Prosječna plaća za kolovoz 1.324 eura
Page 1 of 1
Prosječna plaća za kolovoz 1.324 eura
https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/prosjecna-placa-za-kolovoz-1324-eura-evo-tko-najvise-zaraduje-11819294
Re: Prosječna plaća za kolovoz 1.324 eura
Diga Kenwood Kenon Saboru plaće, pa skočilo...
Sad će lako dizati ručice
Neto prosječne plaće plaće ukratko:
Hrvatska
Prosječna 1324 €
Medijalna 1134 €
Minimalna 834 €
Srbija:
Prosječna 835 €
Medijalna 650 €
Minimalna 400 €
Slovenija
Prosječna 1509 €
Za ljubitelje mjerenja "čiji je veći"!
Hrvatska
Prosječna 1324 €
Medijalna 1134 €
Minimalna 834 €
Srbija:
Prosječna 835 €
Medijalna 650 €
Minimalna 400 €
Slovenija
Prosječna 1509 €
PS: po glavnim gradovima!
Zagreb:.....1509 € ...kolovoz
Beograd:...1050 €
Ljubljana:..1502 € ..lipanj...djeluje mi nestvarno
Zagreb:.....1509 € ...kolovoz
Beograd:...1050 €
Ljubljana:..1502 € ..lipanj...djeluje mi nestvarno
Eroo wrote:Neto prosječne plaće plaće ukratko:
Hrvatska
Prosječna 1324 €
Medijalna 1134 €
Minimalna 834 €
Srbija:
Prosječna 835 €
Medijalna 650 €
Minimalna 400 €
Slovenija
Prosječna 1509 €
Dobro je da nismo Srbi.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Eroo wrote:Neto prosječne plaće plaće ukratko:
Hrvatska
Prosječna 1324 €
Medijalna 1134 €
Minimalna 834 €
Srbija:
Prosječna 835 €
Medijalna 650 €
Minimalna 400 €
Slovenija
Prosječna 1509 €
Dobro je da nismo Srbi.
Dobro je da ti jesi. Ne smetaš nikome osim ženi.
Hoholo Mudovski wrote:Diga Kenwood Kenon Saboru plaće, pa skočilo...
Opet ovaj mutirani idiot prosipa svoju "pamet" sa cifutskim floskulama o placama i rastu ekonomije.Znam pouzdano da Hrvatska isplacuje mirovine novim zadduzivanjima kod cifuta.Pa jebi ga zato su je cifuti i stvorili da je mogu guziti i pljackati svojim visokim kamatama.Elem,Hrvatska ima vece place od drugih na Balkanu jer EU pod cifutskim pokroviteljstvom stampa lovu kao u doba YUGE.Samo,se pitam da ne zavrsi kao YU u krvavom ratu?No dugovi ostaju i moraju se placati.Jebat ce vam vasa rodjena djeca i rod i porod i bjezat ce iz te vukojebine sto dalje mogu.Mislim da je Irska najbolja solucija.
Svaki normalan covjek bez obzira na naobrazbu zna da nije vazno koliko zaradjujes nego koliko ti ostaje u dzepu dok sve obveze poplacash.
Onim u Srbiji s plaćom 300-400 evra, nakon parizera ili 2 jaja dnevno, sigurno i nešto ostane za režije.mentalitet wrote:Hoholo Mudovski wrote:Diga Kenwood Kenon Saboru plaće, pa skočilo...
Opet ovaj mutirani idiot prosipa svoju "pamet" sa cifutskim floskulama o placama i rastu ekonomije.Znam pouzdano da Hrvatska isplacuje mirovine novim zadduzivanjima kod cifuta.Pa jebi ga zato su je cifuti i stvorili da je mogu guziti i pljackati svojim visokim kamatama.Elem,Hrvatska ima vece place od drugih na Balkanu jer EU pod cifutskim pokroviteljstvom stampa lovu kao u doba YUGE.Samo,se pitam da ne zavrsi kao YU u krvavom ratu?No dugovi ostaju i moraju se placati.Jebat ce vam vasa rodjena djeca i rod i porod i bjezat ce iz te vukojebine sto dalje mogu.Mislim da je Irska najbolja solucija.
Svaki normalan covjek bez obzira na naobrazbu zna da nije vazno koliko zaradjujes nego koliko ti ostaje u dzepu dok sve obveze poplacash.
Eroo wrote:Onim u Srbiji s plaćom 300-400 evra, nakon parizera ili 2 jaja dnevno, sigurno i nešto ostane za režije.mentalitet wrote:Hoholo Mudovski wrote:Diga Kenwood Kenon Saboru plaće, pa skočilo...
Ono shto je Srbija dozivjela od takozvanog zapada svaka i malo jacha zemlja davno bi propala,da ne pricham o Hrvatskoj.Dize jebene kredite od cifuta da isplacuje mirovine.Tko ce to vracati?Srbija ima najvecu stopu industrijskog rasta u cijeloj Evropi.Da mi je netko prichao da ce biti bolja od Schwaba rekao bi da je lud.Srbija izvozi u Hrvatsku za 1 milijardu eura hrane.Da vam nema srba pokrepali bi od gladi,a za to su krivi upravo jebeni mutirani 'rvati koji su svojim schwec komertc firmama unishtili jednu Slavoniju koja je mogla hraniti pola Evrope,no sada chiste Irske shupkove.Mrsh stoko mutirana u sto pizdi materinih.Tebe boli kurac ionako si svoj zivot procerdao u sluzenju i cinkanju OZNI pa patish za tim vremenima kada si bio obichna muha zunzara koja je uzivala da se uvlachi u tudje shupkove.
Ma dobro, dobiju čak i pelene da ne moraju u WC. Di to ima. Svaka čast Kinezima.mentalitet wrote:Eroo wrote:Onim u Srbiji s plaćom 300-400 evra, nakon parizera ili 2 jaja dnevno, sigurno i nešto ostane za režije.mentalitet wrote:Hoholo Mudovski wrote:Diga Kenwood Kenon Saboru plaće, pa skočilo...
Ono shto je Srbija dozivjela od takozvanog zapada svaka i malo jacha zemlja davno bi propala,da ne pricham o Hrvatskoj.Dize jebene kredite od cifuta da isplacuje mirovine.Tko ce to vracati?Srbija ima najvecu stopu industrijskog rasta u cijeloj Evropi.Da mi je netko prichao da ce biti bolja od Schwaba rekao bi da je lud.Srbija izvozi u Hrvatsku za 1 milijardu eura hrane.Da vam nema srba pokrepali bi od gladi,a za to su krivi upravo jebeni mutirani 'rvati koji su svojim schwec komertc firmama unishtili jednu Slavoniju koja je mogla hraniti pola Evrope,no sada chiste Irske shupkove.Mrsh stoko mutirana u sto pizdi materinih.Tebe boli kurac ionako si svoj zivot procerdao u sluzenju i cinkanju OZNI pa patish za tim vremenima kada si bio obichna muha zunzara koja je uzivala da se uvlachi u tudje shupkove.
Najveća stopa rasta se iskazuje kroz plaće, glupa i nepodojena stoko.
Trebat će im 50 godina da dostignu Hrvatsku, a 100 Sloveniju.
Imaš Eurostat pa čitaj...
Similar topics
» Prosječna bruto plaća u Sloveniji 1742, u Češkoj 1332 eura, u Poljskoj 1212, u Slovačkoj 1132, u Rumunjskoj 1071, u Hrvatskoj 1187 eura
» Prosječna plaća u Iranu je oko 100 eura
» U Trgovištu prosječna plaća 200 eura
» Prosječna zagrebačka neto plaća 1.525 eura
» Prosječna plaća u ovoj državi je 500 eura a 80% stanova kupuje se gotovinom
» Prosječna plaća u Iranu je oko 100 eura
» U Trgovištu prosječna plaća 200 eura
» Prosječna zagrebačka neto plaća 1.525 eura
» Prosječna plaća u ovoj državi je 500 eura a 80% stanova kupuje se gotovinom
Page 1 of 1