ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Izrael:'Najjači smo najjači'

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Izrael:'Najjači smo najjači'  - Page 2 Empty Re: Izrael:'Najjači smo najjači'

Post by RayMabus 9/23/2024, 22:11

Ne treba se svugdi mišat i svugdi zabadat nos. Pustimo ih da odrade svoj posao.

by RayMabus Tue 17 Sep - 10:37 ( ujutro napisano a popodne u tri i po je počeo pokolj Hezbolahića )

Znači, u Libanon postoji službena libanonska vojska koja je multikulti i slabija je vojno od Hezbolaha.

Sad recimo da svaka tvoja bomba u prosjeku ubije jednog borca Hezbolaha u Libanonu a ti dnevno svaki dan baciš sto avio bombi na njihove vojne štabove, vojna skladišta i drugo te mjesta za lansiranje raketa u južnom Libanonu i općenito u LIbanonu i to je dnevno 100 Hezbolahića manje a mjesečno tri tisuće.

Izvoli radit za generala galaksije.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/23/2024, 22:18

Treba ispucat sve te rakete iz Hezbolahovih skladišta na Izrael jer u protivnom ako to ne napravite jervejske zračne snage će vam iste dignuti u zrak pa onda nemate ništa.

Hezbolah prvi put od početka sukoba ispalio rakete dugog dometa, gađane mete udaljene 120 kilometara
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/23/2024, 22:28

Izraelska vojska (IDF) kaže da je pogodila 1300 ciljeva Hezbolaha u Libanonu u posljednja 24 sata.

IDF kaže da je napao krstareće rakete, rakete i bespilotne letjelice koje su bile "smještene u domovima civila", tvrdeći da ih je Hezbolah planirao lansirati prema Izraelu, "dok je istovremeno ugrozio stanovnike Libanona".

Ima i sutra dan ...
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/24/2024, 00:34

Dakle da ponovimo: Kako se zove vojni natpis ( slogan ) postrojbe kojom upravlja GF5 ?

Izraelske obrambene snage objavile su da su u nastavku "Operacije Sjeverne strijele" tijekom posljednjih nekoliko sati pokrenule stotine dodatnih udara protiv ciljeva Hezbollaha diljem Libanona; s bacačima, skladištima oružja, zapovjednim mjestima i drugom terorističkom infrastrukturom u južnom Libanonu i dolini Beqaa, svi su meta.

Odgovor na gore postavljeno pitanje: Zove se: KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 9/24/2024, 07:47

debotoijusto wrote:
Hoholo Mudovski wrote:
debotoijusto wrote:
Hoholo Mudovski wrote:
debotoijusto wrote:nema tu pravednih no ako moram birat na strani izraela sam
Ništa međ. pravo, suverene države, i sl...

Vjerojatno sam poslušao davno. 
Spominje li se "katastrofa iz Tira"
To će biti ništa ako Izrael uđe u Libanon.

ne , povijest libanona sukobi prije te nastanak hezbolaha zapad izrael... tako to

[size=41]IZRAELSKE obrambene snage (IDF) održale su televizijsku konferenciju za novinare tijekom koje je glasnogovornik ponovio tvrdnju da su izraelske snage spremne na kopnenu invaziju na Libanon ako to bude potrebno.[/size]
[size=41]Kontraadmiral Daniel Hagari naglasio je da Izrael "ne traži ratove", ali će učiniti "sve što je potrebno" kako bi osigurao sigurnost na sjevernoj granici zemlje. [/size]

[size=41]jbg. sranje izgleda neizbjezno [/size]
Tir je grad u Libanonu. Za Izrael je zanimljiv jer je tu prvi bombaš samoubojica s kamionom u povijesti djelovao. Uništio je zapovjedno mjesto Mosada. Izrael dugo nije znao što se dogodilo. Jednostavno na mjestu zgrade bila je rupa. 
Liku, povučenom dečku iz susjedstva, prodavač voća i povrća oko čije rasikalizacije roditelji nisu imali pojma i dan danas drže bilborde po Libanonu. 

Sranje je na vidiku. Dojma sam da je Izrael zaglavi, ne teži miru, traže kurac kojim će mlatiti po gloginjama tj. uvući Ameriku u rat. 
Amerika je njihova država, mogu raditi s američkom vojskom što hoće, samo se mora to medijski lijepo upakirati.

2023-08-31

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/24/2024, 15:41

Vjeruje se da su zapovjednik Hezbollahovih raketnih i projektilnih snaga, Ibrahim Qubaisi, kao i drugi časnici Hezbollaha eliminirani u izraelskom napadu na Beirut.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 9/24/2024, 15:58

RayMabus wrote:Vjeruje se da su zapovjednik Hezbollahovih raketnih i projektilnih snaga, Ibrahim Qubaisi, kao i drugi časnici Hezbollaha eliminirani u izraelskom napadu na Beirut.

Tajna vjere. Doduše, ovo je više za " Mir i dobro", nego političke teme

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 9/24/2024, 15:59

tako nešto i ja

ukratko daleko im kuća od moje. samo Ukrajina UA

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 9/24/2024, 16:01

AssadNaPodmornici wrote:

tako nešto i ja

Hehe... Nema više suverene države, međ. pravo, borba protiv terorizma. 
Sada su svi isti  cheers

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 9/24/2024, 16:06

Izrael taktiku iz Gaze u urbanom području prema nižim bićima primjenjuje i u susjednom Libanonu. 
Nije za osobe lošeg želuca. Samo za mene Era i još par Luđakinja i luđaka Link

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Eroo 9/24/2024, 16:38

Hoholo Mudovski wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

tako nešto i ja

Sada su svi isti  cheers
Znao si , ili si trebao znati, šta će se desiti nakon Hmasovog udora u južni Israel i njihovog masovnog zločina.
Znao si i u kojem smjeru će se stvari kretati, nakon opetovanih (ničim izazvanih) Hezbollahovig raketiranja Israela.
Zanimljivo je da na sličan način današnja srpska elita tumači svoja stradanja u zadnjih sto godina.
Na taj način se spirala nepotrebnih stradanja ne može ustaviti...samo čekaju na nova i još gora stradanja.
Temeljni uzrok za to je pogrešno tumačenje svojih prava, koje ne ograničava s istim takvim pravima onih drugih.
Moj pok. dida mi je pričao kako su se dvojica u Gabeli potukli dopodne, a popodne se već međusobno tukla "cila Gabela". :D
Moj pok. dida je bio pametan čovik, Bog mu da pokoj duši.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 9/24/2024, 16:54

Eroo wrote:
Hoholo Mudovski wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

tako nešto i ja

Sada su svi isti  cheers
Znao si , ili si trebao znati, šta će se desiti nakon Hmasovog udora u južni Israel i njihovog masovnog zločina.
Znao sam da će stradati međunarodno pravo. 
Stradalo je već s Aparthejdom. 
 Dva pitanja
Zašto se Okupirana Zapadna obala zove okupiranom?
Tko je pobio više civila u terorističkom napadu, IDF ili Hamas?

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Eroo 9/24/2024, 16:59

Hoholo Mudovski wrote:
Eroo wrote:
Hoholo Mudovski wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

tako nešto i ja

Sada su svi isti  cheers
Znao sam da će stradati međunarodno pravo. 
Stradalo je već s Aparthejdom. 
 Dva pitanja
Zašto se Okupirana Zapadna obala zove okupiranom?
Tko je pobio više civila u terorističkom napadu, IDF ili Hamas?

Pitanje ti je u stilu "Šta je bilo prije, jaje ili kokoš?".
Besmisleno je na takvo pitanje odgovarati.
Barem ne na način kako to sugovornik očekuje.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 9/24/2024, 17:01

Izrael:'Najjači smo najjači'  - Page 2 Screen78

https://www.geopolitika.news/vijesti/izraelski-ministar-libanon-sirija-ni-irak-nisu-prave-drzave-mijenjat-cemo-granice/ 

Slažem se s ministrom. S tim da bih dodao da Ukrajina ima manje atributa države od Libanona, Sirije i Iraka

2023-08-31

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/24/2024, 17:24

Masovni napad upravo u blizini grada Jabal al-Arab u južnom Libanonu.
Izrael:'Najjači smo najjači'  - Page 2 GYQBiC9WkAAYezb?format=jpg&name=900x900
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 9/24/2024, 17:31

Hoholo Mudovski wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

tako nešto i ja

Sada su svi isti  cheers

ne razumijem..

Hamas napadne Izrael. Dobiju po pički. Hamas je napao prvi.
Ok možemo se vraćati u povijest odnosa do Rimskog doba, ali prošle godine Hamas je prvi napao do tada je bio mir.

Hezbollah isti k.
Nitko njih u Libanonu nije dirao. Izrael se davno povukao iz Libanona . Međutim svako malo od tamo doleću rakete. Kakve veze šiti iz Libanona imaju sa Hamasom koji su suniti? Najgora stvar, Hamasovci i Hezbollah su se međusobno gledali na nišanu kada je bila revolucija u Siriji jer su sa jedne strane bili suniti sa druge šiti.

I opet nitko te debile ne bih dirao, Izrael se obračunava sa Hamasom i ovi idioti napadaju Izrael.
Ok ubili su im i sigurno nešto vojnika do sada.
Ali onda kada je njihova raketa pala na dječje igralište i pobijala djecu koja su igrala nogomet, Izrael im je obećao osvetu. Debili.

A onda imaš i Iran. Kakve veze Iran ima sa Izraelom? udaljen je od njih 3000 kilometara.

I debilni Houti. Imaju građanski rat protiv sunita u svojoj državi koje podržavaju Egipat, Arabija, Pakistan itd. Oni imaju potporu Irana. Umiru od gladi, teška sirotinja.
I debili lansiraju rakete na Izrael.
A onda kada ih Izrael pogodi nazad onda kmečanje "đenosajd đenosajd" haha. tako i Hezbollah.
Sviđa mi se Izraelska politika. za jednog našeg ubijenog, 1000 vaših. tako i treba.

ponavljam.
Hamas je prvi napao Izrael ne obrnuto(da ne ulazimo u povijest iz vremena Rima).
Hezbollah je prvi napao Izrael ne obrnuto. I to više puta. Sada je kme kme.
Houti napadaju Izrael.

kako to da Izrael ne bombardira recimo Jordan ili Egipat? Kako da tamo ne pucaju mobiteli. I sa njima su imali brutalne ratove prije 50godina. Pomirili se, uspostavili granicu i Amen.
Tako i mi i Srbi.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 9/24/2024, 17:44

AssadNaPodmornici wrote:
Hoholo Mudovski wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

tako nešto i ja

Sada su svi isti  cheers

ne razumijem..

Ok možemo se vraćati u povijest odnosa do Rimskog doba, ali prošle godine Hamas je prvi napao do tada je bio mir.

Hezbollah isti k.
Nitko njih u Libanonu nije dirao. Izrael se davno povukao iz Libanona . Međutim svako malo od tamo doleću rakete. Kakve veze šiti iz Libanona imaju sa Hamasom koji su suniti? Najgora stvar, Hamasovci i Hezbollah su se međusobno gledali na nišanu kada je bila revolucija u Siriji jer su sa jedne strane bili suniti sa druge šiti.

I opet nitko te debile ne bih dirao, Izrael se obračunava sa Hamasom i ovi idioti napadaju Izrael.
Ali onda kada je njihova raketa pala na dječje igralište i pobijala djecu koja su igrala nogomet, Izrael im je obećao osvetu. Debili.

A onda imaš i Iran. Kakve veze Iran ima sa Izraelom? udaljen je od njih 3000 kilometara.

I debilni Houti. Imaju građanski rat protiv sunita u svojoj državi koje podržavaju Egipat, Arabija, Pakistan itd. Oni imaju potporu Irana. Umiru od gladi, teška sirotinja.
A onda kada ih Izrael pogodi nazad onda kmečanje "đenosajd đenosajd" haha. tako i Hezbollah.
Sviđa mi se Izraelska politika. za jednog našeg ubijenog, 1000 vaših. tako i treba.

ponavljam.
Hamas je prvi napao Izrael ne obrnuto(da ne ulazimo u povijest iz vremena Rima).
Houti napadaju Izrael.

kako to da Izrael ne bombardira recimo Jordan ili Egipat? Kako da tamo ne pucaju mobiteli. I sa njima su imali brutalne ratove prije 50godina. Pomirili se, uspostavili granicu i Amen.
Tako i mi i Srbi.
Hehe... Tvoje priče su što je starije kokoš ili jaje. 
Je li kriv Hamasov terorizam ili izraelski Aparthejd, čija je prva raketa doletila, iz Libanona ili iz Izraela.
Nebitno za mene. Ja vidim da Izrael stalno eskalira i želi uvući Ameriku u rat s Iranom što me uzmenirava jer smo kolonija njihove kolonije. 

Vidim da krši međunarodno pravo, da je na sudu za genocid, da hoće prekrajati granice. 
Sve gore kvalifikacije od ruskih u Ukrajini s tim da je Hamas pobio manje izraelskih civila kada je intervenira idf, nego Ukrajina Rusa kada su Rusi intervenirati. 

U međuvremenu nova turistička ponuda, Genocid tura

2023-08-31

Back to top Go down

Post by vili40 9/24/2024, 17:55

gdje je sad onaj stručnjak alfa i omega?Tu je svršavao pa forumu kad su hamasovi teroristi upali u Izrael i počinili zločine koje zbog brutalnosti i gadljivosti bolje ne spominjati.Palamudi on tu danima,ruga se izraelcima kako su glupi i nesposobni,hvali irance i još svašta samo ništa pametno.A ja sam mu lijepo rekao da će sad biti svega i nek ne cvili zbog izraelskog odgovora.Eto mu ga sad,sad se hrabri hamasovci kriju ispod babine suknje sa vjerom da su tamo sigurni.Isto i sa ruskom agresijom,stanje na bojištu-rusi prodiru svaki dan da bi već preorali i atlantik.Divi se on svakoj brutalnosti jačeg nad slabijim ali kad slabiji potegne šamarčinu jačem nasilniku onda to ne vidi,jednostavno okrene glavu i smišlja novu propagandu.Zanimljiv svat.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 9/24/2024, 18:03

Hoholo Mudovski wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Hoholo Mudovski wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

tako nešto i ja

Sada su svi isti  cheers

ne razumijem..

Hezbollah isti k.

ponavljam.
Houti napadaju Izrael.

Tako i mi i Srbi.
Hehe... Tvoje priče su što je starije kokoš ili jaje. 
Je li kriv Hamasov terorizam ili izraelski Aparthejd, čija je prva raketa doletila, iz Libanona ili iz Izraela.
Nebitno za mene. Ja vidim da Izrael stalno eskalira i želi uvući Ameriku u rat s Iranom što me uzmenirava jer smo kolonija njihove kolonije. 

Vidim da krši međunarodno pravo, da je na sudu za genocid, da hoće prekrajati granice. 
Sve gore kvalifikacije od ruskih u Ukrajini s tim da je Hamas pobio manje izraelskih civila kada je intervenira idf, nego Ukrajina Rusa kada su Rusi intervenirati. 

U međuvremenu nova turistička ponuda, Genocid tura

u rat sa Iranom jedino Iran uvlači sve.
Iran je uključen u iduće sukobe

1)Iran je vojno aktivan u Iraku, bombardira tu zemlju(Kurde) i njihove milicije tu i tamo izvedu napad na Amere koji su na teritoriju Kurda
2)Iran je aktivan u Siriji , direktno cijelo vrijeme
3)Iran je aktivan u građanskom ratu u Jemenu
4)Iran je u libanonu huška debile da napadaju Izrael
5)nahuška je Iran debile iz Hamasa
6)Iran nahuška houtije da gađaju Izrael
7)Iran sudjeljuje i u napadu na Ukrajinu, šta su im Ukrajinci skrivili?
8)nedavno je Iran gađao i Pakistan, pa je bilo kmečanje kada su ih Pakistanci pogodili sa balističkim raketama
10)e da napao je i Izrael bezuspješno, ubio je jednu arapsku djevojčicu u tom napadu

"amerika želi napasti iran". ne amerika ne želi napasti iran, jer bi ovi debili tamo jedva dočekali da ih napadne USA. zato oni su uključeni u svaki rat.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 9/24/2024, 19:02

vili40 wrote:gdje je sad onaj stručnjak alfa i omega?Tu je svršavao pa forumu kad su hamasovi teroristi upali u Izrael i počinili zločine koje zbog brutalnosti i gadljivosti bolje ne spominjati.Palamudi on tu danima,ruga se izraelcima kako su glupi i nesposobni,hvali irance i još svašta samo ništa pametno.A ja sam mu lijepo rekao da će sad biti svega i nek ne cvili zbog izraelskog odgovora.Eto mu ga sad,sad se hrabri hamasovci kriju ispod babine suknje sa vjerom da su tamo sigurni.Isto i sa ruskom agresijom,stanje na bojištu-rusi prodiru svaki dan da bi već preorali i atlantik.Divi se on svakoj brutalnosti jačeg nad slabijim ali kad slabiji potegne šamarčinu jačem nasilniku onda to ne vidi,jednostavno okrene glavu i smišlja novu propagandu.Zanimljiv svat.
A di su svi oni koji su svršavali na teroristički napad pejđerima... A da tu ste  :clown

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 9/24/2024, 19:05

AssadNaPodmornici wrote:

"amerika želi napasti iran". ne amerika ne želi napasti iran, jer bi ovi debili tamo jedva dočekali da ih napadne USA. zato oni su uključeni u svaki rat.
Ne... Izraelova produžnica zvana Amerika ne želi napad na Iran. Želi ga Netanyahu

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics