Izrael:'Najjači smo najjači'
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Izrael:'Najjači smo najjači'
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/izrael-upravo-udario-na-bejrut-i-najavio-sljedecu-fazu-u-libanonu-krenuo-masovni-panicni-bijeg-iran-ovo-je-ludo-15505002
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Re: Izrael:'Najjači smo najjači'
I jesu.. drze vecinu političara u najvažnijim svjetskim drzava a za jaja, imaju najjacu i najsposobniji dijasporu, imaju najbolju obavještajnu zajednicu na svijetu koji ne rade za lovu vec narod i drzavu, imaju najiskusniju tehnicki i takticki najbolju vojsku na svijetu i drze 50% svjetskih financija, desetljećima umjesno svađaju međusobno i pricaju arape u glavu.. i na koncu doista ce oko izraela napraviti sanitarni kordon ili mrtvu prirodu stotinama kilometara oko izraela
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Drugi val napada u Libanu, sada eksplodiraju voki-tokiji
by RayMabus Thu 19 Sep - 10:58Đeneral vasione je u Libanonu kršćanska falanga.
Već sam vam napisao ujutro prije nego šta su ih ovi počeli sakatitit šta želim: želim da ih potamanite jer po istom ključu iako su oni šijiti al pomažu Hamasu a koji su sunit i muslimansko brastvo kao i Armija BiH, tako bi napravili i u Bosni tj pomogli Armiji BiH iako su ovi suniti ( te su također muslimansko brastvo kao i Hamas ) u Bosni.
Ajmo tamnite Hezbolahiće.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t58563-cifutici-popusici-krecu-na-juzni-libanon
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
KMEEEEEEEEEEEEEEEEE
ĐENOSAJD
https://www.ex-iskon-pleme.com/t58558p20-sda-hrvati-i-srbi-su-podstanari-u-bih-i-treba-ih-izbaciti-da-mi-obnovimo-osmanijsko-carstvo
Balije usrane
Meni ste se našli radit islamsku BiH poviše glave i uzimat mi mog člana predsjedništva i to nakon višestrukih upozorenja s moje strane šta će uslijediti nastavite li u tom pravcu.
SAD ĆU VAS SVE ZAKLAT.
ĐENOSAJD
https://www.ex-iskon-pleme.com/t58558p20-sda-hrvati-i-srbi-su-podstanari-u-bih-i-treba-ih-izbaciti-da-mi-obnovimo-osmanijsko-carstvo
SDA: Hrvati i Srbi su podstanari u BiH i treba ih izbaciti da mi obnovimo Osmanijsko carstvo
by RayMabus Mon 16 Sep - 17:44Balije usrane
Meni ste se našli radit islamsku BiH poviše glave i uzimat mi mog člana predsjedništva i to nakon višestrukih upozorenja s moje strane šta će uslijediti nastavite li u tom pravcu.
SAD ĆU VAS SVE ZAKLAT.
2014-04-11
Prije par dana teroristički napad na Libanon, a sada i Specijalna vojna operacija...
Nedostaju još zastavice na profilima
Nedostaju još zastavice na profilima
by RayMabus Tue 17 Sep - 10:37 ( ujutro napisano a popodne u tri i po je počeo pokolj Hezbolahića )
Znači, u Libanon postoji službena libanonska vojska koja je multikulti i slabija je vojno od Hezbolaha.
Sad recimo da svaka tvoja bomba u prosjeku ubije jednog borca Hezbolaha u Libanonu a ti dnevno svaki dan baciš sto avio bombi na njihove vojne štabove, vojna skladišta i drugo te mjesta za lansiranje raketa u južnom Libanonu i općenito u LIbanonu i to je dnevno 100 Hezbolahića manje a mjesečno tri tisuće.
Izvoli radit za generala galaksije.
Znači, u Libanon postoji službena libanonska vojska koja je multikulti i slabija je vojno od Hezbolaha.
Sad recimo da svaka tvoja bomba u prosjeku ubije jednog borca Hezbolaha u Libanonu a ti dnevno svaki dan baciš sto avio bombi na njihove vojne štabove, vojna skladišta i drugo te mjesta za lansiranje raketa u južnom Libanonu i općenito u LIbanonu i to je dnevno 100 Hezbolahića manje a mjesečno tri tisuće.
2014-04-11
Na papiru i tv sve stoji. Samo zaboravljaš da se još ni Hamas nije riješio na opkoljenom teritoriju veličine BračaRayMabus wrote:by RayMabus Tue 17 Sep - 10:37 ( ujutro napisano a popodne u tri i po je počeo pokolj Hezbolahića )
Muslimani mogu priuštiti par miliona gubitaka. Može li Izrael podnijeti 10 puta manje? Mislim da ne
Nema veze. Meni se nigdje ne žuri.Hoholo Mudovski wrote:Na papiru i tv sve stoji. Samo zaboravljaš da se još ni Hamas nije riješio na opkoljenom teritoriju veličine BračaRayMabus wrote:by RayMabus Tue 17 Sep - 10:37 ( ujutro napisano a popodne u tri i po je počeo pokolj Hezbolahića )
Muslimani mogu priuštiti par miliona gubitaka. Može li Izrael podnijeti 10 puta manje? Mislim da ne
SDA: Hrvati i Srbi su podstanari u BiH i treba ih izbaciti da mi obnovimo Osmanijsko carstvo
by RayMabus Mon 16 Sep - 15:54Moji su na vlasti u Izraelu još najmanje dvije godine a Hamas u Gazi je okruženju.
SPREMA IM SE ISTRIJEBLJENJE.
LP OD GF5
2014-04-11
nema tu pravednih no ako moram birat na strani izraela sam
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Sramota.debotoijusto wrote:
nema tu pravednih no ako moram birat na strani izraela sam
Siloviti udari Izraela, gotovo 300 mrtvih. Kreću novi udari, ljudi masovno bježe
Sram ih bilo. Treba ih opet tužiti za genocid.
2014-04-11
Veli predstavnik GF neka ih sve potaracaju, Bog će pripoznat svojeRayMabus wrote:Nema veze. Meni se nigdje ne žuri.Hoholo Mudovski wrote:Na papiru i tv sve stoji. Samo zaboravljaš da se još ni Hamas nije riješio na opkoljenom teritoriju veličine BračaRayMabus wrote:by RayMabus Tue 17 Sep - 10:37 ( ujutro napisano a popodne u tri i po je počeo pokolj Hezbolahića )
Muslimani mogu priuštiti par miliona gubitaka. Može li Izrael podnijeti 10 puta manje? Mislim da neSDA: Hrvati i Srbi su podstanari u BiH i treba ih izbaciti da mi obnovimo Osmanijsko carstvo
by RayMabus Mon 16 Sep - 15:54
Moji su na vlasti u Izraelu još najmanje dvije godine a Hamas u Gazi je okruženju.
LP OD GF5
Ništa međ. pravo, suverene države, i sl...debotoijusto wrote:nema tu pravednih no ako moram birat na strani izraela sam
by RayMabus Yesterday at 13:35
Treba ispucat sve te rakete iz Hezbolahovih skladišta na Izrael jer u protivnom ako to ne napravite jervejske zračne snage će vam iste dignuti u zrak pa onda nemate ništa.
Bog se obrača anđelu Prijestolniku tj meni: Dobro dokad ti misliš njih zajebavat ?
Ja tj anđeo Prijestolnik tj dakle đeneral vasione: Malo ćemo ih vojno natamburat tako da nemaju vojnika poslat u pomoč Armiji BiH koja priča kako su Srbi i Hrvati podstanari u Bosni tj da je to njihovo muslimansko pa ćemo malo sad ove izmasakrirat dobro jer pomažu Hamas.
Treba ispucat sve te rakete iz Hezbolahovih skladišta na Izrael jer u protivnom ako to ne napravite jervejske zračne snage će vam iste dignuti u zrak pa onda nemate ništa.
Bog se obrača anđelu Prijestolniku tj meni: Dobro dokad ti misliš njih zajebavat ?
Ja tj anđeo Prijestolnik tj dakle đeneral vasione: Malo ćemo ih vojno natamburat tako da nemaju vojnika poslat u pomoč Armiji BiH koja priča kako su Srbi i Hrvati podstanari u Bosni tj da je to njihovo muslimansko pa ćemo malo sad ove izmasakrirat dobro jer pomažu Hamas.
2014-04-11
Reci ti meni šta tebe muči ?Hoholo Mudovski wrote:Veli predstavnik GF neka ih sve potaracaju, Bog će pripoznat svojeRayMabus wrote:
Moji su na vlasti u Izraelu još najmanje dvije godine a Hamas u Gazi je okruženju.
LP OD GF5
Imaš nekih moralnih dilema da se potamani taj islamski ološ koji je okupirao Libanon ?
To je tvoj problem ako ti imaš takve dileme.
Ja nemam.
2014-04-11
Stanovnici Libanona su tu oduvijek...RayMabus wrote:Reci ti meni šta tebe muči ?Hoholo Mudovski wrote:Veli predstavnik GF neka ih sve potaracaju, Bog će pripoznat svojeRayMabus wrote:
LP OD GF5
Imaš nekih moralnih dilema da se potamani taj islamski ološ koji je okupirao Libanon ?
To je tvoj problem ako ti imaš takve dileme.
Ja nemam.
---
Pričam o Hezbolahu ako ne shvačaš na koga se ova gornja rečenica odnosi jer ga je osnovao Iran i druge mujage 1982 godine i sad oni vladaju u Libanonu.
No gle prije par dana jedan SDA mujaga je počeo pričati o izbacivanju Hrvata i Srba iz BiH jer oni su kao podstanari a mujage su gazde u BiH.
I sad će im đeneral galaksije napraviti ono šta uvijek radi a to je napad je najbolja obrana i izbaciti njihovu braću musliamnsku iz Libanon.
Imaš joj kakvih pitanja kad već spomijenš Boga i moje odluke ?
---
Pričam o Hezbolahu ako ne shvačaš na koga se ova gornja rečenica odnosi jer ga je osnovao Iran i druge mujage 1982 godine i sad oni vladaju u Libanonu.
No gle prije par dana jedan SDA mujaga je počeo pričati o izbacivanju Hrvata i Srba iz BiH jer oni su kao podstanari a mujage su gazde u BiH.
I sad će im đeneral galaksije napraviti ono šta uvijek radi a to je napad je najbolja obrana i izbaciti njihovu braću musliamnsku iz Libanon.
Imaš joj kakvih pitanja kad već spomijenš Boga i moje odluke ?
2014-04-11
Hoholo Mudovski wrote:Ništa međ. pravo, suverene države, i sl...debotoijusto wrote:nema tu pravednih no ako moram birat na strani izraela sam
2014-04-12
Vjerojatno sam poslušao davno.debotoijusto wrote:Hoholo Mudovski wrote:Ništa međ. pravo, suverene države, i sl...debotoijusto wrote:nema tu pravednih no ako moram birat na strani izraela sam
Spominje li se "katastrofa iz Tira"
To će biti ništa ako Izrael uđe u Libanon.
Hoholo Mudovski wrote:Vjerojatno sam poslušao davno.debotoijusto wrote:Hoholo Mudovski wrote:Ništa međ. pravo, suverene države, i sl...debotoijusto wrote:nema tu pravednih no ako moram birat na strani izraela sam
Spominje li se "katastrofa iz Tira"
To će biti ništa ako Izrael uđe u Libanon.
ne , povijest libanona sukobi prije te nastanak hezbolaha zapad izrael... tako to
IZRAELSKE obrambene snage (IDF) održale su televizijsku konferenciju za novinare tijekom koje je glasnogovornik ponovio tvrdnju da su izraelske snage spremne na kopnenu invaziju na Libanon ako to bude potrebno.
Kontraadmiral Daniel Hagari naglasio je da Izrael "ne traži ratove", ali će učiniti "sve što je potrebno" kako bi osigurao sigurnost na sjevernoj granici zemlje.
jbg. sranje izgleda neizbjezno
2014-04-12
Ne treba se svugdi mišat i svugdi zabadat nos. Pustimo ih da odrade svoj posao.
by RayMabus Tue 17 Sep - 10:37 ( ujutro napisano a popodne u tri i po je počeo pokolj Hezbolahića )
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mi smo Cigani, najjaci smo, najjaci ...
» Naš najjači eurozastupnik
» ZAPADNA VOJNA ANALIZA Ko je najjači na Balkanu
» KOLAKUŠIĆ NAJJAČI KANDIDAT
» Evakuacija na Filipinima, stiže najjači tajfun godine
» Naš najjači eurozastupnik
» ZAPADNA VOJNA ANALIZA Ko je najjači na Balkanu
» KOLAKUŠIĆ NAJJAČI KANDIDAT
» Evakuacija na Filipinima, stiže najjači tajfun godine
Page 1 of 3