Europa se okrece udesno:'Nikakav povjetarac sa lijeva ne moze se usporediti s olujom koja dolazi zdesna'
Page 1 of 1
Europa se okrece udesno:'Nikakav povjetarac sa lijeva ne moze se usporediti s olujom koja dolazi zdesna'
https://www.dnevno.hr/vijesti/europa-se-okrece-udesno-nikakav-povjetarac-slijeva-ne-moze-se-usporediti-s-olujom-koja-dolazi-zdesna-2171487/
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Re: Europa se okrece udesno:'Nikakav povjetarac sa lijeva ne moze se usporediti s olujom koja dolazi zdesna'
...to tako ide..kad se odreknes bozjih nacela i tradicionalnosti a hoces nakaradno prikazati normalnim onda ces poznjeti ono sto si sijao...davno sam rekao da ce sve te nakaradne ideje i osobe svi skupa zavrsiti u jednom kutku svijeta..antarktik ili tako nesto..pa se talambasaj medjusobno koliko hoces van toga vise neces
2015-09-08
Re: Europa se okrece udesno:'Nikakav povjetarac sa lijeva ne moze se usporediti s olujom koja dolazi zdesna'
ikic banicek.i kompani..ja znam gdje cu a gdje ce te vi...
2015-09-08
vuksadinare wrote:ikic banicek.i kompani..ja znam gdje cu a gdje ce te vi...
u pizdu materinu
jer sa takvim stavovima VI i MI na ovu šaku jada koliko nas ima ...nećeš dalje doći
vjeruj babi
Sora wrote:vuksadinare wrote:ikic banicek.i kompani..ja znam gdje cu a gdje ce te vi...
u pizdu materinu
jer sa takvim stavovima VI i MI na ovu šaku jada koliko nas ima ...nećeš dalje doći
vjeruj babi
Ma to su ti bivshe komunjare (treba razlikovati prave komuniste od ovih takozvanih) koje ne mogu zivjeti bez ideologije i poimanja ljudi na desne .lijeve ili srednje.Njima kada kazesh da postoje samo dobri i loshi ljudi bez obzira na svjetonazor,naciju ili vjeru oni te odmah svrstavaju u neprijatelja jer njihov mozak ne zna drugachije razmishljati osim desno ,lijevo i ne znam vishe koji kurac ,isto kao ameri,indijanci i kauboji,drugi ne postoje.
mentalitet wrote:Sora wrote:vuksadinare wrote:ikic banicek.i kompani..ja znam gdje cu a gdje ce te vi...
u pizdu materinu
vjeruj babi
Ma to su ti bivshe komunjare (treba razlikovati prave komuniste od ovih takozvanih) koje ne mogu zivjeti bez ideologije i poimanja ljudi na desne .lijeve ili srednje.Njima kada kazesh da postoje samo dobri i loshi ljudi bez obzira na svjetonazor,naciju ili vjeru oni te odmah svrstavaju u neprijatelja jer njihov mozak ne zna drugachije razmishljati osim desno ,lijevo i ne znam vishe koji kurac ,isto kao ameri,indijanci i kauboji,drugi ne postoje.
ma jašta
uglavnom fali nekome prilično IQ da shvati išta složenije od podjele na lijevo i desno
ili crno i bijelo
itd
to su DVOSTANIČNI ORGANIZMI
Similar topics
» Švicarska ide udesno: Izbore dobila nacionalistička stranka koja želi spriječiti ulaz izbjeglica
» Europa ne može proizvoditi pristupačne električne automobile
» Europa koja se boji 250.000 afganistanskih izbjeglica dokaz je koliko smo odvratni
» Strahota: Europa uvozi ogromne količine dizela dok još može
» EUROPA IMA OZBILJAN PROBLEM Može li itko upravljati Italijom?
» Europa ne može proizvoditi pristupačne električne automobile
» Europa koja se boji 250.000 afganistanskih izbjeglica dokaz je koliko smo odvratni
» Strahota: Europa uvozi ogromne količine dizela dok još može
» EUROPA IMA OZBILJAN PROBLEM Može li itko upravljati Italijom?
Page 1 of 1