Emancipacija
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Emancipacija
More je vruče. Slabo mi se da i to iako mi je more ispod kuće. Ne oladi pa onda mi nije to to tako da radije tuš kada nego more.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Sva srića pa nemam dice jer bi sad mora rintat po ovoj vručini za njih. Ovako me boli k i uživam u slobodi. Osigura san se davno preko nekretnina da sistem radi za mene a ne ja za njega. Sad čekamo krah nataliteta pa nek vade pare ako ne žele totalni slom.
2014-04-11
Dođeš u vrtić i onda ga plaćaš. Zašto ću ja vama dat pare za to. Amo slom nataliteta. Zamislili sistem u kojem će mi one solit pamet i onda još postani njihov rob i rintaj kapitalisti i državi jer imaš decu. Jel. Amo slom demografije.RayMabus wrote:Blaženi krah nataliteta. Koliko god skrivali istinu ona izađe na površinu. Emanicipacija je demografska pustoš.U Hrvatskoj se rodilo 33.883 djece, gotovo 3000 manje nego 2021. godine, dok je istovremeno umrlo 56.979 osoba: prirodnim putem lani se, dakle, stanovništvo Hrvatske smanjilo za grad veličine Vukovara. Četrdeset godina ranije, 1982., u RH se rodilo 66.737, a umrlo je 50.100 ljudi.
Ove godine ne treba očekivati pozitivne pomake - štoviše, situacija bi mogla biti još gora nego 2022. U prvih pet mjeseci 2023. rođeno je, prema preliminarnim podacima, još 800 djece manje nego u istom periodu lani.
U 2023. bi moglo biti i gore
2014-04-11
Kad su pare u pitanju ja sam tu potkovan strašno. Zato svakoj šutim šta imam i pravim se glup tako da vidim kako razmišlja. Mene tu nećeš prijebat pa da si ne znam tko. Amo slom nataliteta i vadite pare.
2014-04-11
I zato fino još jedna kafica i laganini a vi se mislite dok vam taj robovski sistem di ću ja radit za državu, kapitaliste i bankare nepovratno propada.
2014-04-11
I onda gledaš kako se taj sistem utapa dok pijuckaš kaficu.
NEMAČKA VLADA VIŠE NEMA VEĆINU: Svaki peti birač glasao bi za AFD
2014-04-11
immortal likes this post
oni su uspjeli... a mi ???RayMabus wrote:I onda gledaš kako se taj sistem utapa dok pijuckaš kaficu.NEMAČKA VLADA VIŠE NEMA VEĆINU: Svaki peti birač glasao bi za AFD
2014-04-16
Nas nije ni brige jer ionako šta i dovedu ovamo da im radi gleda kako će uteč tamo di je plaća veća. To je njemački problem a ne naš.immortal wrote:oni su uspjeli... a mi ???RayMabus wrote:I onda gledaš kako se taj sistem utapa dok pijuckaš kaficu.NEMAČKA VLADA VIŠE NEMA VEĆINU: Svaki peti birač glasao bi za AFD
2014-04-11
immortal likes this post
imamo i mi problema
velikih
velikih
2014-04-16
Da, imamo. Ovi na vlasti naučili živit od turizma i da ništa drugo ne treba i sad im Albanija snizila cijene.immortal wrote:imamo i mi problema
velikih
2014-04-11
Meloni i njezina obitelj proveli su ovaj tjedan nekoliko dana u Albaniji kao gosti premijera Edija Rame, čija zemlja uživa u turističkom procvatu zahvaljujući bijelim pješčanim plažama i niskim cijenama u usporedbi s ostatkom Europe.
Rama je u TV intervjuu prošlog tjedna rekao kako Albanija očekuje da će ove godine primiti blizu 500.000 posjetitelja iz Italije. Brojni Talijani izbjegavali su domaća ljetovališta zbog visokih cijena i umjesto toga otputovali u balkansku zemlju gdje su smještaj i sadržaji na plaži jeftiniji.
2014-04-11
isto tako više od pola europe ne bi pomislilo otići u albaniju na odmor
2014-04-16
Kome je skupo nek ide tamo di mu je jeftinije. Meni oni dakle turisti ne trebaju. Samo mi rade gužvu i dižu cijene dakle i troškove života.
2014-04-11
to je istinaRayMabus wrote:Kome je skupo nek ide tamo di mu je jeftinije. Meni oni dakle turisti ne trebaju. Samo mi rade gužvu i dižu cijene dakle i troškove života.
oni koji ne žive od turista njima nije lako podnositi svake godine isto- gužva gdje god kreneš
2014-04-16
RayMabus likes this post
Zato ja navijam za Albaniju pa nek idu tamo.immortal wrote:to je istinaRayMabus wrote:Kome je skupo nek ide tamo di mu je jeftinije. Meni oni dakle turisti ne trebaju. Samo mi rade gužvu i dižu cijene dakle i troškove života.
oni koji ne žive od turista njima nije lako podnositi svake godine isto- gužva gdje god kreneš
2014-04-11
immortal likes this post
Najbitniji je slom nataliteta zato šta su oni osmislili sistem da robovi nikad ne dignu glavu i da stalno moraju radit za sistem dakle državu tj ove na vlasti, kapitaliste i bankare. To će ih POMEST.
2014-04-11
Krajna desnica u Austriji 28 posto podrške a izbori iduću jesen.
2014-04-11
Napraviš im takvi pičvajz da se ne mogu više izvuć iz toga nikako. Pričam sad konkretno za Austriju i Njemčku. Samo ih trpaš sve dok krajnja desnica ne postane jača od desnog centra.
2014-04-11
Fino ih razjebeš a ja ne praštam Komšića kojeg su podržale Austrija i Njemačka na onom eu sastanku početkom prošle godine pa im je tri dana kasnije uslijedio napad na Ukrajinu.
2014-04-11
Onda im isključiš plin.
I onda shvatiš da te lova general i njegova banda.
2014-04-11
Zato to nije naš problem jer sve šta uvezeš gleda kako se dokopat Austrije i Njemačke i većih plaća. Samo trpaj.
2014-04-11
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Page 7 of 10