Najgenijalnije ikad
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Najgenijalnije ikad
abraham wrote:Svedska nekada
Svedska danas. Debo javi se. Ono povijest trt, mrt lijevo-lijevo nigdje moga stanaaaaa oj ulicer i ti si pijanaaaaaaaa
jebiga šveđanke nekad, plave visoke jebozovne i u minicama.
Šveđanke danas, u burkama i omotane eksplozivom.
Na čijoj su strani feministice? Jasno, minice su seksizam, plava kosa je rasizam.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Debo, Greta, linkaba vasa susjeda, feministice i ljevicari su na strani ove ekipe na slici dolje. Kila kebenog mozga.marcellus wrote:abraham wrote:Svedska nekada
Svedska danas. Debo javi se. Ono povijest trt, mrt lijevo-lijevo nigdje moga stanaaaaa oj ulicer i ti si pijanaaaaaaaa
jebiga šveđanke nekad, plave visoke jebozovne i u minicama.
Šveđanke danas, u burkama i omotane eksplozivom.
Na čijoj su strani feministice? Jasno, minice su seksizam, plava kosa je rasizam.
2014-04-14
Ugnjetavao ih svedo, kolonizirao i sada mu se vraca da mu ovi ruse drzavui iznutra. Zna kolega povijest narocito nakoN 1905-te.
2014-04-14
marcellus likes this post
Podaci iz sustava fiskalizacije pokazali su da je prva neradna nedjelja donijela za 21,8 posto manji promet u trgovini na malo u usporedbi s posljednjom nedjeljom u lipnju, koja je bila radna.
Novi list piše da je u nedjelju pao i broj i iznos izdanih računa u trgovini na malo, kako u odnosu na nedjelju u tjednu prije, tako i u odnosu na prvu nedjelju u srpnju 2022. godine.
Ukupan promet u trgovini na malo, bez motornih vozila, iznosio je 29,9 milijuna eura. U odnosu na nedjelju prije, radi se o smanjenju prometa od 8,37 milijuna eura.
Izdano je 457 tisuća računa, što je oko 19 posto manje nego prošle nedjelje.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/stigli-su-podaci-pogledajte-koliko-je-pao-promet-u-trgovini-prve-neradne-nedjelje-15352151
Novi list piše da je u nedjelju pao i broj i iznos izdanih računa u trgovini na malo, kako u odnosu na nedjelju u tjednu prije, tako i u odnosu na prvu nedjelju u srpnju 2022. godine.
Ukupan promet u trgovini na malo, bez motornih vozila, iznosio je 29,9 milijuna eura. U odnosu na nedjelju prije, radi se o smanjenju prometa od 8,37 milijuna eura.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/stigli-su-podaci-pogledajte-koliko-je-pao-promet-u-trgovini-prve-neradne-nedjelje-15352151
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
potrošit će ljudi pare idući dan. u ostalom ljeti na obali rade sve trgovine jer imaju pravo 16tjedana a to je de-facto 4mjeseca, tako da turisti prže i ostavljaju pare, na zimu će biti rotacija
jedino ova mala kvartovska je nakačila obavijest da neće radit u nedilju
jedino ova mala kvartovska je nakačila obavijest da neće radit u nedilju
debotoijusto wrote:Podaci iz sustava fiskalizacije pokazali su da je prva neradna nedjelja donijela za 21,8 posto manji promet u trgovini na malo u usporedbi s posljednjom nedjeljom u lipnju, koja je bila radna.
A jel ima podatak kolko je porastao promet u petak i subotu?
ili u ponediljak.
velike štete. odeš ispred svake trgovine u dalmaciji "javite se za posao".
i sada trgovine moraju smanjit tjedni fond radnih sati.. pa jedva će dočekati. iako u dalmaciji sve rade nediljom radi turizma, jebiga velik je promet, i ako ti zatvoriš u nedilju, konkurencija će ubrati vrhnje.. ali kada dođe jesen onda će rotacije.. dakle opet imaš rotacije, ako ti ne radi špar, radit ti kaufland itd.. nemaš straha
velike štete. odeš ispred svake trgovine u dalmaciji "javite se za posao".
i sada trgovine moraju smanjit tjedni fond radnih sati.. pa jedva će dočekati. iako u dalmaciji sve rade nediljom radi turizma, jebiga velik je promet, i ako ti zatvoriš u nedilju, konkurencija će ubrati vrhnje.. ali kada dođe jesen onda će rotacije.. dakle opet imaš rotacije, ako ti ne radi špar, radit ti kaufland itd.. nemaš straha
u ostalom nemoraš svaki dan u dućan. uvik u frižideru ima spize za nešto spremit.. ja iman želju napravit novi šoping, a frižider pun.. nećeš bogami.
ovo je takav primitivan primjer manipulacije, pao promet nedjeljom jer je zabranjena trgovina nedjeljom, čudo.
a kolki je tjedni promet? Vjerojatno posve isti. Ne, ljudi će gladovat jebote. Neće di imat kupit spizu u nedjelju. Jer se neće sjetit da moraju kupit sve u subotu.
a kolki je tjedni promet? Vjerojatno posve isti. Ne, ljudi će gladovat jebote. Neće di imat kupit spizu u nedjelju. Jer se neće sjetit da moraju kupit sve u subotu.
sto se zamaras time...protivnici nerada nedjeljom uvijek ce naci neki izgovor...narocito 'novonapredni' i kvaziantifasisti koji ne kuze da cak i u njihovoj omiljenoj jugi se nije radilo nedjeljom a subotom do dva...njima vise nista ne treba objasnjavati..tu nema lijeka osim jedne stvari..presjecimarcellus wrote:ovo je takav primitivan primjer manipulacije, pao promet nedjeljom jer je zabranjena trgovina nedjeljom, čudo.
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
ja sam za zabranu rada nedjeljom APSOLUTNU
samo crkve da rade
i još da hoda policija po kućama i provjerava da netko ne krmi doma umjesto u crkvi
samo crkve da rade
i još da hoda policija po kućama i provjerava da netko ne krmi doma umjesto u crkvi
Sora wrote:ja sam za zabranu rada nedjeljom APSOLUTNU
samo crkve da rade
pa i za onog tvog tite su samo crkve radile nedjeljom
pa najgore od svega neće biti svaki dućan zatvoren u nedilju. dakle imaju pravo na 16 radnih tjedana, neki će i radit u nedilju.marcellus wrote:ovo je takav primitivan primjer manipulacije, pao promet nedjeljom jer je zabranjena trgovina nedjeljom, čudo.
Samo stvar navike.marcellus wrote:ovo je takav primitivan primjer manipulacije, pao promet nedjeljom jer je zabranjena trgovina nedjeljom, čudo.
Za neko vrijeme bit ce svima normalno ovako.
Kad kazem djeci da sam do petog razreda i subotom isao u skolu misle da ih zafrkavam.
dijagram-
2015-08-09
marcellus wrote:Sora wrote:ja sam za zabranu rada nedjeljom APSOLUTNU
samo crkve da rade
pa i za onog tvog tite su samo crkve radile nedjeljom
bio je i tvoj
naš najveći sin ikada
OK?
a s crkvama kaj veliš, radile su nedjeljom samo crkve , ništa dućani ?
a uglavnom ih nije ni bilo toliko..ha ha
kad se sjetim u Gorici je bilo par dućana . a sada par shoping centara , blago nama
a i ozbiljno ja sam za zabrane rada možda i još koji dan , ma najbolje sve dane
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Najbrža intervencija policije ikad
» Najveći ikad
» najveći baja ikad
» najbolji voleji ikad
» Nešto najgluplje što sam ikad čuo
» Najveći ikad
» najveći baja ikad
» najbolji voleji ikad
» Nešto najgluplje što sam ikad čuo