ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Busovača, zdravooo!”

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Busovača, zdravooo!” - Page 6 Empty Re: Busovača, zdravooo!”

Post by jastreb 2/15/2016, 15:21

tre911 wrote:
jastreb wrote:Puno su više Hrvata u BIH pobili i iz nje istjerali Musliman,nego Srbi.
Ne pričaj gluposti
Nisu gluposti nego je činjenica.

Vrlo lako se može provjeriti.

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 2/15/2016, 15:23

tre911 wrote:
jastreb wrote:Puno su više Hrvata u BIH pobili i iz nje istjerali Musliman,nego Srbi.
Ne pričaj gluposti

jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 2/15/2016, 15:34

jastreb wrote:
tre911 wrote:
Ne pričaj gluposti

Pa provjeri onda
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 2/15/2016, 17:00

tre911 wrote:
jastreb wrote:
tre911 wrote:
Ne pričaj gluposti

Pa provjeri onda
Ja sam provjerio.

I više puta,čak,ovdje tu činjenicu i prikazao.

Ti si prvi koji tu činjenicu pokušava negirati.

Uostalom,pitaj Eru i Epikura. I oni su o tome više puta pisali.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 2/15/2016, 17:58

ti si kvalificirani ološ koji u pravilu licitiraš sa žrtvama ne bi li razvodnio temu ili ju odveo u drugom smjeru, u okviru ove teme dijagram je jasno istakao da su četnici s područja prijedora, u smislu planiranja i izvršenja zločinačkog nauma vrlo vjerojatno pa do sasvim sigurno ponajveći koljači unutar srpskog korpusa na tlu bosne i hercegovine, gledano na izravnu vezu sa hrvatskom posebno su se istakli u činjenju zločina na području zapadne slavonije kao četnički dobrovoljci tijekom 1991. godine i s početka 1992. godine. i nesumnjivo su bili "kvalitetna" ispomoć domaćim četnicima. kad ga već spominješ epikur je po pitanju kvalificiranosti čak i rang iznad tebe....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by jastreb 2/15/2016, 18:04

michaellcmacha wrote:ti si kvalificirani ološ koji u pravilu licitiraš sa žrtvama ne bi li razvodnio temu ili ju odveo u drugom smjeru, u okviru ove teme dijagram je jasno istakao da su četnici s područja prijedora, u smislu planiranja i izvršenja zločinačkog nauma vrlo vjerojatno pa do sasvim sigurno ponajveći koljači unutar srpskog korpusa na tlu bosne i hercegovine, gledano na izravnu vezu sa hrvatskom posebno su se istakli u činjenju zločina na području zapadne slavonije kao četnički dobrovoljci tijekom 1991. godine i s početka 1992. godine. i nesumnjivo su bili "kvalitetna" ispomoć domaćim četnicima. kad ga već spominješ epikur je po pitanju kvalificiranosti čak i rang iznad tebe....
Jesu,ali opet kad gledamo njihova oštrica nije bila toliko okrenuta Hrvatima,koliko muslimanima.

Osim toga,ako si gledao uratke onoga Pandže,onda znaš da je masa muslima sa područja Kozarca i Prijedora tukla artiljerijom po Lipiku,Pakracu i po Novskoj.

Nadalje,znaš li da je iz BL najveći broj Hrvata istjeran tek nakon osvajanja Glamoča i Grahova i nakon Oluje,kad su u stihijama navaljivali izbjegli Krajišnici?

Ako gledamo BIH,Hrvati su više stradali od Muslimana,nego od Srba,ali su zato od Srba najveć stradali Muslimani.

Odnos bosanskih Srba prema bosanskim Hrvatima kudikamo je bio bolji od odnosa hrvatskih Srba prema hrvatskim Hrvatima i Hrvatima iz BIH.

Zaboravljaš da je Mladić i srpska vojska spasila nekoliko desetina tisuća Hrvata iz Travnika i Pucareva. Iz Kaknja i Vareša.

Dakle,ja ništa nisam lagao ako sam rekao da je odnos Srba u BIH prema Hrvatima bio bolji nego prema Muslimanima i da su se u BIH prema Hrvatima bolje ponijeli Srbi nego Muslimani.

Iza toga stojim.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 2/15/2016, 18:16

ništa on i nikog nije spašavao nego je to masno naplatio u nafti koje mu je nasušno nedostajalo... hrvati na prijedorskom području su stradali u ogromnoj mjeri, proporcionalno i više nego muslimani, a sreća u nesreći je ta da je velik broj hrvata imao rodbinu u hrvatskoj pa su većina našli utočište u hrvatskoj u prva tri mjeseca 1992. godine... inače bi taj kraj bio obilježen sa najvećim pogromom hrvata....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 2/15/2016, 19:17

jastreb wrote:
tre911 wrote:
jastreb wrote:
tre911 wrote:
Ne pričaj gluposti

Pa provjeri onda
Ja sam provjerio.

I više puta,čak,ovdje tu činjenicu i prikazao.

Ti si prvi koji tu činjenicu pokušava negirati.

Uostalom,pitaj Eru i Epikura. I oni su o tome više puta pisali.
Ništa ti nisi provjerio, srbi su držali 60%  teritorija u BiH i odande sve Hrvate protjerali i pobili, oduzmi nadalje hercegovinu i posavinu i srednju bosnu gdje su Hrvati opstali a to je još oko 20% teritorija i sad ćeš ti meni reći da su na preostalih 20% teritorija muslimani pobili i protjerali Hrvata više nogo srbi na 60%. Daj mi link i uvjeri me.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 2/15/2016, 19:25

tre911 wrote:Ništa ti nisi provjerio, srbi su držali 60%  teritorija u BiH i odande sve Hrvate protjerali i pobili, oduzmi nadalje hercegovinu i posavinu i srednju bosnu gdje su Hrvati opstali a to je još oko 20% teritorija i sad ćeš ti meni reći da su na preostalih 20% teritorija muslimani pobili i protjerali Hrvata više nogo srbi na 60%. Daj mi link i uvjeri me.
Negdje ih uopće nisu dirali. Primjerice u selima Potkozarja su ostali tamo do 1995.  

Čak su ih domaći ljudi i štitili,a onda su ih otjerali dođoši izbjegli iz Glamoča,Pljeve,Janja i Malovana.

Srbi su možda i protjerali više Hrvata,ali su ih više pobili muslimanski ekstremisti.

Travnik,Bugojno,Busovača,Guča Gora, Novi Travnik,Vareš,Kakanj,Vlašić...

U nekim krajevima su Srbi čak spašavali hrvatske civile i vojsku.

Uostalom pitaj Hrvate iz Srednje Bosne.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 2/15/2016, 19:44

veli pizdić da se boji za svoj život, i tko će odgovarati ako se njemu šta dogodi.... a jebo te, iskreno jebe nam se... ja bi ga žalio koliko je on žalio žrtve iz busovače...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 2/15/2016, 19:45

jastreb wrote:
tre911 wrote:Ništa ti nisi provjerio, srbi su držali 60%  teritorija u BiH i odande sve Hrvate protjerali i pobili, oduzmi nadalje hercegovinu i posavinu i srednju bosnu gdje su Hrvati opstali a to je još oko 20% teritorija i sad ćeš ti meni reći da su na preostalih 20% teritorija muslimani pobili i protjerali Hrvata više nogo srbi na 60%. Daj mi link i uvjeri me.
Negdje ih uopće nisu dirali. Primjerice u selima Potkozarja su ostali tamo do 1995.  

Čak su ih domaći ljudi i štitili,a onda su ih otjerali dođoši izbjegli iz Glamoča,Pljeve,Janja i Malovana.

Srbi su možda i protjerali više Hrvata,ali su ih više pobili muslimanski ekstremisti.

Netočno jastrebe, krvnici su bili za Hrvate i jedni i drugi otprilike u istom broju no broj protjeranih sa teritorija republike šumske je znatno veći.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/15/2016, 19:48

michaellcmacha wrote:veli pizdić da se boji za svoj život, i tko će odgovarati ako se njemu šta dogodi.... a jebo te, iskreno jebe nam se... ja bi ga žalio koliko je on žalio žrtve iz busovače...
Tom malom govnaru  je kazna što uopće živi nakon curenja snimke no ni milimetra ga ne bi žalio da ga neko natambura ili što gore da mu napravi, ljigavci nisu ništa bolje ni zaslužili kada pišaju i seru po onima zbog kojih su bili gdje jesu i dobijali jebačku plaću za to.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 2/15/2016, 19:53

eno i leković se usro, veli da će mu je netko zaprijetio da će mu iskopat oči i zatuć ga maljom.... da mu nije ćopić prijetio iz groba.... prijetnja ima više obilježje ovih što ih podržava...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by dijagram 2/15/2016, 20:03

tre911 wrote:
jastreb wrote:

Netočno jastrebe, krvnici su bili za Hrvate i jedni i drugi otprilike u istom broju no broj protjeranih sa teritorija republike šumske je znatno veći.
Tocno. Jastreb je neumoran u sminkanju svojih:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 2/15/2016, 20:05

dijagram wrote:
tre911 wrote:
jastreb wrote:

Tocno. Jastreb je neumoran u sminkanju svojih:)
Ne znam kako mu ne dojadi više
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 2/16/2016, 23:00

Busovača, zdravooo!” - Page 6 Glava%C5%A1evi%C4%87-baltazar-ra%C4%8DunIz preslika računa vidi se što se jelo i pilo i ne treba ga posebno pojašnjavati.
Zanimljivo je da je novac za skupocjena vina, u rasponu od 25o kuna za butelju pa dio najskupljeg Plenkovićeva Zlatan plavac grand cru, po cijeni od 450 kuna, plaćana s proračunske pozicije 4007 – Skrb za hrvatske branitelje.
Cinici bi rekli da nema spora i da se se Ministarstvo odlično skrbi za branitelje. Na jelovniku je riblji menu po cijeni od 440 kuna, tri  Plenkovićeva Zlatan plavca, (450 kuna za butelju),  tri butelje vina Tomac rajnski rizling Amfora (butelja 440 kuna) dvije butelje Grgić pošipa (290 kuna za butelju),  te dvije butelje Tomac rosea brut koje su nešto jeftinije i koštaju po 250 kuna za butelju.
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Back to top