ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Novi alat za Skype

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Novi alat za Skype Empty Novi alat za Skype

Post by Trinity Wed 28 May - 19:04

RADI PREKO SKYPEAMicrosoft predstavio alat za prevođenje u stvarnom vremenu

Izvršni direktor Microsofta Satya Nadella objavio je da tvrtka do kraja ove godine planira lansirati alat za Skype koji služi za prevođenje u stvarnom vremenu.
[size=14] [/size]

On je ovo objavio na konferenciji Code koja se upravo održava na jugu Kalifornije.
Na pozornici, direktor tvrtke Skype, Gurdeep Pall nazvao je drugu direktoricu podružnice ove kompanije Dianu Heinrichs i obratio joj se na engleskom jeziku. Gđa. Heinrichs govorila je njemački. 

Tijekom razgovora u trajanju od pet minuta, Pall je rekao nešto na engleskom jeziku, a zatim bi, nakon kraće stanke, računalni glas ponovio ono što je rekao, ali na njemačkom jeziku. 

Zatim bi gđa. Heinrichs rekla nešto na njemačkom jeziku, a nakon stanke računalo bi to ponovilo na engleskom jeziku. 

Tijekom trajanja razgovora, na zaslonu su se mogli vidjeti titlovi oba jezika. 

Nadella kaže da će sustav prevođenja u stvarnom vremenu biti uključen u sve Skype proizvode na svim platformama, uključujući i aplikacije Skype za iPhone i Android. 

Tehnoklik.hr/Business Insider
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Novi alat za Skype Empty Re: Novi alat za Skype

Post by Trinity Wed 28 May - 19:11

Eto zašto je između ostalog, dobro imati Skype. 
Dosta aplikacija radi preko Skypa.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sun 8 Jun - 16:01

mnogi pljutzkaju po skajpu..zasto?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity Sun 8 Jun - 17:49

meni je OK, kako se tebi čini ? ;)
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by zanstr Sun 8 Jun - 19:31

Vidim za par desetaka godina "poliglotski" čip koji se ugradi u čovjeka i prevodi sve na jezik po želji korisnika. Pozitivno čipiranje   :)

'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus   :rofl  
zanstr
zanstr

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Trinity Sun 8 Jun - 20:10

Vidjet ćemo kako radi ovaj skypov alat, vjerojatno na principu Google translatora Novi alat za Skype Sadsmi10

Što se tiče ovog tvog čipiranja , idealno za lijenčine... geek
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Tue 10 Jun - 15:13

..mu..pas..mater. i skajpu...sigurnosna crna rupa...3 sata sredjivao sranje koje mi napravi... 

Novi alat za Skype La_fureur_2
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity Tue 10 Jun - 19:20

kakav Skype ...  imam ga godinama, nikakvih problema...tko zna što si ti skidao... geek  ;)
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Wed 11 Jun - 11:27

doslovno NISTA... u tome je caka,izbjegavm crveno označene strnice,ne kopam hukerske alate,ne posjecujem seksualno upitne stranice,a striktno ne duvnloadam nis što niije označeno zelenim i free i to samo na provjerenm houmpejdžima... do ksam bio doli,radio sam sve zivo,i nikad ovakvog beda... nema vise Skajpa na mojim Windowsima..ne do Bog... na Linux mozda i stavim...toliko me to naljutilo..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity Wed 11 Jun - 16:01

štajaznam...kod mene radi besprijekorno...redovito se sam apdejtira...ma obožavam ga ! :D
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by zanstr Wed 11 Jun - 17:16

Trinity wrote:štajaznam...kod mene radi besprijekorno...redovito se sam apdejtira...ma obožavam ga ! :D
Tkođer... sve dela ko urica... skype  :tu

'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus   :rofl  
zanstr
zanstr

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Guest Wed 11 Jun - 22:08

radi ko urica,po funkcijama,ali je isto tako sigurnosna rupa...dok ga nisam instalirao nije bilo problema na lapu godinama..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity Fri 13 Jun - 19:50

možda je vrijeme za novi lap ? geek
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Fri 13 Jun - 21:07

nema to veze sa problemom koristenje ushranih programa,punih sigurnosnih rupa...za mail,sarfing,tu i tamo koje forumasenje,gledanje filmova,čak i nekih prilicno zahtijevnih igara,je i vise nego dostatan
slinima na Envy,ali za njegovu cijenu kupim stolnu zvijer i još jedamn pristojni laptup..tako da vjerovatno "pada" Phoenix H9...

Novi alat za Skype H9_2_141414425955
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity Fri 13 Jun - 21:07

Skype NIJE usran program !
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Fri 13 Jun - 21:12

Trinity wrote:Skype NIJE usran program !
u najboljem slučaju,osrednji sa hrpom rupa...postoji hrpetina vrlo kvalitetnih Vojpova.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity Fri 13 Jun - 21:14

ti si nešto sprčkao sa instalacijom pa ti kriv program, kod mene radi super ! godinama ! :)
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Fri 13 Jun - 21:20

nema se sto sprckati..instaliram programe od 1994. i opcenito odrzavanje sustava imam pod malim noktom,hardwaresko i softwaresko...instalacije je full bezbolna..
rekoh ti da kad sam ga počeo koristiti,odjednm je nestalo ikona odnosno sustavskih "slika" na ikonama jpg slika..ekstenzija j ostala i slike su se mogle u Prewiev-u pogledati,ali u nekom drugom programu,primjer pejint,ne...osim toga, ADWcleaner mi je nasao nesto u pregledniku,čije kompoente koristi i -Skajp,dijelove koda,koji omogućuju pristup kompu,uz to,nes mi je stalno gasilo fajervol..kakve veze ima instalacijaSkypa sa time??
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity Fri 13 Jun - 21:23

eto ne znam, naj se ljutiti...samo kažem da ja nemam nikakvih problema...kako to objašnjavaš? :)
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sat 14 Jun - 10:28

tja...pa rece da imas problema.. :clown cak i gorih nego ja.. Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down