Ukrajinska ofanziva - rikverc faza
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Ukrajinska ofanziva - rikverc faza
A meni bas drago sto Putko melje zapadno katolichko meso na Ukrajinskom tlu.Pun kurac katolika zagnojilo svetu rusku zemlju isto kao i za vrijeme Hitlera,Napoleona i ostalih hordi kojima je zinulo dupe na ruske resurseFRANK wrote:Mada sam u ovom suludom ratu bio neutralan jer moji osjećaji prema pravoslavlju ne postoje samo je budala mogla vjerovati da Ce Ukrajinci dobit ovaj rat.
Ruska stoka ima industriju rudnike i nažalost najsposobnije doktore fizike na svijetu. Zao mi je Ukrajine iskreno mada ni njih ne volim. Ali realno STA si htio tuzni sine.
mentalitet- Posts : 5259
2020-07-05
.
Nego, kad sam već tu...idem pogledat one snimke oko Kyiva, Kupjansak i Hersona.
Ako ih nisi vidio, oš da ti ih postavim? A može i ove oko Avdijivke.
Evo jedna: ...s municijom nakratko, ali ima šta ima.
Rad, red i stega...netko mora i radit.Hoholo Mudovski wrote:Neobično bez Ere... Da nije otiša kopati rovove oko Odese?
Eroo- Posts : 79076
2016-07-22
2016-07-22
2016-07-22
Eroo wrote:.Rad, red i stega...netko mora i radit.Hoholo Mudovski wrote:Neobično bez Ere... Da nije otiša kopati rovove oko Odese?
Već sam pomislio da se ukopaješ, a nećeš da koristiš star link zbog političkih razloga...
FRANK wrote:Sad Ce se taj okrenuti Rusima. On Epikur i General su se 20 godina razbacivali prijetnjama i slavili ruskog medvjedaHoholo Mudovski wrote:Neobično bez Ere... Da nije otiša kopati rovove oko Odese?
Ero, ne... To bi bilo da Rusi umarširaju u Brisel, a taj film nećemo gledati. Ero će samo na poraz Ukrajine gledati kao na običnu prehladu od jednog dana... Prošla i nitko je se ne sjeća... On će prijeći na iduću opasnost po civilizaciju koju mu netko od ove gospode pripremi;
2023-08-31
Hoholo Mudovski- Posts : 7457
2023-08-31
Francuski predsjednik Emmanuel Macron odgodio je planiranu posjetu Ukrajini zbog sigurnosnih razloga, objavio je u nedjelju francuski časopis Challenges...
Pametno, kolega mu nikidan srao u rijetko u kemijskom wc-u Kijevskog bunkera...
Pametno, kolega mu nikidan srao u rijetko u kemijskom wc-u Kijevskog bunkera...
2023-08-31
U prosjeku, tu negdje...
Eroo wrote:U prosjeku, tu negdje...
Ispod par miliona mrtvih Orka Ukrajinski branitelji ni pero im neće izbiti...
A STA ti radis u Miamiju cuo sam da je Irkutsk puno boljementalitet wrote:A meni bas drago sto Putko melje zapadno katolichko meso na Ukrajinskom tlu.Pun kurac katolika zagnojilo svetu rusku zemlju isto kao i za vrijeme Hitlera,Napoleona i ostalih hordi kojima je zinulo dupe na ruske resurseFRANK wrote:Mada sam u ovom suludom ratu bio neutralan jer moji osjećaji prema pravoslavlju ne postoje samo je budala mogla vjerovati da Ce Ukrajinci dobit ovaj rat.
Ruska stoka ima industriju rudnike i nažalost najsposobnije doktore fizike na svijetu. Zao mi je Ukrajine iskreno mada ni njih ne volim. Ali realno STA si htio tuzni sine.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ero ti je skupa sa Herceg srpskom koalicijom predvodio rusko ekumenski pakt ovdeHoholo Mudovski wrote:FRANK wrote:Sad Ce se taj okrenuti Rusima. On Epikur i General su se 20 godina razbacivali prijetnjama i slavili ruskog medvjedaHoholo Mudovski wrote:Neobično bez Ere... Da nije otiša kopati rovove oko Odese?
Ero, ne... To bi bilo da Rusi umarširaju u Brisel, a taj film nećemo gledati. Ero će samo na poraz Ukrajine gledati kao na običnu prehladu od jednog dana... Prošla i nitko je se ne sjeća... On će prijeći na iduću opasnost po civilizaciju koju mu netko od ove gospode pripremi;
Toliko je izdrkavao na ruskog medvjeda da je bilo gadljivo
Dodik car
Putin Putin Ce jebati majku tko dirne u Herceg srpsku
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Službenik-
2022-02-24
RayMabus likes this post
Tako je, dok se dvojica međusobno kolju treći profitira.Koba wrote:RayMabus wrote:Tko vodi danas ?
Kinezi.
https://www.geopolitika.news/vijesti/dzibuti-odbacio-mogucnost-da-se-iz-stranih-baza-na-njegovom-teritoriju-napada-jemen-i-podrzao-kinu/
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ovo je ružno, ako može bager raditi, onda je mrtve i kamion mogao pokupiti i sahraniti kako dolikuje.
Neki su znali da će Ukrajina izgubiti odmah
Neki to tek sad znaju
Neki će se morati proći sve one faze koje počinju negiranjem, a završavaju konačnim prihvaćanjem.
A svi ovi mrtvi koji se od ove točke kada je prilično jasno i francuskim sobaricama slažu u rupe i zatrpavaju bagerima, a biti će ih u budućnosti još tisuće su radi trojih izbora u bliskoj budućnosti. US, EU i Rusija..., a ne radi nekog vojnog preokreta...
Neki to tek sad znaju
Neki će se morati proći sve one faze koje počinju negiranjem, a završavaju konačnim prihvaćanjem.
A svi ovi mrtvi koji se od ove točke kada je prilično jasno i francuskim sobaricama slažu u rupe i zatrpavaju bagerima, a biti će ih u budućnosti još tisuće su radi trojih izbora u bliskoj budućnosti. US, EU i Rusija..., a ne radi nekog vojnog preokreta...
“Ako započnemo iste pregovore, sada je potpuno drugačija realnost. I ta nova realnost, ma koliko bolna bila za kijevski režim, mora biti prepoznata” Peskov
Danke Boris Johnson
Danke Boris Johnson
Puno smješnije je bilo kad je Vucić podigao Migove na komercionalni dron.
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» Ukrajinska ofanziva - rikverc faza
» Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II
Page 25 of 50