ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobroslav Paraga:'Ne vidim nikakvu korist od NATO-a za Hrvatsku.'

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Dobroslav Paraga:'Ne vidim nikakvu korist od NATO-a za Hrvatsku.'  - Page 3 Empty Re: Dobroslav Paraga:'Ne vidim nikakvu korist od NATO-a za Hrvatsku.'

Post by melkior 15/10/2024, 14:23

Službenik wrote:
melkior wrote:Jedan od najvećih humanista i prosvjetitelja svih vremena, Voltaire, davno je rekao da bi bilo bolje da svatko obrađuje svoj vrt.
Da ljudi više brišu prašinu po kući, ne bi bilo rata. Ali starkelje koji više nemaju što izgubiti, i popovi uvijek navijaju za rat.

Baš fino joj razmještene obline. Kao da je mene pitala.

Ja sam ''60+'' klub, ali bih se radije s njom poigrao nego Boga vidio.

A kamoli ratovao. 

Za koga, za što? Za anemičnu pederčinu?

Hah!!
A da vidiš tek Electrolux, inteligentno rješenje iz Švedske:

melkior

2015-08-09

Službenik likes this post

Back to top Go down

Dobroslav Paraga:'Ne vidim nikakvu korist od NATO-a za Hrvatsku.'  - Page 3 Empty Re: Dobroslav Paraga:'Ne vidim nikakvu korist od NATO-a za Hrvatsku.'

Post by Službenik 15/10/2024, 14:26

Ugl ... kad bih joj zaglavio glavu među guzove samo bi me metak u čelo odlijepio dok ne završim posal.

Takav sam bio, jesam i i bit ću dok me ne napusti posljednji dah života.

Slava!

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by melkior 15/10/2024, 14:27

melkior wrote:Mislim da Milnović bez obzira na sve vodi dobru politiku. Ukrajina će izgubiti ovaj rat i morat će pristati na teritorijalne ustupke, OSIM AKO NATO otvoreno ne uđe u rat na strani Ukrajine, što se bojim da neće biti moguće izbjeći ako Sjeverna Koreja doista pošalje vojsku u Ukrajinu. Zelenski je jučer izjavio da Sjeverna Koreja otvoreno ulazi u ovaj rat. Kad NATO procijeni da Ukrajinci više nisu u stanju zadržati prodor prema Dnjepru, Poljaci i druge baltičke zemlje će ući s vojskom u Ukrajinu, s NATO-m ili bez njega. Jer oni neće dozvoliti situaciju da se brane na vlastitim granicama. Prva stvar.

Druga stvar. Nakon predsjedničkih izbora u Americi, Biden će ostati tehnički predsjednik do kraja godine. Bez obzira na rezultat izbora, jedna od posljednjih odluka koje će Biden otvoreno objaviti jest dopuštenje Ukrajincima da s američkim raketama rokaju u dubinu ruskog teritorija. Prije nego što Trump ili Kamala Harris uđu u Bijelu kuću, Biden će osigurati Zelenskom da poroka s američkim ATACMS-ima sve vojne aerodrome i vojne baze duboko u teritoriju Rusije.

Zelenski ima samo jednu brigu; da Ukrajina kako tako preživi ovu zimu. Bit će čupavo. Ruski tenkovi i mehanizacija ne mogu po rasputici vršiti invaziju po poljima, ali bit će osvajanje gradova zgradu po zgradu, ulicu po ulicu; Pakrovsk, Chasiv Yar, možda Siversk. Gledat ćemo tri Bakhmuta sinkronizirano u realnom vremenu odjednom. Ove zime gledat ćemo veliku eskalaciju. Ne znam kud se Kenwood Kenon gura. Šuti, potiho podržavaj i ne hvali se time! Zašto se idiot ne ugleda na Sloveniju? S takvom vanjskom politikom Plenkovića, Milanoviću je zagarantiran drugi predsjednički mandat. Što se tiče HV-a u Njemačku ili Ukrajinu, svejedno, onog dana kad Kenwood Kenon prvi uzme pušku u ruke i krene na bojište, ja ću odmah za njim. Ajde ti druškane lijepo pušku u ruke pa povedi kao pravi vođa u juriš. Pa pokaži vlastitim primjerom kako se to brane tzv.europske vrijednosti. Da ne bi bilo, ja ću na bojište a on će Ursuli na čaj u Bruxelles!? Suspect
Koliko ono Hrvatska ima registriranih branitelja, 500 000? Sve kadar za Ukrajinu. To što imaju navodni PTSP ništa ne znači, dapače, to im je prednost, suživljavanje s bojištem će im trajati manje od 24 sata.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 15/10/2024, 14:29

Onog trenutka kad vlast donese odluku da prvi hrvatski vojnik stupi u Ukrajinu, počet će jebena krvava revolucija protiv HDZ-a u Hrvatskoj.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Službenik 15/10/2024, 14:31

melkior wrote:
melkior wrote:Mislim da Milnović bez obzira na sve vodi dobru politiku. Ukrajina će izgubiti ovaj rat i morat će pristati na teritorijalne ustupke, OSIM AKO NATO otvoreno ne uđe u rat na strani Ukrajine, što se bojim da neće biti moguće izbjeći ako Sjeverna Koreja doista pošalje vojsku u Ukrajinu. Zelenski je jučer izjavio da Sjeverna Koreja otvoreno ulazi u ovaj rat. Kad NATO procijeni da Ukrajinci više nisu u stanju zadržati prodor prema Dnjepru, Poljaci i druge baltičke zemlje će ući s vojskom u Ukrajinu, s NATO-m ili bez njega. Jer oni neće dozvoliti situaciju da se brane na vlastitim granicama. Prva stvar.

Druga stvar. Nakon predsjedničkih izbora u Americi, Biden će ostati tehnički predsjednik do kraja godine. Bez obzira na rezultat izbora, jedna od posljednjih odluka koje će Biden otvoreno objaviti jest dopuštenje Ukrajincima da s američkim raketama rokaju u dubinu ruskog teritorija. Prije nego što Trump ili Kamala Harris uđu u Bijelu kuću, Biden će osigurati Zelenskom da poroka s američkim ATACMS-ima sve vojne aerodrome i vojne baze duboko u teritoriju Rusije.

Zelenski ima samo jednu brigu; da Ukrajina kako tako preživi ovu zimu. Bit će čupavo. Ruski tenkovi i mehanizacija ne mogu po rasputici vršiti invaziju po poljima, ali bit će osvajanje gradova zgradu po zgradu, ulicu po ulicu; Pakrovsk, Chasiv Yar, možda Siversk. Gledat ćemo tri Bakhmuta sinkronizirano u realnom vremenu odjednom. Ove zime gledat ćemo veliku eskalaciju. Ne znam kud se Kenwood Kenon gura. Šuti, potiho podržavaj i ne hvali se time! Zašto se idiot ne ugleda na Sloveniju? S takvom vanjskom politikom Plenkovića, Milanoviću je zagarantiran drugi predsjednički mandat. Što se tiče HV-a u Njemačku ili Ukrajinu, svejedno, onog dana kad Kenwood Kenon prvi uzme pušku u ruke i krene na bojište, ja ću odmah za njim. Ajde ti druškane lijepo pušku u ruke pa povedi kao pravi vođa u juriš. Pa pokaži vlastitim primjerom kako se to brane tzv.europske vrijednosti. Da ne bi bilo, ja ću na bojište a on će Ursuli na čaj u Bruxelles!? Suspect
Koliko ono Hrvatska ima registriranih branitelja, 500 000? Sve kadar za Ukrajinu. To što imaju navodni PTSP ništa ne znači, dapače, to im je prednost, suživljavanje s bojištem će im trajati manje od 24 sata.

Tko zna?

Sve ramboidi kad ih slušam.

Šutim i o svojem ratnom putu, osjećam susramlje.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Službenik 15/10/2024, 14:32

melkior wrote:Onog trenutka kad vlast donese odluku da prvi hrvatski vojnik stupi u Ukrajinu, počet će jebena krvava revolucija protiv HDZ-a u Hrvatskoj.

Ili još veća bježanija iz Hrvatske. Parim ovo drugo.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 28/10/2024, 13:59

Ako je odlazak 2 Hrvatska časnika u Njemačku uz obećanje da neće napuštati teritorij natoa, u misiji koju gura Don anemio nešto sasvim normalno i ne izlazi iz okvira ničega do sada... 
Čovjek se zapita 
Čemu onda toliko pjene i slanje nato časnika u Hrvatsku da lobiraju samo zbog 2 čovjeka, a imamo ih već mnoštvo u raznim misijama koji su mnogo bliže ruskoj granici od ove dvojice?
Pomalo...

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Eroo 28/10/2024, 14:06

melkior wrote:Prigovarali Crnogorci Pentagonu: "Šta nas ne bombardirate, nismo šugavi."
Šta ste vi bolji od Crnogoraca? :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 28/10/2024, 14:11

Hoholo Mudovski wrote:Ako je odlazak 2 Hrvatska časnika u Njemačku uz obećanje da neće napuštati teritorij natoa, u misiji koju gura Don anemio nešto sasvim normalno i ne izlazi iz okvira ničega do sada... 
Čovjek se zapita 
Čemu onda toliko pjene i slanje nato časnika u Hrvatsku da lobiraju samo zbog 2 čovjeka, a imamo ih već mnoštvo u raznim misijama koji su mnogo bliže ruskoj granici od ove dvojice?
Pomalo...
Koliko je meni poznato Hrvati nisu nikad sjedili na dvije stolice. Uvijek su bilo dosljedni saveznici...osim zadnji put.
Zato vas i je Zapad ugurao u savez koji je bio neprirodan. Sljedbenici "dvije stolice" vam danas prave probleme.
Europa se vam smije...

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 28/10/2024, 14:17

Eroo wrote:
Hoholo Mudovski wrote:Ako je odlazak 2 Hrvatska časnika u Njemačku uz obećanje da neće napuštati teritorij natoa, u misiji koju gura Don anemio nešto sasvim normalno i ne izlazi iz okvira ničega do sada... 
Čovjek se zapita 
Pomalo...
Koliko je meni poznato Hrvati nisu nikad sjedili na dvije stolice. Uvijek su bilo dosljedni saveznici...osim zadnji put.
Zato vas i je Zapad  ugurao u savez koji je bio neprirodan. Sljedbenici "dvije stolice" vam danas prave probleme.
Europa se vam  smije...
Reče Bosanac iz države koja nije za to da Ukrajina uđe u NATO i koja je priznala Palestinu.

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Eroo 28/10/2024, 14:27

Hoholo Mudovski wrote:
Eroo wrote:
Čovjek se zapita 
Pomalo...
Zato vas i je Zapad  ugurao u savez koji je bio neprirodan. Sljedbenici "dvije stolice" vam danas prave probleme.
Europa se vam  smije...
Reče Bosanac iz države koja nije za to da Ukrajina uđe u NATO i koja je priznala Palestinu.
Imaš pamćenje kao crv...samo ruješ dalje, dalje...
Da si barem malo skreno na Israel, čak ni to...Imaš neki poseban razlog za to?
Nemaš, osim što za tebe misli tamo neki Lord Bebo. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 28/10/2024, 14:39

Eroo wrote:
Hoholo Mudovski wrote:
Eroo wrote:
Čovjek se zapita 
Pomalo...
Europa se vam  smije...
Imaš pamćenje kao crv...samo ruješ dalje, dalje...
Da si barem malo skreno na Israel, čak ni to...Imaš neki poseban razlog za to?
Nemaš, osim što za tebe misli tamo neki Lord Bebo. :D
Dobro priznanje Palestine, ali ovo :
https://n1info.hr/svijet/politico-ovo-je-sedam-zemalja-koje-ne-zele-da-ukrajina-ude-u-nato/

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics