ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šapni mi u uvce š'a je goručica zapovjedio

Go down

Šapni mi u uvce š'a je goručica zapovjedio Empty Šapni mi u uvce š'a je goručica zapovjedio

Post by vuksadinare 9/7/2024, 17:32

https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/video-selak-raspudic-bijesna-zbog-ulaska-tajnice-mozemo-u-dvoranu-nesto-je-dojavila/2580902.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m&index_tid=536274
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Šapni mi u uvce š'a je goručica zapovjedio Empty Re: Šapni mi u uvce š'a je goručica zapovjedio

Post by debotoijusto 9/7/2024, 18:03

drama , unisla tajnica s dojavom na francusku veceras
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Šapni mi u uvce š'a je goručica zapovjedio Empty Re: Šapni mi u uvce š'a je goručica zapovjedio

Post by debotoijusto 9/7/2024, 20:46

Prokomentirala je i to što se do kraja zasjedanja sabora neće održati tematska sjednica. 
"S obzirom na to da se do kraja zasjedanja sabora neće moći održati tematska sjednica jer su ostala samo tri dana, ljeto ćemo iskoristiti za pripremu te tematske sjednice. Sve to sam i pokušala reći kolegici Selak Raspudić na samoj sjednici, no kolegica Raspudić je prekidanjem i inzistiranjem imala neke druge, njoj poznate ciljeve. Želim naglasiti da je ovo bila prva sjednica Odbora koju vodim kao nova zastupnica i da je bilo vrlo nekolegijalno ne dozvoliti da se na razuman i normalan način dovrši prva sjednica, posebno imajući u vidu da je tematska sjednica koju gospođa Raspudić predlaže ionako već dogovorena za vrijeme prethodnog saziva te da je prikupljen dio dokumentacije", kazala je. 
Poručila je i da je "Selak Raspudić možda izašla iz Mosta", no da "Most svakako nije izašao iz nje."
"Kolegica Selak Raspudić možda je izašla iz Mosta, no Most svakako nije izašao iz nje, pa kršenjem Poslovnika pokušava instrumentalizirati potrebnu i vrijednu diskusiju o baratanju otpadom u Hrvatskoj, pa i na Jakuševcu. Što se tiče ulaska službenice sabora na sjednicu, na odbor je ušla službenica sabora koja je voditeljica našeg Kluba zastupnika da bi mi skrenula pažnju da počinje točka o Izmjenama Zakona o zaštiti zraka, na kojoj sam trebala predstaviti stajalište Odbora", rekla je.

nista od dojave na francusku ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics