ubilo
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: ubilo
darth_vader wrote:jastreb wrote:Kreteni,idioti,stoka...
I to kao neki veliki Hrvati.
Treba ih najprije dobro izbubetat u stanici,pa izjebat u ćelijama.
Ona milicija ih je malo tukla,koliko je trebala.
Bilo koji povod za zatuć kojeg Hrvata je dobrodošao, zar ne? Po mogućnosti još na Golom otoku...
Mir čedo
nije nitko tražio da se zatuče ali kada vidiš koje su to spodobe nastale, nije ih ni šteta
da je netko zatukao Pavelića na vrijeme koliko bi Hrvata ostalo na životu??? ha kaj misliš?
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
ma njahmarcellus wrote:Što se huligana AEK tiče, po grčkim novinama, oni su bili obaviješteni o dolasku boysa i organizirali su doček, jasno
ovi iz AEK su posebno na lošem glasu, kao i panathanaikosovi koji su "udomili" boyse (dvojica navijača Panathanaikosa su danas optuženi za osnivanje zločinačke organizacije i još ponešto, to su ti koji su organizirali doček boysa i vodili ih, navodno imaju dosjee debljine biblije)
dakle sve na robiju teraj
s robije dođu i gori
traži tko ih finacira , eto ,bilo bi zanimljivih faca : dilera, političkih njuški i desnih bjesnih..
jbt, BBB koji je bio u mojoj kući nigdje ne radi a dovoze ga taxiji doma kako to kako to
idealno da ih se utrpa u ukrajinsku legiju stranaca. da bude neka korist od njih. ako prežive dvije godine, dobiju slobodu i ukrajinsko državljanstvo i posao u vojsciRayMabus wrote:Više debila manje.AssadNaPodmornici wrote:biti će par doživotnih..
Idemo dalje. Jebeš te kretene sve skupa. Nevažni su skroz. Samo ih trpaj na Goli otok. I nek tamo i ostanu.
Nisan ja te sriće da ih mogu ko i Jevgenij i ove s druge strane sve poslat u juriš smrti.AssadNaPodmornici wrote:idealno da ih se utrpa u ukrajinsku legiju stranaca. da bude neka korist od njih. ako prežive dvije godine, dobiju slobodu i ukrajinsko državljanstvo i posao u vojsciRayMabus wrote:Više debila manje.AssadNaPodmornici wrote:biti će par doživotnih..
Idemo dalje. Jebeš te kretene sve skupa. Nevažni su skroz. Samo ih trpaj na Goli otok. I nek tamo i ostanu.
---
Ovi u Bahmutu ko da čitaju šta ja pišem na forumu.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54588-bahmut-nocas-mora-pasti
Neka ginu. I onako je riječ o ološu bilo da se radi o zatvorenicima bilo vojsci koja napada drugu državu.
Al bolje napreduju kad im general GF5 objasni KAKO SE TO RADI.
Šta ih više izgine to bolje. Bog sigurno neće plakati za takvima a ja još manje.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Mogle bi se dvi tri brigade od takvih oformiti u Ukraini. Oružja ima fala Bogu. Juriš na Bahmut ili Mariopol. Tko preživi dvi godine posao u vojsci, sloboda plus dodatno Ukr državljanstvo. Imaju viška agresije a moraš ih hraniti idućih 50 godina u zatvoru
Nema veze.
Ukrajinci kažu da će zatvorenici u zatvorima radit za potrebe vojne industrije Ukrajine. Ne misle ih slat u juriše smrti. Šteta.
Al zato sam izdao proglas i odma nakon toga SAD odobrio kazetnu municiju. Pobit ću ih ovako.
Da bar ukrajinska strana da te svoje to bi za mene bila pobjeda pobjeda situacija jer sam očistio tako planetu od ogromnog broja ološa.
Tako ja to gledam jer ja ne gubim ratove pa meni nije upitno oću li ja pobijediti ili ne al je prava šteta šta i ove ne mogu poslati ća s površine ove planete. Tuga jbte.
Ukrajinci kažu da će zatvorenici u zatvorima radit za potrebe vojne industrije Ukrajine. Ne misle ih slat u juriše smrti. Šteta.
Al zato sam izdao proglas i odma nakon toga SAD odobrio kazetnu municiju. Pobit ću ih ovako.
Da bar ukrajinska strana da te svoje to bi za mene bila pobjeda pobjeda situacija jer sam očistio tako planetu od ogromnog broja ološa.
Tako ja to gledam jer ja ne gubim ratove pa meni nije upitno oću li ja pobijediti ili ne al je prava šteta šta i ove ne mogu poslati ća s površine ove planete. Tuga jbte.
2014-04-11
Ne može. Takve nikad ne bi zaposlio u vojsci. To je potrošna roba. Služi samo za juriše smrti i ništa više.AssadNaPodmornici wrote:Mogle bi se dvi tri brigade od takvih oformiti u Ukraini. Oružja ima fala Bogu. Juriš na Bahmut ili Mariopol. Tko preživi dvi godine posao u vojsci, sloboda plus dodatno Ukr državljanstvo. Imaju viška agresije a moraš ih hraniti idućih 50 godina u zatvoru
2014-04-11
Ne na Bahmut. Prema Mariupolju. Dubili bi mi klin prema istome i to na način da udaraju po pravcu u dubinu di bi se našli s tri strane okruženi Rusima koji bi ih masakrirali a s ove strane odakle dube klin bi ubacivao nove.
Izbili bi na Mariupolj a nakon toga u Ukrajini zatvorska populacija više ne bi ni postojala jer bi svi ovom šemom svi ili ogromna večina njih izginili.
Bahmut nije klin pa bi ih morao nadgledat gdje su a ovdje ih samo guraš u tu rupu da probijaju prema naprijed tj prema Mariupolju.
Izbili bi na Mariupolj a nakon toga u Ukrajini zatvorska populacija više ne bi ni postojala jer bi svi ovom šemom svi ili ogromna večina njih izginili.
Bahmut nije klin pa bi ih morao nadgledat gdje su a ovdje ih samo guraš u tu rupu da probijaju prema naprijed tj prema Mariupolju.
2014-04-11
Možda ako im ne bude išlo a ne ide im jer meni treba pat pozicija pa sam se namečio na sremskom frontu pa im ne ide taj anglosaski proboj toga itd ukrajinsko vodstvo promijeni odluku.
Jedinice za probijanje sremskog fronata. Dube klin prema Mariupolju. Nema šeme šest mjeseci pa slobodan nego kad izbijete na Azovsko more onda ste slobodni. Tako ih motiviram.
Jedinice za probijanje sremskog fronata. Dube klin prema Mariupolju. Nema šeme šest mjeseci pa slobodan nego kad izbijete na Azovsko more onda ste slobodni. Tako ih motiviram.
2014-04-11
Ne treba im oružje. Krivo razmišljaš. Treba im obečanje da ćeš uništavat artiljeriju koja puca po njima te da će bar svatko drugi dobit pancirku tako da kad onaj jedan pogine da ovaj drugi to uzme pa na kraju imaju svi.AssadNaPodmornici wrote:Mogle bi se dvi tri brigade od takvih oformiti u Ukraini. Oružja ima fala Bogu. Juriš na Bahmut ili Mariopol. Tko preživi dvi godine posao u vojsci, sloboda plus dodatno Ukr državljanstvo. Imaju viška agresije a moraš ih hraniti idućih 50 godina u zatvoru
Jedino oružje koje bi oni dobili od mene tj svaki drugi bi dobio to a svako drugi metke za to je obična puška kremenjača. Nisan blesav da ih naoružam kalašima.
Ako žele kalaše ima tamo kod Rusa pa šta tu osvojite to vam je to. Normalno imat će nedostatak metaka za iste jer jedine metke koje bi od mene dobili su ti za tu pušku kremenjaču. Više im od toga ni ne triba a niti bi im dao.
JURIŠ SMRTI.
2014-04-11
To ti je zatvorska populacija i u njih vlada zakon jačega tj životinjska pravila.
Netko je tu glavni a taj zna da kad izbiju na Azovsko more da je slobodan. Ujedno bi taj i njegovi pokupili najbolje oružje od Rusa i oni bi sami upravljali s time jer znaju šta im je cilj.
Svaki novi jurišni odred kojim im se pošalje u taj klin prema njima je u osnovi topovsko meso za ove koji bi slalili naprijed u juriš smrti kako bi se ovi dokopali Azovskom mora i slobode.
Sistem koji sam sebe gura. Ti ne moraš ništa.
Netko je tu glavni a taj zna da kad izbiju na Azovsko more da je slobodan. Ujedno bi taj i njegovi pokupili najbolje oružje od Rusa i oni bi sami upravljali s time jer znaju šta im je cilj.
Svaki novi jurišni odred kojim im se pošalje u taj klin prema njima je u osnovi topovsko meso za ove koji bi slalili naprijed u juriš smrti kako bi se ovi dokopali Azovskom mora i slobode.
Sistem koji sam sebe gura. Ti ne moraš ništa.
2014-04-11
Dobili bi još neke stvari od mene koje ja smatram da treba, dimne bombe tako da po danu ako dron il artiljerija puca po njima da mogu napraviti dimnu zaštitu i tako se donekle zaštiti dakle ipak pazim na njih, lopate da mogu iskopat rupe i rovove da se tu bolje zaštite, votku da se napiju i/ili dezinfenciraju ranu/e, zavoje, signalne pištolje s svijetlećim mecima da po noći mogu kad to ispale prema naprijed vidit jel njih tko napada u jurišu tj pješadija ove druge strane.
Uglavnom od mene dobiješ ono šta ja mislim da ti treba a ne dobiješ ono šta ti ja neću dat. I treba radit. Osvajat položaje ove druge strane s ciljem izbijanja na Azovsko more.
Ja ih šaljem tebi u taj klin a ti ih šalješ u juriš smrti i u interesu ti je da oni to osvajaju jer šta više oni osvajaju i sloboda tog glavnog tamo i te njegove ekipe koja vlada u tom životinjskom carstvu sve je bliže.
Uglavnom od mene dobiješ ono šta ja mislim da ti treba a ne dobiješ ono šta ti ja neću dat. I treba radit. Osvajat položaje ove druge strane s ciljem izbijanja na Azovsko more.
Ja ih šaljem tebi u taj klin a ti ih šalješ u juriš smrti i u interesu ti je da oni to osvajaju jer šta više oni osvajaju i sloboda tog glavnog tamo i te njegove ekipe koja vlada u tom životinjskom carstvu sve je bliže.
2014-04-11
prije 4h
Zelenski: Ofanziva protiv Rusije napreduje “teško” i “sporo”
Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski izvijestio je da ofanziva njegove zemlje na Rusiju napreduje “teško” i “sporo”.
Zelenski je dao izjave o aktualnim temama u intervjuu koji je dao latinoameričkim medijskim organizacijama.
Ističući da je ukrajinska vojska već ranije izvodila protivnapad na ruske vojne snage, Zelenski je rekao: “Napad je težak i vjerojatno napreduje sporije nego što bi neko želio.”
Navodeći da je oružje u njihovim rukama nedovoljno i da je stoga “vrlo teško” boriti se, Zelenski je naglasio da Rusija treba napustiti teritorij Ukrajine.
“Ukrajina ne planira nastaviti rat na ruskom tlu. Nikada nismo imali takav cilj. Spasit ćemo vlastitu zemlju od okupacije”, dodao je Zelenski.
Ističući kako su razvili formulu za uspostavu mira u Ukrajini, Zelenski je rekao: “Ova formula je najispravniji i jedini diplomatski način uspostave mira u Ukrajini.”
-
Poslušaj generala galaktičke konfederacije najvišeg ranga i pripadnika anđeoske hijerarhije reda Znanja pa će ti ići brže.
Zelenski: Ofanziva protiv Rusije napreduje “teško” i “sporo”
Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski izvijestio je da ofanziva njegove zemlje na Rusiju napreduje “teško” i “sporo”.
Zelenski je dao izjave o aktualnim temama u intervjuu koji je dao latinoameričkim medijskim organizacijama.
Ističući da je ukrajinska vojska već ranije izvodila protivnapad na ruske vojne snage, Zelenski je rekao: “Napad je težak i vjerojatno napreduje sporije nego što bi neko želio.”
Navodeći da je oružje u njihovim rukama nedovoljno i da je stoga “vrlo teško” boriti se, Zelenski je naglasio da Rusija treba napustiti teritorij Ukrajine.
“Ukrajina ne planira nastaviti rat na ruskom tlu. Nikada nismo imali takav cilj. Spasit ćemo vlastitu zemlju od okupacije”, dodao je Zelenski.
Ističući kako su razvili formulu za uspostavu mira u Ukrajini, Zelenski je rekao: “Ova formula je najispravniji i jedini diplomatski način uspostave mira u Ukrajini.”
-
Poslušaj generala galaktičke konfederacije najvišeg ranga i pripadnika anđeoske hijerarhije reda Znanja pa će ti ići brže.
2014-04-11
..aekovi navijaci su teski ljevicarski i anarhisticki sljam..ne vole ih ni jedna navijacka grupa u grckoj...mada se ni drugi ne vole medjusobno manje vise ali aekove nitko ne voli..u tucama koriste nozeve i ne preferiraj fer tucnjave..vec iza ledja...marcellus wrote:Što se huligana AEK tiče, po grčkim novinama, oni su bili obaviješteni o dolasku boysa i organizirali su doček, jasno
ovi iz AEK su posebno na lošem glasu, kao i panathanaikosovi koji su "udomili" boyse (dvojica navijača Panathanaikosa su danas optuženi za osnivanje zločinačke organizacije i još ponešto, to su ti koji su organizirali doček boysa i vodili ih, navodno imaju dosjee debljine biblije)
dakle sve na robiju teraj
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Sora wrote:darth_vader wrote:jastreb wrote:Kreteni,idioti,stoka...
Bilo koji povod za zatuć kojeg Hrvata je dobrodošao, zar ne? Po mogućnosti još na Golom otoku...
Mir čedo
nije nitko tražio da se zatuče ali kada vidiš koje su to spodobe nastale, nije ih ni šteta
da je netko zatukao Pavelića na vrijeme koliko bi Hrvata ostalo na životu??? ha kaj misliš?
Alkosi su najbolji ljudi bez obzira na nacionalnost..a tetrijeb od kad tvrdi da je trizan...nemam riječi
darth_vader-
2014-04-17
Rece se, mrs cedo, kevu ti jebem.darth_vader wrote:jastreb wrote:Kreteni,idioti,stoka...
Mir čedo
dijagram-
2015-08-09
Nu talibanke kako je zahvalna anti sto ih je sacuvao od srbaljskog klanja.Sora wrote:darth_vader wrote:jastreb wrote:Kreteni,idioti,stoka...
Mir čedo
Je, pogrijesio je.
Slati Juru na Drinu da obrani mujice od Pavla Djurisica i ekipe.
Isto tako i u ovom ratu, jebeni bizant.
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
dijagram wrote:Rece se, mrs cedo, kevu ti jebem.darth_vader wrote:jastreb wrote:Kreteni,idioti,stoka...
Mir čedo
A ovaj je naš...abolirani
darth_vader-
2014-04-17
dijagram wrote:Nu talibanke kako je zahvalna anti sto ih je sacuvao od srbaljskog klanja.Sora wrote:darth_vader wrote:jastreb wrote:Kreteni,idioti,stoka...
Mir čedo
Je, pogrijesio je.
A dobro te je užgala... očigledno si zapamtio tu bizantsku "zahvalnost"...
darth_vader-
2014-04-17
Brani ih, spasavaj, bjeze iz istocne bosne, brani spasavaj, naoruzavaj, obucavaj u posavini,darth_vader wrote:dijagram wrote:Nu talibanke kako je zahvalna anti sto ih je sacuvao od srbaljskog klanja.Sora wrote:darth_vader wrote:jastreb wrote:Kreteni,idioti,stoka...
Mir čedo
Je, pogrijesio je.
A dobro te je užgala... očigledno si zapamtio tu bizantsku "zahvalnost"...
Onda primi tisuce izbjeglica, brini, hrani, onda daj im drzavljanstvo da mogu u svecku.
Odjednom rat, zene i djeca na moru u hotelima a muje se probijaju niz neretvu na more bi.
Onda nakon svega odem u uskoplje jebat im mater bezobraznu.
Onda kao mir i idemo im osloboditi pola bosne od srbalja, poglavito Bihac.
Zahvalnost, sto je to, jos nam trpaju originalne talibane, jebala ih talibanija.
dijagram-
2015-08-09
omni and darth_vader like this post
greška nam je bila spašavanje mujaga.dijagram wrote:Nu talibanke kako je zahvalna anti sto ih je sacuvao od srbaljskog klanja.Sora wrote:darth_vader wrote:jastreb wrote:Kreteni,idioti,stoka...
Mir čedo
Je, pogrijesio je.
druga greška, abolicija.
prvu smo mogli srbima ostaviti da riješe.
drugu smo trebali tretirati kao pobunjenike, nikakve sendviče i sokiće.
bez abolicije, kriminalna organizacija.
2014-12-30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Anjeli:Zvezdu je ubilo...
» Ubilo crnca na Zrću
» Ubilo još jednog crnca...
» Palo stablo i ubilo 12 hodočanika
» ubilo ruskog generala u siriji
» Ubilo crnca na Zrću
» Ubilo još jednog crnca...
» Palo stablo i ubilo 12 hodočanika