ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Abortus je ubojstvo....

Page 6 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Abortus je ubojstvo.... - Page 6 Empty Re: Abortus je ubojstvo....

Post by Patriot_1 8/6/2014, 00:16

oldie wrote:
Trinity wrote:
Iknar wrote:
Trinity wrote:
Iknar wrote:
Sora wrote:
Trinity wrote:Šta si živčana ?
Na dijeti sam  flower
da te putam nesto,jel tvoja dijetau glavi ili negdje drugdje
posto po tvom nacinu pisanja bi rekao da si buulimicna u vugla kako bis e narodski reklo

neki bi rekli plitka,ja kazem da ti je mozak na dijeti vec dugo vremena,jos malo pa ce atrofirati u bulimiju

evo morao sam te komentirati jer me podsjecas na jednu saru sa jednog foruma,pa reko ako si ,ista si,samo ta je sara bila radodajka,ja senadam da ti nisi ta,ma neki kazu dama,ja kazem drugacije sto ces,volim izravno

dakle na stvanus ve to,ajde ti malo namjestaja ugradi u svoju kucicu,digni si vindowse kako bi kompjuterasi rekli ,par programa si inastaliraj i vidjeti ces da ces nesto mozda i razumijeti,do onda za mene osobno si blago receno klaun
 :20 Tko bi rekao da ćemo se ti i ja složiti u nečemu....
pa gledaj kuzim ja tebe,ali tit rebas kuziti da je zena slabija mentalno u odnosu na muskarca,zato i je Lucifer "zeznuo-"zwenu,jer muskarca ne bi tako lako mogao
dakle po tome to znaci da muskarac ima jacu volju,nadovezujems e zasto zene nisu svecenice na onu proslu temu

to ti je tako  oces ili neces,zena je dala muskarcu zabranjeno voce i zbog toga su kaznjeni onda
vidio je Lucifer da ne moze muskarca obraditi lako,pa je uzeo nekoga "slabijeg"to su cinjenice

a sto se tice ove sare,pa ima ih dosta,oldie i sefirot, i slcni, to su kao bezglave kokosi,samod robe a ne razumiju nista
joj na jednom forumu sam  pricao sa toliko budaletina da to nije normalno,a da ne govorim vise
pitaj pata,citam ga tamo   kakos e bori sa svim i svacim,kako je ovdje ne znam,ali ja sam izravan
inace pat je jos lutalica ali se bori koliko moze ili shvaca,onako borac sa slomljenom krijestom,kada to rijesi onda ce shvatiti neke stvari

gramatika me ne dira previse,ajde uzivaj is jetis e zasto su adam i eva izbacani iz Raja,a to jel cemos e slagati ne znam,sa mnogima se ja posvadim

ajmo avako vidim onoga mad vlada,prijevod bi bio ludi zidov recimo,nema smisla govoriti njemu on je poput bezumnika,pat je sa druge strane borac,ali ne razumije sve,bolje receno skrenuo je sa puta,pokusava se vracati ali zapelo malo,vuk sa druge strane je u biti vuk a ne janje,dakle jedno godvori a nije bas moralan covjek
o budalama poput sefirota oldia,zanstra i ostalim  maloumnicima,bezumnicima,ne treba niti govoriti,ne razumiju skoro nsita,ili su sotonisti,okultisti i slicna gamad
evo ukratko moje msiljenje o nekims a jednog foruma gdje je skoro sve trulo od admina,moderatora itd
ovdje je nadam se malo bolje,ali ja cu biti svejedno izravan

ajde uzivaj,idem citati sto neke budaletine pisu pa da im odgovorim istom mjerom
Što se mene tiče, ožeži po svima , ali kloni se žena. Jednom smo vas zajebale, možemo opet...Abortus je ubojstvo.... - Page 6 Matrix17
uf - kad iknar ožeže najebali smo...
/jebote ako su vam takvi vjernički autoriteti (pat i iknar) kakvi li su vam tek prosječnjaci?

lol!
Tebe ionako većina smatra klaunom ,na forumu  "religija",,bilo kojem!Tak da tvoje preseravanje ne nalazi,plodno tlo!

Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by kingkong 8/6/2014, 00:18

Sora wrote:
Trinity wrote:zgaze te s pol snage... Basketball
Je 
To je vrlo plemenit naum
Zgaziti..
Koji likovi ovdje i inače su vjernici ..prepuni frustracija i agresije 
Makar nisu krivi. Ovce su to rendeer
Molim te lijepo, Sora, ne pričaj u množini!
Moja malenkost je fer i korektna...; i da...ponosan sam što sam Kristova "ovčica"... B-)

*****joj da mi je oldijev mozak barem na tjedan dana - da se odmorim i naspavam kao čovjek*****
kingkong
kingkong

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by oldie 8/6/2014, 00:35

Patriot_1 wrote:Tebe ionako većina smatra klaunom ,na forumu  "religija",,bilo kojem!Tak da tvoje preseravanje ne nalazi,plodno tlo!
ti si naprosto ograničen...nisi moj nivo (u stvari rijetko čiji)...katkad te  zviznem repom kao podrepu muhu, ali blago - da preživiš, pa da mogu opet...i opet.... B-)

2014-04-28

Back to top Go down

Post by Patriot_1 8/6/2014, 05:26

oldie wrote:
Patriot_1 wrote:Tebe ionako većina smatra klaunom ,na forumu  "religija",,bilo kojem!Tak da tvoje preseravanje ne nalazi,plodno tlo!
ti si naprosto ograničen...nisi moj nivo (u stvari rijetko čiji)...katkad te  zviznem repom kao podrepu muhu, ali blago - da preživiš, pa da mogu opet...i opet.... B-)
Ti meni kao čovjek nisi ni do gležnja!A kad u nekom ne vidiš nikakvu vrijednost kao čovjeku,onda njegovo mahanje repom ne doživljavaš uopće!
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Patriot_1 8/6/2014, 05:33

Sora wrote:
Je 
To je vrlo plemenit naum
Zgaziti..
Samo isfrustrirana osoba može pisati na način kako to ti činiš,i to jako isfrustrirana!I što bi htjela?Da se potkunjimo i ćutimo dok ti kenjaš po vjeri i vjernicima?E neće ići,zato što imamo dostojanstvo i kao ljudi i kao vjernici,vraćamo ti istom mjerom!Samo bolesna osoba može kroz prizmu nekih loših primjera ,poistovjećivati sve sa njima!Ja znam ateiste ,neke,kao jako dobre ljude.Znam bome i mnoge koji su smeće!Zat da sve trpam u isti koš?Da kažem da su svi ateisti smeće?Jbt. prašče logike!Ovce su u odnosu na prasce,gospoda!
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Trinity 8/6/2014, 10:22

oldie wrote:
oprosti, ali ti redovito repom zvizneš samog sebe...Abortus je ubojstvo.... - Page 6 Clown14
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Patriot_1 8/6/2014, 10:52

oldie wrote:
Trinity wrote:
kingkong wrote:
oldie wrote:
kingkong wrote:

S moje strane je također sve kristalno i jasno...nek' ti dragi Bog (u kojeg ne vjeruješ) bude na pomoć...svako ti dobro i mir želim!
kako bi se ti osjećao da ti neki sotonist kaže: neka ti dragi Sotona (kojega se bojiš) bude na pomoć?
joj da mi je vjernički mozak..(nastavi sam) B-)
*****joj da mi je oldijev mozak barem na tjedan dana - da se odmorim i naspavam kao čovjek*****
 :20 Abortus je ubojstvo.... - Page 6 Smiley10
jako smiješno...na nivou vrtića....

Potrebno je dvadeset godina da bi se postigao uspjeh preko noći. a onda se čudiš što te zovu "kraljica noći"!?
I preko noći se čovjek koji razmišlja,može promjeniti!Evo,jučer sam pisao protiv tebe,u ljutnji i averziji,danas razmišljam koliko je to glupo i koliko nije u Kristovom duhu!
Žao mi je,oprosti!Naime ti možeš biti kakav hoćeš,možeš vjerovati ili ne vjerovati u Boga,možeš pljuvati po Bogu ili ga ignorirati,to je stvar između tebe i Njega,a kad pljuješ po meni ili kršćanstvu općenito,kao Kristov sljedbenik,ja nebih trebao vraćati istom mjerom!Ja znam da Bog tebe voli,trebao bih i ja,za tebe i za snagu da to mogu,molit ću se Bogu da se to promjeni!Isus nije proklinjao one koji ga pljuvaše,on se i na križu za njih  molio"Oče,oprosti im,ne znaju što čine!"Rekoh nedavno jednom forumašu"von_sartenbergu"(kad on napisa da,iako se ne slažemo i znamo zakačiti,misli da sam dobar čovjek) da se meni zna dogoditi da se sam sebi zgadim zbog svojih postupaka!Dakle,žao mi je,probat ću se potruditi nešto ti napisati kad mi se bude dalo ,na prijateljski način a ne više ovako!Jer ne mora značiti da si loša osoba,samo zato jer imaš averziju na Boga i vjernike,počesto su za to krivi vjernici sami a ne vi,jer nas ima takvih koji svojim djelima i postupcima sramotomo i Boga i vjeru!Lip pozdrav!
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Patriot_1 8/6/2014, 10:53

Sora wrote:
Je 
To je vrlo plemenit naum
Zgaziti..
I preko noći se čovjek koji razmišlja,može promjeniti!Evo,jučer sam pisao protiv tebe,u ljutnji i averziji,danas razmišljam koliko je to glupo i koliko nije u Kristovom duhu!
Žao mi je,oprosti!Naime ti možeš biti kakav hoćeš,možeš vjerovati ili ne vjerovati u Boga,možeš pljuvati po Bogu ili ga ignorirati,to je stvar između tebe i Njega,a kad pljuješ po meni ili kršćanstvu općenito,kao Kristov sljedbenik,ja nebih trebao vraćati istom mjerom!Ja znam da Bog tebe voli,trebao bih i ja,za tebe i za snagu da to mogu,molit ću se Bogu da se to promjeni!Isus nije proklinjao one koji ga pljuvaše,on se i na križu za njih  molio"Oče,oprosti im,ne znaju što čine!"Rekoh nedavno jednom forumašu"von_sartenbergu"(kad on napisa da,iako se ne slažemo i znamo zakačiti,misli da sam dobar čovjek) da se meni zna dogoditi da se sam sebi zgadim zbog svojih postupaka!Dakle,žao mi je,probat ću se potruditi nešto ti napisati kad mi se bude dalo ,na prijateljski način a ne više ovako!Jer ne mora značiti da si loša osoba,samo zato jer imaš averziju na Boga i vjernike,počesto su za to krivi vjernici sami a ne vi,jer nas ima takvih koji svojim djelima i postupcima sramotomo i Boga i vjeru!Lip pozdrav!
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Trinity 8/6/2014, 11:18

Pat, misliš da su shvatili ijednu tvoju riječ? Čisto sumnjam...Vjerojatno nisu loši kao ljudi, ali kako ono ide "i put u pakao je popločen dobrim namjerama"...to se poglavito odnosi na sorinu propalu ideologiju...

ali da iritiraju glupošću, iritiraju...
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by oldie 8/6/2014, 11:52

Trinity wrote:

ajmooo - napiši moju glupost (jednu jedinu) a ja ću na svaku koju pronađeš 10 tvojih...- može? lol!

2014-04-28

Back to top Go down

Post by Patriot_1 8/6/2014, 12:22

oldie wrote:
Trinity wrote:

ajmooo - napiši moju glupost (jednu jedinu) a ja ću na svaku koju pronađeš 10 tvojih...- može? lol!
S moje strane,nije ovo nikakva demagogija,naime,jučer u ovo doba sam bio na molitvi,nakon čitanja nekoliko Psalma i posebno 27-og ,imam dojam da me je Bog malo "oprao"
On naime govori na način da nam dođe misao,,od Njega!Pomislih u toj molitvi,,koliko iskreno ja slijedim Isusa,ako je on molio ,,ma ne samo za one koji ga progone,("Molite za one koji vas progone"-Pavao) nego je molio  za one koji ga ubijaju!"Oče,oprosti im,neznaju što čine!"On reče"Ne vraćajte zlo za zlo već na zlo odgovorite dobrim",i On reče da su dvije zapovjedi najvažnije,,sve ostale su njima pokrivene,,"Ljubi Boga i ljubi bližnje!"A ja,počmem progoniti prvi,neistomišljenika!Koliko je to u Njegovom duhu?Nimalo!Za njega piše"Prepirat se neće i neće bučiti" zatim"Napuklu trsku neće slomiti!".."Kakvu plaću imate ako volite one koji vas vole,volite one koji vas ne vole,,da budete djeca vašeg Nebeskog Oca!"kako se lako postane "Veliki Inkvizitor!"Tako je inkvizicija i počela,,,umjesto milosti i molitve,,ljubavi,,,KAZNA!A samo Bog smije suditi!Oni su sudili i nevine i krive,a niti ove druge nisu imali pravo!
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Patriot_1 8/6/2014, 12:33

Sora wrote:
Je 
To je vrlo plemenit naum
Zgaziti..
S moje strane,nije ovo nikakva demagogija,naime,jučer u ovo doba sam bio na molitvi,nakon čitanja nekoliko Psalma i posebno 27-og ,imam dojam da me je Bog malo "oprao"
On naime govori na način da nam dođe misao,,od Njega!Pomislih u toj molitvi,,koliko iskreno ja slijedim Isusa,ako je on molio ,,ma ne samo za one koji ga progone,("Molite za one koji vas progone"-Pavao) nego je molio  za one koji ga ubijaju!"Oče,oprosti im,neznaju što čine!"On reče"Ne vraćajte zlo za zlo već na zlo odgovorite dobrim",i On reče da su dvije zapovjedi najvažnije,,sve ostale su njima pokrivene,,"Ljubi Boga i ljubi bližnje!"A ja,počmem progoniti prvi,neistomišljenika!Koliko je to u Njegovom duhu?Nimalo!Za njega piše"Prepirat se neće i neće bučiti" zatim"Napuklu trsku neće slomiti!".."Kakvu plaću imate ako volite one koji vas vole,volite one koji vas ne vole,,da budete djeca vašeg Nebeskog Oca!"kako se lako postane "Veliki Inkvizitor!"Tako je inkvizicija i počela,,,umjesto milosti i molitve,,ljubavi,,,KAZNA!A samo Bog smije suditi!Oni su sudili i nevine i krive,a niti ove druge nisu imali pravo!
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Patriot_1 8/6/2014, 12:39

Trinity wrote:Pat, misliš da su shvatili ijednu tvoju riječ? Čisto sumnjam...Vjerojatno nisu loši kao ljudi, ali kako ono ide "i put u pakao je popločen dobrim namjerama"...to se poglavito odnosi na sorinu propalu ideologiju...

Oni se prema meni mogu neprijateljski postaviti,ali ako dosljedno slijedim krista,ja nemogu biti neprijatelj njima,biti prijatelj,voliti ih,lijepim riječima im se obraćati,u dobroj namjeri i na dobar način,,kako rekoh ,to ne znači ulizivati se,savijati kičmu,,,jer "Istina bez ljubavi nije istina!"
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by oldie 8/6/2014, 13:27

Patriot_1 wrote:

Oni se prema meni mogu neprijateljski postaviti,ali ako dosljedno slijedim krista,ja nemogu biti neprijatelj njima,biti prijatelj,voliti ih,lijepim riječima im se obraćati,u dobroj namjeri i na dobar način,,kako rekoh ,to ne znači ulizivati se,savijati kičmu,,,jer "Istina bez ljubavi nije istina!"

odavno je ošlo sve u krasni q...bijelac najbolji reper , crnac najbolji golfer, hdz izručuje branitelje, sdp odjebaje radnike...pat govori o ljubavi, trinity o pameti... B-)

2014-04-28

Back to top Go down

Post by Trinity 8/6/2014, 13:29

izostavio si sebe...
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Patriot_1 8/6/2014, 14:13

oldie wrote:
Patriot_1 wrote:

odavno je ošlo sve u krasni q...bijelac najbolji reper , crnac najbolji golfer, hdz izručuje branitelje, sdp odjebaje radnike...pat govori o ljubavi, trinity o pameti... B-)
Što njoj fali?Po meni je i pametna i draga(tj.dobra) osoba!Što si navalijo na nju?
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Sora 8/6/2014, 15:49

A di neće, em lijepa em pobožna
Takve se izvrnu na leđa i misle na 3 K
E nije ono prosto...
Nego Kuche, Kirsche i krala  santa 

E
Sora
Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 8/6/2014, 15:52

Patriot_1 wrote:
Trinity wrote:Pat, misliš da su shvatili ijednu tvoju riječ? Čisto sumnjam...Vjerojatno nisu loši kao ljudi, ali kako ono ide "i put u pakao je popločen dobrim namjerama"...to se poglavito odnosi na sorinu propalu ideologiju...

E ovo je prijatelju tvoja nemoguća misija 
I zatim, jednom si bio bezobrazan biti ćeš opet
Vuk dlaku mjenja ali ostaje vuk :tss
Sora
Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Patriot_1 8/6/2014, 17:20

Sora wrote:
Patriot_1 wrote:

E ovo je prijatelju tvoja nemoguća misija 
I zatim, jednom si bio bezobrazan biti ćeš opet
Vuk dlaku mjenja ali ostaje vuk :tss
Zaista misliš da ti nisi bila nijednom?
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Patriot_1 8/6/2014, 17:29

Sora wrote:A di neće, em lijepa em pobožna
Takve se izvrnu na leđa i misle na 3 K
E nije ono prosto...
Nego Kuche, Kirsche i krala  santa 

E
I onda ti kažeš,,"Tko je jednom bio bezobrazan , bit će opet!"

Ovo je dio ,mali dio tvojih "bisera!"Zašto misliš da je,biti bezobrazan tebi dozvoljeno da vjerniku nje?

-"Koji likovi ovdje i inače su vjernici ..prepuni frustracija i agresije 
Makar nisu krivi. Ovce su to!"

-"E glupa si ko kurac

Dođem na taj forum u 11 sati u noći
I tvoj komentar je  da sam jedva dočekala?
Daj seci malo!"
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Trinity 8/6/2014, 17:34

Pusti Pat. Oko takvih se ne isplati uzrujavati. Ni truditi nešto objasniti. 
Šuplji su, pa šta ćeš...
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics