BRUTALNO:'Ratni dezerter,kukavica,kurviš ti češ pljuvat po Vasi'
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: BRUTALNO:'Ratni dezerter,kukavica,kurviš ti češ pljuvat po Vasi'
Pa to i kažem. Vaso je čistokrvni Hrvat!vuksadinare wrote:vaso je nadimak stecen u ratu..objasnjeno od vase sto puta..marcus-t wrote:Pa normalno, tko je on da dira našeg Vasu? I ovi zlobnici koji će reći da je Vaso srpsko ime - e nije! To je starorvacko ime.vuksadinare wrote:http://www.tinolovka-news.com/index.php?option=com_content&view=article&id=78177:sdp-ovcu-se-smije-cijela-nacija-ratni-dezerter-govorio-o-ministarstvu-br
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Meni je ovo najjače ipak..
Romano Bolković je o tim epizodama Zorana Milanovića bio daleko jasniji kada je napisao na Facebooku: 'Milanović je letio helikopterom kad god mu se kurac dignuo...'
Romano Bolković je o tim epizodama Zorana Milanovića bio daleko jasniji kada je napisao na Facebooku: 'Milanović je letio helikopterom kad god mu se kurac dignuo...'
2014-04-12
Srecom po proracun, slabo nesto.maggie13 wrote:Meni je ovo najjače ipak..
U suprotnom letio bi svaki dan.
dijagram-
2015-08-09
A da je tek vidjet Lozančićev filimić. Sevka bi pala na 2. mjesto.
Guest- Guest
budalo nepodojena..spasio je suborca ranjenog i ne samo njega...suborca je na velebitu nosio par kilometara do nase prve pomoci..sramoto jedna pravoslavno zidovska...smrt vamaEva wrote:Nategao ga Vaso četnik.vuksadinare wrote:vaso je nadimak stecen u ratu..objasnjeno od vase sto puta..marcus-t wrote:Pa normalno, tko je on da dira našeg Vasu? I ovi zlobnici koji će reći da je Vaso srpsko ime - e nije! To je starorvacko ime.vuksadinare wrote:http://www.tinolovka-news.com/index.php?option=com_content&view=article&id=78177:sdp-ovcu-se-smije-cijela-nacija-ratni-dezerter-govorio-o-ministarstvu-br
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
ha ha, dobro da je ipak u nekim godinama..inače bismo i ranije bankrotirali..dijagram wrote:Srecom po proracun, slabo nesto.maggie13 wrote:Meni je ovo najjače ipak..
2014-04-12
Polakše Vuče, dobit ćeš aritmije opet.vuksadinare wrote:budalo nepodojena..spasio je suborca ranjenog i ne samo njega...suborca je na velebitu nosio par kilometara do nase prve pomoci..sramoto jedna pravoslavno zidovska...smrt vamaEva wrote:Nategao ga Vaso četnik.vuksadinare wrote:vaso je nadimak stecen u ratu..objasnjeno od vase sto puta..marcus-t wrote:Pa normalno, tko je on da dira našeg Vasu? I ovi zlobnici koji će reći da je Vaso srpsko ime - e nije! To je starorvacko ime.vuksadinare wrote:http://www.tinolovka-news.com/index.php?option=com_content&view=article&id=78177:sdp-ovcu-se-smije-cijela-nacija-ratni-dezerter-govorio-o-ministarstvu-br
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Daj me nemoj, moje godine, al srecom, tip je spadalo u svakom pogledu pa i kao muskarac.maggie13 wrote:ha ha, dobro da je ipak u nekim godinama..inače bismo i ranije bankrotirali..dijagram wrote:Srecom po proracun, slabo nesto.maggie13 wrote:Meni je ovo najjače ipak..
dijagram-
2015-08-09
Ha ha, no dobro, nećemo u te detalje više...njegovu frekvenciju smo apsolvirali, to je dobro..dijagram wrote:Daj me nemoj, moje godine, al srecom, tip je spadalo u svakom pogledu pa i kao muskarac.maggie13 wrote:ha ha, dobro da je ipak u nekim godinama..inače bismo i ranije bankrotirali..dijagram wrote:Srecom po proracun, slabo nesto.maggie13 wrote:Meni je ovo najjače ipak..
2014-04-12
Nosio je Vasu nakon sexa? Hm, a valjda se isplatilo.vuksadinare wrote:budalo nepodojena..spasio je suborca ranjenog i ne samo njega...suborca je na velebitu nosio par kilometara do nase prve pomoci..sramoto jedna pravoslavno zidovska...smrt vamaEva wrote:Nategao ga Vaso četnik.vuksadinare wrote:vaso je nadimak stecen u ratu..objasnjeno od vase sto puta..marcus-t wrote:Pa normalno, tko je on da dira našeg Vasu? I ovi zlobnici koji će reći da je Vaso srpsko ime - e nije! To je starorvacko ime.vuksadinare wrote:http://www.tinolovka-news.com/index.php?option=com_content&view=article&id=78177:sdp-ovcu-se-smije-cijela-nacija-ratni-dezerter-govorio-o-ministarstvu-br
Guest- Guest
ajde judo..mr's...a takvima posla nematEva wrote:Nosio je Vasu nakon sexa? Hm, a valjda se isplatilo.vuksadinare wrote:budalo nepodojena..spasio je suborca ranjenog i ne samo njega...suborca je na velebitu nosio par kilometara do nase prve pomoci..sramoto jedna pravoslavno zidovska...smrt vamaEva wrote:Nategao ga Vaso četnik.vuksadinare wrote:vaso je nadimak stecen u ratu..objasnjeno od vase sto puta..marcus-t wrote:Pa normalno, tko je on da dira našeg Vasu? I ovi zlobnici koji će reći da je Vaso srpsko ime - e nije! To je starorvacko ime.vuksadinare wrote:http://www.tinolovka-news.com/index.php?option=com_content&view=article&id=78177:sdp-ovcu-se-smije-cijela-nacija-ratni-dezerter-govorio-o-ministarstvu-br
2015-09-08
Drži se ti Vase, bar ćeš biti propisno jeben!
Guest- Guest
piši zuroffu ili ne znam kojim židovskim udrugama....da si juda...pizda....i da sam ti to ja rekao krseci sve iz ustavaEva wrote:Drži se ti Vase, bar ćeš biti propisno jeben!
2015-09-08
A u čemu je točno problem? U čemu, smradovi nedojebani? U čemu? Je li jedna stranka koja je bila parlamentarna smjela i mogla postaviti pitanje koje je postavila? Jest! Tko to može osporit? Tko, mujmani? Da vas čujem! Jesmo li se ko pičke izdajničke prodali EU? Jesmo! Jesmo li svoje "zlato" u obliku T-coma predali naruke moćnoj njemačkoj kuji? Jesmo!!! I kaj sad serete smeće jedno nedojebano?! Kaj serete kad ste Hrvatsku rasprodali i sjebali ko zadnju ušljivu kuju?! Mrš, stoko nedojebana!
Kreteni jedni... Kaj još niste shvatili kako Hrvatska užurbano, punom brzinom i svim silama radi na tome da buduće generacije Hrvata postanu doslovno pomoćni radnici, smeće i niš koristi?
Kreteni jedni... Kaj još niste shvatili kako Hrvatska užurbano, punom brzinom i svim silama radi na tome da buduće generacije Hrvata postanu doslovno pomoćni radnici, smeće i niš koristi?
Sad je valjda red da me i banirate anokon što mi zaključavate teme. Idemo!
I još kad vam kažem da Hrvatska više nema ni grama zlata. ''Hrvatska je pod najvećim okriljem tajnosti rasprodala svoje zlatne poluge, 15,5 tona zlatnih poluga, točnije 15.055 kg, a 468 kg ostavila Beogradu. Jer, umjesto da po sukcesiji nama pripadne 28,49 posto, dobili smo samo 23 posto iz nepoznatih razloga. Ne postoji nijedan dokument koji govori o prodaji te najvrednije imovine Republike Hrvatske, zlatnih poluga. Ne postoji nijedan zapisnik niti u ijednom izvješću postoji informacija o toj prodaji. Ukupno je prodano za 145 milijuna dolara, a današnja je vrijednost milijardu dolara... Sad zaključajte temu ili me banirajte.
To mu je u ratu bilo kodno ime, a ne nadimak dobiven na ulici. Zato je sam par puta rekao kako ga samo ratni suborci mogu tako zvati pošto su ga zvali za vrijeme ratnih operacija.jastreb wrote:Glupost je što se Vaso ljuti na taj svoj nadimak.
Da mu je npr.nadimak Jure ili Bili,onda bi ga isticao,a pošto Vaso asocira na Srbina,onda ga u javnosti izbjegava.
Baš je to bedasto.
Mislim da tu nema nekakve prave ljutnje od njegove strane, više to što to neki u javnosti koriste za ismijavanje i vrijeđanje. Meni je to smiješno kad netko kaže gospodin Milijan Brkić Vaso.
Guest- Guest
Pa čuj i Svetozar Vukmanović-Tempo je u ratu dobio nadimak Tempo.
I poslije rata tako su ga zvaliu svi. Čak i na službenim sjednicama govorilo se riječ ima drug Tempo.
Nadimak je dobio i to je to. Nadimci su nešto čega se čovjek najteže rješava.
I poslije rata tako su ga zvaliu svi. Čak i na službenim sjednicama govorilo se riječ ima drug Tempo.
Nadimak je dobio i to je to. Nadimci su nešto čega se čovjek najteže rješava.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
On priznaje pod suborce samo Alfe, a ne mog oca, strica i sve ostale hrvatske branitelje. To je legitimno i bilo bi korektno kad bi poštovali njegovu želju.
Mada ovo je slobodno društvo gdje i osobe koje su tijekom rata imale 2-3 godine života ga prilikom spomena u razgovoru zovu Vasom.
U većem dijelu europskog kontinenta nije popularno davati nadimke i koristiti ih u svakodnevnom javnom životu kao primjerice u hispanskom svijetu gdje se zna političare i poslovne ljude nadimcima oslovljavati. To je više rezervirano za estradu i sport.
Mada ovo je slobodno društvo gdje i osobe koje su tijekom rata imale 2-3 godine života ga prilikom spomena u razgovoru zovu Vasom.
U većem dijelu europskog kontinenta nije popularno davati nadimke i koristiti ih u svakodnevnom javnom životu kao primjerice u hispanskom svijetu gdje se zna političare i poslovne ljude nadimcima oslovljavati. To je više rezervirano za estradu i sport.
Guest- Guest
Vaso je heroj rata, pa čovik je spajperom sam zaustavio srbe na Kupersu, kada je prvog u koloni vozila zvekno u čelenku.
Ipak, ako je istina ovo o diplomskom, da je plagijat, triba se povuć.
Ipak, ako je istina ovo o diplomskom, da je plagijat, triba se povuć.
Eva wrote:Nosio je Vasu nakon sexa? Hm, a valjda se isplatilo.vuksadinare wrote:budalo nepodojena..spasio je suborca ranjenog i ne samo njega...suborca je na velebitu nosio par kilometara do nase prve pomoci..sramoto jedna pravoslavno zidovska...smrt vamaEva wrote:Nategao ga Vaso četnik.vuksadinare wrote:vaso je nadimak stecen u ratu..objasnjeno od vase sto puta..marcus-t wrote:Pa normalno, tko je on da dira našeg Vasu? I ovi zlobnici koji će reći da je Vaso srpsko ime - e nije! To je starorvacko ime.vuksadinare wrote:http://www.tinolovka-news.com/index.php?option=com_content&view=article&id=78177:sdp-ovcu-se-smije-cijela-nacija-ratni-dezerter-govorio-o-ministarstvu-br
Po Velebitu ne možeš nositi 50 Kg niti 100 m a kamoli čovjeka od 80 Kg i to par Km.
Kakve su to bajke karavasilijeve, jednaka spika kao za diplomu i zaustavljanju divizije četnika na Kupresu snajperom.
Mitološko biće se radja, zaboravite na Ramba i Chucka Norrisa, stigao je Chuck Vaso
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bošnjački ratni lider odlikovan od Josipovića optužen sa ratni zločin
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Hrvoje Runtić je dezerter,a zbog Save Štrpca odrekao ga se rođeni brat
» Ja vjerujem Vasi
» Padaju sve teže riječi između hdzovaca!Hebrang:Kujundžić je dezerter,Kolak nije!
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Hrvoje Runtić je dezerter,a zbog Save Štrpca odrekao ga se rođeni brat
» Ja vjerujem Vasi
» Padaju sve teže riječi između hdzovaca!Hebrang:Kujundžić je dezerter,Kolak nije!
Page 3 of 5