Lupeški i prokleti hdz
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Lupeški i prokleti hdz
vili40 wrote:a nezahvalan narod ne zna što su oni napravili za Hrvatsku
nije bas tako sarica josipa je ustalo branit citavo mjesto ipak je on donio boljitak u otok
Godine 1857., Otok je imao 2952 stanovnika, na prijelazu stoljeća (1900.) imao je 3555, 1948. godine imao je 3868 stanovnika s tendencijom rasta. Danas Otok ima 3571 stanovnika prema popisu stanovnika iz 2021. godine. 99% su Hrvati katolici.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Otok_(Vukovarsko-srijemska_%C5%BEupanija)
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
vili40 wrote:i jedan -,A-...inače pogođen naslov ali ispod sama hdz propaganda.Gospođa plovi na Titaniku u A klasi sa ljudima stabilnih izgleda i jedino joj to bitno ali cijeli život rađajući nije imala vremena obratiti pažnju da su većina na brodu stiješnjeni mladi ljudi koji bježe van trbuhom za kruhom a i oni bi možda rađali i stari kojima su pokrali mirovine pa sad dobiju koru kruha,vodu i deci mlijeka nedjeljom.Rekli su joj da su to sve napravili mongoli i da su oko nje sve časni i čestiti ljudi koji se bore sa tim posljedicama pljačke mongola a okrivljuju njih jadne koji ne bi ukrali majke mi.Ima te prljavštine još ali nije potrebno napominjati jer ljudi sve dobro znaju samo si ne mogu pomoći drugačije nego pobjeći od ovih poštenih ljudi sa stabilnim izgledima A-.debotoijusto wrote:dobar naziv topica , +++ i jos jedan +
A ne, ja nisam glasač HDZ-a, ja sam još gluplji glasač Mosta. Toliko o meni. Upotrebljavati moje majčinstvo kao argument za moju neinformiranost je totalno bijedno i pokazuje intelekt autora argumenta. Naravno da pratim politiku. Naravno da znam za gotovo sulude krađe HDZ-ova kadra koji pokazuju nezamisliv stupanj gluposti misleći da za njih neće odgovarati. Ali isto tako vidim da broj procesuiranih lopova HDZ-a raste. Doduše nisam upratila koliko je procesuirano ministara sdp-a za vrijeme njihovih mandata. Dabome, prema indeksu, VL, sd i jl SDP i oporba sve neki pošten svijet, radije bi ostali bez ruke nego štogod ukrali. Što se tiče Slavonije, imao je SDP priliku zaustaviti iseljavanje ali nije. Uz to, iseljavanje je potaknuto propagandom da vani teče med i mlijeko. A ne teče, samo kad se već nađu tamo ne žele priznati da od privatnog života nemaju ništa nego rade kao robovi da prežive. To su mogli i ovdje. Evo, sva moja djeca zbog kojih mi se kolega vili ruga završili su fakultete, nemaju niti jednu člansku iskaznicu, svojom sposobnošću našli su poslove koje vole raditi i ni jedno ne želi otići iz Hrvatske. Ma kažem, lupeški i prokleti hdz ih je indoktrinirao. Baš mi se ovih dana žale kako je propao ovogodišnji turizam jer tako piše Index i svaki milijunti turist objavi da u Hrvatskoj pada kiša a on na odmoru. Koliko se ja sjećam usprkos brizi o brojnoj obitelji dugoročni plan hrvatske nije masovni turizam nego pretvaranje u elitnu destinaciju. To se nije svidjelo ekipi koja svoje stanove ljeti pretvara u apartmane a sami odu babi na selo. Bogu hvala ima još baba na selu i imaju gdje otići. Prokleti hdz.
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5142
2021-02-20
metilda wrote:vili40 wrote:i jedan -,A-...inače pogođen naslov ali ispod sama hdz propaganda.Gospođa plovi na Titaniku u A klasi sa ljudima stabilnih izgleda i jedino joj to bitno ali cijeli život rađajući nije imala vremena obratiti pažnju da su većina na brodu stiješnjeni mladi ljudi koji bježe van trbuhom za kruhom a i oni bi možda rađali i stari kojima su pokrali mirovine pa sad dobiju koru kruha,vodu i deci mlijeka nedjeljom.Rekli su joj da su to sve napravili mongoli i da su oko nje sve časni i čestiti ljudi koji se bore sa tim posljedicama pljačke mongola a okrivljuju njih jadne koji ne bi ukrali majke mi.Ima te prljavštine još ali nije potrebno napominjati jer ljudi sve dobro znaju samo si ne mogu pomoći drugačije nego pobjeći od ovih poštenih ljudi sa stabilnim izgledima A-.debotoijusto wrote:dobar naziv topica , +++ i jos jedan +
A ne, ja nisam glasač HDZ-a, ja sam još gluplji glasač Mosta. Toliko o meni. Upotrebljavati moje majčinstvo kao argument za moju neinformiranost je totalno bijedno i pokazuje intelekt autora argumenta. Naravno da pratim politiku. Naravno da znam za gotovo sulude krađe HDZ-ova kadra koji pokazuju nezamisliv stupanj gluposti misleći da za njih neće odgovarati. Ali isto tako vidim da broj procesuiranih lopova HDZ-a raste. Doduše nisam upratila koliko je procesuirano ministara sdp-a za vrijeme njihovih mandata. Dabome, prema indeksu, VL, sd i jl SDP i oporba sve neki pošten svijet, radije bi ostali bez ruke nego štogod ukrali. Što se tiče Slavonije, imao je SDP priliku zaustaviti iseljavanje ali nije. Uz to, iseljavanje je potaknuto propagandom da vani teče med i mlijeko. A ne teče, samo kad se već nađu tamo ne žele priznati da od privatnog života nemaju ništa nego rade kao robovi da prežive. To su mogli i ovdje. Evo, sva moja djeca zbog kojih mi se kolega vili ruga završili su fakultete, nemaju niti jednu člansku iskaznicu, svojom sposobnošću našli su poslove koje vole raditi i ni jedno ne želi otići iz Hrvatske. Ma kažem, lupeški i prokleti hdz ih je indoktrinirao. Baš mi se ovih dana žale kako je propao ovogodišnji turizam jer tako piše Index i svaki milijunti turist objavi da u Hrvatskoj pada kiša a on na odmoru. Koliko se ja sjećam usprkos brizi o brojnoj obitelji dugoročni plan hrvatske nije masovni turizam nego pretvaranje u elitnu destinaciju. To se nije svidjelo ekipi koja svoje stanove ljeti pretvara u apartmane a sami odu babi na selo. Bogu hvala ima još baba na selu i imaju gdje otići. Prokleti hdz.
Nisu esdepejci pošten svijet, ali su hadezejci jebeno kvaran svijet.
Toliko kvaran da esdepejci izgledaju čisti kao suza.
E onda znaš koja je to kvarnost.
Sdpovci su jednostavno imali manje mandata od HDZ-a i nisu stigli krasti koliko su željeli. A o njihovim lupeštinama njihovi mediji niti su pisali niti su ih istraživali. Koliko je samo drpio Linić. I koliko njihov istarski igrač ids-ov Jakovčić. Gdje su istrage o tome?
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
2021-02-20
metilda wrote:Sdpovci su jednostavno imali manje mandata od HDZ-a i nisu stigli krasti koliko su željeli. A o njihovim lupeštinama njihovi mediji niti su pisali niti su ih istraživali. Koliko je samo drpio Linić. I koliko njihov istarski igrač ids-ov Jakovčić. Gdje su istrage o tome?
Dobar lupež je onaj lupež kojeg ne uhvate.
Loš lupež je onaj koga uhvate.
Znači opravdavaš sdpove lopove samo zato jer nisu uhvaćeni. Ja bih makar bila poštena pa rekla da lopovski HDZ procesuira svoje lopove.
2021-02-20
velim da ti nisi u toku...procesuira se ono što otkriju novinari i što se baš nikako ne može sakriti i onda ih na kraju pravosuđe raznoraznim akrobacijama i muljanjem na ovaj ili onaj način spasi.Nema čistog u hdz-u jer bi ih već ranije izbacili da ne tužakaju te koji su sve učinili za hrvatsku.Ali ti znaš bolje.metilda wrote:Znači opravdavaš sdpove lopove samo zato jer nisu uhvaćeni. Ja bih makar bila poštena pa rekla da lopovski HDZ procesuira svoje lopove.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:velim da ti nisi u toku...procesuira se ono što otkriju novinari i što se baš nikako ne može sakriti i onda ih na kraju pravosuđe raznoraznim akrobacijama i muljanjem na ovaj ili onaj način spasi.Nema čistog u hdz-u jer bi ih već ranije izbacili da ne tužakaju te koji su sve učinili za hrvatsku.Ali ti znaš bolje.metilda wrote:Znači opravdavaš sdpove lopove samo zato jer nisu uhvaćeni. Ja bih makar bila poštena pa rekla da lopovski HDZ procesuira svoje lopove.
Ovim podebljanim se sprdam s vašom logikom. Zaključujem da ste svi neokomunisti koji navijaju za SDP i njihovu agendu. Samo takvi mogu ne vidjeti i uspjehe HDZ-a ovih vlada koje su sad potvrdile i agencije povisivši kreditni rejting države, sigurno ne na lijepe plenkovićeve oči nego na temelju realnih ekonomskih pokazatelja i političke stabilnosti. A što da ti kažem o mojoj neupućenosti. Ti čitaj Index&Co. i vjeruj im.
2021-02-20
Zašto tzv istraživačko novinarstvo ne istraži zašto je Zagreb prljav grad i gdje Možemo troši novac gradskog proračuna?
https://www.google.com/amp/s/narod.hr/hrvatska/saric-iz-otoka-dolijao-do-kad-ce-tomaseviceve-afere-prolaziti-ispod-radara-uskok-a-i-mainstream-medija/amp
https://www.google.com/amp/s/narod.hr/hrvatska/saric-iz-otoka-dolijao-do-kad-ce-tomaseviceve-afere-prolaziti-ispod-radara-uskok-a-i-mainstream-medija/amp
2021-02-20
Dok grad smrdi
Tomislav Tomašević, točnije Grad Zagreb, ima brojne isplate novca u sklopu sredstava u javna poticanja u kulturi. Velike količine novca dobile su ljevičarske i LGBT udruge u čijem su osnivanju sudjelovali ili kojima su članovi upravo članovi Možemo i suradnici Tomislava Tomaševića. Među njima je i Prostor rodne i medijske kulture K-Zona, čiji je programski direktor Noah Kraljević, transrodni vijećnik stranke Možemo poznatiji po aferi Zambija. Pintarić je rođen kao biološka žena Dalija Pintarić.
>Tomašević dodijelio potpore udrugama i portalima čiji su čelni ljudi vijećnici Možemo
Tako je od 5.3.-22.4. 2024. godine Grad Zagreb K-Zoni dao 19.320 €, prema podacima na stranici iTransparentnost.
Od toga je 1.960 eura dobijeljeno za “6 glumica traži autora”, zatim 4.200 eura za Strašne žene sve u 16, 5.460 eura za 18. Vox Feminae festival. Dobili su 2.100 eura za Voxfeminae-Kulturu za nakladničku djelatnost i 5.600 eura za Vox Feminae filmski festival 2024. Sve transakcije odvile su se preko Gradskog ureda za kulturu i plesnu umjetnost.
>Tomaševićevi poticaji za kulturu: Koliko novca ide ljevičarskim udrugama?
Inače, K-Zoni je za 2024. godinu od Grada Zagreba za 18. Vox Feminae Festival odobreno ukupno 7.800 eura. Također za Društveno kulturni centar Šesnaestica 7.400 eura, a za Strašne žene sve u 16! 6.000 eura.
Tomislav Tomašević, točnije Grad Zagreb, ima brojne isplate novca u sklopu sredstava u javna poticanja u kulturi. Velike količine novca dobile su ljevičarske i LGBT udruge u čijem su osnivanju sudjelovali ili kojima su članovi upravo članovi Možemo i suradnici Tomislava Tomaševića. Među njima je i Prostor rodne i medijske kulture K-Zona, čiji je programski direktor Noah Kraljević, transrodni vijećnik stranke Možemo poznatiji po aferi Zambija. Pintarić je rođen kao biološka žena Dalija Pintarić.
>Tomašević dodijelio potpore udrugama i portalima čiji su čelni ljudi vijećnici Možemo
Tako je od 5.3.-22.4. 2024. godine Grad Zagreb K-Zoni dao 19.320 €, prema podacima na stranici iTransparentnost.
Od toga je 1.960 eura dobijeljeno za “6 glumica traži autora”, zatim 4.200 eura za Strašne žene sve u 16, 5.460 eura za 18. Vox Feminae festival. Dobili su 2.100 eura za Voxfeminae-Kulturu za nakladničku djelatnost i 5.600 eura za Vox Feminae filmski festival 2024. Sve transakcije odvile su se preko Gradskog ureda za kulturu i plesnu umjetnost.
>Tomaševićevi poticaji za kulturu: Koliko novca ide ljevičarskim udrugama?
Inače, K-Zoni je za 2024. godinu od Grada Zagreba za 18. Vox Feminae Festival odobreno ukupno 7.800 eura. Također za Društveno kulturni centar Šesnaestica 7.400 eura, a za Strašne žene sve u 16! 6.000 eura.
2021-02-20
Koja dihotomija u zatvaranju očiju pred Možemo agendom i prozivanje Zelenskog za uvođenje LGBTIQ zapadnih "vrijednosti". Sigurna sam da ćete svi opet glasati za Možemo.
2021-02-20
metilda wrote:Znači opravdavaš sdpove lopove samo zato jer nisu uhvaćeni. Ja bih makar bila poštena pa rekla da lopovski HDZ procesuira svoje lopove.
Iz čega si to iščitala?
Iz tvoje moguće fikcije da sam esdepejac?
Baš.
A HDZ procesuira svoju mahunu.
Koliko će njih završiti s pravomoćnom presudom i kolikom, e i to ćemo vidjeti.
Za jedno dvadeset do trideset godina.
HDZ jesu kriminalna, lažljiva nakupina govnara.
Primjer.
Izjava HDZ-a prije izbore - porez na nekretnine nije u našem programu.
Izjava HDZ-a poslije izbora - uvodimo porez na nekretnine.
Slava!
metilda wrote:Zašto tzv istraživačko novinarstvo ne istraži zašto je Zagreb prljav grad i gdje Možemo troši novac gradskog proračuna?
Grad je prljav i smrdljiv iz više razloga.
Nekada se sav otpad odvozio tri puta tjedno.
Nekada su se ljudi drugačije odnosili prema javnom prostoru tj. javnom vlasništvu tj. kad bi nekada roditelji vidjeli svoje dijete da baca baca neko smeće na tlo prvo bi dobio za uho, a onda taj papir uzeo i nosio ga u žepu do prve kante za smeće ili ravno doma pa ga tamo bacio u smeće. Ne dao Bog da ga se uhvatilo u šaranju tuđih fasada. Završilo bi to pamćenjem za cijeli život.
Danas i roditelji bacaju smeće kako im se svirne kurcu, ljudi nemaju odgovornost prema javnom vlasništvu.
Ta zagrebačka (i ne samo zagrebačka) smećarska medalja ima dvije strane.
Tukca ili tukce koji su nesposobni riješiti barem dvije ili tri manje spalionice čija će se toplinska energija dobivena spaljivanjem koristiti za grad i propast uljudbe stanovnika grada Zagreba i Hrvatske uopće.
Ali zato se dobro zna kako su ukronacisti dobri dečki.
Slava!
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2