Ima nas previse
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ima nas previse
catabbath wrote:Evo Rusi i Ukri radikalno smanjuju brojeve uglavnom muških.
Pplaci ,rumuni,neshto bugara a bogami i ostali europljani koji se bore u laznim uniformama protiv rusa.Bogami rusi instalirali u stare SSSR silose ponovo strateshke nuklearne bombe u Belorusiji.Fakat bi smanjenje moglo biti onako kako su gospodari smrti i zivota na ovoj usranoj planeti predvidjeli.Samo nece ni oni ostati za sjeme.Ako ostanu morat ce zivjeti kao pacovi pod zemljom do kraja svoga zivota,a iskreno jebesh takav zivot.
mentalitet- Posts : 5260
2020-07-05
Re: Ima nas previse
Diskretno se prodaju vrlo luksuzna podzemna sklonista,bolje reci penthausi,sa najmodernijim hightechom,obskrbljeni na duge staze..pocetna cijena 5 milijuna dolara...pa tko moze..mentalitet wrote:catabbath wrote:Evo Rusi i Ukri radikalno smanjuju brojeve uglavnom muških.
Pplaci ,rumuni,neshto bugara a bogami i ostali europljani koji se bore u laznim uniformama protiv rusa.Bogami rusi instalirali u stare SSSR silose ponovo strateshke nuklearne bombe u Belorusiji.Fakat bi smanjenje moglo biti onako kako su gospodari smrti i zivota na ovoj usranoj planeti predvidjeli.Samo nece ni oni ostati za sjeme.Ako ostanu morat ce zivjeti kao pacovi pod zemljom do kraja svoga zivota,a iskreno jebesh takav zivot.
Similar topics
» '' MILANOVIĆ UZVRATIO CERARU 'Zaista smo se trudili i dali sve od sebe, poslao sam pismo, predložio susret... Ali brate, što je previše, previše je' ''
» Obama oštro Erdoganu: Što je previše previše je
» Srbi su previše svojeglavi. Srbi su previše samostalni
» E sad je previše
» 'Mislim da je to previše!'
» Obama oštro Erdoganu: Što je previše previše je
» Srbi su previše svojeglavi. Srbi su previše samostalni
» E sad je previše
» 'Mislim da je to previše!'
Page 2 of 2