Cirkus: "Mislim da su sidewinderom od 400.000 dolara srušili moj balon od 13 dolara"
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Cirkus: "Mislim da su sidewinderom od 400.000 dolara srušili moj balon od 13 dolara"
Da, imaju kiski.veber wrote:
nakon 15km zrak je skroz rijedak.
najviše što borbeni avioni idu je nekih 25km. ali onda imaju kisik da mi motori mogli raditi.
Nedavno su Ukri gađali ruske bombardere na tlu a taman kamion za punjenje kisikom bio kraj njega.
Za gorenje su potrebne tri stvari : otvoreni plamen ( visoka temperatura ), kisik i goriva tvar a gore je kisik rijedak pa iz spremnika koje nose u sebi direktno upumpavaju svoj kisik u motor odnosno tamo di triba da bi uopće imao ovo tj da to uopće pali :
https://en.wikipedia.org/wiki/Tupolev_Tu-22M
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Cirkus: "Mislim da su sidewinderom od 400.000 dolara srušili moj balon od 13 dolara"
Baloni su punjeni ili vodikom ili helijemSerbinho-3 wrote:
Pored Helijuma, postoji i drugi gas, mozda nadjem kasnije.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
vodik je uništio romantični let iz europe do amerike.RayMabus wrote:Baloni su punjeni ili vodikom ili helijemSerbinho-3 wrote:
Pored Helijuma, postoji i drugi gas, mozda nadjem kasnije.
onda su krenuli avioni-ekonomska logika.
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ja..mislim...mala..mislim..naletjela na zid..mislim..moj muz za sve kriv..ja mislim..ja cista i nevina kao suza...mislim
» Cirkus u Splitu..
» 'Mislim da je to previše!'
» bero napuhao balon
» MMF oprostio Ukrajini stari dug od 20 miljardi dolara i odobrio novi od 15 miljardi dolara
» Cirkus u Splitu..
» 'Mislim da je to previše!'
» bero napuhao balon
» MMF oprostio Ukrajini stari dug od 20 miljardi dolara i odobrio novi od 15 miljardi dolara
Page 3 of 3