ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobroslav Paraga:'Ne vidim nikakvu korist od NATO-a za Hrvatsku.'

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Dobroslav Paraga:'Ne vidim nikakvu korist od NATO-a za Hrvatsku.'  - Page 2 Empty Re: Dobroslav Paraga:'Ne vidim nikakvu korist od NATO-a za Hrvatsku.'

Post by Službenik 15/10/2024, 09:21

melkior wrote:Dugoročno gledano, Hrvatskoj bi bilo najbolje da objavi rat Americi, pa da nas Amerika bombardira, okupira i onda prisajedini Matici kao saveznu državu SAD-a  :rasta  Onda ćemo da popušimo lulu mira, a za predsjednika ćemo imati Črampa.  :chiefi

Hmm .... da .... i onda kakve smo kurčeve sreće pobijedi cerekava glupača Kamala.

Službenik

2022-02-24

Back to top Go down

Dobroslav Paraga:'Ne vidim nikakvu korist od NATO-a za Hrvatsku.'  - Page 2 Empty Re: Dobroslav Paraga:'Ne vidim nikakvu korist od NATO-a za Hrvatsku.'

Post by AssadNaPodmornici 15/10/2024, 09:50

Službenik wrote:
AssadNaPodmornici wrote:fala Bogu takvu budaletinu nitko ne pita ništa, osim dole muslimani u Sarajevu mu platili čevape i burek.

Nije se niti nas pitalo hoćemo li u NATO.

A niti ćevapa niti bureka od NATO-a.

iskreno bio sam protiv NATO većinu vremena.
Amerika je pokretala ratove po svijetu, za koje sam bio kritičan, a nitko drugi nije bio prijetnja.
Bogami evo i Trump i Biden , 8 godina nisu pokrenuli niti jedan novi rat, a drugi su "živnuli". Rusija recimo prijeti nuklearnim ratom i invazijom Europe svaku večer, Kina kada je vidila da se Rusija zajebala, malo je stala na balun, ali aj oni su daleko. Osim toga Rusi su uključeni u ratove na bliskom istoku i Africi a Wanger je i u Venezueli.
ali Isusami Iran je uključen u svaki rat na bliskom istoku pa i dalje(Ukrajina, Afrika). očito je da NATO em više nije tako agresivan, em je primjer kada se USA malo povuče sa svjetske scene, pojavi se hrpa manjih divljaka koji prijete, napadaju, ubijaju.. uskrsnu razni Miloševići diljem planete i eto sranja.

neka nas u NATOu.
Taman posla da u današnje vrijeme kada se SR ponovo naoružava i prijeti, kada Rusi je uključena u hrpu ratova, ovi -oni, baš danas je debilno biti van NATOa.
u 2010 -2015 možda NATO nije imao smisla, tada sam bio protiv, ali gledam sada stanje, neka nas u NATO,

2018-06-14

melkior likes this post

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 15/10/2024, 09:51

iako mi se gadi ljevica bilo američka/EU ili Hrvatska, ali moram dodati da dobar dio Rh desničara su teški debili i štetočine.

2018-06-14

melkior likes this post

Back to top Go down

Post by melkior 15/10/2024, 10:16

AssadNaPodmornici wrote:iako mi se gadi ljevica bilo američka/EU ili Hrvatska, ali moram dodati da dobar dio Rh desničara su teški debili i štetočine.  
Debela većina na desnoj strani političkog spektra nema dvije ganglije u glavi ;)
melkior

2015-08-09

AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Post by melkior 15/10/2024, 10:20

Ja jednostavno ne volim ovu šugavu situaciju u kojoj već treću godinu Ukrajina napada Rusiju, ali mi je jasno da Hrvatska mora biti članica NATO-a, jer će Zelenski u protivnom bombardirati i nas  :O
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 15/10/2024, 10:22

Vidite što se dogodilo Rusiji, da je Rusija bila članica NATO-a, do ukrajinske agresije ne bi nikad došlo blackboard
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 15/10/2024, 10:31

Surova realnost jednostavno je takva, da je Amerika pustila Rusiju u NATO, ne bi pola milijuna ruskih vojnika poginulo u posljednje tri godine na vjekovnim ruskim ognjištima.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 15/10/2024, 10:38

Mudro bi bilo biti članica NATO-a, ali ne baš istaknuta, nego onako, prigušena, da se po ničemu ne ističemo, osim da postanemo treća zemlja u svijetu po proizvodnji dronova. To bi nam doista bila pametna investicija, dronovi i protuzračna obrana. U ostalim stvarima, zagovornik sam da se radije držimo kuće, kućanskih poslova, čišćenja namještaja i tako to.

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 15/10/2024, 10:42

Ali baš ako moramo ratovati, onda trebamo odmah u glavu, dakle, ili bombardirati Srbiju i Čačak, ili objaviti rat Americi.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 15/10/2024, 10:47

U svakom slučaju, treba više razmišljati o čišćenju podova i dezinfekcijskim sredstvima za čišćenje podova, a kontra emančipacije:

melkior

2015-08-09

AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Post by melkior 15/10/2024, 10:51

Dakle, treba pobrisati svu prašinu da se sve sjaji, ostalo je nešto tamo prljavo u lijevom ćošku:

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 15/10/2024, 11:01

Dakle, bratić mi je oženio Ukrajinku prije 10-ak godina, iz Lavova. Vrlo je zabrinuta za majku, oca i brata koji su ostali nedaleko Lavova. Pitam ju što ne povuče u Hrvatsku starog oca i majku, kae da oni ne žele ostaviti njenog brata. Brat je donedavno radio u jednoj energetskoj firmi u Ukrajini, međutim, kako su počele masovne mobilizacije po ulicama i trgovčkim centrima, dao je otkaz i skriva se već mjesecima po kući. Kaže ona, razgovarala je s njim, donijet je zakon prema kojem do kraja 11. mjeseca svi odrsli muškarci u Ukrajini se moraju sami javiti u vojsku, inače će se smatrati dezerterima. Brata joj je užasno strah jer kruže glasine da se nitko tko je mobiliziran više ne vraća doma živ ili u jednom komadu, a i ona je strašno zabrinuta zbog čitave te situacije tamo. Kaže, raspoloženje javnosti tamo je takvo da većina hoće mir i trenutačni prekid vatre. Rekao sam joj da poruči bratu ukoliko ne može izbjeći mobilizaciju, niti moe pobjeći, da bi mu bilo najbolje da si sam puca u nogu. Užasnuto me pogledala, ali bojim se da je to jedini način da joj brat ostane živ i da ne padne u zarobljeništvo.
melkior

2015-08-09

Službenik and Hoholo Mudovski like this post

Back to top Go down

Post by melkior 15/10/2024, 11:04

Zato više treba čistiti po kući i baviti se dezinfekcijskim sredstvima, važno je imati dobru i čvrstu metlu:

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 15/10/2024, 11:11

Jedan od najvećih humanista i prosvjetitelja svih vremena, Voltaire, davno je rekao da bi bilo bolje da svatko obrađuje svoj vrt.
Da ljudi više brišu prašinu po kući, ne bi bilo rata. Ali starkelje koji više nemaju što izgubiti, i popovi uvijek navijaju za rat.

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 15/10/2024, 11:14

Dakle, ovdje je detaljno objašnjeno korak po korak kako se brišu podovi:

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 15/10/2024, 12:12

melkior wrote:
AssadNaPodmornici wrote:iako mi se gadi ljevica bilo američka/EU ili Hrvatska, ali moram dodati da dobar dio Rh desničara su teški debili i štetočine.  
Debela većina na desnoj strani političkog spektra nema dvije ganglije u glavi ;)
Orban i Fico... 
Zajednički nazivnik antiglobalisti.
Milanović, antiglobalist
Kenwood Kenon globalist

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 15/10/2024, 12:15

melkior wrote:Dakle, bratić mi je oženio Ukrajinku prije 10-ak godina, iz Lavova. Vrlo je zabrinuta za majku, oca i brata koji su ostali nedaleko Lavova. Pitam ju što ne povuče u Hrvatsku starog oca i majku, kae da oni ne žele ostaviti njenog brata. Brat je donedavno radio u jednoj energetskoj firmi u Ukrajini, međutim, kako su počele masovne mobilizacije po ulicama i trgovčkim centrima, dao je otkaz i skriva se već mjesecima po kući. Kaže ona, razgovarala je s njim, donijet je zakon prema kojem do kraja 11. mjeseca svi odrsli muškarci u Ukrajini se moraju sami javiti u vojsku, inače će se smatrati dezerterima. Brata joj je užasno strah jer kruže glasine da se nitko tko je mobiliziran više ne vraća doma živ ili u jednom komadu, a i ona je strašno zabrinuta zbog čitave te situacije tamo. Kaže, raspoloženje javnosti tamo je takvo da većina hoće mir i trenutačni prekid vatre. Rekao sam joj da poruči bratu ukoliko ne može izbjeći mobilizaciju, niti moe pobjeći, da bi mu bilo najbolje da si sam puca u nogu. Užasnuto me pogledala, ali bojim se da je to jedini način da joj brat ostane živ i da ne padne u zarobljeništvo.
Ono, danak u krvi se tako rješava u stara vremena. 
Jasno zašto nema više demokracije u Ukrajini, kao i da je projekt s ograničenim rokom trajanja

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Službenik 15/10/2024, 13:56

AssadNaPodmornici wrote:
Službenik wrote:
AssadNaPodmornici wrote:fala Bogu takvu budaletinu nitko ne pita ništa, osim dole muslimani u Sarajevu mu platili čevape i burek.

Nije se niti nas pitalo hoćemo li u NATO.

A niti ćevapa niti bureka od NATO-a.

iskreno bio sam protiv NATO većinu vremena.
Amerika je pokretala ratove po svijetu, za koje sam bio kritičan, a nitko drugi nije bio prijetnja.
Bogami evo i Trump i Biden , 8 godina nisu pokrenuli niti jedan novi rat,  a drugi su "živnuli". Rusija recimo prijeti nuklearnim ratom i invazijom Europe svaku večer, Kina kada je vidila da se Rusija zajebala, malo je stala na balun, ali aj oni su daleko. Osim toga Rusi su uključeni u ratove na bliskom istoku i Africi a Wanger je i u Venezueli.
ali Isusami Iran je uključen u svaki rat na bliskom istoku pa i dalje(Ukrajina, Afrika). očito je da NATO em više nije tako agresivan, em je primjer kada se USA malo povuče sa svjetske scene, pojavi se hrpa manjih divljaka koji prijete, napadaju, ubijaju.. uskrsnu razni Miloševići diljem planete i eto sranja.

neka nas u NATOu.
Taman posla da u današnje vrijeme kada se SR ponovo naoružava i prijeti, kada Rusi je uključena u hrpu ratova, ovi -oni, baš danas je debilno biti van NATOa.
u 2010 -2015  možda NATO nije imao smisla, tada sam bio protiv, ali gledam sada stanje, neka nas u NATO,

Ma ne, Rusima onako palo napamet samo od sebe počet rokačinu nakon nacističkog državnog udara u Kijevu i 15 000 pobijenih Rusa u Donbasu od 2014. do 2022. i nakon što su im došli još prije došli pred dvore.

Da ne spomenem još davno instaliranje raketa u Poljskoj za obranu od Irana i svašta nešta što se prije toga razgovaralo, a poslije nemilice gazilo.

Rusi su svakakvi, ali nisu kao Hrvati da im svatko meće kurac u guzicu pa da se još i smješkaju s kurcem u guzici unedogled.

Trpjeli su, trpjeli, pa im pukao film više.

Crno na bijelo. Jebem mater NATO-u i svakomu tko ga podržava.

Dobroslav Paraga:'Ne vidim nikakvu korist od NATO-a za Hrvatsku.'  - Page 2 Photo_46

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Službenik 15/10/2024, 14:04

melkior wrote:Jedan od najvećih humanista i prosvjetitelja svih vremena, Voltaire, davno je rekao da bi bilo bolje da svatko obrađuje svoj vrt.
Da ljudi više brišu prašinu po kući, ne bi bilo rata. Ali starkelje koji više nemaju što izgubiti, i popovi uvijek navijaju za rat.

Baš fino joj razmještene obline. Kao da je mene pitala.

Ja sam ''60+'' klub, ali bih se radije s njom poigrao nego Boga vidio.

A kamoli ratovao. 

Za koga, za što? Za anemičnu pederčinu?

Hah!!

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by melkior 15/10/2024, 14:22

Mislim da Milnović bez obzira na sve vodi dobru politiku. Ukrajina će izgubiti ovaj rat i morat će pristati na teritorijalne ustupke, OSIM AKO NATO otvoreno ne uđe u rat na strani Ukrajine, što se bojim da neće biti moguće izbjeći ako Sjeverna Koreja doista pošalje vojsku u Ukrajinu. Zelenski je jučer izjavio da Sjeverna Koreja otvoreno ulazi u ovaj rat. Kad NATO procijeni da Ukrajinci više nisu u stanju zadržati prodor prema Dnjepru, Poljaci i druge baltičke zemlje će ući s vojskom u Ukrajinu, s NATO-m ili bez njega. Jer oni neće dozvoliti situaciju da se brane na vlastitim granicama. Prva stvar.

Druga stvar. Nakon predsjedničkih izbora u Americi, Biden će ostati tehnički predsjednik do kraja godine. Bez obzira na rezultat izbora, jedna od posljednjih odluka koje će Biden otvoreno objaviti jest dopuštenje Ukrajincima da s američkim raketama rokaju u dubinu ruskog teritorija. Prije nego što Trump ili Kamala Harris uđu u Bijelu kuću, Biden će osigurati Zelenskom da poroka s američkim ATACMS-ima sve vojne aerodrome i vojne baze duboko u teritoriju Rusije.

Zelenski ima samo jednu brigu; da Ukrajina kako tako preživi ovu zimu. Bit će čupavo. Ruski tenkovi i mehanizacija ne mogu po rasputici vršiti invaziju po poljima, ali bit će osvajanje gradova zgradu po zgradu, ulicu po ulicu; Pakrovsk, Chasiv Yar, možda Siversk. Gledat ćemo tri Bakhmuta sinkronizirano u realnom vremenu odjednom. Ove zime gledat ćemo veliku eskalaciju. Ne znam kud se Kenwood Kenon gura. Šuti, potiho podržavaj i ne hvali se time! Zašto se idiot ne ugleda na Sloveniju? S takvom vanjskom politikom Plenkovića, Milanoviću je zagarantiran drugi predsjednički mandat. Što se tiče HV-a u Njemačku ili Ukrajinu, svejedno, onog dana kad Kenwood Kenon prvi uzme pušku u ruke i krene na bojište, ja ću odmah za njim. Ajde ti druškane lijepo pušku u ruke pa povedi kao pravi vođa u juriš. Pa pokaži vlastitim primjerom kako se to brane tzv.europske vrijednosti. Da ne bi bilo, ja ću na bojište a on će Ursuli na čaj u Bruxelles!? Suspect
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 15/10/2024, 14:23

Službenik wrote:
melkior wrote:Jedan od najvećih humanista i prosvjetitelja svih vremena, Voltaire, davno je rekao da bi bilo bolje da svatko obrađuje svoj vrt.

Baš fino joj razmještene obline. Kao da je mene pitala.

Ja sam ''60+'' klub, ali bih se radije s njom poigrao nego Boga vidio.

A kamoli ratovao. 

Za koga, za što? Za anemičnu pederčinu?

Hah!!
A da vidiš tek Electrolux, inteligentno rješenje iz Švedske:

melkior

2015-08-09

Službenik likes this post

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics