Nemačka tone sve dublje: "Strmoglavi pad, giganti počinju da beže"
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Nemačka tone sve dublje: "Strmoglavi pad, giganti počinju da beže"
Ja sam zlopamtilo. TO ZNAČI DA NE ZABORAVLJAM KAO DRUGI PROSJEČNI LJUDI.RayMabus wrote:Uskoro ćemo svi mi imati izlaz samo do devet.
Kad je bilo glasanje u njemačkom parlamnetu onda se i CDU pridružio Zelenima, Liberalima i socijalistima i podržao stvaranje građanske islamske Bosne.
Sad ide streljanje jer su svi ovi pred streljačkim vodom i AfD će prestići i CDU po anketama.
LP pozdrav od GF5.
08.07.20228. srpnja 2022
Bundestag je glasovima zastupnika vladajuće koalicije i oporbenih demokršćana odobrio ponovno slanje njemačkih vojnika u misiju EUFOR te prihvatio rezoluciju o BiH. Zastupnici govore o povijesnoj odluci.
https://www.dw.com/hr/bundestag-prihvatio-rezoluciju-o-bih-i-odobrio-slanje-vojnika-u-misiji-eufor/a-62409320
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
General Haosa.
Etnički Nijemci izuniru po stopi od pola miljona godišnje i ta brojka će se samo povečavati jer je i manje onih koji će rađati.
Da bi držali ekonomiju treba im radna snaga a europski bazen je presušio i sad ide trpačina kmicama i mujagama a to je uz ekonomsku krizu u osnovi jačanje AfD-a.
Treba dignit kamatne stope, prevelika je inflacija u europodručju.
Etnički Nijemci izuniru po stopi od pola miljona godišnje i ta brojka će se samo povečavati jer je i manje onih koji će rađati.
Da bi držali ekonomiju treba im radna snaga a europski bazen je presušio i sad ide trpačina kmicama i mujagama a to je uz ekonomsku krizu u osnovi jačanje AfD-a.
Treba dignit kamatne stope, prevelika je inflacija u europodručju.
2014-04-11
Ne treba žuriti.
Oni koji me poznaju znaju da ja svoje žrtve ubijam polako.
Oni koji me poznaju znaju da ja svoje žrtve ubijam polako.
2014-04-11
četnik na aparatima.
čovjek iz pakistana završio strojarski fax, nepoznanica za srblje, fakultet. u njemačkoj je morao nostrificirat diplomu.
nepoznanica za potomke turaka.
smeće od mujaga su samo vaši pretci turci.
ekipa iz saudijske rabije bolja od vas polutana.
čovjek iz pakistana završio strojarski fax, nepoznanica za srblje, fakultet. u njemačkoj je morao nostrificirat diplomu.
nepoznanica za potomke turaka.
smeće od mujaga su samo vaši pretci turci.
ekipa iz saudijske rabije bolja od vas polutana.
2014-12-30
Tako je Weberu : mujage i kmice su zakon.
Sad ćemo to sve fino natrpat u Njemačku.
2014-04-11
Pogotovo su one mujage šta se raznesu u ime Alaha te kmice koje siluju i rade sranja zakon i šta ih je više na nekom teritoriju to je veća matematička mogućnost da će neki od njih napraviti nekakvo sranje.
Vjetar piri a AfD se širi.
2014-04-11
kmice ili su s njemačkih kolonija ili žive u getoima.RayMabus wrote:Tako je Weberu : mujage i kmice su zakon.
ne buš ti nikaj natrpal.
većinom su nepoželjni osim ako dolaze iz kolonija, a onda za razliku od srba znaju njemački.
2014-12-30
Pa neću ih ja trpat. Šta ja ima s tim ?
Trpat će ih njemački kapital i država jer im treba radne snage da ne potonu ekonomski.
Ja nikakve veze s tim procesima nemam. Nit ih ja zovem nit meni trebaju nit ih ja guram da dođu u zapadnu Europu.
Trpat će ih njemački kapital i država jer im treba radne snage da ne potonu ekonomski.
Ja nikakve veze s tim procesima nemam. Nit ih ja zovem nit meni trebaju nit ih ja guram da dođu u zapadnu Europu.
Last edited by RayMabus on Sun 10 Sep - 16:12; edited 1 time in total
2014-04-11
i objavio sam snimku di niga maše nožem i drot ga mirne duše upuca.
terorizam u njemačkoj nema šanse.
to kaj se nige i arapi ubijaju međusobno, nije problem.
terorizam u njemačkoj nema šanse.
to kaj se nige i arapi ubijaju međusobno, nije problem.
2014-12-30
prošlo je vrijeme bosanaca.RayMabus wrote:Pa neću ih ja trpat. Šta ja ima s tim ?
niti polutane ne trebaju.
tehnologija je otišla daleko u zadnjih 30g, nema više ni smetlara.
srbi na aparatah.
2014-12-30
Baš fino šta je u cijeloj Europi natalitet cici krep pa njemačka imperija mora uvoziti kmice i mujage da im ekonomija ne potone. I tako najmanje idućih 50 godina.
Baš ćemo ih fino natrpat kmicama i mujagama.
Baš ćemo ih fino natrpat kmicama i mujagama.
2014-04-11
Dobna struktura prema migracijskom podrijetlu u Njemačkoj 2021
2014-04-11
Treba im malo vremena da shvate da ove generacije šta ih je manje ( 20 i niže godina ) neće rađati više djece nego manje.
Bude to veliko izumiranje njemačkog naroda. Ko dinosaurusi.
Bude to veliko izumiranje njemačkog naroda. Ko dinosaurusi.
2014-04-11
Rey ke u pravu, na žalost nema ni Njemaca. Oni drže pase po stanovima,.a turci prave dicu... dok se ne izmisli proizvodnja Njemaca u tvornici na traci njemačka ke nadjebana i iduća generaciju će tražiti status manjine...veber wrote:prošlo je vrijeme bosanaca.RayMabus wrote:Pa neću ih ja trpat. Šta ja ima s tim ?
niti polutane ne trebaju.
tehnologija je otišla daleko u zadnjih 30g, nema više ni smetlara.
srbi na aparatah.
Hrvatska se treba trgnuti i rastegnuti bodljikavu žicu oko granice te zabraniti radne dozvole muškarcima. Puštati jedino žene do 30 godina.
Ako ćemo cijepidlačit onda nisu usporedivi ni s dinosaurusima jer ni dinosaurusi nisu ovako brzo izumirali.
Mali Švabo se zajebo u matematici, nije dobro izračuna brojeve.
2014-04-11
Ali doslovno je tako. Turci, Albanci i Afrika prave dicu. Njemci putuju po svijetu i imaju karijere... rip germaniRayMabus wrote:Ako ćemo cijepidlačit onda nisu usporedivi ni s dinosaurusima jer ni dinosaurusi nisu ovako brzo izumirali.
Nisu oni još vidili ništa. Najgore im tek dolazi jer ove generacije kojih je manje to istovremeno znači i da nema radne snage, da će past broj rođenih i povečati se razlika između umrlih i rođenih.
Nisu oni još ništa vidili. Najgore im tek dolazi.
Nisu oni još ništa vidili. Najgore im tek dolazi.
2014-04-11
Možda mnogi u Nordhausenu razmišljaju kao jedna mlada majka, koja sada prvi put stavlja križić na izborni listić, zaokružujući kandidata desničarsko-populističkog AfD-a. „Konačno se nešto mora promijeniti, moram razmišljati o budućnosti svoje djece", kaže ova Njemica. Nordhausenu je konačno potrebna jaka ličnost koja može adekvatno predstavljati grad. Na kraju, ne očekujući odgovor, postavlja pitanje: "I? jesam li sad zbog toga obilježena kao nacistica?"
Nordhausen, s gotovo 42.000 stanovnika, zapravo je poznat u cijeloj Njemačkoj po svojoj destileriji rakije od žitarica, ali sada cijelom gradu prijeti da dobije loš imidž. 10. rujna, ovaj, sedmi po veličini grad u Tirinškoj, koji već 15 godina nosi titulu "Mjesto različitosti" koju dodjeljuje savezna vlada, bira novog gradonačelnika.
Ispitivanja pokazuju da prednjači kandidat AfD-a Jörg Prophet, poduzetnik i šef zastupničkog kluba AfD-a u gradskom vijeću. To bi bio "treći komunalni puč" Alternative za Njemačku.AfD je već imenovala predsjednika Okružnog vijeća u Sonnebergu u Tirinškoj i gradonačelnika u mjestu Raguhn-Jeßnitzu u pokrajini Saska-Anhalt.
Mogućem gradonačelniku Nordhausena su posebno migracije trn u oku.
To je nešto što izaziva veliku nelagodu u udruzi "Bez barijera”, koja podržava izbjeglice. Jer, neprijateljstvo prema migrantima i strancima je odavno dio tužne svakodnevice u Nordhausenu. "Skandiraju se rasistički slogani, šaraju kukasti križevi po zidovima stambenih zgrada ili kafića. Tužna kulminacija su bili mrtvi golubovi s odsječenim glavama, koji su ležali ispred ulaznih vrata ili svinjske glave koje su bacane na balkone useljenika", kaže za DW jedna od čelnica ove udruge Stephanie Tiepelmann-Halm.
Udio stranaca u Nordhausenu je 7,3 posto, što je oko upola manje od državnog prosjeka. U okrugu Nordhausen živi ukupno 2.500 izbjeglica, od kojih je 1.900 iz Ukrajine. Za mnoge je udruga "Bez barijera” prvo mjesto za ostvarivanje kontakata. Osim savjetovališta, udruga ima i kafiće za žene i nudi tečajeve jezika.
https://www.dw.com/hr/%C5%A1to-ako-nordhausen-dobije-afd-ovog-gradona%C4%8Delnika/a-66766350
Nordhausen, s gotovo 42.000 stanovnika, zapravo je poznat u cijeloj Njemačkoj po svojoj destileriji rakije od žitarica, ali sada cijelom gradu prijeti da dobije loš imidž. 10. rujna, ovaj, sedmi po veličini grad u Tirinškoj, koji već 15 godina nosi titulu "Mjesto različitosti" koju dodjeljuje savezna vlada, bira novog gradonačelnika.
Ispitivanja pokazuju da prednjači kandidat AfD-a Jörg Prophet, poduzetnik i šef zastupničkog kluba AfD-a u gradskom vijeću. To bi bio "treći komunalni puč" Alternative za Njemačku.AfD je već imenovala predsjednika Okružnog vijeća u Sonnebergu u Tirinškoj i gradonačelnika u mjestu Raguhn-Jeßnitzu u pokrajini Saska-Anhalt.
Mogućem gradonačelniku Nordhausena su posebno migracije trn u oku.
To je nešto što izaziva veliku nelagodu u udruzi "Bez barijera”, koja podržava izbjeglice. Jer, neprijateljstvo prema migrantima i strancima je odavno dio tužne svakodnevice u Nordhausenu. "Skandiraju se rasistički slogani, šaraju kukasti križevi po zidovima stambenih zgrada ili kafića. Tužna kulminacija su bili mrtvi golubovi s odsječenim glavama, koji su ležali ispred ulaznih vrata ili svinjske glave koje su bacane na balkone useljenika", kaže za DW jedna od čelnica ove udruge Stephanie Tiepelmann-Halm.
Udio stranaca u Nordhausenu je 7,3 posto, što je oko upola manje od državnog prosjeka. U okrugu Nordhausen živi ukupno 2.500 izbjeglica, od kojih je 1.900 iz Ukrajine. Za mnoge je udruga "Bez barijera” prvo mjesto za ostvarivanje kontakata. Osim savjetovališta, udruga ima i kafiće za žene i nudi tečajeve jezika.
https://www.dw.com/hr/%C5%A1to-ako-nordhausen-dobije-afd-ovog-gradona%C4%8Delnika/a-66766350
2014-04-11
Kandidat AfD-a Jörg Prophet (61) izašao je kao uvjerljivi pobjednik na izborima za gradonačelnika Nordhausena
10. rujna 2023. - 22:12
Nordhausen – Nakon prvog okružnog upravitelja, Tiringija će uskoro dobiti svog prvog gradonačelnika iz AfD-a!
Njihov kandidat Jörg Prophet (61) u nedjelju je u prvom krugu glasovanja u Nordhausenu dobio 42,1 posto, što je daleko najbolji rezultat. I to usprkos činjenici da je AfD u Tiringiji Ured za zaštitu ustava klasificirao kao desničarski ekstremistički!
Slijede ga nestranački Kai Buchmann s 23,7 posto i kandidatkinja SPD-a Alexandra Rieger s 18,6 posto. Za CDU je stajao nestranački ravnatelj škole Andreas Trump. Uspio je daleko zaostati sa samo 11 posto – debakl za demokršćane!
Jedino je za kandidata FDP-a Stefana Marxa (3 posto) i Carstena Meyera iz Zelenih (1,4 posto) stvari izgledale još sumornije.
Tirinški vođa AfD-a Björn Höcke (51) uvjeren je u pobjedu: „S impresivnim rezultatom, naš kandidat Jörg Prophet uspio se staviti u vrlo dobru startnu poziciju na izborima za gradonačelnika Nordhausena. Sada ide drugi krug izbora - i siguran sam da će na kraju AfD u Tiringiji dati prvog gradonačelnika u cijeloj zemlji", napisao je na X (bivši Twitter).
Budući da niti jedan od šest kandidata nije dobio više od 50 posto glasova, Prophet i Buchmann idu u drugi krug izbora 24. rujna. Tada se donosi konačna odluka. Od 36.831 birača s pravom glasa, u nedjelju je glasovalo njih 56,4 posto.
https://www.bild.de/regional/thueringen/thueringen-aktuell/nordhausen-42-prozent-fuer-joerg-prophet-afd-sieg-bei-ob-wahl-85363168.bild.html
10. rujna 2023. - 22:12
Nordhausen – Nakon prvog okružnog upravitelja, Tiringija će uskoro dobiti svog prvog gradonačelnika iz AfD-a!
Njihov kandidat Jörg Prophet (61) u nedjelju je u prvom krugu glasovanja u Nordhausenu dobio 42,1 posto, što je daleko najbolji rezultat. I to usprkos činjenici da je AfD u Tiringiji Ured za zaštitu ustava klasificirao kao desničarski ekstremistički!
Slijede ga nestranački Kai Buchmann s 23,7 posto i kandidatkinja SPD-a Alexandra Rieger s 18,6 posto. Za CDU je stajao nestranački ravnatelj škole Andreas Trump. Uspio je daleko zaostati sa samo 11 posto – debakl za demokršćane!
Jedino je za kandidata FDP-a Stefana Marxa (3 posto) i Carstena Meyera iz Zelenih (1,4 posto) stvari izgledale još sumornije.
Tirinški vođa AfD-a Björn Höcke (51) uvjeren je u pobjedu: „S impresivnim rezultatom, naš kandidat Jörg Prophet uspio se staviti u vrlo dobru startnu poziciju na izborima za gradonačelnika Nordhausena. Sada ide drugi krug izbora - i siguran sam da će na kraju AfD u Tiringiji dati prvog gradonačelnika u cijeloj zemlji", napisao je na X (bivši Twitter).
Budući da niti jedan od šest kandidata nije dobio više od 50 posto glasova, Prophet i Buchmann idu u drugi krug izbora 24. rujna. Tada se donosi konačna odluka. Od 36.831 birača s pravom glasa, u nedjelju je glasovalo njih 56,4 posto.
https://www.bild.de/regional/thueringen/thueringen-aktuell/nordhausen-42-prozent-fuer-joerg-prophet-afd-sieg-bei-ob-wahl-85363168.bild.html
2014-04-11
Njihov kandidat Jörg Prophet (61) u nedjelju je u prvom krugu glasovanja u Nordhausenu dobio 42,1 posto
Njihov kandidat Jörg Prophet (61) u nedjelju je u prvom krugu glasovanja u Nordhausenu dobio 42,1 posto
2014-04-11
danas je šef uprave održao govor.
rezervirani smo do kraja 2025e
s obzirom da je promet u ovoj godini skočio u prosjeku 5 mil €/mj svima će u oktobru biti isplaćeni bonusi. početkom godine isplatili su po 3000€ inflatornu razliku.
užas.
strašno kako propada.
rezervirani smo do kraja 2025e
s obzirom da je promet u ovoj godini skočio u prosjeku 5 mil €/mj svima će u oktobru biti isplaćeni bonusi. početkom godine isplatili su po 3000€ inflatornu razliku.
užas.
strašno kako propada.
2014-12-30
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Njemačka tone još dublje: feministkinje dijelile cvijeće emigrantima kao ispriku radi ksenofobije
» Nevidljiva ruka u akciji: pivarski giganti istjeruju male pivare iz supemarketa
» Sad ćete još dublje
» Cele porodice beže iz Hrvatske
» Ugledni Foreign Affairs: Preko Agrokora i BiH Hrvatska sve dublje u raljama Putina
» Nevidljiva ruka u akciji: pivarski giganti istjeruju male pivare iz supemarketa
» Sad ćete još dublje
» Cele porodice beže iz Hrvatske
» Ugledni Foreign Affairs: Preko Agrokora i BiH Hrvatska sve dublje u raljama Putina
Page 3 of 6