Napadi na skladišta, logističke mreže... Sve je više znakova da kreće protuofenziva
Page 1 of 1
Napadi na skladišta, logističke mreže... Sve je više znakova da kreće protuofenziva
Jeste li ponijeli gas maske ? Ako niste propast će vam ta ofenziva.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Napadi na skladišta, logističke mreže... Sve je više znakova da kreće protuofenziva
Režim kojemu prijeti opasnost od pada i kojemu je glavni i cijeli vojni i politički vrh proglašen ratnim zločincem a ujedno nije ni potpisnik o nekorištenju bojnih otrova će spriječiti svim mogućim sredstvima svoj pad.
Ja vidim da oni traže pilote za bombardere Su-24 dakle potrošna roba iz SSSR-a i kad ćeš ako ne sad to iskorisiti. Dakle bacanje običnih bombi s 50-ak km udaljenosti van vašeg PZO-a te fosforne bombe a to je ono u prevodu: ako ti to smeta aj ća.
To te prvo blokira a onda ako nastaviš oni su iskopali te rovove i vi ćete birat mjesta di nema rovova a tu vas čekaju i onda će vam baciti bombe s bojnim otrovima nakon čega vi morate nekako stvorit hrpu gas maski i kecelja tj NBKO opreme a to će vam oduzet vrijeme.
I eto jeseni. Opet kiša. Sezona grijanja.
Aj zdravo.
Ja vidim da oni traže pilote za bombardere Su-24 dakle potrošna roba iz SSSR-a i kad ćeš ako ne sad to iskorisiti. Dakle bacanje običnih bombi s 50-ak km udaljenosti van vašeg PZO-a te fosforne bombe a to je ono u prevodu: ako ti to smeta aj ća.
To te prvo blokira a onda ako nastaviš oni su iskopali te rovove i vi ćete birat mjesta di nema rovova a tu vas čekaju i onda će vam baciti bombe s bojnim otrovima nakon čega vi morate nekako stvorit hrpu gas maski i kecelja tj NBKO opreme a to će vam oduzet vrijeme.
I eto jeseni. Opet kiša. Sezona grijanja.
Aj zdravo.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Similar topics
» Teroristički napadi u Šri Lanki: Više od 100 mrtvih, preko 400 ranjenih
» Picula: Napadi iz Sarajeva su više usmjereni na europske rezolucije i presude Ustavnoga suda BiH nego na mene
» HKS kreće u otvoreni rat protiv ABA lige. Kreće nova regionalna liga ?
» Ruska protuofenziva
» Zelenski potvrdio: Protuofenziva je krenula! Generali su zadovoljni
» Picula: Napadi iz Sarajeva su više usmjereni na europske rezolucije i presude Ustavnoga suda BiH nego na mene
» HKS kreće u otvoreni rat protiv ABA lige. Kreće nova regionalna liga ?
» Ruska protuofenziva
» Zelenski potvrdio: Protuofenziva je krenula! Generali su zadovoljni
Page 1 of 1