Jel moguče?Prvi kulturnjaci zaprijetili da ce napustit Hrvatsku ako Hasan ne podnese ostavku
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Jel moguče?Prvi kulturnjaci zaprijetili da ce napustit Hrvatsku ako Hasan ne podnese ostavku
LEON LUČEV,NINA VIOLIĆ,DAMIR MARKOVINA,DALIBOR MATANIČ za medije su izjavili da razmišljaju da potraže poslovne angažmane van Hrvatske ako ministar Hasanbegović do ljeta ne podnese ostavku.Leon Lučev je izjavio:'Intenzivno razmišljam da napustim hrvatske filmske i kazališne vode,što ću tu snimati po ministrovom receptu?Filmove o Blajburgu i ratne filmove iz devedesetih?Ne,hvala nisam taj tip.Imam vrlo ozbiljnih ponuda iz susjednih država kao i iz Austrije,Francuske ionako pola mog glumačkog filmskog opusa rađen je van Hrvatske'.
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Re: Jel moguče?Prvi kulturnjaci zaprijetili da ce napustit Hrvatsku ako Hasan ne podnese ostavku
...u jakih 'glumaca'....ajd ne kurcite se tu....tko je taj damir markovina?...leon lucev jedino sto ej odigraoiole ozbiljnije je 'sto ej muskarac bez brkova'....ajd tiglumiti leone vehabije..pristaje ti nekako
2015-09-08
Re: Jel moguče?Prvi kulturnjaci zaprijetili da ce napustit Hrvatsku ako Hasan ne podnese ostavku
hvala bogu, ajde baš ćemo provjeriti jesu otišli za par mjeseci, daj bože da odu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
bolje grob nego rob!
2014-04-15
Jel piše di se može donirati za karte?
Hasanbegović je za sada jedini koji nešto valja u ovoj vladi. Hrvatsku treba natrpati muslimani.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Gdje ce? S Koreju ili slobodarsku USA?
omni-
2014-04-12
Nek idu. Sretno im.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Trebaju nam samo navijači, kakvi glumci i druge gluposti...palica, dimna bomba i šora, e to je marka i brend.vuksadinare wrote:...u jakih 'glumaca'....ajd ne kurcite se tu....tko je taj damir markovina?...leon lucev jedino sto ej odigraoiole ozbiljnije je 'sto ej muskarac bez brkova'....ajd tiglumiti leone vehabije..pristaje ti nekako
Guest- Guest
Hebeš glumća koji bježi. Da sam umjetnik owo bi mi bio izazow da ostanem owdje.Nek bježe. Sretno.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Lucev je glumio u bosanskim filmovima koje su financirali hrvatski porezni platise. Mislim da bi bilo lijepo da ih financira netko iz vana ili da rade vane. Do sada su radili uglavnom na sisi. Ako moze "rezimski" i netalentirani Sedlar da sam skupi financije za svoje uratke, za Matanica onde nema problema .
2014-04-14
..je..ali sto dobiju nagrade dobiju nesto od srbalja i bosanaca a tu love prevec nema...jedina kvalitetna glumica zrinka cvitesic bez problema nasla vani posao i to u americi i engleskoj mekama filmske i kazalisne industrije..ko i goran visnjic..ostali mogu skakutati po jazavcima ili snimiti pokoji filmic u sarajevu ili tu i to ako ej tema..hrvat negativac..a drugi pozitivciabraham wrote:Lucev je glumio u bosanskim filmovima koje su financirali hrvatski porezni platise. Mislim da bi bilo lijepo da ih financira netko iz vana ili da rade vane. Do sada su radili uglavnom na sisi. Ako moze "rezimski" i netalentirani Sedlar da sam skupi financije za svoje uratke, za Matanica onde nema problema .
2015-09-08
Trebamo uciniti sve da zadrzimo ove glumce.
dijagram-
2015-08-09
ja ba..i ja to kazem..steta takve kvalitete...koji sovagovic,dvornik,ivo serdar,guberina,,,dajte ove da uzivamo...dijagram wrote:Trebamo uciniti sve da zadrzimo ove glumce.
2015-09-08
kaj nisu tako oni neki američki glumci rekli da će se iselit iz us, ako bush dođe na vlast?
2014-12-30
jesu...ali jbg tamo ej lova daleko jaca...a medijska scena...show i tako to...a gdo bu isli 'zvijezde' matula,urska raukar,nina violic,markovina...gdo bu njih u show zval?...danijela trbovic i maja severveber wrote:kaj nisu tako oni neki američki glumci rekli da će se iselit iz us, ako bush dođe na vlast?
2015-09-08
ali se nisu odselili.
2014-12-30
za sada jedni što valja, ali vidit ćemo proračun ministarstva kulture. Ako zajebe, kako rekoh prvog HDzovca kojeg susretnem ću.. zatuć .. dosta mi je što su sjebali ekonomiju, što će biti gori od SDPa, što uvode nove poreze i glupe zakone, ako haso još zajebe,.....gargamel0101 wrote:Hasanbegović je za sada jedini koji nešto valja u ovoj vladi.
Guest- Guest
Kao da je Haso ministar, ne znam, gospodarstva ili financija...ako zajebu oni, onda će i on, to je neminovno...preko_vode_do_slobode wrote:za sada jedni što valja, ali vidit ćemo proračun ministarstva kulture. Ako zajebe, kako rekoh prvog HDzovca kojeg susretnem ću.. zatuć .. dosta mi je što su sjebali ekonomiju, što će biti gori od SDPa, što uvode nove poreze i glupe zakone, ako haso još zajebe,.....gargamel0101 wrote:Hasanbegović je za sada jedini koji nešto valja u ovoj vladi.
Guest- Guest
tocno..min.fin dijeli lovu a ne min.kulture....koliko dobijes toliko se pokrivasStarhemberg wrote:Kao da je Haso ministar, ne znam, gospodarstva ili financija...ako zajebu oni, onda će i on, to je neminovno...preko_vode_do_slobode wrote:za sada jedni što valja, ali vidit ćemo proračun ministarstva kulture. Ako zajebe, kako rekoh prvog HDzovca kojeg susretnem ću.. zatuć .. dosta mi je što su sjebali ekonomiju, što će biti gori od SDPa, što uvode nove poreze i glupe zakone, ako haso još zajebe,.....gargamel0101 wrote:Hasanbegović je za sada jedini koji nešto valja u ovoj vladi.
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» "Incko odmah da podnese ostavku"
» Prdošenko pozvao Jacenjuka da podnese ostavku
» Dodik pozvao Komšića da podnese ostavku u ime mira u BiH
» Grlić Radman: Nisam mogao vjerovati što Komšić govori, neka podnese ostavku ako je protiv konstitutivnosti
» Kanadski ministar obrane pozvao Assada da podnese ostavku i prepsuti Siriju vehabijama (slika)
» Prdošenko pozvao Jacenjuka da podnese ostavku
» Dodik pozvao Komšića da podnese ostavku u ime mira u BiH
» Grlić Radman: Nisam mogao vjerovati što Komšić govori, neka podnese ostavku ako je protiv konstitutivnosti
» Kanadski ministar obrane pozvao Assada da podnese ostavku i prepsuti Siriju vehabijama (slika)
Page 1 of 3