NIJE KRIV HDZ, * vam materina!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: NIJE KRIV HDZ, * vam materina!
ti imaš nogomet s rezultatom 1:3 pa ti pjevaj borbene
a boga nemaš, da imaš plivali bi svi skupa bolje
i jebote ..
vama i takvima ko ti je jedino u pameti dijeliti ljude na moje i tvoje i vaše i naše
ne vidite dalje od jebenog nosa i guzice
a boga nemaš, da imaš plivali bi svi skupa bolje
i jebote ..
vama i takvima ko ti je jedino u pameti dijeliti ljude na moje i tvoje i vaše i naše
ne vidite dalje od jebenog nosa i guzice
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Bokte, sami ste e diferencirali prihvativši otimanje i ustoličenje najgoreg ološa za elitu
Koliko daleko i kako triban gledati na činjenicu da ste mi oteli mlin i dali ga svima a u stvari na ravnanje pijančini koji je u životu jedino radia kad se javio kao dobrovoljac za bez metaka pobiti zarobljenike u Kninu 1945 ?
Naravski da smo vi i mi, nisan pa s kruške:)
Koliko daleko i kako triban gledati na činjenicu da ste mi oteli mlin i dali ga svima a u stvari na ravnanje pijančini koji je u životu jedino radia kad se javio kao dobrovoljac za bez metaka pobiti zarobljenike u Kninu 1945 ?
2014-04-16
Kojima su oteli vise, jel mojima koji su bili bihacki begovi ili tvojima neki mlincek?aben wrote:Bokte, sami ste e diferencirali prihvativši otimanje i ustoličenje najgoreg ološa za elitu
Mojem rođaku bankaru iz Zavidovica ... Koji je imao među prvima auto u Bosni
Su oteli cijelo stambeno naselje koje su zvali po njemu
Ali ..
Pao si ti s kruške Dabome
Pa ti ne znače nista opća i društvena dobra
Nista ......
2014-04-29
Pa možda ti je bolje bez mlina ..
Još bi morao mljeti
Ovako meljes tu i boli te racku
Još bi morao mljeti
Ovako meljes tu i boli te racku
ajde u p materiniu ... spomeneš li još jednom HDZ tuđmana i tuđmanovce nabit ću te na kolac vratiti majci (nek te hrani) tuko usrana (nisma ti ja jugoslaven samoupravljač pa mi sereš ko foka kurvo usranaSora wrote:Tudmanovcima odsarafati glave jer su posli za najvećim zlotvorom u ovoj državi ikada
Koji je prevrnuo kaput radi svoje bolesne ambicioznosti.
Dakle kad zbrojiš
Treba razbiti tudmanovce , mesicevce, josipovicevce,
Komunjare, udbase, ustase, lopove i Jude iz medija
Tko će opće ostati?
Nitko
Ova država ionako ne zavređuje postojati, nema svog naroda
Po njoj seru svi koji se dojebu iz BiH i ostatka sveta
Uglavnon, hdz triba razoriti ili bar lustrirati sudionike pretvorbe privatizacije bojanja tunela udbaše komuniste i prekrižiti mesićevca, dakako
Dolje HDZ i Tuđman !Goto wrote:ajde u p materiniu ... spomeneš li još jednom HDZ tuđmana i tuđmanovce nabit ću te na kolac vratiti majci (nek te hrani) tuko usrana (nisma ti ja jugoslaven samoupravljač pa mi sereš ko foka kurvo usranaSora wrote:Tudmanovcima odsarafati glave jer su posli za najvećim zlotvorom u ovoj državi ikada
Dakle kad zbrojiš
Tko će opće ostati?
Nitko
2014-04-29
Oteli? Ali nisu svojevoljno dali naselje? Rođo ti neki fašist?Sora wrote:Kojima su oteli vise, jel mojima koji su bili bihacki begovi ili tvojima neki mlincek?aben wrote:Bokte, sami ste e diferencirali prihvativši otimanje i ustoličenje najgoreg ološa za elitu
Mojem rođaku bankaru iz Zavidovica ... Koji je imao među prvima auto u Bosni
Su oteli cijelo stambeno naselje koje su zvali po njemu
Ali ..
Pao si ti s kruške Dabome
Pa ti ne znače nista opća i društvena dobra
Nista ......
Opća i društvena dobra su mi OK, ukoliko isu oteta meni.
2014-04-16
Ne podrzavam politiku tudjmana,barem onaj dio,gdje je daokrivim osobama da kreiraju zakone,iza kojih je slijedila "famozna" privatizacja,no ovo tvoje,ako bi procitao neki zainteresirani malo vise,dovelo bi te pravo pred sud,sa optuzbama za poticanje na ubojstvo...dakle,malo lakse rijeci biraj,jer Hrvatska,kakvagod bila,po pitanju zakona,daleko je ispred bilo kakve fukoebine,gdje su turci ostavljali svoje gene,a generacije iznikle iz tog demonskog sjemena bile ponosne na tu činjenicu..strasno je,jer su u pitanju bila uglavnom sustavna silovanja,baziana na primae Nocta zakonu..Sora wrote:Tudmanovcima odsarafati glave jer su posli za najvećim zlotvorom u ovoj državi ikada
Dakle kad zbrojiš
Tko će opće ostati?
Nitko
Spomenula si svoje"begovsko" podrijetlo,no nisi napomenula da su "begovi" u stvari bili domaći,koji su preuzeli dovoditi domacu "raju" u red,i najbrutalnijim načinima..turska vlast je od seljaka otimala zemlju,stoku i time plaćala "begove" odnosno direktno,turske vazale..
dakle,sve sto su tvoji imali,je isto bilozasnovano na pljački vastitog naroda,a to samo govori o karakteru same obiteji dovojno...
agresivnost i vulgarnost,kojom bi ti primjenjvala Zakone,daje za uočiti vrlo jasnu tursku genetiku..da budem odmah jasan..u neku ruku cijenim Turke-prave jer su ratnici,no prdez domaca,koja je za malo zemlje i stoke i titulu lokal-diktatora prodala svoj narod,mgu reci,da su mulj samog dna neke nacije..
Guest- Guest
2014-04-29
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mesić po starom(nikad on nije kriv):Milanović je kriv
» Medo nije kriv!
» Nitko nije kriv za izvlačenje 400 milijuna kuna iz Podravke
» Nije Dačić kriv,on je žrtva predrasuda i rasističke mržnje prema Albancima
» Zoki prstom u oko Shittingu;'Necu zvati HDZ zlocinackom organizacijom.Plenkovic nije kriv'
» Medo nije kriv!
» Nitko nije kriv za izvlačenje 400 milijuna kuna iz Podravke
» Nije Dačić kriv,on je žrtva predrasuda i rasističke mržnje prema Albancima
» Zoki prstom u oko Shittingu;'Necu zvati HDZ zlocinackom organizacijom.Plenkovic nije kriv'
Page 2 of 2