BRUTALNO:'Ratni dezerter,kukavica,kurviš ti češ pljuvat po Vasi'
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: BRUTALNO:'Ratni dezerter,kukavica,kurviš ti češ pljuvat po Vasi'
I ja da ga sretnem rekao bih mu "Gospodine Vaso,stvari stoje tako i tako!"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote: nepodobstinu
Tebi je to sitna nepodobština? Pa jbt. kad te u osnovnoj školi uhvate da prepisuješ nahebeš više nego Vaso. I dobro je onaj napisao neki dan, šta reći studentima? Prepisujte, varajte, jednog dana ćete biti ministri?
PS:
U Srbiji imaju nazive kao na pr. : Mutavi, Budala, Šiptar i tako .
Valjda Vaso spada u istu kategoriju.
U Srbiji imaju nazive kao na pr. : Mutavi, Budala, Šiptar i tako .
Valjda Vaso spada u istu kategoriju.
Ero wrote:Kako znaš?
Ili samo blejiš jer tako hoće zvonar?
Ma je, vidi se na njemu da je nekako "fin". Kao da je iz Finske a ne Izbosne :D
..bez obzira sto je riskirao zivot za tebe?...bas si neki 'zahvalan' covjekdawson wrote:vuksadinare wrote: nepodobstinu
Tebi je to sitna nepodobština? Pa jbt. kad te u osnovnoj školi uhvate da prepisuješ nahebeš više nego Vaso. I dobro je onaj napisao neki dan, šta reći studentima? Prepisujte, varajte, jednog dana ćete biti ministri?
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Sudeći po njegovom CV, Vaso je džek. Opasan je za protivnike, što i jest bio njegov posao.dawson wrote:Ero wrote:Kako znaš?
Ili samo blejiš jer tako hoće zvonar?
Ma je, vidi se na njemu da je nekako "fin". Kao da je iz Finske a ne Izbosne :D
Neka se ga boje, dobar je strah...
Ero wrote:Opasan je za protivnike, što i jest bio njegov posao.
Hm, prilično sam uvjeren da to nebi trebao biti njegov posao. Ako je opasan neka ide u MMA kavez.
catabbath-
2015-08-22
Eto ti ga drma...Čujem ho..ho..ho..dawson wrote:Ero wrote:Opasan je za protivnike, što i jest bio njegov posao.
Hm, prilično sam uvjeren da to nebi trebao biti njegov posao. Ako je opasan neka ide u MMA kavez.
Ero wrote:A ti si neznalica po tom pitanju.dawson wrote:Vaso - heroj a ne plagijator
"Jer poznato je da možeš prepisati 90% nečijeg teksta a
da ne budeš plagijator..."
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ej judo kad ces prestat mrziti
2015-09-08
Blesane nepismeni, Saint Venantova teorija (na pr.) ima 50-60 tipkanih strana. Ako ti je sastavni dio rada (dopuna teorije) onda je moraš prepisati. Dopuna može imati i samo pola stranice. Genijalac je onaj tko je to stanju učiniti, nepismeni.Yehudi wrote:Ero wrote:A ti si neznalica po tom pitanju.dawson wrote:Vaso - heroj a ne plagijator
"Jer poznato je da možeš prepisati 90% nečijeg teksta a
da ne budeš plagijator..."
a zoč? čemu služi navodnik?Ero wrote:
Primjećujem da se kod većine diplomskih radova u samom tekstu ne daje pod navodnike ono što se uzima iz drugih radova, što smatram pogrešnim. U mom poslu , ako nešto preuzimam , na istom jestu navedem broj (na pr./5/ ) na koji se odnosi ono što nije moj podatak ili tekst.
ili da istakneš misao, ogradiš se od napisanog ili da pokožeš da se složeš is nekin. navođenje radi intelektualnog vlasništva je glupo. rečenicu "hrvatska policija ima monopol nad silom" niti ne moreš navoditi, a siguro je nisi prvi smisli.
diplomske tribo ukinuti jer ne služu ničemu. jo morin uzesti vasin diplomski i potpuno isto tvrditi ča i un, odnosno taj od koga ga je prepiso, uz totalno drukčiji rečenični ustroj. kakova je to stilska policija koja bi takov rad proglosila plagijatun?
2014-04-16
Tupane ostavi se gluposti, prošlo je vrime kad su mutikaše poput tebe kupovali
kojekakve diplome a onda druge nazivati nepismenima eerooero
kojekakve diplome a onda druge nazivati nepismenima eerooero
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Čak i oni slični njemu kada razmisle o svemu,kažu da je bio čudna sorta.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da se prije svega zaštitim od odgovornosti za ispravnost nekog podatka ili preuzetog teksta koji citiram.aben wrote:a zoč? čemu služi navodnik?Ero wrote:
Primjećujem da se kod većine diplomskih radova u samom tekstu ne daje pod navodnike ono što se uzima iz drugih radova, što smatram pogrešnim. U mom poslu , ako nešto preuzimam , na istom jestu navedem broj (na pr./5/ ) na koji se odnosi ono što nije moj podatak ili tekst.
Pozivanje na nešto što je već netko drugi uradio, utvrdio, zaključio i javno je verificirano.
Ako ne daš pod navodnike, s navedbom rada i autora, onda se može razumjeti kao da je tvoj podatak, tekst, ili šta već.
Blago
2014-04-12
Pa normalno, tko je on da dira našeg Vasu? I ovi zlobnici koji će reći da je Vaso srpsko ime - e nije! To je starorvacko ime.vuksadinare wrote:http://www.tinolovka-news.com/index.php?option=com_content&view=article&id=78177:sdp-ovcu-se-smije-cijela-nacija-ratni-dezerter-govorio-o-ministarstvu-br
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Klonula mu samo glava,jastreb wrote:Čak i oni slični njemu kada razmisle o svemu,kažu da je bio čudna sorta.
ko da drema, ko da spava,
i još pamte što je zadnje reko
Džaba i diploma, odo ja doma.
Guest- Guest
vaso je nadimak stecen u ratu..objasnjeno od vase sto puta..marcus-t wrote:Pa normalno, tko je on da dira našeg Vasu? I ovi zlobnici koji će reći da je Vaso srpsko ime - e nije! To je starorvacko ime.vuksadinare wrote:http://www.tinolovka-news.com/index.php?option=com_content&view=article&id=78177:sdp-ovcu-se-smije-cijela-nacija-ratni-dezerter-govorio-o-ministarstvu-br
2015-09-08
Nategao ga Vaso četnik.vuksadinare wrote:vaso je nadimak stecen u ratu..objasnjeno od vase sto puta..marcus-t wrote:Pa normalno, tko je on da dira našeg Vasu? I ovi zlobnici koji će reći da je Vaso srpsko ime - e nije! To je starorvacko ime.vuksadinare wrote:http://www.tinolovka-news.com/index.php?option=com_content&view=article&id=78177:sdp-ovcu-se-smije-cijela-nacija-ratni-dezerter-govorio-o-ministarstvu-br
Guest- Guest
Pa to i kažem. Vaso je čistokrvni Hrvat!vuksadinare wrote:vaso je nadimak stecen u ratu..objasnjeno od vase sto puta..marcus-t wrote:Pa normalno, tko je on da dira našeg Vasu? I ovi zlobnici koji će reći da je Vaso srpsko ime - e nije! To je starorvacko ime.vuksadinare wrote:http://www.tinolovka-news.com/index.php?option=com_content&view=article&id=78177:sdp-ovcu-se-smije-cijela-nacija-ratni-dezerter-govorio-o-ministarstvu-br
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bošnjački ratni lider odlikovan od Josipovića optužen sa ratni zločin
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Hrvoje Runtić je dezerter,a zbog Save Štrpca odrekao ga se rođeni brat
» Ja vjerujem Vasi
» Padaju sve teže riječi između hdzovaca!Hebrang:Kujundžić je dezerter,Kolak nije!
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Hrvoje Runtić je dezerter,a zbog Save Štrpca odrekao ga se rođeni brat
» Ja vjerujem Vasi
» Padaju sve teže riječi između hdzovaca!Hebrang:Kujundžić je dezerter,Kolak nije!
Page 2 of 5