imovinski pokret u epizodi stitimo domaceg radnika prestankom uvoza stranih radnika
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: imovinski pokret u epizodi stitimo domaceg radnika prestankom uvoza stranih radnika
I JOŠ JEDNA STVAR SOROŠEVI SMEČARU:
AKO TO MINISTARSTVO RADA KOJE IZDAJE TE DOZVOLE ZA STRANCE NIJE POD DP NEGO PLENKOVICEM ONDA SE NJEMU JAVI A NE DP-U
JEL TI JASNO GOVNJARU ?
AKO TO MINISTARSTVO RADA KOJE IZDAJE TE DOZVOLE ZA STRANCE NIJE POD DP NEGO PLENKOVICEM ONDA SE NJEMU JAVI A NE DP-U
JEL TI JASNO GOVNJARU ?
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
Re: imovinski pokret u epizodi stitimo domaceg radnika prestankom uvoza stranih radnika
Ne jebi me u zdrav mozak.
Svi mi osigurači iskoče kad me netko ide pravit idiotom.
Pun mi je kurac takvih lumena u životu.
Vlastitu mater san isprokida i izbacija je iz kuće i odreka je se jer me išla radit budalon.
Nemoj da ti padne na pamet više meni prodavat pričice za malu dicu.
Kvote za strane radnike za potrebe ekonomije se određuju godinu ranije a za iduću tekuću godinu.
Dakle DP nema s tim ništa kad je 2024 godina u pitanju nego samo HDZ i Plenkovic.
Isto tako ako taj DP nije nadležan za ministarstvo rada il koje već izdaje te kvote onda također nije taj kojem se tribaš obračat.
JEL TI JASNO ?
LJEVIČARU USRANI
Svi mi osigurači iskoče kad me netko ide pravit idiotom.
Pun mi je kurac takvih lumena u životu.
Vlastitu mater san isprokida i izbacija je iz kuće i odreka je se jer me išla radit budalon.
Nemoj da ti padne na pamet više meni prodavat pričice za malu dicu.
Kvote za strane radnike za potrebe ekonomije se određuju godinu ranije a za iduću tekuću godinu.
Dakle DP nema s tim ništa kad je 2024 godina u pitanju nego samo HDZ i Plenkovic.
Isto tako ako taj DP nije nadležan za ministarstvo rada il koje već izdaje te kvote onda također nije taj kojem se tribaš obračat.
JEL TI JASNO ?
LJEVIČARU USRANI
2014-04-11
sto je sljedece ? nece biti vojske na granici ?
2014-04-12
Šta će ti vojska kad ćemo ih pustut sve na Sloveniju ?
Čitaj ponovo:
Kad pošaljemo novi val imigrnata balkanskom rutom oni će svi zapet u Sloveniji jer će krajnja desnica zatvorit hermetički granicu Slovenije i Austrije.
Ona slovenska predsjednica kojoj je prva rečenica bila kad je dobila izbore i postala predsjednica da se Hrvatska ne smije miješati u BiH tj boriti za svoja prava i da treba pustit Komšića da radi šta oće i da ovi rade islamsku BiH meni poviše gave uskor će dobiti fin poklon u vidu gomile migranata u Sloveniji.
Sloveniju ćemo hermetički zatvorit s austrijske i mađarske strane tako da će svi doseljenici zapet kod ove slovenske predsjednice koja voli mujage i soli pamet Hrvatima i podržava Komšića.
Čitaj ponovo:
Kad pošaljemo novi val imigrnata balkanskom rutom oni će svi zapet u Sloveniji jer će krajnja desnica zatvorit hermetički granicu Slovenije i Austrije.
Ona slovenska predsjednica kojoj je prva rečenica bila kad je dobila izbore i postala predsjednica da se Hrvatska ne smije miješati u BiH tj boriti za svoja prava i da treba pustit Komšića da radi šta oće i da ovi rade islamsku BiH meni poviše gave uskor će dobiti fin poklon u vidu gomile migranata u Sloveniji.
Sloveniju ćemo hermetički zatvorit s austrijske i mađarske strane tako da će svi doseljenici zapet kod ove slovenske predsjednice koja voli mujage i soli pamet Hrvatima i podržava Komšića.
2014-04-11
uredbu o neimanju vojske na granici donio HDZ pa imovinski pokret na zalost ne moze nista u ovom mandatu no ako im ukazete povjerenje za 4 godine ....
2014-04-12
Ne triba nam vojska na granici.
Sve te imigrante treba proslijediti dalje prema Zapadnoj Europi pa ako njima ne smeta šta BiH, Srbija i ostali nisu uskladili svoju viznu politiku s eu a to imigranti iskorištavaju pa dođu avionom pa onda prelaze granicu onda nam ne treba vojska na grancii nego ih šalji tima u zapadnoj Europi koji to namjerno puštaju da dobiju nove robove jer Njemačka nema radnu snage.
Samo glupan bi stavio vojsku na granicu da štiti Zapadnu Europa koja pušta Vučica i Komšića da ih trpaju na Balkan a onda ovi trče dalje na Zapad.
Sve te imigrante treba proslijediti dalje prema Zapadnoj Europi pa ako njima ne smeta šta BiH, Srbija i ostali nisu uskladili svoju viznu politiku s eu a to imigranti iskorištavaju pa dođu avionom pa onda prelaze granicu onda nam ne treba vojska na grancii nego ih šalji tima u zapadnoj Europi koji to namjerno puštaju da dobiju nove robove jer Njemačka nema radnu snage.
Samo glupan bi stavio vojsku na granicu da štiti Zapadnu Europa koja pušta Vučica i Komšića da ih trpaju na Balkan a onda ovi trče dalje na Zapad.
2014-04-11
Treba im natrpat šta više tih talibana u tu Njemačku kad su im toliko dragi.
Jedva čekam novi masovni migrantski val prema Njemačkoj balkanskom rutom.
Jedva čekam novi masovni migrantski val prema Njemačkoj balkanskom rutom.
2014-04-11
Hrvatska im je nekoliko puta rekla da Zapadni Balkan mora uskladit viznu politiku jer su većina tih migranata došli avionom tamo al te kabala u Briselu ne jebe nula posto jer smo mi smrad kojem će oni instalirat Komšića i kojoj treba radna snaga.
Sad će im fino na jesen izbori u Austriji.
https://en.wikipedia.org/wiki/Opinion_polling_for_the_2024_Austrian_legislative_election
Sad će im fino na jesen izbori u Austriji.
https://en.wikipedia.org/wiki/Opinion_polling_for_the_2024_Austrian_legislative_election
2014-04-11
Da ne bi slučajno onome Volsvagenu il Bmw u Njemačkoj zafalilo robova pa kad im kažeš da ovi na Zapadnom Balkanu moraju uskaldit viznu politiku s EU jer imigranti to koriste onda dobiješ odgovor od njemačkih političara a koji su glavni u eu a istovremeno su svi pijuni njemačke autoindustrije i ekonomije odgovor da odjebeš jer njima treba robova pa ćete vi bit dvorište za iste a oni će birat šta njima odgovara.
I onda im to sve fino krkneš i pustiš u tu Njemačku pa neka se igraju s njima kad su im toliko dragi.
I onda im to sve fino krkneš i pustiš u tu Njemačku pa neka se igraju s njima kad su im toliko dragi.
2014-04-11
debotoijusto wrote:uredbu o neimanju vojske na granici donio HDZ pa imovinski pokret na zalost ne moze nista u ovom mandatu no ako im ukazete povjerenje za 4 godine ....
čak je i Pupovac člank nekog odobra
Uredbu o drasticnom smanjenju vojske je donijela Antunovicka a nastavio Rados. Samo da se potsjetimo. I za bobuljicavog mandata je smanjena vojska a i prava ucesnika domovinskog rata. Invalida narocito. Jos se ceka Bosanac iz mozemo da dode za ministar da se vojska ukine. Osvte jer ga kao tetkicu nisu uzeli u redovni rok. Da i vec je bio civilni nadzor ili kako vec pri vojsci. Nema bolje osobe od njega/nje.....
2014-04-14
Mogao si se vratiti u 45tu.abraham wrote:Uredbu o drasticnom smanjenju vojske je donijela Antunovicka a nastavio Rados. Samo da se potsjetimo. I za bobuljicavog mandata je smanjena vojska a i prava ucesnika domovinskog rata. Invalida narocito. Jos se ceka Bosanac iz mozemo da dode za ministar da se vojska ukine. Osvte jer ga kao tetkicu nisu uzeli u redovni rok. Da i vec je bio civilni nadzor ili kako vec pri vojsci. Nema bolje osobe od njega/nje.....
Ja do prije 3-5 godina nisam vidio čađavog u 50km.
Sada ih ima ka Rusa
Hoholo Mudovski- Posts : 7451
2023-08-31
Imate Hitlera pa glasajte za Hitlera ako vam se to ne sviđa.Hoholo Mudovski wrote:
Ja do prije 3-5 godina nisam vidio čađavog u 50km.
Sada ih ima ka Rusa
Trpaj još.
2014-04-11
Najgore je kad ovi iz Austrije i Njemačke glasaju za Hitlera jer se Hitler borio protiv NATO pakta pa onda jednom otkažu kočnice drugom iskrsne nekakva korupcijska afera koja se kasnije pokaže maglovita i da nije baš tako al već ga je poćeralo itd.
https://hr.wikipedia.org/wiki/J%C3%B6rg_Haider
Trpaj još.
https://hr.wikipedia.org/wiki/J%C3%B6rg_Haider
Trpaj još.
2014-04-11
Najteže je pobijedit đenerala vasione zato šta je to tehnički nemoguće jer je isti inkarnirani anđeo Prijestolnik a Bog vam je dao slobodnu volju al nije rekao između čega a to je rupa u zakonu i samo je bitno da vam ja dam izbor tako da vaša slobodna volja koju vam je Bog otac dao nije narušena.
Eto sad birajte između Hitlera i potpune islamizacije i kmicolanda Zapadne Europe a dakle samim time i Njemačke.
Šta ćete izabrat zaboli me k jer ću ja u obje dvije vama dane mogućnosti pobijediti.
Trpaj još.
Eto sad birajte između Hitlera i potpune islamizacije i kmicolanda Zapadne Europe a dakle samim time i Njemačke.
Šta ćete izabrat zaboli me k jer ću ja u obje dvije vama dane mogućnosti pobijediti.
Trpaj još.
2014-04-11
Prema saopćenju, nova vlada će formirati tri nova ministarstva i to ministarstvo za azil i migracije, ministarstvo za klimatske politike i politike zelenog rast te ministarstvo stanovanja i prostornog planiranja.
Nizozemska je i zvanično dobila novu vladu: Desničari kolo vode
Šta uđe u Njemačkoj ostaje u Njemačkoj jer u Švedskoj je desnica a sad i ovdje tako da sjevernije od Njemačke nema nikome prolaza.
Šta uđe u Njemačku ostaje u Njemačkoj.
Uživajte.
Nizozemska je i zvanično dobila novu vladu: Desničari kolo vode
Šta uđe u Njemačkoj ostaje u Njemačkoj jer u Švedskoj je desnica a sad i ovdje tako da sjevernije od Njemačke nema nikome prolaza.
Šta uđe u Njemačku ostaje u Njemačkoj.
Uživajte.
2014-04-11
Ima puno sirotinje po Aziji i Africi.
Treba im poslat novu turu azilanata u tu Njemačku.
Treba im poslat novu turu azilanata u tu Njemačku.
2014-04-11
Njemačka je već pregažena samo im to još nitko nije rekao: 41 posto djece u Njemačkoj ima migrantsko porijeklo a s obzirom da tamo u istočnoj Njemačkoj isključivši grad Berlin uopće ni nema stranaca onda vidimo koliki je taj postotak u Zapadnoj Njemačkoj iBerlinu tj on je već sada veći od 50%.
Uza sve to demografija im je trajno krahirala pa im diućih 40 godina od sada nadalje već sad treba trpačina.
I sad vidiš plan a to je unutar Njemačke radit sredine gdje su nacisti na vlasti i ove gdje nisu i onda se oni biju među sobom a ti sa strane navijaš za obje strane pojednako.
Uza sve to demografija im je trajno krahirala pa im diućih 40 godina od sada nadalje već sad treba trpačina.
I sad vidiš plan a to je unutar Njemačke radit sredine gdje su nacisti na vlasti i ove gdje nisu i onda se oni biju među sobom a ti sa strane navijaš za obje strane pojednako.
2014-04-11
Zološki vrat Njemačka.
Natrpaš ih majmunima sa svih strana svijeta i onda zatvoriš kavez i gledaš kaos.
Natrpaš ih majmunima sa svih strana svijeta i onda zatvoriš kavez i gledaš kaos.
2014-04-11
Udio Nijemaca bez migrantskog podrijetla (2016.)
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» imovinski pokret u epizodi uteklo
» Imovinski pokret
» trajno smo zahvalni , imovinski pokret rostilja se na 39c
» imovinski pokret nije prosao reviziju poslovanja
» imovinski pokret , propali projekt ujedinjenja desnice
» Imovinski pokret
» trajno smo zahvalni , imovinski pokret rostilja se na 39c
» imovinski pokret nije prosao reviziju poslovanja