Ruska invazija na Ukrajinu
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
vili40 wrote:za to putler treba jako veliku pomoć u vidu svega a najviše mesa,hoćeš mu i ti priskočiti u pomoć,bar odradi jedno 6 mjeseci,ako te dotle nacisti ne pretvore u mljeveno na dan kad ti istekne ugovor dobit ćeš od svojih malo olova da ne bi došlo do kakvog nesporazuma.crvenkasti wrote:Ako se naviknete na ovu sliku sad, bit će manje bolno kad se to stvarno dogodi:
Inače na ovoj karti ne vidim Portugal,jel to atlanski ocean više nije u planu ili je karta premala?
Ja sam sliku zalijepio tjeran humanitarnim razlozima pokušavši nam ublažiti bol.
crvenkasti- Posts : 29734
2014-04-17
dođi ti do mene i sve će te prestati boljeti... usput ćemo i ispraviti jednu povijersnu nepravdu koja se mojom "omaškom" dogodila prije 28 godina u blizini Žirovca...
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
michaellcmacha wrote:dođi ti do mene i sve će te prestati boljeti... usput ćemo i ispraviti jednu povijersnu nepravdu koja se mojom "omaškom" dogodila prije 28 godina u blizini Žirovca...
Ne tučem se s invalidima.
crvenkasti-
2014-04-17
ni ja sa četnicimacrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:dođi ti do mene i sve će te prestati boljeti... usput ćemo i ispraviti jednu povijersnu nepravdu koja se mojom "omaškom" dogodila prije 28 godina u blizini Žirovca...
2015-08-08
Ukrajinci išli probijat te linije pa se nasadili na njihovo unaprijed pripremljeno minsko polje. Sad će opet kukat da nemaju oružja i municije i da im se pošalje. Ovo je prvo tribalo GPS granatama sve stuč pa tek onda proboji.
-
Siguran sam da je postojao savršen razlog za slanje jedne trećine ukrajinskog bataljuna u poznato rusko minsko polje, bez pokrića iz zraka, topništva ili pješaštva i za gubitak jedanaest oklopnih vozila jedno po jedno u "probnom napadu" na selo Zaporizhzhia. Novodarivka u nedjelju. Naravno, ja sam zadnji koji će kritizirati strategiju ukrajinske vojske. Samo me zanima što je mogao biti razlog da se žrtvuje toliko vozila i vojnika da se ne dobije ništa, ali ne iznenađuje spoznaja da je "ruska obrana jaka u toj regiji".
-
Siguran sam da je postojao savršen razlog za slanje jedne trećine ukrajinskog bataljuna u poznato rusko minsko polje, bez pokrića iz zraka, topništva ili pješaštva i za gubitak jedanaest oklopnih vozila jedno po jedno u "probnom napadu" na selo Zaporizhzhia. Novodarivka u nedjelju. Naravno, ja sam zadnji koji će kritizirati strategiju ukrajinske vojske. Samo me zanima što je mogao biti razlog da se žrtvuje toliko vozila i vojnika da se ne dobije ništa, ali ne iznenađuje spoznaja da je "ruska obrana jaka u toj regiji".
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Kijevski režim je u šoku i nevjerici. Portuofenziva im ne ide kako su zamislili, Rusi su pružili žestok otpor. A onda im je prsla ta brana i poremetila planove. A sad i Kina naoružava Rusiju oklopnim vozilima koje će koristit u Bahmutu. Uza sve to Europa ulazi u tehničku recesiju dok se ruska ekonomija drži i pliva iznad vode.
A tragedije. Kako kome. Izbori su svako četiri godine u demokraciji. Fino sikdanje Komšićevaca a oni neka se čačkaju tamo na tom istoku Ukrajine do kad god hoće i koliko god hoće.
A tragedije. Kako kome. Izbori su svako četiri godine u demokraciji. Fino sikdanje Komšićevaca a oni neka se čačkaju tamo na tom istoku Ukrajine do kad god hoće i koliko god hoće.
2014-04-11
Kina kao i iran mogu neko vrijeme uskakati rusiji u pomoć no ako čitamo između redova zaključak je da su im Ukri spalili milijarde dolara u tehnici ako sad rusi i od kine žicaju oklop i nemaju svoga na zalihama. Dakle totalni raspašoj u ruskim redovima.RayMabus wrote:Kijevski režim je u šoku i nevjerici. Portuofenziva im ne ide kako su zamislili, Rusi su pružili žestok otpor. A onda im je prsla ta brana i poremetila planove. A sad i Kina naoružava Rusiju oklopnim vozilima koje će koristit u Bahmutu. Uza sve to Europa ulazi u tehničku recesiju dok se ruska ekonomija drži i pliva iznad vode.
Istrošili se. Zato ne treba stat nego šalji još više GPS granata i toga šta im tu tehniku šta su poslali u Ukrajinu uništava. Ako će im netko drugi bilo firma iz neke države bilo ta država izravno slat oružje da uspiju u svom napadu na Ukrajinu a samim time i Europu taj drugi će odma dobit sve žive sankcije pa neka se misle.
2014-04-11
Ona šuga u Africi nešto pametuje ko i ovaj četnik Vučic a neće da udare sankcije Putinu nego bi oni neutralni a onda žicaju pare od Zapada. Pa triba ih poslat sve u tri pičke mile materine. Oćeš pare od Zapada ? UDARI SANKCIJE RUSIJI.
" Na kontinentu vlada financijska kriza ", nastavlja Rémy Rioux. U Africi se " fiskalni prostor sužava zbog rastućih kamatnih stopa ", a kontinent doživljava " određenu eroziju transfera službene pomoći ", zbog posebno teškog međunarodnog konteksta. Postavši glavni igrač u regiji, Kina je sa svoje strane znatno smanjila svoja ulaganja, između učinka Covida-19 i straha da joj afričke države s oslabljenim financijama neće vratiti zajmove, podsjeća Rémy Rioux koji primjećuje opće sušenje privatnih ulaganja.
Svjetska banka je u nedavnom izvješću ocijenila da 22 zemlje subsaharske Afrike predstavljaju visok rizik od prezaduženosti ili su ga već dostigle, poput Čada, Gane ili Zambije. " U svim međunarodnim forumima francuska vlada i njezini predstavnici već su jako dugo zadržali stalan stav da ne zaborave Afriku i naprotiv da povećaju protoke ", smatra čelnik AFD-a, navodeći primjere Svjetske banke , Ujedinjeni narodi i Afrička razvojna banka. Otud i inicijativa predsjednika Emmanuela Macrona da se 22. i 23. lipnja u Parizu organizira međunarodni summit za " novi globalni financijski pakt ", usmjeren na Afriku.
Za Francusku agenciju za razvoj, "razvoj Afrike" je "prioritet", unatoč Ukrajini
" Na kontinentu vlada financijska kriza ", nastavlja Rémy Rioux. U Africi se " fiskalni prostor sužava zbog rastućih kamatnih stopa ", a kontinent doživljava " određenu eroziju transfera službene pomoći ", zbog posebno teškog međunarodnog konteksta. Postavši glavni igrač u regiji, Kina je sa svoje strane znatno smanjila svoja ulaganja, između učinka Covida-19 i straha da joj afričke države s oslabljenim financijama neće vratiti zajmove, podsjeća Rémy Rioux koji primjećuje opće sušenje privatnih ulaganja.
Svjetska banka je u nedavnom izvješću ocijenila da 22 zemlje subsaharske Afrike predstavljaju visok rizik od prezaduženosti ili su ga već dostigle, poput Čada, Gane ili Zambije. " U svim međunarodnim forumima francuska vlada i njezini predstavnici već su jako dugo zadržali stalan stav da ne zaborave Afriku i naprotiv da povećaju protoke ", smatra čelnik AFD-a, navodeći primjere Svjetske banke , Ujedinjeni narodi i Afrička razvojna banka. Otud i inicijativa predsjednika Emmanuela Macrona da se 22. i 23. lipnja u Parizu organizira međunarodni summit za " novi globalni financijski pakt ", usmjeren na Afriku.
Za Francusku agenciju za razvoj, "razvoj Afrike" je "prioritet", unatoč Ukrajini
2014-04-11
michaellcmacha wrote:ni ja sa četnicimacrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:dođi ti do mene i sve će te prestati boljeti... usput ćemo i ispraviti jednu povijersnu nepravdu koja se mojom "omaškom" dogodila prije 28 godina u blizini Žirovca...
daj uključi mozak, jebote
crvenkasti-
2014-04-17
Sutra se očekuje službeno proglašenje da je eurpodručje ušlo u tehničku recesiju. Također evropska središnja banka najavljuje novo dizanje kamatnih stopa.
Fino će Zapad ostat bez para pa ti šugavi crnci i ovaj četnik Vučic neće dobit ni eura jer će ovi biti bankrot.
Tko oće zapadne pare neka udari sankcije Rusiji a tko neće eno ti tamo brat Xi pa žicaj u njega.
Fino će Zapad ostat bez para pa ti šugavi crnci i ovaj četnik Vučic neće dobit ni eura jer će ovi biti bankrot.
Tko oće zapadne pare neka udari sankcije Rusiji a tko neće eno ti tamo brat Xi pa žicaj u njega.
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
RayMabus wrote:Sutra se očekuje službeno proglašenje da je eurpodručje ušlo u tehničku recesiju. Također evropska središnja banka najavljuje novo dizanje kamatnih stopa.
Ne kužim.
Ako Europa bude bankrot, onda je svejedno. Tada Vucić neće dobiti ni eura, udario ili ne udario sankcije Rusiji..
crvenkasti-
2014-04-17
Srbija jei bit će u k*rcu s Vucićem ili bez njega.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Sutra se očekuje službeno proglašenje da je eurpodručje ušlo u tehničku recesiju. Također evropska središnja banka najavljuje novo dizanje kamatnih stopa.
Ne kužim.
Ako Europa bude bankrot, onda je svejedno. Tada Vucić neće dobiti ni eura, udario ili ne udario sankcije Rusiji..
90% Srba, tako kaže Vucić, podržava svinjarije koje radi Rusija u Ukrajini.
Takve stvari se ne mogu prikočiti da se dimi kao auto, sličnije je navigavanju prekooceanskom brodu:
za skretanje prije sudara s drugim brodom je potrebna pravovremena odluka i duži put skretanja.
Ukroboronprom radi na uspostavljanju proizvodnje metaka
Bože čuvaj svoj narod u cijelom svijetu.
Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal-
2014-04-16
Na ruskom Telegramu kanalu vojni izvjestitelj s terena, "Dva Majora",
Javlja o masovnom raketiranju okupiranog Tokmaka (smjer Berdjansk).
Za sada postoji samo audio snimak.
Po snimku bih rekao da je PZO očigledno predhodno ušutkan.
Javlja o masovnom raketiranju okupiranog Tokmaka (smjer Berdjansk).
Za sada postoji samo audio snimak.
Po snimku bih rekao da je PZO očigledno predhodno ušutkan.
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
Razlika u dometu artiljerije je na ukr. Strani...
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
Idut oštri boji na obroncima oko Kišlivke...južno od Bahmuta.
Sjeverno od Bahmuta
Pošto vlada stroga šutnja u ukr. izvještavanju s terena, nejasno je što se događa
u smjeru Krasna Hora, odakle se probila vijesti da je ukr. vojska tamo " u kontaktu".
Ako je to istina onda su u ovom dijelu Rusi u problemu.
Prigožin je upravo na ovo upozoravao rusku stranu.
Pošto vlada stroga šutnja u ukr. izvještavanju s terena, nejasno je što se događa
u smjeru Krasna Hora, odakle se probila vijesti da je ukr. vojska tamo " u kontaktu".
Ako je to istina onda su u ovom dijelu Rusi u problemu.
Prigožin je upravo na ovo upozoravao rusku stranu.
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 20 of 50