ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TAKOZVANI "DOMOVINSKI RAT"

Page 7 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

TAKOZVANI "DOMOVINSKI RAT" - Page 7 Empty Re: TAKOZVANI "DOMOVINSKI RAT"

Post by omni 4/4/2023, 21:03

mentalitet wrote:
omni wrote:
IL Risorto wrote:
omni wrote:
IL Risorto wrote:Nije da ja vjerujem ili nevjerujem,već sam prije par godina sam radio istraživanja,te sam ih na ovom ili na starom forumu objavio.
Pusti sad Istru,Baranju,tu nikad nije ni bilo Srba,stvar je u tome da je veći dio BiH,Banije,Korduna,Like,gdje su stvarno živili Srbi,bili pod ustaškim terorom.
Dovoljno je spomenut samo Kozaru,a gdje su Glina,Gospić,Jadovno.

Bok te,pa ustaše su bile u samom predgrađu Beograda.

Ma,malo sam i rekao,bilo je tu preko miljon žrtava.
Predgradju? Setali su se po Beogradu cak stovise, baka Milka od druga Nenada pricala kaze bace cigaretu ispred sebe i kad dotrci neki srbin zakolju ga i pojedu odmah. Neke su primamljivali rakijom. Nejac drhtala kad se prosetaju terazijama, cim izvade paklu cigareta organizirali su se zbjegovi do kafane. Ma trista meleona pa nek se svet slika. I ove Ruse stradale u Ukrajini uracunat jer su i to srbi.

Daj budimo ozbiljni.Tebi je do sprdačine na ovako turobnim temema.
Pokojnu baku Milku nazivas neozbiljnom? Mozda je bila malo pripita dok je pricala svoja turobna sjecanja ali ja sam joj vjerovao iako nisam Ustasa nego obicni fasist. Sasvim sam ozbiljan i turoban.Eto ja bih uveo zakon da se na svim hrvatskim nogometnim utakmicama kleci za meleonske srbske zrtve.

Znash,uvjerio sam se u svome zivotu da postoji neka bozija pravda pa ti savjetujem ako si bilo kakav vjernik da se ne rugash bilo chijim zrtvama jer koliko sam primijetio karma je jebena stvar i ne vraca se onima koji tule i ponishtavaju tudju patnju nego  se vraca njihovim najmilijima.Ako je od bilo koga ,Boga ,prirode,neke jebene energije ili tko zna shto je to nepravedno je jer bi se trebalo vracati onima koji to zastupaju i podrzavaju .Dakle tebi bi trebalo odsjeci sve prste na rukama pa valjda ne bi dolazio vishe u situaciju da ismijavash zrtve onih koji su ti u rodu bili.A ako to ne pali i ne daje rezultate vaditi mozak i baciti svinjama .
Samo oponasam kako prosjecan srbin srpskom antologijom govori o jasenovcu, ako ti u tomu vidis ruganje zrtvama onda si u pravu jer se samo srbin moze narugati svojim zrtvama i razbacivati brojkama. Ako ne kuzis pitaj rod ;)

omni

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/4/2023, 21:04

...lik koji se predstavlja kak ti bosanski zidov mislim mentalni ...ima sa zidovstvom veze ko mile martic sa mozgom
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by mentalitet 4/4/2023, 22:57

vuksadinare wrote:
marcellus wrote:
vuksadinare wrote:
mentalitet wrote:
vuksadinare wrote:mene samo zanima misljenje mentalnog...on je ekspert za argumente uz dodatak jebem ti mater ili sam sve zivo jebav'o

Gledaj,ja se ne bi nikad igrao brojkama jer se na takav nachin zrtve ubijaju po ko zna koji puta.Da je Hrvatskoj stalo do istine onda bi osnovala jednu medjunarodnu neovisnu komisiju i rijeshila taj problem za sva vremena te mrtve ostavila u bozijem miru a zivima zachepila labrnju da se ne shutaju vishe brojevima.Ajde ja sam izgleda neumoljivi vjernik u ljude i njihov osjecaj za pravdu pa pishem ovakve bajke.Meni je sve jasno i necu govoriti o brojevima ali taman i da se Jasenovac zanemari chinjenica da su 'rvati imali logor za djecu je nepobitna istina pa svakog normalnog hrvata treba da bude sramota zbog toga da su jedini na svijetu imali logor za djecu.Poznavao sam jednog Branka koji je nosio onu shiltachu kapu u sred ljeta.Bilo mi je to glupo pa sam mu jednom namjerno skinuo tu kapu i vidio mu na chelu istetovirano slovo U.Iako stariji chovjek pocheo je da plache kao malo dijete.Meni je bilo neugodno i pocheo sam ga tjeshiti govoreci mu da to nije nishta i da mladost ludost postoji kod svih nas pri sazrijevanju i odrastanju misleci da je to on sam sebi dao istetovirati.Medjutim isprichao mi je prichu kako je bio u logoru za tu djecu u Jastrebarskom za koji do tada nisam chuo a nakon toga dogadjaja pocheo sam da promatram ljude oko sebe jako pazljivo i studiozno.Ne bih mu povjerovao u tu prichu da nije bio sam na ovom svijetu bez igdje ikog svoga,Pomalo je bio i zashao u alkoholizam i chesto puta se nisam mogao osloniti na njega jer je radio neke stvari za mene u poslu kojim sam se tada bavio.Dakle taj dogadjaj je u meni promijenio sve prema 'rvatima i ovim putem im jebem sjeme zlochinachko.Zato sam i otishao iz Hrvatske jer da sam ostao ja bi zasigurno ubio takvih koliko god bih mogao bez griznje savjesti a taj nasilnichki osjecaj me nije napustio ni dan danas pa chekam da krene denacifikacija Hrvatske da im se najebem mamare zlochinachke a ti si jedan od njih ako do tada ne odapnesh papke prirodnim putem.
...ostavim ti kljuc ispod tepiha..mozes uci..a kako ces izaci..e to je drugi par tvojih opanaka

to je rekao blago zadro...
da...ja sam malo modificirao prema njegovom 'umu' da shvati znacenje te recenice...mislim znam sto me slijedi..'jebem ti mater'...'ja sam ti jebavo zenu'..i tu mu 'misao' zavrsava

Nigdje ja nisam naposao da sam ti jebavao zenu jer ne vjerujem da bi takvom smecu od zene dao da mi pushi kurac a kamo li da bi je jebo jer meni su samo inteligentne i pametne zene afrodizijak dok je tvoja pretpostavljam glupa ko kurac chim je izabrala tebe.Tako da Jebem ti mater ushljivu (metafora kojom pokazujem koliko cijenim tvoj mozak kuhane zabe) tu si u pravu.Chim vidim tvoj nik odmaj ti jebem mater :::))Ali da sam usrecio mnoge 'rvatice to jesam pa mi nikada nece zaboraviti kurac koji sam gurao u njih:::))Dochim ,ti si ljubomoran jer si kao mushko inferioran u odnosu na zenski spol pa zato i kiptish od ljubomore isto kao i onaj folksdojcher.Dolazio sam u onaj DC kod livnjaka ima sina Zorana.Kada bi ti rekao ime oni bi znali ali bojim se da bi nakon toga otishao kuci i isprebijao svoju neduznu zenu jer kako sam ti objasnio ,ne bi jebao takvo smece podebno jer je bosanka ,a njih ne podnosim chim zinu zvuche mi kao mushkarci.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 4/4/2023, 23:16

:coffee
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by mentalitet 4/4/2023, 23:45

Serbinho-3 wrote::coffee

A jebi ga,nisam ja Srbin pa da budem fin i kulturan.Vi kada dodjete negdje nenajavljeni barem ovdje kod mene onda se pola dana isprichavate shto ste doshli ne najavljeno ali eto morali ste zbog prijeke potrebe.Hocu reci ,davno na Serbijan kafeu kada sam dolazio na chat i kada sam neshto sochno napisao odmah su me banirali.Dochim dok sam velichao iz zajebancije ustashtvo pustili su me da trkeljam sht sam zelio samo nisi smio napisati jebo te.Elem,taj puritizam mi se ne dopada jer nema ni jedne loshe rijechi,ima loshih ljudi koji ih ne razumiju.Strashno mi je ishlo na zivce tamo kada netko napishe 'ebo te i onda to je kao normalno.Doslovno ste jebeni puritanci a to vidim i ovdje na forumu.Brale,kad je netko idiot onda je idiot i onda zasluzuje da mu jebesh mater ,a kad je netko normalan i fin chovjek onda morash paziti shto cesh mu napisati.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Eroo 4/5/2023, 00:14

mentalitet wrote:
Serbinho-3 wrote::coffee

A jebi ga,nisam ja Srbin pa da budem fin i kulturan.Vi kada dodjete negdje nenajavljeni barem ovdje kod mene onda se pola dana isprichavate shto ste doshli ne najavljeno ali eto morali ste zbog prijeke potrebe.Hocu reci ,davno na Serbijan kafeu kada sam dolazio na chat i kada sam neshto sochno napisao odmah su me banirali.Dochim dok sam velichao iz zajebancije ustashtvo pustili su me da trkeljam sht sam zelio samo nisi smio napisati jebo te.Elem,taj puritizam mi se ne dopada jer nema ni jedne loshe rijechi,ima loshih ljudi koji ih ne razumiju.Strashno mi je ishlo na zivce tamo kada netko napishe 'ebo te i onda to je kao normalno.Doslovno ste jebeni puritanci a to vidim i ovdje na forumu.Brale,kad je netko idiot onda je idiot i onda zasluzuje da mu jebesh mater ,a kad je netko normalan i fin chovjek onda morash paziti shto cesh mu napisati.
Vidiš,ja sam ti također fini gospodin i jako uživam kad ti nakon tri dana shvatiš da san ti cilo vrime jeba mater.
Ima puno načina kako se to kaže, ali neuki i podkapacitirani ljudi to ne mogu shvatiti.Kužiš? Kužiš kurac moj. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by marcellus 4/5/2023, 03:24

vuksadinare wrote:...lik koji se predstavlja kak ti bosanski zidov mislim mentalni ...ima sa zidovstvom veze ko mile martic sa mozgom

pazi jebote on otvara temu s linkom na domagoja margetića, kojeg ni rođena mater ne uzima ozbiljno

i koji je ono pokazni primjerak udbaša i to glupog

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/5/2023, 04:56

marcellus wrote:
vuksadinare wrote:...lik koji se predstavlja kak ti bosanski zidov mislim mentalni ...ima sa zidovstvom veze ko mile martic sa mozgom

pazi jebote on otvara temu s linkom na domagoja margetića, kojeg ni rođena mater ne uzima ozbiljno

...tjah...bespotrebno trositi rijeci
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/5/2023, 04:59

mentalitet wrote:
vuksadinare wrote:
marcellus wrote:
vuksadinare wrote:
mentalitet wrote:
vuksadinare wrote:mene samo zanima misljenje mentalnog...on je ekspert za argumente uz dodatak jebem ti mater ili sam sve zivo jebav'o

Gledaj,ja se ne bi nikad igrao brojkama jer se na takav nachin zrtve ubijaju po ko zna koji puta.Da je Hrvatskoj stalo do istine onda bi osnovala jednu medjunarodnu neovisnu komisiju i rijeshila taj problem za sva vremena te mrtve ostavila u bozijem miru a zivima zachepila labrnju da se ne shutaju vishe brojevima.Ajde ja sam izgleda neumoljivi vjernik u ljude i njihov osjecaj za pravdu pa pishem ovakve bajke.Meni je sve jasno i necu govoriti o brojevima ali taman i da se Jasenovac zanemari chinjenica da su 'rvati imali logor za djecu je nepobitna istina pa svakog normalnog hrvata treba da bude sramota zbog toga da su jedini na svijetu imali logor za djecu.Poznavao sam jednog Branka koji je nosio onu shiltachu kapu u sred ljeta.Bilo mi je to glupo pa sam mu jednom namjerno skinuo tu kapu i vidio mu na chelu istetovirano slovo U.Iako stariji chovjek pocheo je da plache kao malo dijete.Meni je bilo neugodno i pocheo sam ga tjeshiti govoreci mu da to nije nishta i da mladost ludost postoji kod svih nas pri sazrijevanju i odrastanju misleci da je to on sam sebi dao istetovirati.Medjutim isprichao mi je prichu kako je bio u logoru za tu djecu u Jastrebarskom za koji do tada nisam chuo a nakon toga dogadjaja pocheo sam da promatram ljude oko sebe jako pazljivo i studiozno.Ne bih mu povjerovao u tu prichu da nije bio sam na ovom svijetu bez igdje ikog svoga,Pomalo je bio i zashao u alkoholizam i chesto puta se nisam mogao osloniti na njega jer je radio neke stvari za mene u poslu kojim sam se tada bavio.Dakle taj dogadjaj je u meni promijenio sve prema 'rvatima i ovim putem im jebem sjeme zlochinachko.Zato sam i otishao iz Hrvatske jer da sam ostao ja bi zasigurno ubio takvih koliko god bih mogao bez griznje savjesti a taj nasilnichki osjecaj me nije napustio ni dan danas pa chekam da krene denacifikacija Hrvatske da im se najebem mamare zlochinachke a ti si jedan od njih ako do tada ne odapnesh papke prirodnim putem.
...ostavim ti kljuc ispod tepiha..mozes uci..a kako ces izaci..e to je drugi par tvojih opanaka

da...ja sam malo modificirao prema njegovom 'umu' da shvati znacenje te recenice...mislim znam sto me slijedi..'jebem ti mater'...'ja sam ti jebavo zenu'..i tu mu 'misao' zavrsava

Nigdje ja nisam naposao da sam ti jebavao zenu jer ne vjerujem da bi takvom smecu od zene dao da mi pushi kurac a kamo li da bi je jebo jer meni su samo inteligentne i pametne zene afrodizijak dok je tvoja pretpostavljam glupa ko kurac chim je izabrala tebe.Tako da Jebem ti mater ushljivu (metafora kojom pokazujem koliko cijenim tvoj mozak kuhane zabe) tu si u pravu.Chim vidim tvoj nik odmaj ti jebem mater :::))Ali da sam usrecio mnoge 'rvatice to jesam pa mi nikada nece zaboraviti kurac koji sam gurao u njih:::))Dochim ,ti si ljubomoran jer si kao mushko inferioran u odnosu na zenski spol pa zato i kiptish od ljubomore isto kao i onaj folksdojcher.Dolazio sam u onaj DC kod livnjaka ima sina Zorana.Kada bi ti rekao ime oni bi znali ali bojim se da bi nakon toga otishao kuci i isprebijao svoju neduznu zenu jer kako sam ti objasnio ,ne bi jebao takvo smece podebno jer je bosanka ,a njih ne podnosim chim zinu zvuche mi kao mushkarci.
lepi ti nemres jebati i da hoces...elem si ruzan ko sismis...elem se peres svako desetljece...elem ga mozes dignuti jedino dizalicom..elem si autistican i degenerican
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Gast 4/5/2023, 07:27

marcellus wrote:

rođenamu mater je gore pašče od domagoja ,,
margetić je imao slučaj da je gurnut po osnov matere i ćaće da bude u srcu pakla ,  sa  ljudima koji su minjali mater

to je nešta ka današnja zambijska kopilad ,,, minjaju mater dici ,,, a tad su socijalisti minajli svoju mater-OTADŽBINU

jebenje to proces ,,,, i dešava se svašta ,, a margetić nezna ništa ,,,mlad je ,,, a po ocu i materi mentalni kokuz  ,,,, glupan bez nacije i religije ,,,bez ikakvog identiteta ,,, prikladan

margetić laže ,,,al ne sve ,,, teško je razaznati di je granica

al suze ne lažu kad zaplače,,,,,,,,,,ŠTO NISAN JAMIJA

margetićev polubrat marcel je  desni socijalist ,,,razlika je to ,,, jedan trpa jedne a drugi druge sa socijalističkim govnim

a nijedan neće da reče da je socijalist ................e tu su isti...............drugovi socijalisti...livi i desni
Gast
Guest

Back to top Go down

Post by Gast 4/5/2023, 07:31

vuksadinare wrote:
mentalitet wrote:
vuksadinare wrote:
marcellus wrote:
vuksadinare wrote:
mentalitet wrote:

lepi ti nemres jebati i da hoces...elem si ruzan ko sismis...elem se peres svako desetljece...elem ga mozes dignuti jedino dizalicom..elem si autistican i degenerican

garantujen ti da će cigo bit katolik i ustaša ,,,al tek kad smrt ugleda ,,,,fenomen je to neki jebeni

ima pravo sanjat šta su mu "jebači" pričali

nedirajmi cigana ,,,, podsjeti me na mnoge drugove koji su nam zagadili život ,,,
Gast
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 4/5/2023, 07:36

škutor wrote:
marcellus wrote:

margetić je imao slučaj da je gurnut po osnov matere i ćaće da bude u srcu pakla ,  sa  ljudima koji su minjali mater

to je nešta ka današnja zambijska kopilad ,,, minjaju mater dici ,,, a tad su socijalisti minajli svoju mater-OTADŽBINU

jebenje to proces ,,,, i dešava se svašta ,, a margetić nezna ništa ,,,mlad je ,,, a po ocu i materi mentalni kokuz  ,,,, glupan bez nacije i religije ,,,bez ikakvog identiteta ,,, prikladan

margetićev polubrat marcel je  desni socijalist ,,,razlika je to ,,, jedan trpa jedne a drugi druge sa socijalističkim govnim

a nijedan neće da reče da je socijalist ................e tu su isti...............drugovi socijalisti...livi i desni

kurca te ne razumijem

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Ringo10 4/5/2023, 07:41

marcellus wrote:
škutor wrote:
marcellus wrote:

kurca te ne razumijem
Ni ja
Mora da je dobro potego iz boce a brlja bila losa
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Gast 4/5/2023, 07:43

marcellus wrote:
škutor wrote:
marcellus wrote:

kurca te ne razumijem

sve ti razumiš

u 1.05.40 pitanje traje 3 minute  pa suze ,,,iskrene ,,,a lažne ,,,,a socijalističke
samo socijalističke suze osobe bez grama ljudskosti ,,,suze socijalističke

https://www.youtube.com/watch?v=SxsRsjNbB08

tebe boli isto,,samo još nisi javno zaplaka ,,
Gast
Guest

Back to top Go down

Post by Gast 4/5/2023, 08:12

marcellus wrote:
škutor wrote:
marcellus wrote:

kurca te ne razumijem

https://www.youtube.com/watch?v=-Pn6OC11aAA

ovde socijalist govori o mercelovom kruvu

Gast
Guest

Back to top Go down

Post by Gast 4/5/2023, 08:30

https://www.youtube.com/watch?v=Pbyp6mDEhTU&t=129s

ovde su se podili livi i desni socijalisti ----------marcelovi ......i............domagojevi

mala napomena ,,svi desničari hrvatski su socijalistički proljećari a ne hrvatski proljećari

socijalizam je teške patologija

svi hrvati su pobijeni il su se povukli iz javnosti,,, u javnosti su samo socijalisti...livi i desni
Gast
Guest

Back to top Go down

Post by immortal 4/5/2023, 12:19

mentalitet wrote:Godinama tupim korisnim budalama kao shto sada masa ukrajinaca tupi svojim da se bore za americhke interese objashnjavajuci im formuulu kako to ameri rade ali badava.Tako i 'rvatima i schwabama ,badava je dokazivati da su obichne fukare i americhke kujice.
,chak shto vishe neki u tome uzivaju .I sada kada potkrepljujem tu svoju teoriju sa chovjekom koji je bio insajder mnoge korisne 'rvatske budale ce opet tvrditi da lazem i mrzim sve shto je hrvatsko .Evo ,ako ste imalo inteligentni onda poslushajte chovjeka koji zna o tim dogadjajima vishe od mene i koji je bio Tudjmanov potrchko.
No na stranu shto su obadvojica bili zidovi i shto su glupe hrvate prevozali kao i uvijek u povijesti.Mislim ono ,ovom zidovu se klanjam duboko zbog svoje iskrenosti i smatram ga rijetkim zidovom koji ima muda a i etiku i moral da iznosi ovakve stvari hrvatima.Trebalo bi mu podignuti  za zivota spomenik mjesto onog konjanika na Trgu Republike.

Pazi ovo u koje vrijeme chovjek govori o svemu a hrvati i dalje zive u iluzijama i prevarama

Govornica, 26.02.2023. Domagoj Margetić
POSLUSHAJTE OVO DRAGI MOJI SRPSKI MUTANTI TAKOZVANI HRVATI,TAKOZVANE KORISNE BUDALE

ako želiš nekome otvoriti vidokrug razmišljanja, ukazati na greške pri procjeni unutrašnje i vanjske politike
krivo je reći borite se za američke interese
pravi amerikanci su obespravljeni indijanci i njihovi potomci 
ispravno- borite se za antikristove, židovske interese koji su ovladali svijetom

putin zajebao

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal 4/5/2023, 12:20

mentalitet wrote:
POSLUSHAJTE OVO DRAGI MOJI SRPSKI MUTANTI TAKOZVANI HRVATI,TAKOZVANE KORISNE BUDALE

ti shi tohtalna budahla
sve krivo interpretiraš
misliš da si i od Boga pametniji

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by MDMiridije 4/5/2023, 12:33

Domovinski rat je bio rat u kojem su divljaci i barbari napali hrvatsku. Pobili smo što smo mogli od istih. Oni ostali otišli u tri pizde materine. I to je manje-više to.

Danas imamo neke koji su sudjelovali u istome na našoj strani koji podržavaju barbare slične vrste koji rade ista sranja u drugim zemljama. No dobro....odu ljudi mentalno s godinama, pretvore se u stoku i govna i što ćeš. Trpiš jebiga...nije lako bolesnomu koji se odbija liječiti. Da se barem oda alkoholizmu pa po tradiciji doma maltretira ženu i djecu ali jok... :D
MDMiridije
MDMiridije

2022-10-01

veber and Šandor Winnetou like this post

Back to top Go down

Post by crvenkasti 4/5/2023, 14:05

MDMiridije wrote:Domovinski rat je bio rat u kojem su divljaci i barbari napali hrvatsku. Pobili smo što smo mogli od istih. Oni ostali otišli u tri pizde materine. I to je manje-više to.

Danas imamo neke koji su sudjelovali u istome na našoj strani koji podržavaju barbare slične vrste koji rade ista sranja u drugim zemljama. No dobro....odu ljudi mentalno s godinama, pretvore se u stoku i govna i što ćeš. Trpiš jebiga...nije lako bolesnomu koji se odbija liječiti. Da se barem oda alkoholizmu pa po tradiciji doma maltretira ženu i djecu ali jok... :D

Kako je jednostavan tvoj svijet.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Gast 4/5/2023, 17:40

MDMiridije wrote:Domovinski rat je bio rat u kojem su divljaci i barbari napali hrvatsku.

to stoji ,,, al su isti divljaci ,,,sav zapovjedni kadar i sva politička vrhuška ista socijalistička gamad koja se borila za nove otadžbine i na hrvatskoj strani pri čemu su zlouporabili domoljublje i srba i hrvata

hrvatska i srbija nisu nikada ratovale,,,,,,,,, to je samo proforme činjenica

,,,rukovodili ratove su yugonacisti hrvatske i srpske strane ,,,svi su socijalistički rasisti ,,,svaki je za vješala ,,,svi su pravili socijalističku otadžbinu nacionalnog pakovanja

hrvati i srbi su samo zlouporabljeni

a ta ista gamad danas vlada,,,rasistički vlada ,,,,,,,,,,,I BEZ KRVI GAMAD NEĆE OTIĆI SA VLASTI
Gast
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics