Emancipacija
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Emancipacija
To je nekakva bolest opet vezana uz djecu jer ovi može imat i s drugom djecu pa onda njeno je njeno a gleda kako šta više izvuč od tog muškog materije. To je neka bolest.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
i kroz povijest su se udavali dogovorenim brakovima i između kraljevskih obitelji za one koji su više nudili
romi to još uvijek rade
sad vam kriva emancipacija
jednostavno je muški svijet postao lijen, sebičan i škrt
romi to još uvijek rade
2014-04-16
Ufffff. Onda bi ta ženska morala bit rasna pička ako je ta šema. Ne može svaka tako. Mora imat plave oči i velike sise.immortal wrote:i kroz povijest su se udavali dogovorenim brakovima i između kraljevskih obitelji za one koji su više nudili
romi to još uvijek rade
2014-04-11
RayMabus wrote:Ufffff. Onda bi ta ženska morala bit rasna pička ako je ta šema. Ne može svaka tako. Mora imat plave oči i velike sise.immortal wrote:i kroz povijest su se udavali dogovorenim brakovima i između kraljevskih obitelji za one koji su više nudili
romi to još uvijek rade
e Longi nije baš tako
mlade nitko nije ni pitao sviđaju li se jedni drugima
čak puno puta nisu ni bili mladi
ugovor je bio bitan tj vrijednost dobitka
Last edited by immortal on 15/8/2023, 18:43; edited 1 time in total
2014-04-16
Ma ne zanima me ta priča. To mi je glupo. Radije bi osta sam.
2014-04-11
immortal likes this post
nitko te ne sili
a možda baš naletiš na takvu
imaš prirodnih a ima i farbe i silikona
a možda baš naletiš na takvu
imaš prirodnih a ima i farbe i silikona
2014-04-16
To je besmisleno. Draže mi je bit sam. Ne vidim se u tome. Možda kad odem u penziju mi tako šta bude moglo proć jer me tad ionako neće bit brige al prije toga ne jer ne želim takav život.
2014-04-11
Muški neće to jer to mu je stavljanje omče oko vrata s nekom koju ne voli. Gledat će rastavit se šta prije. Ne funkcionira to danas ta priča i kako češ je nekome uvalit na teret.
2014-04-11
Ma ništa. Spavanje i drkica a njima rampa i meni je super. Nemam tih problema i nije me uopće brige za njih i nekakvu obitelj da stvorim nit išta. Ne triba hvala, sve san vidija i sad bižin od tog ko vrag od tamjana. Teško sranje je to.
2014-04-11
Ne isplati se. Imaju prevelika očekivanja od potencijalnog muža i onda kad to pogledaš kako to izgleda u praksi pa izvažeš pa onda sto puta bolje bit sam nego uopće u tako šta iti ulazit s njima. Sto problema odma nestane kad ih izbaciš s popisa sredstava Opstanka jer to u osnovi nit nisu.
2014-04-11
kod tebe jedino kao tema razgovoraRayMabus wrote:Ne isplati se. Imaju prevelika očekivanja od potencijalnog muža i onda kad to pogledaš kako to izgleda u praksi pa izvažeš pa onda sto puta bolje bit sam nego uopće u tako šta iti ulazit s njima. Sto problema odma nestane kad ih izbaciš s popisa sredstava Opstanka jer to u osnovi nit nisu.
2014-04-16
Nisu u emanicipaciji.immortal wrote:kod tebe jedino kao tema razgovoraRayMabus wrote:Ne isplati se. Imaju prevelika očekivanja od potencijalnog muža i onda kad to pogledaš kako to izgleda u praksi pa izvažeš pa onda sto puta bolje bit sam nego uopće u tako šta iti ulazit s njima. Sto problema odma nestane kad ih izbaciš s popisa sredstava Opstanka jer to u osnovi nit nisu.
2014-04-11
Ne isplati se. Imaju prevelika očekivanja od potencijalnog muža i onda kad to pogledaš kako to izgleda u praksi pa izvažeš pa onda sto puta bolje bit sam nego uopće u tako šta iti ulazit s njima. Sto problema odma nestane kad ih izbaciš s popisa sredstava Opstanka jer to u osnovi nit nisu U EMANICIPACIJI.RayMabus wrote:Nisu u emanicipaciji.immortal wrote:kod tebe jedino kao tema razgovoraRayMabus wrote:Ne isplati se. Imaju prevelika očekivanja od potencijalnog muža i onda kad to pogledaš kako to izgleda u praksi pa izvažeš pa onda sto puta bolje bit sam nego uopće u tako šta iti ulazit s njima. Sto problema odma nestane kad ih izbaciš s popisa sredstava Opstanka jer to u osnovi nit nisu.
2014-04-11
Kad se skroz uruši natalitet a s njim i postojeći sistem koji je emanicipacija i u vihoru trećeg svjetskog rata sve to zauvijek nestane onda ćemo izgraditi bolji i pravedniji svijet. Sad se treba maknit od njih i ostaviti ih na miru skupa s njihovim zabludama.
2014-04-11
Uskoro će vam se cijeli sistem urušiti.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t55695-ljevicari-bi-zabranili-afd
https://www.ex-iskon-pleme.com/t55695-ljevicari-bi-zabranili-afd
2014-04-11
Italijansko ostrvo Lampedusa godinama je tranzitna tačka za migranate koji žele da preko Sredozemnog mora dođu u Evropu. Gotovo 100 hiljada ljudi stiglo je brodovima u Italiju od početka 2023. – dvostruko više nego prošle godine u ovo doba. Opasan put mnogi ne prežive. Prošle sedmice više od 40 migranata poginulo je u brodolomu kod Lampeduse. S Mediterana izvještava naša reporterka Hoda Abdel Hamid.
Gotovo 100.000 migranata stiglo u Italiju preko Mediterana
Gotovo 100.000 migranata stiglo u Italiju preko Mediterana
2014-04-11
immortal likes this post
Zamisli samo, godina vam govorim da će počet rat na tlu Europe jer provjerio nakon šta sam otkrio emanicipaciju šta je budućnost. Ja ne želim djecu jer bi ih dočekao taj rat. Ne investiram u propale investicije.
2014-04-11
Ako postoji nešto šta mi daje razlog za život onda to nisu žene nego misao da ću vidjeti vaš svijet kako nestaje u vihoru rata.
2014-04-11
neće nestati svijetRayMabus wrote:Ako postoji nešto šta mi daje razlog za život onda to nisu žene nego misao da ću vidjeti vaš svijet kako nestaje u vihoru rata.
Hrvata će biti
2014-04-16
Nestat će vaš emanicipirani svijet.immortal wrote:neće nestati svijetRayMabus wrote:Ako postoji nešto šta mi daje razlog za život onda to nisu žene nego misao da ću vidjeti vaš svijet kako nestaje u vihoru rata.
2014-04-11
neće opetRayMabus wrote:Nestat će vaš emanicipirani svijet.immortal wrote:neće nestati svijetRayMabus wrote:Ako postoji nešto šta mi daje razlog za život onda to nisu žene nego misao da ću vidjeti vaš svijet kako nestaje u vihoru rata.
jer danas se i žene bore u ratovima
dok je vas muških koji se ne želite brinuti za obitelj neće nestati emancipacije
2014-04-16
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Page 3 of 10