ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rusija: Macron je dvoličan

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Rusija: Macron je dvoličan - Page 2 Empty Re: Rusija: Macron je dvoličan

Post by RayMabus 19/2/2023, 19:38

Burkina najavljuje službeni kraj operacija francuskih trupa na svom tlu

Piše Le Figaro s AFP-om

Objavljeno prije 55 minuta , ažurirano prije 30 minuta

https://www.lefigaro.fr/international/le-burkina-annonce-la-fin-officielle-des-operations-des-troupes-francaises-sur-son-sol-20230219

:kickass

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/2/2023, 19:43

U subotu je upriličeno svečano spuštanje zastave kojom je obilježen završetak djelovanja Operativne jedinice “Sablja”.

Vojska Burkinabe objavila je u nedjelju kraj operacija francuskih Sabljastih snaga u Burkini Faso, tri tjedna nakon što je prijelazna vlada otkazala obrambene sporazume koji povezuju dvije zemlje, u ovoj zemlji pogođenoj džihadističkim nasiljem.

Glavni stožer Oružanih snaga i zapovjedništvo Operativno-operativne skupine Sablja organizirali su ove subote, 18. veljače 2023. godine, u krugu kampa Bila Zagré u Kamboincinu (na periferiji Ouagadougoua), svečano spuštanje zastave kojom je obilježen službeni završetak Operacije Task Force s tla Burkine ", objavio je glavni stožer Burkine u priopćenju.

Prema tekstu, ovom ceremonijom predsjedavali su zapovjednik vojske Burkine, pukovnik Adam Néré i francuski potpukovnik Louis Lecacheur, koji je predstavljao zapovjednika snaga Sabre, kontingenta od 400 specijalaca. " Izvlačenje preostale opreme i materijala Sabre dovršit će tim logističara angažiran u tu svrhu, prema dinamici definiranoj u dogovoru s Glavnim stožerom Oružanih snaga", navodi se u priopćenju u kojem se ne navodi broj . vojnika.Francuzi još uvijek u zemlji.

Prema sigurnosnom izvoru Burkinabèa, " veliki dio vojnika već je otišao ". Upitan o stvarnom datumu odlaska posljednjih vojnika, glasnogovornik francuske vojske odbio je komunicirati. Izvor francuske vlade je sa svoje strane naveo da su francuski vojnici i dalje prisutni u Burkini, ne navodeći njihov broj.

U pismu od 18. siječnja, vlada Burkinabe otkazala je sporazum koji se odnosi na status francuskih snaga u zemlji, dajući im mjesec dana da napuste zemlju. Odlazak koji je zabilježio Paris nekoliko dana kasnije.
:kickass
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/2/2023, 19:48

RayMabus wrote:Triba ih jebavat u mozak.

Ako Rusija ne bude poražena Francuska će izgubiti svoje kolonije i više neće biti svjetska sila nego tek obična država čija je važnost manja čak i od jedne Njemačke.

Sad će poludit. :^0 lol!
Zapamtite: Ja nikad ne gubim ratove.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/2/2023, 19:58

Jel znate tu razliku između ove dvije izjave di ja kažem kako navijam za obje strane pa napišem Zapamtite : Ja uvijek pobjeđujem i onda stavim smajliće jer se smijem jer il netko pobijedi il obje ispuše a ja sam treća stranka dakle uvijek pobjeđujem al u osnovi stavljam smajl jer se sprdam pošto navijam za obje pojednako pa nek se čačkaju.

i ove druge izjave Zapamtite : Ja nikad ne gubim ratove al ta ide bez smajla.

Rusija: Macron je dvoličan - Page 2 Kamikaza
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/2/2023, 20:14

Ovako, taj Makron počme pričat jučer o Wagnerovcima i kako je on sad za poraz Rusije te kako Zapad gubi utjecaj u trećem svijetu.

Pazi on je članica EU i ne spominje EU nego nekakvi Zapad a on tu misli na bivše imperijalne sile tj na sebe i svoje interese.

Uglavnom imamo jedan ego, ja ja ja i moji imperijalni interesi i grande la franse i kurac palac a di imamo ego imamo koga ?

Demone.

Pola anđeoske hijerarhije su demoni.

Jeste li shvatili bar donekle s kime imate posla ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/2/2023, 20:20

Dakle šta je presuda anđela Prijestolnika a koji su božji autoriteti ?

Presuda je ovo : niti su ti ljudi tvoji robovi a niti su te države tvoje il nečije kolonije.

Ako ti misliš da je tako a očito misliš da je tako a onda šta ?

Onda ovo :  :kickass
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/2/2023, 21:14

Evo ih, kreću na Rusiju :

-Obuka kadrova je skoro završena. Ovi tenkovi će biti isporučeni krajem sledeće nedelje", rekao je ministar.

KADA LAKI TENKOVI AMX-10RC IDU KIJEVU: Francuski ministar odbrane obelodanio datum isporuke

:aw  pirat lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics