guest- Guest
Nema nikoga tko bi išao u rat. Ni tu, a bogami ni u Srbiji.
Osim ako nije dotrajala bijela tehnika...
Nema to išao bi ili nebi išao...za rat ili postoji razlog ili ne postoji...Ero wrote:Nema nikoga tko bi išao u rat. Ni tu, a bogami ni u Srbiji.
Guest- Guest
Mislim,i kreteni,koji tako nes izjavljuju,i to da ima pristup politici i nekom drzavnom nivou..???Ero wrote:Nema nikoga tko bi išao u rat. Ni tu, a bogami ni u Srbiji.
Guest- Guest
Po tebi nijedan vladajući izraelski, ruski ili američki političar nebi smio imat pristup politici...bogomdani wrote:Mislim,i kreteni,koji tako nes izjavljuju,i to da ima pristup politici i nekom drzavnom nivou..???
Guest- Guest
Ova danas mladjarija bi poslala u qrc svakog tko bi im htio strpati oruzje u ruke..i nastavila igrati DayZ...Ero wrote:Nema nikoga tko bi išao u rat. Ni tu, a bogami ni u Srbiji.
Guest- Guest
Osim americkih ghovana koji svijet tjeraju u ww3,israel ,ako ga nitko ne dira i prijeti mu,nikome to niti ne radi..Rusi su legalno svugdje gdje jesu..cassanowa wrote:Po tebi nijedan vladajući izraelski, ruski ili američki političar nebi smio imat pristup politici...bogomdani wrote:Mislim,i kreteni,koji tako nes izjavljuju,i to da ima pristup politici i nekom drzavnom nivou..???
vi..nikad do pameti..
Guest- Guest
ahahaha...pa da, oni bi samo malo bacali bombe po Iranu...bogomdani wrote:israel ,ako ga nitko ne dira i prijeti mu,nikome to niti ne radi..
Guest- Guest
Pa naravno da će biti rata. Rat je neizbježan a kad izbije srbija i hrvatska će biti na suprotnim stranama.
Ljudi vole rat,ljudi stalno ratuju,ratuje se non-stop prekidi su samo kratkotrajni da se malo obnovi stanovništvo,da stasaju nove snage. Svi nešto kenjaju protiv rata,najviše oni koji najviše ratuju.
Rat je kronična pojava i ljudi uvijek moraju biti spremni za rat,psihički,fizički i materijalno. Maloumnici koji misle da se rata neće biti kroz cijelu povijest čovječanstva se uvijek iznova zblenu kad ih opali po čelu.
Rata je bilo,ima ga i sad i bit će ga uvijek.
Ljudi vole rat,ljudi stalno ratuju,ratuje se non-stop prekidi su samo kratkotrajni da se malo obnovi stanovništvo,da stasaju nove snage. Svi nešto kenjaju protiv rata,najviše oni koji najviše ratuju.
Rat je kronična pojava i ljudi uvijek moraju biti spremni za rat,psihički,fizički i materijalno. Maloumnici koji misle da se rata neće biti kroz cijelu povijest čovječanstva se uvijek iznova zblenu kad ih opali po čelu.
Rata je bilo,ima ga i sad i bit će ga uvijek.
Tako je..Jedna stara afrička poslovica glasi: "Die oorlog is die begin van die vrede, en vrede is die begin van die oorlog."...što protivnički znači: "Rat je početak mira, a mir je početak rata."danni1 wrote:
Ljudi vole rat,ljudi stalno ratuju,ratuje se non-stop prekidi su samo kratkotrajni da se malo obnovi stanovništvo,da stasaju nove snage.
Guest- Guest
tko zna za što je to dobro... a za kog loše.... đe se ti vidiš u toj priči.... ;)jastreb wrote:Stanje skoro pa postaje alarmantno.
Od kad su ovi divljaci iz HDZ-a i pravaštva zasjeli na vlast stanje u zemlji se skroz radikalizira.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
šta se ti uplašio za nesuđenog sineka.... ako budu morali nek se bore, i nek usput obave neobavljeno....bogomdani wrote:A je..opet bi netko tudjim qrcem,gloginje mlatio..nove mlade generacije stasale,sad ih treba u ratu potrositi..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Čović: S uzurpatorom hrvatske pozicije nikakav sastanak nije moguć!
» Komšić: Nije moguć angažman vojske Hrvatske u BiH, ma šta o tome mislili u NATO-u
» Brisel odbacio hrvatske argumente u sporu sa Srbijom
» Lazanski kao i '91:Smiješne su vojne usporedbe Hrvatske i BiH sa Srbijom!
» EU stala na stranu Hrvatske u trgovinskom ratu sa Srbijom i drugim ex yu republikama
» Komšić: Nije moguć angažman vojske Hrvatske u BiH, ma šta o tome mislili u NATO-u
» Brisel odbacio hrvatske argumente u sporu sa Srbijom
» Lazanski kao i '91:Smiješne su vojne usporedbe Hrvatske i BiH sa Srbijom!
» EU stala na stranu Hrvatske u trgovinskom ratu sa Srbijom i drugim ex yu republikama
Page 3 of 9