HV će do 2028 biti neprepoznatljiva! Evo što sve stiže..
Page 1 of 1
HV će do 2028 biti neprepoznatljiva! Evo što sve stiže..
https://www.vecernji.hr/vijesti/pet-milijardi-eura-za-potpuno-opremanje-hv-a-1770273
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Re: HV će do 2028 biti neprepoznatljiva! Evo što sve stiže..
... uvijek govorim tko jaca HV imat ce moj glas.. jacanjem vojske policije jacas sigurnost..
2015-09-08
Sa druge strane gledao sam Bosanci i Srbi brutalno ulažu u razvoj dronova i proizvodnju istih.
RH država nula bodova. Sa milijardama eura turističkih deviza kupujemo teško željezo što je super ali bez dronova ono je kurac od ovce.
Ako mi netko kaže da biram vojsku koja košta recimo 10 milijardi eura i naoružana je teškim željezom, savršena za rat recimo do 2020 godine
Ili vojsku koja je duplo jeftinija, tipa ima puno manje teškog željeza ali ima tonu malih i srednjih i većih dronova kakve koriste Ukrainci (i Rusi)
Ta duplo manja i jeftinija vojska, koja ima više dronova će zgaziti vojsku koja možda ima više željeza i vojnika i svega a vrlo malo dronova. Uopće neće biti niti napeto nego će je baš uništiti.
Naša vojska vrlo malo ili nikako ne uči iz UA iskustva... Ako šta griješim neka me netko ispravi..
RH država nula bodova. Sa milijardama eura turističkih deviza kupujemo teško željezo što je super ali bez dronova ono je kurac od ovce.
Ako mi netko kaže da biram vojsku koja košta recimo 10 milijardi eura i naoružana je teškim željezom, savršena za rat recimo do 2020 godine
Ili vojsku koja je duplo jeftinija, tipa ima puno manje teškog željeza ali ima tonu malih i srednjih i većih dronova kakve koriste Ukrainci (i Rusi)
Ta duplo manja i jeftinija vojska, koja ima više dronova će zgaziti vojsku koja možda ima više željeza i vojnika i svega a vrlo malo dronova. Uopće neće biti niti napeto nego će je baš uništiti.
Naša vojska vrlo malo ili nikako ne uči iz UA iskustva... Ako šta griješim neka me netko ispravi..
https://www.vecernji.hr/vijesti/foto-morh-testirao-hrvatske-dronove-kamikaze-na-starim-sovjetskim-tenkovima-t-55-1664156AssadNaPodmornici wrote:Sa druge strane gledao sam Bosanci i Srbi brutalno ulažu u razvoj dronova i proizvodnju istih.
2015-09-08
AssadNaPodmornici likes this post
Similar topics
» Kina šiša SAD do 2028. godine
» '' Prognoze s Harvarda: Hrvatska će se do 2028. razvijati duplo sporije od BiH''
» Putin: Krećemo u masovnu nabavku Su-57, umjesto 16 nabavljamo 76 do 2028
» Hrpa umirovljenika, malo radnika , u mirovinu sa 67 ćemo i prije 2028
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» '' Prognoze s Harvarda: Hrvatska će se do 2028. razvijati duplo sporije od BiH''
» Putin: Krećemo u masovnu nabavku Su-57, umjesto 16 nabavljamo 76 do 2028
» Hrpa umirovljenika, malo radnika , u mirovinu sa 67 ćemo i prije 2028
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
Page 1 of 1