Keksi Domaćica
Page 1 of 1
Keksi Domaćica
Čaj i keksići. Odmorite.
Ukrajinci pauzirali ofenzivu, otpor je presnažan: ‘Rusija je iskoristila svoju zračnu nadmoć‘
Ukrajinci pauzirali ofenzivu, otpor je presnažan: ‘Rusija je iskoristila svoju zračnu nadmoć‘
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Keksi Domaćica
A eto neka se sad lome s njima kad su popili svu pamet svita.
Vidili su da pada kiša. Vremenska prognoza se zna dva tjedna unaprijed a ja sam je najavio tri tjedna prije ( vidi tema Moj tata ima veći kurac od tvog tate od 23.05 ) i nije uopće bitno kako ja to znam jer ionako mi nitko ništa neviruje šta pričam, bitno je da je pala i nakvasila teren i usrala ofenzivu.
Sad imaju gubitke i svašta nešto i sad se pogubili skroz. Debili.
Kiša mi je tribala za pat poziciju jer da su čekali dva tjedan još onda im je kratak vremenski period do jeseni za izać na Azovsko more pa su se odlučili ić na probijanje pa sad još gore.
Uglavnom u oba ta slučaja bilo čekanje da se osuši bilo na ovo šta su se oni odlučili da će po blatu ić ipak u proboj ja dobijam šta oću a to je pat pozicija, kakva takva al nema brzog sloma Rusije i da anglosasi vladaju svijetom itd.
Jednostavno je: Ja nikad ne gubim ratove.
Enlarge this imageClick to see fullsize
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_bodhisattvas
2014-04-11
Pauza ne traje na cijeloj fronti te ISW izvještava kako su Ukrajinci nastavili protuofenzivne operacije u najmanje četiri sektora fronte
Kako ti pušiš svaki dan tenkove i drugu tehniku koja se koristi u napadu tako će se tebi za dva tri tjedna ta četiri napadna pravca pretvoriti u tri.
Kako ti pušiš svaki dan tenkove i drugu tehniku koja se koristi u napadu tako će se tebi za dva tri tjedna ta četiri napadna pravca pretvoriti u tri.
2014-04-11
Ovi je naoružan do zuba. Mačevi, koplja, sikire, toljage. Nema šta nema. Šta bi ovo moglo biti ?
Šta znači svastika ? Čiji je to znak ?
GF5
Šta znači svastika ? Čiji je to znak ?
GF5
2014-04-11
Sad malo keksići i operativna stanka tjedan dana da vidite di ste uopće. Niste imali plan B jel ? I eto ti 1.07 a u međuvremenu gubite te tenkove i to a on jača obranu i lupa po vama i popunjava rovove tim zatvorenicima itd a usput gubite i nešto aviona i uvik nešto fali i eto Velike Gospe ( 15.08 ) i opet kiše i blato i opet kurac.
Aj vidimo se dogodine. Odmorite malo. Neće posal pobić. Ima i sutra dan.
Aj vidimo se dogodine. Odmorite malo. Neće posal pobić. Ima i sutra dan.
2014-04-11
Zelenski priznao: Napredak u protuofanzivi protiv ruskih snaga je sporiji od željenog
Zelenski priznao: Napredak u protuofanzivi protiv ruskih snaga je sporiji od željenog
Uzmi malo kekasa pa grickaj.
Uzmi malo kekasa pa grickaj.
2014-04-11
Page 1 of 1