Blinken: Kina razmatra da Rusiji pošalje oružje i municiju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Blinken: Kina razmatra da Rusiji pošalje oružje i municiju
Poljska i one tri prčije od države najglasnije su a ujedno su priznale Kosovo.
A Tajvan nisu a očito je da to ista stvar kad se gleda međunarodno pravo a vire iz anglosaskog šupka dakle sve je jasno.
Eto tebi kineske granate 152 mm pa to taman može tebe dovatit pa se ti jebi.
A Tajvan nisu a očito je da to ista stvar kad se gleda međunarodno pravo a vire iz anglosaskog šupka dakle sve je jasno.
Eto tebi kineske granate 152 mm pa to taman može tebe dovatit pa se ti jebi.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
[/quote] Sad će fino Kina poslat vagon granata Rusiji pa nek oni JEDU GOVNA.[/quote]
Uzalud budalama veća vatrena moć kad ju ne znaju iskoristiti. Čisti gubitak streljiva. Bolje da im uz vagon streljiva pošalju i svoje generale. Zahvaljujući nenadmašnom ljudskom potencijalu, ruska vojska je s drugog mjesta najsnažnijih vojska svijeta pala na 3. ili 4. Ako tako nastave, neće do kraja ove godine biti ni 5. ili 6.
Uzalud budalama veća vatrena moć kad ju ne znaju iskoristiti. Čisti gubitak streljiva. Bolje da im uz vagon streljiva pošalju i svoje generale. Zahvaljujući nenadmašnom ljudskom potencijalu, ruska vojska je s drugog mjesta najsnažnijih vojska svijeta pala na 3. ili 4. Ako tako nastave, neće do kraja ove godine biti ni 5. ili 6.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:
Sad će fino Kina poslat vagon granata Rusiji pa nek oni JEDU GOVNA.
Ne zanima mene taj vagon granata nego im oću jebat mater radi Komšića.Uzalud budalama veća vatrena moć kad ju ne znaju iskoristiti. Čisti gubitak streljiva. Bolje da im uz vagon streljiva pošalju i svoje generale. Zahvaljujući nenadmašnom ljudskom potencijalu, ruska vojska je s drugog mjesta najsnažnijih vojska svijeta pala na 3. ili 4. Ako tako nastave, neće do kraja ove godine biti ni 5. ili 6.
Kad dobiju podatak da je Kina poslala nešto granata lajat će ( Poljska, Finska i one tri baltičke prčije ) u eu parlamentu da Kini triba udarit sankcije pa će nastat kaos.
Last edited by RayMabus on 19/2/2023, 23:18; edited 1 time in total
2014-04-11
Ruska vojska je u godinu dana ratovanja u Ukrajini izgubila tenkova koliko ih nema čitava EU zajedno, a ispalila topovskih granata koliko ih ne bi imao u ovom trenutku čitav NATO zajedno.
2015-08-09
melkior wrote:Ruska vojska je u godinu dana ratovanja u Ukrajini izgubila tenkova koliko ih nema čitava EU zajedno, a ispalila topovskih granata koliko ih ne bi imao u ovom trenutku čitav NATO zajedno.
Ako to ne pokazuje nesposobnost ruskog vojnog vrha, onda ja doista ne znam. Već samo taj podatak Putinu bi trebao biti dovoljan da strijelja sve generale i autsorsa rat Kinezima.
2015-08-09
Duša me boli kad vidim kako Rusija troši resurse. Jebem im majku nesposobnu.
2015-08-09
Pa eto rekla je ova iz Estonije baš to šta si ti sad reka :melkior wrote:Ruska vojska je u godinu dana ratovanja u Ukrajini izgubila tenkova koliko ih nema čitava EU zajedno, a ispalila topovskih granata koliko ih ne bi imao u ovom trenutku čitav NATO zajedno.
Estonska premijerka Kaja Kallas također smatra da EU mora žurno proširiti proizvodne kapacitete jer bez streljiva Ukrajina ne može dobiti rat. "Rusija dnevno ispali granata koliko ih EU proizvede u mjesec dana", rekla je Kallas i dodala da ruske obrambene tvrtke rade u tri smjene.
Estonija
2014-04-11
melkior wrote:Duša me boli kad vidim kako Rusija troši resurse. Jebem im majku nesposobnu.
Pijana nesposobna gamad.
2015-08-09
Fino ćemo dignit vojnu industriju i onda poslat sve te granate Ukrima da od ovih šta su upali u Ukrajinu radi čevape i pljeskavice i Rusija će trošit svoje zalihe i tražit okolo tko ima da joj pošalje.
Ako se Kini ne sviđa taj scenarij u kojem mi radimo poraz Rusiji i bacamo je na koljena a onda krećemo i na Tajvan...a čuj : A šta ću ti ja ?
Ako se Kini ne sviđa taj scenarij u kojem mi radimo poraz Rusiji i bacamo je na koljena a onda krećemo i na Tajvan...a čuj : A šta ću ti ja ?
2014-04-11
DANAS je stigla reakcija kineskog ministarstva vanjskih poslova na izjave američkih dužnosnika, koji su tijekom vikenda ustvrdili da Peking razmatra slanje oružja i streljiva Rusiji. Kineska diplomacija danas je poručila kako Amerika "nije kvalificirana držati lekcije" o slanju oružja.
Wang Wenbin, glasnogovornik kineskog ministarstva vanjskih poslova, danas je rekao: "Američka strana, a ne kineska, konstantno šalje oružje na bojišnicu. Američka strana nije kvalificirana držati lekcije Kini. Nikad ne bismo prihvatili da Amerika diktira ili vrši pritisak na kinesko-ruske odnose", rekao je Wenbin.
Kina: Amerika nam ne može držati lekcije o slanju oružja
Tako je. Šta će oni solit pamet svima šta tko smije a šta tko ne smije. Oni zarađuju na ovom ratu, njihova vojna industrija raste a vi ništa. Ka ono nemojte vi nego ćemo mi pa ćemo mi onda slomit Rusiju i krenit na Tajvan pa kasnije na vas i mi ćemo vladati svijetom. Aj šalji vagon granata da vidimo kako će reagirat. Budu li šta slali oko tog vagona granata samo recite da ste i prije ovog rata imali trgovinu s njima po pitanju vojne industrije i da niste udarili sankcije Rusiji pa prema tome ništa bitno se ne dešava a šta se nije dešavalo i prije ovog napada.
Wang Wenbin, glasnogovornik kineskog ministarstva vanjskih poslova, danas je rekao: "Američka strana, a ne kineska, konstantno šalje oružje na bojišnicu. Američka strana nije kvalificirana držati lekcije Kini. Nikad ne bismo prihvatili da Amerika diktira ili vrši pritisak na kinesko-ruske odnose", rekao je Wenbin.
Kina: Amerika nam ne može držati lekcije o slanju oružja
Tako je. Šta će oni solit pamet svima šta tko smije a šta tko ne smije. Oni zarađuju na ovom ratu, njihova vojna industrija raste a vi ništa. Ka ono nemojte vi nego ćemo mi pa ćemo mi onda slomit Rusiju i krenit na Tajvan pa kasnije na vas i mi ćemo vladati svijetom. Aj šalji vagon granata da vidimo kako će reagirat. Budu li šta slali oko tog vagona granata samo recite da ste i prije ovog rata imali trgovinu s njima po pitanju vojne industrije i da niste udarili sankcije Rusiji pa prema tome ništa bitno se ne dešava a šta se nije dešavalo i prije ovog napada.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zbog Irana koji salje oruzje Rusiji,Izrael ce slati svoje oruzje Ukrajini?!
» BLINKEN: "Amerika će braniti Južnu Koreju svim sredstvima, uključujući i nuklearno oružje!"
» Kina razmatra mehanizam zaštite njihove imovine od američkih sankcija
» Ekskluziva: Rusija razmjesta oružje i trupe po Rusiji
» Budanov: Rusiji je sramota šta mora da kupuje oružje od drugih
» BLINKEN: "Amerika će braniti Južnu Koreju svim sredstvima, uključujući i nuklearno oružje!"
» Kina razmatra mehanizam zaštite njihove imovine od američkih sankcija
» Ekskluziva: Rusija razmjesta oružje i trupe po Rusiji
» Budanov: Rusiji je sramota šta mora da kupuje oružje od drugih
Page 2 of 2