Njemačka uvodi carine na jeftine kineske e-autiće jer su puno jeftiniji od njihovih evropskih
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Njemačka uvodi carine na jeftine kineske e-autiće jer su puno jeftiniji od njihovih evropskih
RayMabus wrote:Šta bi ti napravio ako sam ja već prije odlučio da ću napraviti desant jeftinim kineskim e-autićima na Italiju i uništit im privredu ?
Nijemac i Kinez se nešto i mogu dogovoriti al ne može Italija.
Italija je vodeci trgovinki partner Kine u EU. Mislim da imaju najveci broj kineskih direktnih investicija u EU. Mislim da bi se zajednici inters itekako mogao pronaci.
jokerman- Posts : 628
2015-08-02
Re: Njemačka uvodi carine na jeftine kineske e-autiće jer su puno jeftiniji od njihovih evropskih
Kisinger je upozoravao ne s dvije Azijske sile istovremeno.jokerman wrote:crvenkasti wrote:Što se desilo sa slobodnim tržištem i globalizacijom?
globalizacija- tuzna i zaboravljena kao pjesma koja se vise ne pjeva
Njemacka je zapravo izuzetan primjer bas te ideje globalizacije. Oni su najiskrenije povjerali u one budalastine o ´´ kraju povijesti´´ koji su propovijedali americki ideolozi devedesetih. Cinjenica je, sad jasno vidljiva, da hladni rat zapravo nikada nije otisao, on je napravio samo malu pazu od nekih 30-ak godina, i sad se ponovo vraca. Ovaj put Angloamericki imperij ima puno veci zalogaj za progutati.
Mogli bi stvarno gledati ovaj put kraj povijesti.
jokerman wrote:RayMabus wrote:Šta bi ti napravio ako sam ja već prije odlučio da ću napraviti desant jeftinim kineskim e-autićima na Italiju i uništit im privredu ?
Italija je vodeci trgovinki partner Kine u EU. Mislim da imaju najveci broj kineskih direktnih investicija u EU. Mislim da bi se zajednici inters itekako mogao pronaci.
Tema:
Japansko kineski rat za Italiju
Post by RayMabus Fri 17 Feb - 18:39
Triba ih sad zatrpat s ovim jeftinim kineskim e-autićima jer samo 3,7 posto auta kojih se proda godišnje u Italiji su e-autići a ostalo su fosilni pogon a znamo tko ima naftu jel, Arapi a to su mujage a to je Komšić u prevodu.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Uostalom- vrlo bitno. Njemacki proizvodaci automobila, npr. Daimler su svojim el. vozilima zazuzeli jaku poziciju u segmentu luksuznih el. vozila U Kini. Italija je vrlo fleksibila i vec odavno odlicno pozicijonirana na automobilskom trzistu. Oni novi mali el fiati su vrlo popularni i konkuretni, a o luksuznim markamma ne treba govoritijokerman wrote:RayMabus wrote:Šta bi ti napravio ako sam ja već prije odlučio da ću napraviti desant jeftinim kineskim e-autićima na Italiju i uništit im privredu ?
Pa i nece bit istovremeno. Osim aktualne administracije proxy rat u Ukrajini nema toliko cvrstu podosku unutar sireg spektra americke politicke elite. zelim kazat da je ovo sa ukraijom kod amerikanaca od danas do sutra. Vrlo brzo moze doci do hladenja. Tragicno.DesnaDojkaSareAshton wrote:Kisinger je upozoravao ne s dvije Azijske sile istovremeno.jokerman wrote:crvenkasti wrote:Što se desilo sa slobodnim tržištem i globalizacijom?
Njemacka je zapravo izuzetan primjer bas te ideje globalizacije. Oni su najiskrenije povjerali u one budalastine o ´´ kraju povijesti´´ koji su propovijedali americki ideolozi devedesetih. Cinjenica je, sad jasno vidljiva, da hladni rat zapravo nikada nije otisao, on je napravio samo malu pazu od nekih 30-ak godina, i sad se ponovo vraca. Ovaj put Angloamericki imperij ima puno veci zalogaj za progutati.
Meloni je nakon posjete Americi rekla da izlazi do prosinca iz kineskog projekta jedan pojas jedan put.jokerman wrote:RayMabus wrote:Šta bi ti napravio ako sam ja već prije odlučio da ću napraviti desant jeftinim kineskim e-autićima na Italiju i uništit im privredu ?
Situacija slična kao Sjeverni tok i Njemačka s tim da su se Njemci drznuli napraviti, ali nisu znali uništiti plinovod. Talijani su poslušniji.
Britanija je otok, a Amerika daleko...jokerman wrote:Pa i nece bit istovremeno. Osim aktualne administracije proxy rat u Ukrajini nema toliko cvrstu podosku unutar sireg spektra americke politicke elite. zelim kazat da je ovo sa ukraijom kod amerikanaca od danas do sutra. Vrlo brzo moze doci do hladenja. Tragicno.DesnaDojkaSareAshton wrote:Kisinger je upozoravao ne s dvije Azijske sile istovremeno.jokerman wrote:crvenkasti wrote:Što se desilo sa slobodnim tržištem i globalizacijom?
Sažeo De Gaulle
DesnaDojkaSareAshton wrote:Meloni je nakon posjete Americi rekla da izlazi do prosinca iz kineskog projekta jedan pojas jedan put.jokerman wrote:RayMabus wrote:Šta bi ti napravio ako sam ja već prije odlučio da ću napraviti desant jeftinim kineskim e-autićima na Italiju i uništit im privredu ?
Situacija slična kao Sjeverni tok i Njemačka s tim da su se Njemci drznuli napraviti, ali nisu znali uništiti plinovod. Talijani su poslušniji.
talijani su pametniji.
Kineski put svile je zapravo megalomaski projekt koji prolazi kroz reviziju u samoj Kini, tako da deklerativna i simbolica obecanja bez velikih i direktnih ekonomskih poljedica su dobro dosla Italiji da ocuva dojam entuziasicnog clana euroatlanskih integracija. Kazem opet italijani su pametni.
Jedna vazna cinjenica koja ne moze biti dovoljnno naglasena:
Kina je svjetska tvornica.
Kljucni trziste i trgovinski mpartener globalne ekonomije i svih vodecih faktora.
Bilo kako drasticno zahladenje unutar tih odnosa vodi kolapsu globalne ekonomije.
I vodece sile su toga svjesne.
Kina je svjetska tvornica.
Kljucni trziste i trgovinski mpartener globalne ekonomije i svih vodecih faktora.
Bilo kako drasticno zahladenje unutar tih odnosa vodi kolapsu globalne ekonomije.
I vodece sile su toga svjesne.
Hoholo Mudovski likes this post
Jesu Talijani su pametni do te mjere da su zaključili da je trgovina Kine i EU višestruko u korist Kine a da samo četiri članice izvoze u Kinu ( Njemačka, Francuska, Nizozemska i Španjolska ) a svi ostali ništa i sad im je toga pun k i oće carine.
Njemačka ne bi reagirala da ih se nije počelo zatrpavat jeftinim kineskim e-autićima i ugazilo njima na žulj pa će uvest carine Kini a ova njima isto nešto pa će se smanjit trgovina EU i Kine i idemo dalje.
A u međuvremenu radimo desant kineskim jeftinim e-autićima na Italiju jer je i meni pun k toga šta ja ništa ne uvozim u tu Kinu a oni me zatrpavaju svojim smećem.
Dakle il carine il potop Italije.
Kako god general GF5 uvijek pobjeđuje.
Njemačka ne bi reagirala da ih se nije počelo zatrpavat jeftinim kineskim e-autićima i ugazilo njima na žulj pa će uvest carine Kini a ova njima isto nešto pa će se smanjit trgovina EU i Kine i idemo dalje.
A u međuvremenu radimo desant kineskim jeftinim e-autićima na Italiju jer je i meni pun k toga šta ja ništa ne uvozim u tu Kinu a oni me zatrpavaju svojim smećem.
2014-04-11
spomenuten zemlje su vec u ekonomskoj krozi, bilo kakvo dodatno zahladivanje odnosa ne odogovora nikomeRayMabus wrote:Jesu Talijani su pametni do te mjere da su zaključili da je trgovina Kine i EU višestruko u korist Kine a da samo četiri članice izvoze u Kinu ( Njemačka, Francuska, Nizozemska i Španjolska ) a svi ostali ništa i sad im je toga pun k i oće carine.
Posao koji ke zaključio pok. šjor Silvio, a ova Meloni mi pari kao ispala iz inkubator iz young global leaersa wef-a poslana da upravlja talijanskim konzervatvcima kao Kenwood Kenon Hrvatskom...jokerman wrote:DesnaDojkaSareAshton wrote:Meloni je nakon posjete Americi rekla da izlazi do prosinca iz kineskog projekta jedan pojas jedan put.jokerman wrote:RayMabus wrote:Šta bi ti napravio ako sam ja već prije odlučio da ću napraviti desant jeftinim kineskim e-autićima na Italiju i uništit im privredu ?
talijani su pametniji.
Kineski put svile je zapravo megalomaski projekt koji prolazi kroz reviziju u samoj Kini, tako da deklerativna i simbolica obecanja bez velikih i direktnih ekonomskih poljedica su dobro dosla Italiji da ocuva dojam entuziasicnog clana euroatlanskih integracija. Kazem opet italijani su pametni.
BOLI ME KURAC.jokerman wrote:spomenuten zemlje su vec u ekonomskoj krozi, bilo kakvo dodatno zahladivanje odnosa ne odogovora nikomeRayMabus wrote:Jesu Talijani su pametni do te mjere da su zaključili da je trgovina Kine i EU višestruko u korist Kine a da samo četiri članice izvoze u Kinu ( Njemačka, Francuska, Nizozemska i Španjolska ) a svi ostali ništa i sad im je toga pun k i oće carine.
2014-04-11
DesnaDojkaSareAshton wrote:Posao koji ke zaključio pok. šjor Silvio, a ova Meloni mi pari kao ispala iz inkubator iz young global leaersa wef-a poslana da upravlja talijanskim konzervatvcima kao Kenwood Kenon Hrvatskom...jokerman wrote:DesnaDojkaSareAshton wrote:Meloni je nakon posjete Americi rekla da izlazi do prosinca iz kineskog projekta jedan pojas jedan put.jokerman wrote:RayMabus wrote:Šta bi ti napravio ako sam ja već prije odlučio da ću napraviti desant jeftinim kineskim e-autićima na Italiju i uništit im privredu ?
talijani su pametniji.
Nema se tu sta. Italije, ako i cijela EU, je tako duboko uvucena u moderni ekonoski poredak da je tu bilo kakav radikalni cin j nemoguc. Dosta tih populista bilo sa lijeve strane ili desne strane dobila izbore na glasne parole ali kad konacno sjednu u fotelju vlasti tek onda uvide kako je mjenjanje kursa u fundamentalnom smislu nemoguce. Zato kad sve dode do urusavanja, bit ce kaosa
RayMabus wrote:BOLI ME KURAC.jokerman wrote:spomenuten zemlje su vec u ekonomskoj krozi, bilo kakvo dodatno zahladivanje odnosa ne odogovora nikomeRayMabus wrote:Jesu Talijani su pametni do te mjere da su zaključili da je trgovina Kine i EU višestruko u korist Kine a da samo četiri članice izvoze u Kinu ( Njemačka, Francuska, Nizozemska i Španjolska ) a svi ostali ništa i sad im je toga pun k i oće carine.
moglo bi cak doci do uskracivanja internetskih usluga, nestanka struje itd.
A u međuvremenu radimo desant kineskim jeftinim e-autićima na Italiju jer je i meni pun k toga šta ja ništa ne uvozim u tu Kinu a oni me zatrpavaju svojim smećem.RayMabus wrote:jokerman wrote:RayMabus wrote:Šta bi ti napravio ako sam ja već prije odlučio da ću napraviti desant jeftinim kineskim e-autićima na Italiju i uništit im privredu ?
Tema:
Post by RayMabus Fri 17 Feb - 18:39
Triba ih sad zatrpat s ovim jeftinim kineskim e-autićima jer samo 3,7 posto auta kojih se proda godišnje u Italiji su e-autići a ostalo su fosilni pogon a znamo tko ima naftu jel, Arapi a to su mujage a to je Komšić u prevodu.
2014-04-11
Akcija reakcija solucija
Znači izvedeš nešto i ako ova strana na koju to vršiš ne želi to onda biva uništena a kako svi žele preživjeti onda oš neš na kraju ipak naprave šta ti oćeš.
Samo te četiri države posluju s Kinom i sve su za Komšića i islamsku BiH.
Ako ne uvedu carine Kini propada evropska auto industrija.
Znači izvedeš nešto i ako ova strana na koju to vršiš ne želi to onda biva uništena a kako svi žele preživjeti onda oš neš na kraju ipak naprave šta ti oćeš.
Samo te četiri države posluju s Kinom i sve su za Komšića i islamsku BiH.
Ako ne uvedu carine Kini propada evropska auto industrija.
2014-04-11
Ovdje se radi o radikalnom globalnom preslagivanju, treba tu razumijeti. Ovo su krizna i neizvjesna vremena. Ovo su izvaredne situacije ljudi, sve dolazi u pitanja.
Mislim da velika vecina populacija nije zapravo svjesna tezine krize u kojoj se naslo covjecanstvo. ja sam iskreno duboko zabrinut, kao svatko ko ima malu dicu.
Mislim da velika vecina populacija nije zapravo svjesna tezine krize u kojoj se naslo covjecanstvo. ja sam iskreno duboko zabrinut, kao svatko ko ima malu dicu.
Hoholo Mudovski likes this post
Ja sigurno neću kupit to e-auto pa me to uvođenje carina Kini na to ni ne zanima.
Zanima me nešto drugo a to ima veze s onim njihovim glasanjem na EU sastanku protiv Hrvatske a za Komšića i islamsku građansku BiH pa im je tri dana nakon toga uslijedio iznenadni napad Rusije na Ukrajinu.
ZANIMA ME DA IH SVE UBIJEM JER AKO JA NE UBIJEM NJIH ONI ĆE MENE JER KAD SU I TREĆI PUT MENI REKLI DA ODJEBEM I DA ĆE ONI PREGLASAVANJE HRVATSKE ONDA JE TO NJIHOV KONAČNI CILJ OD KOJEG ONI NEĆE ODUSTATI SVE DOK IH SE NE OVRŠI METKOM U GLAVU.
Nakon šta uvedu te carine Kini najviše će ekonomski biit pogođene upravo te četiri zemlje koje tamo i izvoze a to su Njemačka, Nizozemska, Španjolska i Francuska.
Zanima me nešto drugo a to ima veze s onim njihovim glasanjem na EU sastanku protiv Hrvatske a za Komšića i islamsku građansku BiH pa im je tri dana nakon toga uslijedio iznenadni napad Rusije na Ukrajinu.
ZANIMA ME DA IH SVE UBIJEM JER AKO JA NE UBIJEM NJIH ONI ĆE MENE JER KAD SU I TREĆI PUT MENI REKLI DA ODJEBEM I DA ĆE ONI PREGLASAVANJE HRVATSKE ONDA JE TO NJIHOV KONAČNI CILJ OD KOJEG ONI NEĆE ODUSTATI SVE DOK IH SE NE OVRŠI METKOM U GLAVU.
Nakon šta uvedu te carine Kini najviše će ekonomski biit pogođene upravo te četiri zemlje koje tamo i izvoze a to su Njemačka, Nizozemska, Španjolska i Francuska.
2014-04-11
Ovdje se slijepo marsira u propast. Pa di je ta pamet svijeta. ja ne mogu razumijegti da sa sviju strana nema pametnih glava koji razmisljaju ljudi stanimo malo, ajmo sem dogovorit , jest tesko i izgleda beznadno s obzirom da se radi o duboko ukorjeljenom neizbjeznom sukobu. Amerikancima se treba objasniti da i druge zemlje osim njih imaju svoje vitalne nacionalne interese.
E ovo si dobro reka.jokerman wrote: Amerikancima se treba objasniti da i druge zemlje osim njih imaju svoje vitalne nacionalne interese.
Ali nažalost, to je nemoguće. Nemoš krvolocima ništa takvo objasnit.
Amerika je nastala na genocidu Indijanaca. Oni su u startu sebe uvjerili da oni imaju pravo upravljat s bilo kojim narodom na svijetu.
Zato stalno ratuju. Bili su u priko 140 ratova od ww2 do danas. Njima je u genima da ratuju i tlače druge. Bez rata su nigdi.
Treba bit strpljiv pa sačekat da se Amerika raspadne iznura. Ko i rimsko carstvo.
Isto vridi i za EU.
Jer tko su to zapravo "Amerikanci"?
"Amerikanci" su doseljeni europejci. Amerikanci kao narod i ne postoje. U sjevernoj Americi priča se engleski i francuski, a zamalo je službeni jezik postao njemački. Za jedan glas..
Ti europejci su došli tamo i izmislili pojam "american dream" kao neko načelo demokracije.
A u biti to im je parola s kojom zajebavaju cili svit, siluju ga i promoviraju svoju nakaradu.
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» ''Kenwood Kenon ulagačima: Dođite! Hrvati su puno jeftiniji nego radnici u EU''
» Uvodi se PDV i za jeftine paketiće iz Kine
» Kina: Mi ćemo s Rusijom radit zajedničke vojne vježbe na Baltiku a protiv NATO saveza nakon šta nam EU uvede carine na e-autiće i započme trgovački rat
» Trump uvodi carine na proizvode iz EU
» Peking uvodi carine na američku robu
» Uvodi se PDV i za jeftine paketiće iz Kine
» Kina: Mi ćemo s Rusijom radit zajedničke vojne vježbe na Baltiku a protiv NATO saveza nakon šta nam EU uvede carine na e-autiće i započme trgovački rat
» Trump uvodi carine na proizvode iz EU
» Peking uvodi carine na američku robu
Page 2 of 7