DECA PRISLINO ODVEDENA IZ SVOJIH DOMOVA Rusi objavili da je više od 700.000 ukrajinskih mališana na ruskoj teritoriji
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: DECA PRISLINO ODVEDENA IZ SVOJIH DOMOVA Rusi objavili da je više od 700.000 ukrajinskih mališana na ruskoj teritoriji
Ovo ringovo sranje o prodaji organa je u rangu s ovim glupostima iz naših ratova devedesetih
Srpska propaganda: Tvrdili da su Vukovarci "prije predaje" ubili 41 srpsku bebu – narod.hr
Srpska propaganda: Tvrdili da su Vukovarci "prije predaje" ubili 41 srpsku bebu – narod.hr
Šandor Winnetou- Posts : 19787
2017-12-31
Re: DECA PRISLINO ODVEDENA IZ SVOJIH DOMOVA Rusi objavili da je više od 700.000 ukrajinskih mališana na ruskoj teritoriji
Zakopčanim na leđima.Šandor Winnetou wrote:Mentalna budaletina i glupa kokoš sora pak zavrjeđuju psihijatrisko vještačenje i duži boravak u košuljama dugih rukava.
Se razme, naravno.Eroo wrote:Zakopčanim na leđima.Šandor Winnetou wrote:Mentalna budaletina i glupa kokoš sora pak zavrjeđuju psihijatrisko vještačenje i duži boravak u košuljama dugih rukava.
ne zna se tko je od ova dva zema luđi u svojim fantazijama
Eroo wrote:Zakopčanim na leđima.Šandor Winnetou wrote:Mentalna budaletina i glupa kokoš sora pak zavrjeđuju psihijatrisko vještačenje i duži boravak u košuljama dugih rukava.
a glavno da nisam iz GORŠTAČKOG PLEMENA
tj da sam PLEMENITA roda
a to je fala kurcu temeljna razlika između mene i ERE
ova sitnež kao Šandor se ne računa, ona pretrčava s jedne na drugu bandu ko muhe bez glave
evo i treći zemo sora - krug je zatvoren
Važno je da smo mi vas smjestili tamo di spadate, a ostalo je nebitno.Sora wrote:Eroo wrote:Zakopčanim na leđima.Šandor Winnetou wrote:Mentalna budaletina i glupa kokoš sora pak zavrjeđuju psihijatrisko vještačenje i duži boravak u košuljama dugih rukava.
a glavno da nisam iz GORŠTAČKOG PLEMENA
tj da sam PLEMENITA roda
a to je fala kurcu temeljna razlika između mene i ERE
ova sitnež kao Šandor se ne računa, ona pretrčava s jedne na drugu bandu ko muhe bez glave
Uostalom, ni Tesla nije bio plemićkog roda. Nije ni Rimac, pa šta?
Jebeš samohvalu, vidiš i sama šta je od nje ostalo. Ti i tko još?
Eroo wrote:Pobjeguljo, ostavi moju mrtvu mater na miru, a za početak jebi svoju dok je još živa. Pardon mi maj frenč.mentalitet wrote:Gledao sam na ovu temu jedan dokumentarac na engkleskom u kome se tvrdi da za svako dijete postoji dokumentacija odakle je evakuirano i gdje se nalazi a ti podatci su javni tako da svaki roditelj moze doci po svoje dijete ili traziti preko crvenog kriza nazad.Ali ovo ljudsko smece se ne pita.pa majku mu jebem
Idiote bolesni, djecu treba vratiti Ukrajini, ito bez ikakvih posebnih zahtjeva.
Zašto su djeca odvedena na krajnji istok Sibira i ne u ovaj europski dio gdje Rusi žive?
Bolesniji od ruso-nacista su rusofili. Oni širom svijeta samo sramote ruski narod
PS: Inače ne čitam tvoje bolesne umotvorine, a sada sam to učinio slučajno.
Primijetio sam tvoje opetovane prijetnje. Ne čini to više, za tvoje dobro.
Da sam je kojim sluchajem imao prilike sresti prije nego shto je umrla opalio bi joj shamar zato shto kretena kao shto si ti nije vaspitala kako treba .A ne znam,mozda je jadna pokushavala sve ali nije ishlo jer si valjda pokupio cacin gen pa te tukla kamenom u glavu i onda si pozelio da se bavish boksom jer si uzivao padati u nesvijest.Mogu te zamisliti u ringu,ono protivnik ti razvali vilicu ti krknesh na pod ,dignesh se i ocesh josh iako ti sudija pokazuje ugao jer si nesposoban za dalju borbu.Ali shto zna sudija koje je zadovoljstvo pasti u nesvijest?Je l' tak'?
E zato ja tebe citiram pa te forum obavijesti da sam ti odgovorio i ne samo tebe,a onda takvi tipovi kao ti ne moze a da ne prochita .Dakle ne pravi se vishe idiot nego shto jesi.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Rusi objavili: Prve doze cjepiva protiv koronavirusa Sputnik V već su dostupne građanima
» VIDEO) RUSI OBJAVILI BRUTALNU STATISTIKU: Evo čime smo i kako oborili američke rakete u Siriji
» Rusi objavili "lov" na Leopard tenkove: Uništene plaćaju pola miliona, a zarobljene milion rubalja
» Rusi slučajno objavili vijest.. poginulo 2000 ruskih vojnika u Ukraini a 3800 invalida
» Rusi kreću u još snažnije napade na džihadiste u Siriji, najavljuju i do 300 zračnih udara svojih aviona dnevno
» VIDEO) RUSI OBJAVILI BRUTALNU STATISTIKU: Evo čime smo i kako oborili američke rakete u Siriji
» Rusi objavili "lov" na Leopard tenkove: Uništene plaćaju pola miliona, a zarobljene milion rubalja
» Rusi slučajno objavili vijest.. poginulo 2000 ruskih vojnika u Ukraini a 3800 invalida
» Rusi kreću u još snažnije napade na džihadiste u Siriji, najavljuju i do 300 zračnih udara svojih aviona dnevno
Page 2 of 2