UZNEMIRUJUĆA PORUKA IZ HRVATSKE -"Moguć je rat sa Srbijom"
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: UZNEMIRUJUĆA PORUKA IZ HRVATSKE -"Moguć je rat sa Srbijom"
prema makedoniji kazes?..koliko sam maloprije na vas tv vidio...vecina seli na hrvatsko-srpsku granicu...ana makedonsku pojacane policijske snage plus nesto vojnikapizzon wrote:vuksadinare wrote:koje ludilo..ne dizemo mi vojsku vec nikolicjastreb wrote:Ludilo,ludilo,brale,kao u Srbiji krajem 80-tih.
Narodna pjesma bi rekla "Neka Bog zna,dobro biti neće!"
vojska je za granicu i to prema makedoniji,
zbog migranata. pa hrvatska mase vojskom vec mesecima
ne secam se da je neko od nas dramio oko toga
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Znaci ovi su priznali da planiraju napasti Srbiju,sta je tu cudno?
2014-04-14
Stanje skoro pa postaje alarmantno.
Od kad su ovi divljaci iz HDZ-a i pravaštva zasjeli na vlast stanje u zemlji se skroz radikalizira.
Od kad su ovi divljaci iz HDZ-a i pravaštva zasjeli na vlast stanje u zemlji se skroz radikalizira.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..ti si munjen..jel dizemo mi vojsku?..jastreb wrote:Stanje skoro pa postaje alarmantno.
2015-09-08
A šta bi ti? Da se bratstvoijedinstvuje možda?...jastreb wrote:stanje u zemlji se skroz radikalizira.
Guest- Guest
jesi bio za uvođenje vojnog roka?..jesi..i sad ovi sto ti ispunjavaju zelje...divljaci...bolje se pokrij i sutijastreb wrote:Stanje skoro pa postaje alarmantno.
2015-09-08
Dižemo tenzije. I to opasno. Provociramo. Izazivamo. Kurčimo se.vuksadinare wrote:..ti si munjen..jel dizemo mi vojsku?..jastreb wrote:Stanje skoro pa postaje alarmantno.
Stanje je naradikaliziranije od 90-tih.
U doba gospođe Kosor i gospodina Josipovića imali smo mira.
Sad više nisam siguran ni u što.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a sto si mislio?..pa jebote posjecivobabu radojku u liku preko ljeta i za praznike..pa mu uslo u krvcassanowa wrote:A šta bi ti? Da se bratstvoijedinstvuje možda?...jastreb wrote:stanje u zemlji se skroz radikalizira.
2015-09-08
imo si mir 'na koljena'..os takav mir?...kosorica pusila svakom kojoj ej obecao vlast i eu..a josipovic...'ne bi se stel zameriti'..a pokraj njega napadaju hrvatsjke navijace sjekirama u novom sadu a on nista ni prosvjed..tek nakon par dana kad su ga mediji stisli..os takav mir nesreco?jastreb wrote:Dižemo tenzije. I to opasno. Provociramo. Izazivamo. Kurčimo se.vuksadinare wrote:..ti si munjen..jel dizemo mi vojsku?..jastreb wrote:Stanje skoro pa postaje alarmantno.
Stanje je naradikaliziranije od 90-tih.
U doba gospođe Kosor i gospodina Josipovića imali smo mira.
Sad više nisam siguran ni u što.
2015-09-08
Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić dao je odobrenje ministru odbrane da, u slučaju potrebe, stavi snage Vojske Srbije u punu pripravnost, kako bi mogle da zaštite građane, državu i imovinu od svih sigurnosnih izazova koji dolaze iz vana, izjavio je u četvrtak ministar pravde Srbije Nikola Selaković, nakon završene sjednice Savjeta za nacionalnu bezbjednost.
Ovakva odluka dolazi nakon što je Vlada Mađarske, u okviru suočavanja s izbjegličkom krizom, odlučila poslati vojna vozila i helikopter na granicu sa Srbijom.
"To znači da i ministar odbrane, u odsustvu predsednika, može da donese odluku o angažovanju vojske, ukoliko za to bude potrebe, odnosno ako policija ne bude mogla sama da održi red i mir. Državni organi, bezbednosne službe, imaće dovoljno vremena, prostora i kapaciteta da odgovore na svaki bezbednosni izazov i zaštite državni poredak i građane", kazao je Selaković novinarima u Beogradu.
Ovakva odluka dolazi nakon što je Vlada Mađarske, u okviru suočavanja s izbjegličkom krizom, odlučila poslati vojna vozila i helikopter na granicu sa Srbijom.
"To znači da i ministar odbrane, u odsustvu predsednika, može da donese odluku o angažovanju vojske, ukoliko za to bude potrebe, odnosno ako policija ne bude mogla sama da održi red i mir. Državni organi, bezbednosne službe, imaće dovoljno vremena, prostora i kapaciteta da odgovore na svaki bezbednosni izazov i zaštite državni poredak i građane", kazao je Selaković novinarima u Beogradu.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Drug senilac je već zaboravio da nam je bratstvo i jedinstvo stvorilo najveću klaonicu na ovim prostorima...vuksadinare wrote:a sto si mislio?..pa jebote posjecivobabu radojku u liku preko ljeta i za praznike..pa mu uslo u krvcassanowa wrote:A šta bi ti? Da se bratstvoijedinstvuje možda?...jastreb wrote:stanje u zemlji se skroz radikalizira.
Last edited by cassanowa on Thu 25 Feb - 20:13; edited 1 time in total
Guest- Guest
ne znam ko je munjen ali sa zapada sve cesce prozivaju hrvatsku a ne srbiju
Guest- Guest
vucko ! da li ti zelis rat sa srbijom ??
ako zelis, zasto ?
ako zelis, zasto ?
Guest- Guest
...zato smo rekli dosta pusenja..i prica o region špolitici..zajebite to...samo baltik-jadran..pizzon wrote:ne znam ko je munjen ali sa zapada sve cesce prozivaju hrvatsku a ne srbiju
2015-09-08
ne..jel me boli kiki...kapituliraki ste pred natom koji vas je izbombardirao 1999..a sad se potpisali upisnicu..niste ni za žaljenje..kapitulanti..s kim da onda ratujemo?..s papcima?..ne hvala...pizzon wrote:vucko ! da li ti zelis rat sa srbijom ??
ako zelis, zasto ?
2015-09-08
ko vas cima i zove,
radite sta hocete i zelite.
ugasite sve firme u srbiji,
povucite se iz mesovitih i nema problema.
radite sta hocete i zelite.
ugasite sve firme u srbiji,
povucite se iz mesovitih i nema problema.
Guest- Guest
hahahaha, to sebe foliraj :)vuksadinare wrote:ne..jel me boli kiki...kapituliraki ste pred natom koji vas je izbombardirao 1999..a sad se potpisali upisnicu..niste ni za žaljenje..kapitulanti..s kim da onda ratujemo?..s papcima?..ne hvala...pizzon wrote:vucko ! da li ti zelis rat sa srbijom ??
ako zelis, zasto ?
za vas, uvek !
Guest- Guest
Ma jok mi smo ih bombardirali 1999 ......jes da nas je diglo na uzbunu u wojarni ....al kratko je trajalo.vuksadinare wrote:ne..jel me boli kiki...kapituliraki ste pred natom koji vas je izbombardirao 1999..a sad se potpisali upisnicu..niste ni za žaljenje..kapitulanti..s kim da onda ratujemo?..s papcima?..ne hvala...pizzon wrote:vucko ! da li ti zelis rat sa srbijom ??
ako zelis, zasto ?
Najjaći klip ....nakon šta je pao preko kuke od kola ....
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
pizzon wrote:vucko ! da li ti zelis rat sa srbijom ??
Ja bih volio, ali da ja ne idem, i da mi opet na kraju pobijedimo.
crvenkasti-
2014-04-17
ne foliram...prije si ti folirant..pogledaj pod temu fiat....ja sam realan....sto da se kacim s nekim koji ide nekom u zagrljaj koji je bacao na vas bombe zacinjene s uranijom..sto hoces da kazem?..pizzon wrote:hahahaha, to sebe foliraj :)vuksadinare wrote:ne..jel me boli kiki...kapituliraki ste pred natom koji vas je izbombardirao 1999..a sad se potpisali upisnicu..niste ni za žaljenje..kapitulanti..s kim da onda ratujemo?..s papcima?..ne hvala...pizzon wrote:vucko ! da li ti zelis rat sa srbijom ??
ako zelis, zasto ?
za vas, uvek !
2015-09-08
imate problem, pojedini hrvatski politicari, i njihovi sledbenici,
mastaju da hrvatska izmanipulise nato i izrezira rat sa srbijom
prosto ne mogu da verujem dau to neko veruje
ali, kako su sanse za to propale, neko postaje nervozan i ocajan
mastaju da hrvatska izmanipulise nato i izrezira rat sa srbijom
prosto ne mogu da verujem dau to neko veruje
ali, kako su sanse za to propale, neko postaje nervozan i ocajan
Guest- Guest
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Čović: S uzurpatorom hrvatske pozicije nikakav sastanak nije moguć!
» Komšić: Nije moguć angažman vojske Hrvatske u BiH, ma šta o tome mislili u NATO-u
» Brisel odbacio hrvatske argumente u sporu sa Srbijom
» Lazanski kao i '91:Smiješne su vojne usporedbe Hrvatske i BiH sa Srbijom!
» EU stala na stranu Hrvatske u trgovinskom ratu sa Srbijom i drugim ex yu republikama
» Komšić: Nije moguć angažman vojske Hrvatske u BiH, ma šta o tome mislili u NATO-u
» Brisel odbacio hrvatske argumente u sporu sa Srbijom
» Lazanski kao i '91:Smiješne su vojne usporedbe Hrvatske i BiH sa Srbijom!
» EU stala na stranu Hrvatske u trgovinskom ratu sa Srbijom i drugim ex yu republikama
Page 2 of 9