Novi alat za Skype
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: IT
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Novi alat za Skype
RADI PREKO SKYPEAMicrosoft predstavio alat za prevođenje u stvarnom vremenu
Izvršni direktor Microsofta Satya Nadella objavio je da tvrtka do kraja ove godine planira lansirati alat za Skype koji služi za prevođenje u stvarnom vremenu.
[size=14] [/size]
On je ovo objavio na konferenciji Code koja se upravo održava na jugu Kalifornije.
Na pozornici, direktor tvrtke Skype, Gurdeep Pall nazvao je drugu direktoricu podružnice ove kompanije Dianu Heinrichs i obratio joj se na engleskom jeziku. Gđa. Heinrichs govorila je njemački.
Tijekom razgovora u trajanju od pet minuta, Pall je rekao nešto na engleskom jeziku, a zatim bi, nakon kraće stanke, računalni glas ponovio ono što je rekao, ali na njemačkom jeziku.
Zatim bi gđa. Heinrichs rekla nešto na njemačkom jeziku, a nakon stanke računalo bi to ponovilo na engleskom jeziku.
Tijekom trajanja razgovora, na zaslonu su se mogli vidjeti titlovi oba jezika.
Nadella kaže da će sustav prevođenja u stvarnom vremenu biti uključen u sve Skype proizvode na svim platformama, uključujući i aplikacije Skype za iPhone i Android.
Tehnoklik.hr/Business Insider
Izvršni direktor Microsofta Satya Nadella objavio je da tvrtka do kraja ove godine planira lansirati alat za Skype koji služi za prevođenje u stvarnom vremenu.
[size=14] [/size]
On je ovo objavio na konferenciji Code koja se upravo održava na jugu Kalifornije.
Na pozornici, direktor tvrtke Skype, Gurdeep Pall nazvao je drugu direktoricu podružnice ove kompanije Dianu Heinrichs i obratio joj se na engleskom jeziku. Gđa. Heinrichs govorila je njemački.
Tijekom razgovora u trajanju od pet minuta, Pall je rekao nešto na engleskom jeziku, a zatim bi, nakon kraće stanke, računalni glas ponovio ono što je rekao, ali na njemačkom jeziku.
Zatim bi gđa. Heinrichs rekla nešto na njemačkom jeziku, a nakon stanke računalo bi to ponovilo na engleskom jeziku.
Tijekom trajanja razgovora, na zaslonu su se mogli vidjeti titlovi oba jezika.
Nadella kaže da će sustav prevođenja u stvarnom vremenu biti uključen u sve Skype proizvode na svim platformama, uključujući i aplikacije Skype za iPhone i Android.
Tehnoklik.hr/Business Insider
Trinity-
2014-04-17
Re: Novi alat za Skype
Eto zašto je između ostalog, dobro imati Skype.
Dosta aplikacija radi preko Skypa.
Dosta aplikacija radi preko Skypa.
Trinity-
2014-04-17
Vidim za par desetaka godina "poliglotski" čip koji se ugradi u čovjeka i prevodi sve na jezik po želji korisnika. Pozitivno čipiranje
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Vidjet ćemo kako radi ovaj skypov alat, vjerojatno na principu Google translatora
Što se tiče ovog tvog čipiranja , idealno za lijenčine...
Što se tiče ovog tvog čipiranja , idealno za lijenčine...
Trinity-
2014-04-17
..mu..pas..mater. i skajpu...sigurnosna crna rupa...3 sata sredjivao sranje koje mi napravi...
Guest- Guest
kakav Skype ... imam ga godinama, nikakvih problema...tko zna što si ti skidao...
Trinity-
2014-04-17
doslovno NISTA... u tome je caka,izbjegavm crveno označene strnice,ne kopam hukerske alate,ne posjecujem seksualno upitne stranice,a striktno ne duvnloadam nis što niije označeno zelenim i free i to samo na provjerenm houmpejdžima... do ksam bio doli,radio sam sve zivo,i nikad ovakvog beda... nema vise Skajpa na mojim Windowsima..ne do Bog... na Linux mozda i stavim...toliko me to naljutilo..
Guest- Guest
štajaznam...kod mene radi besprijekorno...redovito se sam apdejtira...ma obožavam ga !
Trinity-
2014-04-17
Tkođer... sve dela ko urica... skypeTrinity wrote:štajaznam...kod mene radi besprijekorno...redovito se sam apdejtira...ma obožavam ga !
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
radi ko urica,po funkcijama,ali je isto tako sigurnosna rupa...dok ga nisam instalirao nije bilo problema na lapu godinama..
Guest- Guest
nema to veze sa problemom koristenje ushranih programa,punih sigurnosnih rupa...za mail,sarfing,tu i tamo koje forumasenje,gledanje filmova,čak i nekih prilicno zahtijevnih igara,je i vise nego dostatan
slinima na Envy,ali za njegovu cijenu kupim stolnu zvijer i još jedamn pristojni laptup..tako da vjerovatno "pada" Phoenix H9...
slinima na Envy,ali za njegovu cijenu kupim stolnu zvijer i još jedamn pristojni laptup..tako da vjerovatno "pada" Phoenix H9...
Guest- Guest
u najboljem slučaju,osrednji sa hrpom rupa...postoji hrpetina vrlo kvalitetnih Vojpova..Trinity wrote:Skype NIJE usran program !
Guest- Guest
ti si nešto sprčkao sa instalacijom pa ti kriv program, kod mene radi super ! godinama !
Trinity-
2014-04-17
nema se sto sprckati..instaliram programe od 1994. i opcenito odrzavanje sustava imam pod malim noktom,hardwaresko i softwaresko...instalacije je full bezbolna..
rekoh ti da kad sam ga počeo koristiti,odjednm je nestalo ikona odnosno sustavskih "slika" na ikonama jpg slika..ekstenzija j ostala i slike su se mogle u Prewiev-u pogledati,ali u nekom drugom programu,primjer pejint,ne...osim toga, ADWcleaner mi je nasao nesto u pregledniku,čije kompoente koristi i -Skajp,dijelove koda,koji omogućuju pristup kompu,uz to,nes mi je stalno gasilo fajervol..kakve veze ima instalacijaSkypa sa time??
rekoh ti da kad sam ga počeo koristiti,odjednm je nestalo ikona odnosno sustavskih "slika" na ikonama jpg slika..ekstenzija j ostala i slike su se mogle u Prewiev-u pogledati,ali u nekom drugom programu,primjer pejint,ne...osim toga, ADWcleaner mi je nasao nesto u pregledniku,čije kompoente koristi i -Skajp,dijelove koda,koji omogućuju pristup kompu,uz to,nes mi je stalno gasilo fajervol..kakve veze ima instalacijaSkypa sa time??
Guest- Guest
eto ne znam, naj se ljutiti...samo kažem da ja nemam nikakvih problema...kako to objašnjavaš?
Trinity-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Playstation 4 kao alat za širenje terorizma
» Puk'o skype
» Psihologija terorista: Terorizam je alat koji kriminalci koriste za zastrašivanje
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Windowsn10 Skype problem
» Puk'o skype
» Psihologija terorista: Terorizam je alat koji kriminalci koriste za zastrašivanje
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Windowsn10 Skype problem
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: IT
Page 1 of 2